Kedves Vásárlóink! Regisztráció nélkül is vásárolhatnak, utánvétes vásárláskor lehet BANKKÁRTYÁVAL fizetni a GLS futárnál! Köszönjük, KozmetikaOtthon csapata

AeroPilates Reformer készülék láb gyakorlatok

Az AeroPilates Reformer készülék segítségével könnyedén edzheti lábait, valamint végezhet rajta nyújtó gyakorlatokat. Ismerkedjen meg az alapszintű, bárki által otthon könnyedén elsajátítható mozgásokkal.
Fókusz: Tartsa természetesen, tehermentesen medencéjét, aktiválja a comb belső izmait és a has központ izmait a stabilizációhoz, miközben eltolja magát a lábtartótól. Térjen vissza lassan a kiindulási pozícióba a rugókra ellenállást gyakorolva.
 
V-pozíció
 
Helyezze a lábujj begyeket a lábkeretre, zárja össze a sarkait, majd távolítsa a térdeket egymástól, hogy egy V alakot formázzanak lábfejei. Nyújtsa ki a lábait és érintse össze a belső combokat, ahogy eltolja magát. Hajlítsa be térdeit a visszatérő pozícióhoz.
Boltívek
 
Helyezze a talp középső, boltíves részét a lábkeretre, a lábak párhuzamosak és összezártak. Nyújtsa ki lábait, majd térde behajlításával térjen vissza a kiinduló pozícióba.
Boltívnyomások
 
Helyezze a talp középső, boltíves részét a lábkeretre, a lábak párhuzamosak és összezártak. Nyújtsa ki félig a lábait, majd hajlítsa be térdeit a kiinduló pozícióhoz.
Sarkak
 
Helyezze sarkait a lábkeretre, behajlított lábakkal. Nyújtsa ki lábait, majd hajlítsa térdeit a kiinduló pozícióba történő visszatéréshez.
Saroknyomások
 
Helyezze sarkait a lábkeretre, behajlított lábakkal. Nyújtsa ki lábait félig, majd hajlítsa térdeit a kiinduló pozícióba történő visszatéréshez.
Sarok süllyesztés
 
Helyezze a talppárnáit a lábkeretre. Egyenes lábbal emelje, majd süllyessze le a sarkait, hogy nyújtsa és erősítse a vádliját.
Széles pozíció (oldalirányban elforgatott)
 
Fókusz: medencénket tartsuk természetesen a gyakorlat során, hasizmával stabilizálja magát. A kitoláshoz csak a külső comb és a fenékizmokat használja. Lassan térjen vissza a kiinduló pozícióba, épp csak ellen tartva a rugóknak.
 
Helyezze sarkait vállszélességben a lábkeretre V alakban.
Nyújtsa ki a lábait, majd a kiinduló pozícióba történő visszatéréshez hajlítsa be a térdeit.
Láb leeresztés
 
Fókusz: medencénket tartsuk természetesen a gyakorlat során, hasizmával stabilizálja magát.
Csak emelje fel a lábait addig a pontig, míg a medencéje engedi.
 
Fekvő helyzet, medence természetes tartásban, lábak a hevederben, combok összezárva és a lábak 45 fokban nyújtva. Lassan emelje fel lábait függőleges állásba, érezze, hogy a láb hátsó izmai nyúlnak, majd engedje vissza 45 fokba.
Lábkörzés
 
Fókusz: medencénket tartsuk természetesen a gyakorlat során, hasizmával stabilizálja magát.
Csak emelje fel a lábait addig a pontig, míg a medencéje engedi.
 
Fekvő helyzet, medence természetes tartásban, lábak a hevederben, combok összezárva és a lábak 45 fokban nyújtva. Lassan emelje fel lábait függőleges állásba, majd engedje oldalra és indítsa a körzést le majd vissza a kiinduló helyzetbe. Ismételje meg háromszor egy irányba, majd végezze el a 3-as ismétlést a másik oldalon is.
Széles pozíció, csípőemelés
 
Fókusz: medencénket tartsuk természetesen a gyakorlat során, hasizmával stabilizálja magát.. Lábnyújtáshoz a külső comb és a fenékizmokat használja. Lassan térjen vissza a kiinduló pozícióba, épp csak ellen tartva a rugóknak.
 
Fontos, hogy a feje a leeresztett fejtámlán pihenjen.
 
Helyezze sarkait vállszélességben a lábkeretre V alakban.
Nyújtsa ki a lábait, majd emelje fel a csípőjét, hogy teste egy egyenes vonalat képezzen a vállai és a sarkai között. Ismételje meg a gyakorlatot 6-szor.
 
AeroPilates Reformer készülék láb gyakorlatok
Ne maradjon le egyetlen egy akciónkról, újdonságunkról vagy hasznos tanácsunkról se!
Olyan új információkhoz juthat, amit még a barátnői sem ismernek!
érdekel
A fényterápiás kezelésekről röviden

A fényterápiás kezelésekről röviden

A kozmetikai szalonokban is népszerű módszer a fényterápia, különböző kezelésekkel együtt is használják, hogy biztosan eredményes legyen.
Tudnivalók a szónikus arctisztításról

Tudnivalók a szónikus arctisztításról

Hasznos információk a technológiáról, kezelésekről, szonikus gép választékunkról.
Nagy siker a Rio beauty LED sminkes körlámpája és sminkes/rendezői széke!

Nagy siker a Rio beauty LED sminkes körlámpája és sminkes/rendezői széke!

Köszönjük szépen a megtisztelő bizalmat, amit évről-évre nagyobb mértékben tapasztalunk cégünkkel és termékeinkkel kapcsolatban. Nagy öröm...
Újdonságunk, a TriPollar POSE az izraeli Pollogen-től!

Újdonságunk, a TriPollar POSE az izraeli Pollogen-től!

Az ÚJ Testzsírbontó készülékünkről a TriPollar POSE-ról készült külföldi vélemény segít megismerni ezt a remek készüléket. Olvasd el...

Miért érdemes minket választani?

Több ezer elégedett vásárló, magas minőségű termékek, gyártók

Termékeinket saját magunk is teszteljük a gyári vizsgálatokon kívül, így nagy tapasztalattal rendelkezünk, termékpalettánkat folyamatosan a vásárlók és a piaci trendek igényei szerint bővítjük, így mindig a legkorszerűbb és legmodernebb készülék gyártók termékeit találhatóak oldalainkon.

6 gyár képviseletét látjuk el hazánkban

Az angol DEZAC csoport (Rio beauty, Bodi-Tek), az angol Cyden csoport (SmoothSkin), a német Hydas az amerikai Tria mellett a Japán UPBUTY és az Izraeli Pollogen termékei, melyek kizárólag prémium minőséget képviselnek. A készülékekre extra hosszú, 2 év magyarországi vevőbarát cseregaranciát vállalunk.

Mi tényleg saját raktárból dolgozunk, termékeinket 24 órán belül (munkanap) házhoz szállítjuk

Prémium futárszolgálat gyors kiszállítást végez akár Házhoz, Céghez, Csomagpontra, Futárainknál bankkártyával is lehet fizetni, valamint bemutatótermünkben személyesen is átvehetik a megrendelt termékeket.

100% magyar tulajdonú családi vállalkozás

Rugalmasság, gyorsaság, kedvesség, munkatársaink 11 éve tevékenykednek az otthoni kozmetikai gépek piacán, cégünk közel 8 éves múltra tekint vissza, ÚJ Győri bemutatótermünkben szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt, ahol minden készüléket kipróbálhatnak.

Gyors és vevőbarát ügyintézés (ügyfélszolgálat)

Gyakorlott, felkészült munkatársaink személyre szabott tanácsadással és készülék ajánlással várják. Egyéb kérdésekben is készséggel állunk vásárlóink rendelkezésére.

RIO
TRIA
SmoothSkin
Lanaform
Hydas
Beurer
DEESS
UPBUTY Japan
SVK Beauty France
Pollogen by Lumenis
www.kozmetikaotthon.hu

Bemutatóterem

9021 Győr, Szent István út 10/A.
(Iparkamara épülete az Ibis hotel előtt)

Partnerünk
RIO Beauty TRIA Beauty SmoothSkin
Bankkártyás fizetési szolgáltatónk
Elfogadott kártyák
Futárszolgálat
Szállító | A GLS gyorsan és biztonságban kiszállítja csomagját