Kedves Vásárlóink! Regisztráció nélkül is vásárolhatnak, utánvétes vásárláskor lehet BANKKÁRTYÁVAL fizetni a GLS futárnál! Köszönjük, KozmetikaOtthon csapata

AeroPilates Reformer készülék csípő - láb - has gyakorlatok

Tartsa formában magát az AeroPilates Reformer készülékkel. A következő gyakorlatok segítenek a has, lábak és csípő izmainak megmozgatásában.
 
Térdnyújtás
 
Fókusz: A lábak mozgása során, a hasizmával stabilizálja a gerincét. Testsúlyát a sarka felé mozdítsa. A hátsó lábizmokkal tolja el a kocsit és az első izmokkal húzza vissza.
 
 
Háthajlítás
 
Sarkaival támassza meg a válltámaszokat, kezével fogja meg a lábkeretet, medencéjét tolja a sarka felé és púposítsa a hátát. Tartsa így a hátát, miközben lábaival eltolja, illetve visszahozza a kocsit a kiinduló helyzetbe.
 
Egyenes hát
 
Sarkaival támassza meg a válltámaszokat, kezével fogja meg a lábkeretet, medencéjét tolja a sarka felé és tartsa egyenesen a hátát. Tartsa így a hátát, miközben lábaival eltolja, illetve visszahozza a kocsit a kiinduló helyzetbe.
 
 
Elefánt
 
 
Fókusz: A lábak mozgása során, a hasizmával stabilizálja a gerincét. Testsúlyát a sarka felé mozdítsa. A hátsó lábizmokkal tolja el a kocsit és az első izmokkal húzza vissza.
 
Háthajlítás
 
Lábaival támassza meg a válltámaszokat, lábak nyújtva, kezével fogja meg a lábkeretet és púposítsa a hátát. Tartsa így a hátát, miközben lábaival eltolja, illetve visszahozza a kocsit a kiinduló helyzetbe.
 
Hasprés
 
Fókusz: A lábak mozgása során, a hasizmával stabilizálja a gerincét. Dőljön hátra az ülőcsontjaira és tartsa a vállait a csípője felett, lazítsa el a nyakizmait, és eressze le a vállait. .
 
Hajlított hát
 
Helyezze talppárnáit a lábkeretre, sarkak egymás mellett, hát behajlítva, vállak a csípő felett. Lábaival tolja el magát. Ezután engedje le, majd emelje fel a sarkait. Ismételje meg háromszor. Végül hajlítsa be a térdeit és térjen vissza a kiinduló helyzetbe.
Egyenes hát
 
Helyezze talppárnáit a lábkeretre, sarkak egymás mellett, hát egyenes, vállak a csípő felett és kezeivel fogja meg a válltámaszt. Lábaival tolja el magát. Ezután engedje le, majd emelje fel a sarkait. Ismételje meg háromszor. Végül hajlítsa be a térdeit és térjen vissza a kiinduló helyzetbe.
Nyújtózás
 
Helyezze talppárnáit a lábkeretre, sarkak egymás mellett, hát egyenesen tartva, vállak a csípő felett, karjait nyújtsa felfelé. Lábaival tolja el magát. Ezután engedje le, majd emelje fel a sarkait. Ismételje meg háromszor. Végül hajlítsa be a térdeit és térjen vissza a kiinduló helyzetbe.
 
 
 
AeroPilates Reformer készülék csípő - láb - has gyakorlatok
Ne maradjon le egyetlen egy akciónkról, újdonságunkról vagy hasznos tanácsunkról se!
Olyan új információkhoz juthat, amit még a barátnői sem ismernek!
érdekel
A fényterápiás kezelésekről röviden

A fényterápiás kezelésekről röviden

A kozmetikai szalonokban is népszerű módszer a fényterápia, különböző kezelésekkel együtt is használják, hogy biztosan eredményes legyen.
Tudnivalók a szónikus arctisztításról

Tudnivalók a szónikus arctisztításról

Hasznos információk a technológiáról, kezelésekről, szonikus gép választékunkról.
Nagy siker a Rio beauty LED sminkes körlámpája és sminkes/rendezői széke!

Nagy siker a Rio beauty LED sminkes körlámpája és sminkes/rendezői széke!

Köszönjük szépen a megtisztelő bizalmat, amit évről-évre nagyobb mértékben tapasztalunk cégünkkel és termékeinkkel kapcsolatban. Nagy öröm...
Újdonságunk, a TriPollar POSE az izraeli Pollogen-től!

Újdonságunk, a TriPollar POSE az izraeli Pollogen-től!

Az ÚJ Testzsírbontó készülékünkről a TriPollar POSE-ról készült külföldi vélemény segít megismerni ezt a remek készüléket. Olvasd el...

Miért érdemes minket választani?

Több ezer elégedett vásárló, magas minőségű termékek, gyártók

Termékeinket saját magunk is teszteljük a gyári vizsgálatokon kívül, így nagy tapasztalattal rendelkezünk, termékpalettánkat folyamatosan a vásárlók és a piaci trendek igényei szerint bővítjük, így mindig a legkorszerűbb és legmodernebb készülék gyártók termékeit találhatóak oldalainkon.

6 gyár képviseletét látjuk el hazánkban

Az angol DEZAC csoport (Rio beauty, Bodi-Tek), az angol Cyden csoport (SmoothSkin), a német Hydas az amerikai Tria mellett a Japán UPBUTY és az Izraeli Pollogen termékei, melyek kizárólag prémium minőséget képviselnek. A készülékekre extra hosszú, 2 év magyarországi vevőbarát cseregaranciát vállalunk.

Mi tényleg saját raktárból dolgozunk, termékeinket 24 órán belül (munkanap) házhoz szállítjuk

Prémium futárszolgálat gyors kiszállítást végez akár Házhoz, Céghez, Csomagpontra, Futárainknál bankkártyával is lehet fizetni, valamint bemutatótermünkben személyesen is átvehetik a megrendelt termékeket.

100% magyar tulajdonú családi vállalkozás

Rugalmasság, gyorsaság, kedvesség, munkatársaink 11 éve tevékenykednek az otthoni kozmetikai gépek piacán, cégünk közel 8 éves múltra tekint vissza, ÚJ Győri bemutatótermünkben szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt, ahol minden készüléket kipróbálhatnak.

Gyors és vevőbarát ügyintézés (ügyfélszolgálat)

Gyakorlott, felkészült munkatársaink személyre szabott tanácsadással és készülék ajánlással várják. Egyéb kérdésekben is készséggel állunk vásárlóink rendelkezésére.

RIO
TRIA
SmoothSkin
Lanaform
Hydas
Beurer
DEESS
UPBUTY Japan
SVK Beauty France
Pollogen by Lumenis
www.kozmetikaotthon.hu

Bemutatóterem

9021 Győr, Szent István út 10/A.
(Iparkamara épülete az Ibis hotel előtt)

Partnerünk
RIO Beauty TRIA Beauty SmoothSkin
Bankkártyás fizetési szolgáltatónk
Elfogadott kártyák
Futárszolgálat
Szállító | A GLS gyorsan és biztonságban kiszállítja csomagját