Kedves Vásárlóink! Regisztráció nélkül is vásárolhatnak, utánvétes vásárláskor lehet BANKKÁRTYÁVAL is fizetni a GLS futárnál! Köszönjük, KozmetikaOtthon csapata

5 ok, amiért most váltson otthoni tartós szőrtelenítésre

Nyugalom, bőven időben van még!  
Nyárig van még idő mire előkerülhetnek a szoknyák, rövidnadrágok, ujjatlanok fürdőruhák.
Általánosságban elmondható, hogy heti egy kezelés által 6-8 alkalom után már látványos eredményt lehet elérni. Gyors fejszámolás után kijelenthetjük, hogy nyárig bőven lesz alkalma kihasználni a lehetőséget. Indítsa puha, sima lábakkal, karokkal a szezont, és felejtse el egy életre a gyantázás, epilálás fájdalmait és a borotva maceráját.
 
A legértékesebb faktor: az idő
Ön is azok közé tartozik, akik állandóan sietnek, igyekeznek tartani az időpontokat, és nem tűrik a fölösleges üres járatokat? A mai rohanó világban a szabadidő talán még a pénznél is fontosabb, hiszen ebből adatik meg a legkevesebb.
Miért töltené utazással, várakozással értékes óráit? Otthon bármikor elvégezheti könnyedén a kezeléseket, amikor csak szeretné. Legalább az “én idő” ne legyen időponthoz kötve, megérdemli a nyugalmat!
  
Kényelem ott, és akkor, amikor csak szeretné
Ismerős az érzés, amikor utolsó pillanatban jut eszébe szőrteleníteni, mert másnap jelenése van, de a kozmetikusnál már egy hétre előre be kellett volna jelentkeznie? Vagy mégsem annyira jó az időpont, úgyhogy át kell szervezni az egész napját? Esetleg csak nincs kedve elbotorkálni a kozmetikáig és vissza? Nekünk nagyon is ismerős. A kényelem egy különösen fontos szempont, hiszen a napjaink az állandó alkalmazkodásról szólnak, így mi mindenképp olyan megoldást kerestünk, ahol ezt elkerülve, otthon, nyugalomban tölthetünk el egy kis időt. A másik el nem hanyagolható szemszög, a személyes intim környezet megtartása, hogy feszengés-mentesen történjen a szőrtelenítés.
 
 
A SmoothSkin Pure Fit készülék használat közben
 
Ugye Önnek sem mindegy az ár?
Nézzük a legnépszerűbb szőrteleníteni kívánt területet, a lábat. Négy magyar város szalon árait hasonlítottuk össze, nagyjából egy alkalom 40.000-70.000 forintra jön ki. Ez azt jelenti, hogy 1,5-2 alkalom árából már egy profi otthoni gépet tud venni, melyet szinte bármely testrészén tudja használni, és akár családtagjaival is megoszthatja. Nem kell sokáig számolgatni, hogy látszódjon, mennyire gazdaságos megoldást nyújtunk Önnek.
 
A valódi eredmények kulcsa: a korszerű gépek
Bár zavaróan sok termék van a piacon, a mi célunk a legmagasabb minőségű, nemzetközi piacon is elismert, hosszútávú eredményeket elérő gyártók gépeinek egybegyűjtése volt, hogy mindenki megtalálja saját igényeinek és bőrtípusának a megfelelőt, kompromisszumok és lemondások nélkül. Garantáljuk a minőséget, éppen ezért szőrtelenítő készülékeinkhez 2 év gyári garanciát biztosítunk. Kiemelten fontos, hogy pénztárcabarát termékeket is forgalmazzunk, amelyek kategóriájukban élen járjanak. Hisszük, hogy a szépség mindenkinek jár.
 
Felcsigáztuk?
Nézzen körbe itt, és válogasson a legprofibb gépeink közül, bármelyiket is választja, garantáltan megbízható társa lesz!
 
IPL készülék választékunk ide kattintva érhető el: https://bit.ly/3OlyOJq
Lézeres készülék választékunk ide kattintva érhető el: bit.ly/3vs88Or
5 ok, amiért most váltson otthoni tartós szőrtelenítésre
Ne maradjon le egyetlen egy akciónkról, újdonságunkról vagy hasznos tanácsunkról se!
Olyan új információkhoz juthat, amit még a barátnői sem ismernek!
Érdekel
7&1 tévhit a villanófényes szőrtelenítés kapcsán, amit ideje rendbe tenni! IV.rész

7&1 tévhit a villanófényes szőrtelenítés kapcsán, amit ideje rendbe tenni! IV.rész

“Szolárium, napozás mellett nem lehet használni” - részben hamis A legtöbb gépre valóban igaz, hogy nem alkalmazható a fenti tevékenységek...
7&1 tévhit a villanófényes szőrtelenítés kapcsán, amit ideje rendbe tenni! III.rész

7&1 tévhit a villanófényes szőrtelenítés kapcsán, amit ideje rendbe tenni! III.rész

“Bármikor lehet használni” - hamis Az alábbi esetekben ne használjuk a lézeres és IPL szőrtelenítő gépet: • rozácia - orvosi véleményre...
7&1 tévhit a villanófényes szőrtelenítés kapcsán, amit ideje rendbe tenni! II.rész

7&1 tévhit a villanófényes szőrtelenítés kapcsán, amit ideje rendbe tenni! II.rész

“Nincs különbség az IPL és a lézeres szőrtelenítés között, csak marketingfogás” - hamis A lézer és az IPL közötti legfőbb különbség...
7 & 1 tévhit a villanófényes szőrtelenítés kapcsán, amit ideje rendbe tenni! I. rész

7 & 1 tévhit a villanófényes szőrtelenítés kapcsán, amit ideje rendbe tenni! I. rész

“Nem számít a kor” - hamis A szőrzetnövekedés hormonális befolyásoltság alatt áll, így kimondhatjuk, hogy beállt hormonális egyensúly...

Miért érdemes minket választani?

Több ezer elégedett vásárló, magas minőségű termékek, gyártók

Termékeinket saját magunk is teszteljük a gyári vizsgálatokon kívül, így nagy tapasztalattal rendelkezünk, termékpalettánkat folyamatosan a vásárlók és a piaci trendek igényei szerint bővítjük, így mindig a legkorszerűbb és legmodernebb készülék gyártók termékeit találhatóak oldalainkon.

6 gyár képviseletét látjuk el hazánkban

Az angol DEZAC csoport (Rio beauty, Bodi-Tek), az angol Cyden csoport (SmoothSkin), a német Hydas az amerikai Tria mellett a Japán UPBUTY és az Izraeli Pollogen termékei, melyek kizárólag prémium minőséget képviselnek. A készülékekre extra hosszú, 2 év magyarországi vevőbarát cseregaranciát vállalunk.

Mi tényleg saját raktárból dolgozunk, termékeinket 24 órán belül (munkanap) házhoz szállítjuk

Prémium futárszolgálat gyors kiszállítást végez akár Házhoz, Céghez, Csomagpontra, Futárainknál bankkártyával is lehet fizetni, valamint bemutatótermünkben személyesen is átvehetik a megrendelt termékeket.

100% magyar tulajdonú családi vállalkozás

Rugalmasság, gyorsaság, kedvesség, munkatársaink 11 éve tevékenykednek az otthoni kozmetikai gépek piacán, cégünk közel 8 éves múltra tekint vissza, ÚJ Győri bemutatótermünkben szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt, ahol minden készüléket kipróbálhatnak.

Gyors és vevőbarát ügyintézés (ügyfélszolgálat)

Gyakorlott, felkészült munkatársaink személyre szabott tanácsadással és készülék ajánlással várják. Egyéb kérdésekben is készséggel állunk vásárlóink rendelkezésére.

RIO
TRIA
SmoothSkin
Lanaform
Hydas
DEESS
UPBUTY Japan
SVK Beauty France
Pollogen by Lumenis
www.kozmetikaotthon.hu

Bemutatóterem

9021 Győr, Szent István út 10/A.
(Iparkamara épülete az Ibis hotel előtt)

Partnerünk
RIO Beauty TRIA Beauty SmoothSkin
Bankkártyás fizetési szolgáltatónk
Elfogadott kártyák
Futárszolgálat
Szállító | A GLS gyorsan és biztonságban kiszállítja csomagját