Kedves Vásárlóink! Regisztráció nélkül is vásárolhatnak, utánvétes vásárláskor lehet BANKKÁRTYÁVAL fizetni a GLS futárnál! Köszönjük, KozmetikaOtthon csapata

AeroPilates Reformer készülék has gyakorlatok

Edze hasizmait az AeroPilates Reformer készülékkel és érezze a napról napra jelentkező pozitív változást.
 
A száz
 
Fókusz: medencénket tartsuk természetesen, a hasizom megfeszül, hogy stabilizálja a hát alsó részét, vállak széles helyzetben és a nyakizmok legyenek ellazítva.
 
1. gyakorlat: Karok
 
Tartsa lábait ülő pozícióban, fejét tartsa a fejtámaszon, fogja meg a hevedereket és emelje fel függőleges helyzetbe a karjait, majd húzza le őket egészen a kocsiig.
2. gyakorlat: Karok és fej
 
Tartsa lábait ülő pozícióban, fogja meg a hevedereket, fejét döntse előre kicsit, hogy a vállai épp elemelkedjenek a kocsitól, miközben lenyomja a kezeit. Amikor emeli a kezét, a fejét és a vállait lassan engedje le.
 
3. gyakorlat: Karok, fej és lábak
 
Tartsa lábait 45 fokos pozícióban, fogja meg a hevedereket, fejét döntse előre kicsit, hogy a vállai épp elemelkedjenek a kocsitól, miközben lenyomja a kezeit. Amikor emeli a kezét, a fejét és a vállait lassan engedje le.
 
Teljes gyakorlat
 
Tartsa lábait 45 fokos pozícióban, fogja meg a hevedereket, fejét döntse előre kicsit, hogy a vállai épp elemelkedjenek a kocsitól. Lassan, kis impulzusokban nyomja le a kezeit. Belégzés 5 impulzus alatt és kilégzés 5 impulzus alatt.
 
Ismételje meg tízszer.
Alternatíva: (a gyakorlat ülőhelyzetben tartott lábbal is elvégezhető)
 
Oldal hasizom (Ferde)
 
 
Fókusz: A gerinc körüli forgás nem a váll mozgásából ered, hanem a hasizom megfeszítéséből.
 
Twist
 
Üljön törökülésben a kocsira, fogja meg a hevedert és tartsa a mellkasa előtt. Csípőjét a hasizmával stabilizálja, miközben bordáit a lábtámasz felé fordítja. Lassan térjen vissza a kiinduló helyzetbe. Váltson oldalt és ismételje meg a gyakorlatot.
 
 
 
AeroPilates Reformer készülék has gyakorlatok
Ne maradjon le egyetlen egy akciónkról, újdonságunkról vagy hasznos tanácsunkról se!
Olyan új információkhoz juthat, amit még a barátnői sem ismernek!
érdekel
A fényterápiás kezelésekről röviden

A fényterápiás kezelésekről röviden

A kozmetikai szalonokban is népszerű módszer a fényterápia, különböző kezelésekkel együtt is használják, hogy biztosan eredményes legyen.
Tudnivalók a szónikus arctisztításról

Tudnivalók a szónikus arctisztításról

Hasznos információk a technológiáról, kezelésekről, szonikus gép választékunkról.
Nagy siker a Rio beauty LED sminkes körlámpája és sminkes/rendezői széke!

Nagy siker a Rio beauty LED sminkes körlámpája és sminkes/rendezői széke!

Köszönjük szépen a megtisztelő bizalmat, amit évről-évre nagyobb mértékben tapasztalunk cégünkkel és termékeinkkel kapcsolatban. Nagy öröm...
Újdonságunk, a TriPollar POSE az izraeli Pollogen-től!

Újdonságunk, a TriPollar POSE az izraeli Pollogen-től!

Az ÚJ Testzsírbontó készülékünkről a TriPollar POSE-ról készült külföldi vélemény segít megismerni ezt a remek készüléket. Olvasd el...

Miért érdemes minket választani?

Több ezer elégedett vásárló, magas minőségű termékek, gyártók

Termékeinket saját magunk is teszteljük a gyári vizsgálatokon kívül, így nagy tapasztalattal rendelkezünk, termékpalettánkat folyamatosan a vásárlók és a piaci trendek igényei szerint bővítjük, így mindig a legkorszerűbb és legmodernebb készülék gyártók termékeit találhatóak oldalainkon.

6 gyár képviseletét látjuk el hazánkban

Az angol DEZAC csoport (Rio beauty, Bodi-Tek), az angol Cyden csoport (SmoothSkin), a német Hydas az amerikai Tria mellett a Japán UPBUTY és az Izraeli Pollogen termékei, melyek kizárólag prémium minőséget képviselnek. A készülékekre extra hosszú, 2 év magyarországi vevőbarát cseregaranciát vállalunk.

Mi tényleg saját raktárból dolgozunk, termékeinket 24 órán belül (munkanap) házhoz szállítjuk

Prémium futárszolgálat gyors kiszállítást végez akár Házhoz, Céghez, Csomagpontra, Futárainknál bankkártyával is lehet fizetni, valamint bemutatótermünkben személyesen is átvehetik a megrendelt termékeket.

100% magyar tulajdonú családi vállalkozás

Rugalmasság, gyorsaság, kedvesség, munkatársaink 11 éve tevékenykednek az otthoni kozmetikai gépek piacán, cégünk közel 8 éves múltra tekint vissza, ÚJ Győri bemutatótermünkben szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt, ahol minden készüléket kipróbálhatnak.

Gyors és vevőbarát ügyintézés (ügyfélszolgálat)

Gyakorlott, felkészült munkatársaink személyre szabott tanácsadással és készülék ajánlással várják. Egyéb kérdésekben is készséggel állunk vásárlóink rendelkezésére.

RIO
TRIA
SmoothSkin
Lanaform
Hydas
Beurer
DEESS
UPBUTY Japan
SVK Beauty France
Pollogen by Lumenis
www.kozmetikaotthon.hu

Bemutatóterem

9021 Győr, Szent István út 10/A.
(Iparkamara épülete az Ibis hotel előtt)

Partnerünk
RIO Beauty TRIA Beauty SmoothSkin
Bankkártyás fizetési szolgáltatónk
Elfogadott kártyák
Futárszolgálat
Szállító | A GLS gyorsan és biztonságban kiszállítja csomagját