*** Nőnapi Extra -10% kedvezmény 03.10 éjfélig kód: NONAP2024 ***

AeroPilates Reformer készülék kar - has gyakorlatok

Hozza formába otthona kényelmében magát, végezze az AeroPilates Reformer készüléken a has és kar gyakorlatokat, valamint a nyújtást is.
 
Evezés szériák
 
Fókusz: nyújtott lábbal, üljön háttal a lábkeretnek. Üljön egyenesen, vállait eressze le és a hasizmával stabilizálja a gerincét a karjai mozgása közben.
 
Lehúzás
 
Fogja meg a hevedert és egyenes karral tartsa maga előtt.
Húzza le a hevedereket a csípőjéhez, és vállait tartsa leeresztve. Majd lassan emelje vissza kezeit a kiinduló helyzetbe.
Könyök-nyitás
 
Helyezze a hevedereket a könyöke fölé. Hajlítsa be 90 fokba a könyökeit és legyenek párhuzamosak a vállaival. Nyisson oldalra, majd lassan engedje vissza karjait a kiinduló helyzetbe.
Tricepsz
 
Hajlítsa be könyökeit 90 fokba és egyszerűen húzza a teste mögé. Felkarját tartsa ebbe a helyzetbe és nyújtsa ki a kezét. Lassan hajlítsa be a könyökét és térjen vissza a kiinduló helyzetbe.
Bicepsz
 
Hajlítsa be 90 fokba a könyökeit és legyenek párhuzamosak a vállaival. Tartsa a felkarját ebben a helyzetbe és lassan nyújtsa ki kezét. Lassan hajlítsa be a könyökét és térjen vissza a kiinduló helyzetbe.
Legördülés
 
Hajlítsa be a könyökét, hogy a kezeit a melle elé hozza. Ezzel egyidejűleg döntse hátra a háta alsó részét, hasizmát tartsa megfeszítve. Majd emelje vissza a törzsét a lába felé és térjen vissza ülőhelyzetbe.
Hátradőlés könyökhajlítással (bicepsz)
 
Hajlítsa be a könyökét (bicepszhajlításba) és ezzel egy időben döntse meg hátrafelé a háta alsó részét. Hasizmát tartsa megfeszítve. Maradjon ebben a helyzetben és végezzen 5 hajlítást. Az utolsó hajlításnál emelje vissza a törzsét a lába felé és térjen vissza ülőhelyzetbe.
Nyújtás
 
Lábaival támassza meg a válltámaszokat és kezével fogja meg a lábkeretet, úgy, hogy a térde és a feje teteje egy egyenes vonalat képezzen. A vállai a kézfej felett legyenek. Tartsa könyökét kinyújtva és vállból tolja magát hátra és közben őrizze meg a vonalat a térd és a fej között. Ezután lassan térjen vissza a kiinduló helyzetbe.
 
 
AeroPilates Reformer készülék kar - has gyakorlatok
Ne maradjon le egyetlen egy akciónkról, újdonságunkról vagy hasznos tanácsunkról se!
Olyan új információkhoz juthat, amit még a barátnői sem ismernek!
Érdekel
"-Már megint visszanőtt, borotválnom kell.." Miért válassz minket az otthoni tartós szőrtelenítéshez?

"-Már megint visszanőtt, borotválnom kell.." Miért válassz minket az otthoni tartós szőrtelenítéshez?

Unod már, hogy mindig visszanő, borotválkoznod vagy gyantáznod kell heti rendszerességgel, nem is beszélve arról, amikor elutazol több napra, vinned...
Amit tudni kell a bőrhámlasztó kezelésekről!

Amit tudni kell a bőrhámlasztó kezelésekről!

Milyen bőrhámlasztó kezelések vannak? Alapvetően 2 féle hámlasztásos kezelés van az egyik a kémiai mely történhet különböző savakkal pld...
Miért használjunk ultrahangos párásítót gyermekünk hálószobájában is?

Miért használjunk ultrahangos párásítót gyermekünk hálószobájában is?

Mondj búcsút a fullasztó levegőnek és a száraz bőrnek!

Miért érdemes minket választani?

Több ezer elégedett vásárló, magas minőségű termékek, gyártók

Termékeinket saját magunk is teszteljük a gyári vizsgálatokon kívül, így nagy tapasztalattal rendelkezünk, termékpalettánkat folyamatosan a vásárlók és a piaci trendek igényei szerint bővítjük, így mindig a legkorszerűbb és legmodernebb készülék gyártók termékeit találhatóak oldalainkon.

7 gyár képviseletét látjuk el hazánkban

Az angol DEZAC csoport (Rio beauty, Bodi-Tek), az angol Cyden csoport (SmoothSkin), a német Hydas az amerikai Tria mellett a Japán UPBUTY, az Izraeli Pollogen termékei és a kanadai UPPERCANADA, mind prémium minőséget képviselnek. A készülékekre extra hosszú, 2 év magyarországi vevőbarát cseregaranciát vállalunk.

Mi tényleg saját raktárból dolgozunk, termékeinket 24 órán belül (munkanap) házhoz szállítjuk

Prémium futárszolgálat gyors kiszállítást végez akár Házhoz, Céghez, Csomagpontra, Futárainknál bankkártyával is lehet fizetni, valamint bemutatótermünkben személyesen is átvehetik a megrendelt termékeket.

100% magyar tulajdonú családi vállalkozás

Rugalmasság, gyorsaság, kedvesség, munkatársaink 11 éve tevékenykednek az otthoni kozmetikai gépek piacán, cégünk több mint 13 éves múltra tekint vissza, ÚJ Győri bemutatótermünkben szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt, ahol minden készüléket kipróbálhatnak.

Gyors és vevőbarát ügyintézés (ügyfélszolgálat)

Gyakorlott, felkészült munkatársaink személyre szabott tanácsadással és készülék ajánlással várják. Egyéb kérdésekben is készséggel állunk vásárlóink rendelkezésére.

RIO
TRIA
SmoothSkin
Lanaform
Hydas
DEESS
UPBUTY Japan
SVK Beauty France
Pollogen by Lumenis
Herbsgarden
Danielle by UPPERCANADA
www.kozmetikaotthon.hu

Bemutatóterem

9021 Győr, Szent István út 10/A.
(Iparkamara épülete az Ibis hotel előtt)

Partnerünk
RIO Beauty TRIA Beauty SmoothSkin
Bankkártyás fizetési szolgáltatónk
Simplepay
Elfogadott kártyák
Elfogadott kártyák
Futárszolgálat
Szállító | A GLS gyorsan és biztonságban kiszállítja csomagját
Speciális ajánlatok Speciális ajánlatok

Kedvezmény kupon

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy akcióinkról, újdonságainkról elsőként értesülj és megajándékozunk egy azonnal felhasználható 2 000 Ft értékű kuponnal!

Hírlevél kedvezmény kupon