*** MINDEN vásárlás (nem csak akciós termék) után is jár az AJÁNDÉK ***

3 megdönthetetlen érv az otthoni kozmetikai kezelések mellett

1. Jelentősen olcsóbb!
Ezen nincs mit magyarázni, 3-6 kezelés árából már megszerezhetőek otthonra klasszis arcápolási gépeink, valamint a legjobb tartós szőrtelenítő készülékeink. Fontos hangsúlyozni, hogy ezek a termékek hatásukat tekintve azonosak a kozmetikákban találhatóakkal, így gyakorlatilag felesleges pénzkidobás lenne kihagyni egy ilyen lehetőséget. Arról nem is beszélve, hogy egy-egy gép az egész családot képes kiszolgálni, így inkább utána se számolunk, mennyibe kerülne ez egy szalonban. Sajnáljuk, de a kozmetikák ilyen jellegű szolgáltatásainak az ideje lejárt.
 
2. Kényelem magasfokon...vagy inkább a kanapén
Képzeld el, hogy munka után hazamész, bekapsz egy falatot, hogy ne farkaséhesen indulj újból útnak, de azért sietned kell, mert ki tudja, hogy lesz-e parkoló a közelben. Megérkezel, és kiderül, hogy csúszás van a kozmetikában, úgyhogy vársz még negyed órát, majd a kezelés végén a határidő naplódat lapozgatva próbálsz újabb időpontot belesűríteni a napjaidba.
 
Na, ebből elég is volt, ezentúl ott és akkor, amikor akarod, sorban állás, várakozás, parkoló keresés, utazási idő nélkül, filmezés közben, bort kortyolgatva élvezheted a szalonkezeléseket otthon, csendben, nyugalomban. Minket már ez meggyőzött!
 
3. Sűrűbb használat – gyorsabb eredmény
Egy szalonba nem tudsz, vagy nem akarsz olyan gyakorisággal menni, hogy rövid időn belül látható hatást érj el, hiszen vagy az anyagiak akadályoznak, vagy az időpontok keresgélése szab gátat. Az otthoni kezelés során pontosan annyi alkalmat sűríthetsz be, amennyire szükséged van. Nincs kompromisszum, nincs megalkuvás. De akkor mi az, ami nagyon is van? Pozitív eredmény, látható változás.
 
 
 
3 megdönthetetlen érv az otthoni kozmetikai kezelések mellett
Ne maradjon le egyetlen egy akciónkról, újdonságunkról vagy hasznos tanácsunkról se!
Olyan új információkhoz juthat, amit még a barátnői sem ismernek!
Érdekel
FDA minősítés mit jelent a kozmetikai készülékek esetében

FDA minősítés mit jelent a kozmetikai készülékek esetében

Szeretnénk edukációs jelleggel beszélni egy minősítésről. Van egy olyan jel, ami mindannyiunk álltal már valahol látott, de jelentése még...
3 megdönthetetlen érv az otthoni kozmetikai kezelések mellett

3 megdönthetetlen érv az otthoni kozmetikai kezelések mellett

1. Jelentősen olcsóbb! Ezen nincs mit magyarázni, 3-6 kezelés árából már megszerezhetőek otthonra klasszis arcápolási gépeink, valamint a legjobb...
5 ok, amiért most váltson otthoni tartós szőrtelenítésre

5 ok, amiért most váltson otthoni tartós szőrtelenítésre

Nyugalom, bőven időben van még! Nyárig van még idő mire előkerülhetnek a szoknyák, rövidnadrágok, ujjatlanok fürdőruhák. Általánosságban...
Tudnivalók a szónikus arctisztításról

Tudnivalók a szónikus arctisztításról

Hasznos információk a technológiáról, kezelésekről, szonikus gép választékunkról.

Miért érdemes minket választani?

Több ezer elégedett vásárló, magas minőségű termékek, gyártók

Termékeinket saját magunk is teszteljük a gyári vizsgálatokon kívül, így nagy tapasztalattal rendelkezünk, termékpalettánkat folyamatosan a vásárlók és a piaci trendek igényei szerint bővítjük, így mindig a legkorszerűbb és legmodernebb készülék gyártók termékeit találhatóak oldalainkon.

7 gyár képviseletét látjuk el hazánkban

Az angol DEZAC csoport (Rio beauty, Bodi-Tek), az angol Cyden csoport (SmoothSkin), a német Hydas az amerikai Tria mellett a Japán UPBUTY, az Izraeli Pollogen termékei és a kanadai UPPERCANADA, mind prémium minőséget képviselnek. A készülékekre extra hosszú, 2 év magyarországi vevőbarát cseregaranciát vállalunk.

Mi tényleg saját raktárból dolgozunk, termékeinket 24 órán belül (munkanap) házhoz szállítjuk

Prémium futárszolgálat gyors kiszállítást végez akár Házhoz, Céghez, Csomagpontra, Futárainknál bankkártyával is lehet fizetni, valamint bemutatótermünkben személyesen is átvehetik a megrendelt termékeket.

100% magyar tulajdonú családi vállalkozás

Rugalmasság, gyorsaság, kedvesség, munkatársaink 11 éve tevékenykednek az otthoni kozmetikai gépek piacán, cégünk közel 8 éves múltra tekint vissza, ÚJ Győri bemutatótermünkben szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt, ahol minden készüléket kipróbálhatnak.

Gyors és vevőbarát ügyintézés (ügyfélszolgálat)

Gyakorlott, felkészült munkatársaink személyre szabott tanácsadással és készülék ajánlással várják. Egyéb kérdésekben is készséggel állunk vásárlóink rendelkezésére.

RIO
TRIA
SmoothSkin
Lanaform
Hydas
DEESS
UPBUTY Japan
SVK Beauty France
Pollogen by Lumenis
Herbsgarden
Danielle by UPPERCANADA
www.kozmetikaotthon.hu

Bemutatóterem

9021 Győr, Szent István út 10/A.
(Iparkamara épülete az Ibis hotel előtt)

Partnerünk
RIO Beauty TRIA Beauty SmoothSkin
Bankkártyás fizetési szolgáltatónk
Simplepay
Elfogadott kártyák
Elfogadott kártyák
Futárszolgálat
Szállító | A GLS gyorsan és biztonságban kiszállítja csomagját
Speciális ajánlatok Speciális ajánlatok