Hivatalos márkaképviselet:

RIO Beauty Hivatalos Márkaképviselet TRIA Beauty Hivatalos Márkaképviselet

Rólunk

 

 

A KozmetikaOtthon oldal azzal a céllal jött létre, hogy a korábban csak a szépségszalonokban elérhető kozmetikai kezelések eljuthassanak az otthonokba is. Webáruházunkban kapható termékek kivétel nélkül magas minőségűek és a professzionális gépek technológiái alapján készültek.
 
Legfőbb termékeink az arcápoló, valamint a szőrtelenítő készülékek, mivel az igényes megjelenéshez a fiatalos, ápolt és hidratált külső elengedhetetlen.
 
Arcápoló készülékeink között igényei szerint válogathat a ránctalanító, bőrfiatalító készülékek között, a különböző arctisztító gépek pedig kortól függetlenül ideálisak lehetnek mindenki számára. A tiszta és feszes arcbőr mellett nem szabad megfelelni a teljes körű hidratálásról sem, így ezen arcápolási kategóriában is válogathat.
 
A végleges szőrtelenítés mára egyre nagyobb közönséget vonz, hiszen az időszakos szőrtelenítési módok vagy nem elég tartósak, hatékonyan, vagy nagy fájdalommal járnak. Így a kozmetikaotthon webáruházában a legfejlettebb dermabráziós, IPL, lézeres, valamint elektrolízises technológiát hordozó készülékek közül válogathat. De természetesen a hagyományos szőrtelenítési eljárások kedvelőit sem szeretnénk figyelmen kívül hagyni, ezért különböző gyantakészletek is szerepelnek kínálatunkban.
 
Tudástárunkban és aktualitásaink között pedig készülékeink technológiájáról, tapasztalatokról és a gépek hatékonyságáról olvashat. Ha pedig kérdései merültek volna fel, úgy elektronikus úton és telefonon is készséggel állunk rendelkezésére!

 

 Ne maradjon le egyetlen egy akciónkról, újdonságunkról vagy hasznos tanácsunkról se!
Olyan új információkhoz juthat, amit még a barátnői sem ismernek!