*** Extra -10% kedvezmény hétfőn éjfélig kód: MARCIUS10 ***

AeroPilates Reformer készülék csípő - láb - has gyakorlatok

Tartsa formában magát az AeroPilates Reformer készülékkel. A következő gyakorlatok segítenek a has, lábak és csípő izmainak megmozgatásában.
 
Térdnyújtás
 
Fókusz: A lábak mozgása során, a hasizmával stabilizálja a gerincét. Testsúlyát a sarka felé mozdítsa. A hátsó lábizmokkal tolja el a kocsit és az első izmokkal húzza vissza.
 
 
Háthajlítás
 
Sarkaival támassza meg a válltámaszokat, kezével fogja meg a lábkeretet, medencéjét tolja a sarka felé és púposítsa a hátát. Tartsa így a hátát, miközben lábaival eltolja, illetve visszahozza a kocsit a kiinduló helyzetbe.
 
Egyenes hát
 
Sarkaival támassza meg a válltámaszokat, kezével fogja meg a lábkeretet, medencéjét tolja a sarka felé és tartsa egyenesen a hátát. Tartsa így a hátát, miközben lábaival eltolja, illetve visszahozza a kocsit a kiinduló helyzetbe.
 
 
Elefánt
 
 
Fókusz: A lábak mozgása során, a hasizmával stabilizálja a gerincét. Testsúlyát a sarka felé mozdítsa. A hátsó lábizmokkal tolja el a kocsit és az első izmokkal húzza vissza.
 
Háthajlítás
 
Lábaival támassza meg a válltámaszokat, lábak nyújtva, kezével fogja meg a lábkeretet és púposítsa a hátát. Tartsa így a hátát, miközben lábaival eltolja, illetve visszahozza a kocsit a kiinduló helyzetbe.
 
Hasprés
 
Fókusz: A lábak mozgása során, a hasizmával stabilizálja a gerincét. Dőljön hátra az ülőcsontjaira és tartsa a vállait a csípője felett, lazítsa el a nyakizmait, és eressze le a vállait. .
 
Hajlított hát
 
Helyezze talppárnáit a lábkeretre, sarkak egymás mellett, hát behajlítva, vállak a csípő felett. Lábaival tolja el magát. Ezután engedje le, majd emelje fel a sarkait. Ismételje meg háromszor. Végül hajlítsa be a térdeit és térjen vissza a kiinduló helyzetbe.
Egyenes hát
 
Helyezze talppárnáit a lábkeretre, sarkak egymás mellett, hát egyenes, vállak a csípő felett és kezeivel fogja meg a válltámaszt. Lábaival tolja el magát. Ezután engedje le, majd emelje fel a sarkait. Ismételje meg háromszor. Végül hajlítsa be a térdeit és térjen vissza a kiinduló helyzetbe.
Nyújtózás
 
Helyezze talppárnáit a lábkeretre, sarkak egymás mellett, hát egyenesen tartva, vállak a csípő felett, karjait nyújtsa felfelé. Lábaival tolja el magát. Ezután engedje le, majd emelje fel a sarkait. Ismételje meg háromszor. Végül hajlítsa be a térdeit és térjen vissza a kiinduló helyzetbe.
 
 
 
AeroPilates Reformer készülék csípő - láb - has gyakorlatok
Ne maradjon le egyetlen egy akciónkról, újdonságunkról vagy hasznos tanácsunkról se!
Olyan új információkhoz juthat, amit még a barátnői sem ismernek!
Érdekel
"-Már megint visszanőtt, borotválnom kell.." Miért válassz minket az otthoni tartós szőrtelenítéshez?

"-Már megint visszanőtt, borotválnom kell.." Miért válassz minket az otthoni tartós szőrtelenítéshez?

Unod már, hogy mindig visszanő, borotválkoznod vagy gyantáznod kell heti rendszerességgel, nem is beszélve arról, amikor elutazol több napra, vinned...
Amit tudni kell a bőrhámlasztó kezelésekről!

Amit tudni kell a bőrhámlasztó kezelésekről!

Milyen bőrhámlasztó kezelések vannak? Alapvetően 2 féle hámlasztásos kezelés van az egyik a kémiai mely történhet különböző savakkal pld...
Miért használjunk ultrahangos párásítót gyermekünk hálószobájában is?

Miért használjunk ultrahangos párásítót gyermekünk hálószobájában is?

Mondj búcsút a fullasztó levegőnek és a száraz bőrnek!

Miért érdemes minket választani?

Több ezer elégedett vásárló, magas minőségű termékek, gyártók

Termékeinket saját magunk is teszteljük a gyári vizsgálatokon kívül, így nagy tapasztalattal rendelkezünk, termékpalettánkat folyamatosan a vásárlók és a piaci trendek igényei szerint bővítjük, így mindig a legkorszerűbb és legmodernebb készülék gyártók termékeit találhatóak oldalainkon.

7 gyár képviseletét látjuk el hazánkban

Az angol DEZAC csoport (Rio beauty, Bodi-Tek), az angol Cyden csoport (SmoothSkin), a német Hydas az amerikai Tria mellett a Japán UPBUTY, az Izraeli Pollogen termékei és a kanadai UPPERCANADA, mind prémium minőséget képviselnek. A készülékekre extra hosszú, 2 év magyarországi vevőbarát cseregaranciát vállalunk.

Mi tényleg saját raktárból dolgozunk, termékeinket 24 órán belül (munkanap) házhoz szállítjuk

Prémium futárszolgálat gyors kiszállítást végez akár Házhoz, Céghez, Csomagpontra, Futárainknál bankkártyával is lehet fizetni, valamint bemutatótermünkben személyesen is átvehetik a megrendelt termékeket.

100% magyar tulajdonú családi vállalkozás

Rugalmasság, gyorsaság, kedvesség, munkatársaink 11 éve tevékenykednek az otthoni kozmetikai gépek piacán, cégünk több mint 13 éves múltra tekint vissza, ÚJ Győri bemutatótermünkben szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt, ahol minden készüléket kipróbálhatnak.

Gyors és vevőbarát ügyintézés (ügyfélszolgálat)

Gyakorlott, felkészült munkatársaink személyre szabott tanácsadással és készülék ajánlással várják. Egyéb kérdésekben is készséggel állunk vásárlóink rendelkezésére.

RIO
TRIA
SmoothSkin
Lanaform
Hydas
DEESS
UPBUTY Japan
SVK Beauty France
Pollogen by Lumenis
Herbsgarden
Danielle by UPPERCANADA
www.kozmetikaotthon.hu

Bemutatóterem

9021 Győr, Szent István út 10/A.
(Iparkamara épülete az Ibis hotel előtt)

Partnerünk
RIO Beauty TRIA Beauty SmoothSkin
Bankkártyás fizetési szolgáltatónk
Simplepay
Elfogadott kártyák
Elfogadott kártyák
Futárszolgálat
Szállító | A GLS gyorsan és biztonságban kiszállítja csomagját
Speciális ajánlatok Speciális ajánlatok

Kedvezmény kupon

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy akcióinkról, újdonságainkról elsőként értesülj és megajándékozunk egy azonnal felhasználható 2 000 Ft értékű kuponnal!

Hírlevél kedvezmény kupon