*** Minden termék saját raktárkészletből, 14ó-ig megrendelt termékek, másnapi garantált kiszállítással (GLS) ***
AeroPilates Reformer készülék magasító állvánnyal és húzódzkodó rúddal

AeroPilates Reformer készülék magasító állvánnyal és húzódzkodó rúddal

Cikkszám: SPPPAEJP4 435 + SPPP STAND JP + SPPP-WB
Szín:szürke
-25% kedvezmény
399 970 Ft helyett:
299 990 Ft
Legjobb ár az elmúlt 30 napban: 289 990 Ft
kosárba
2 Részletben történő Fizetési Lehetőség

A bruttó 100.000,- Ft összértéket elérő, illetve azt meghaladó megrendelés esetén a Szolgáltató bank bevonása nélkül, kamatmentesen lehetőséget biztosít a vételár két részletben történő kiegyenlítésére... Részletek

2 Részletben történő Fizetési Lehetőség

A bruttó 100.000,- Ft összértéket elérő, illetve azt meghaladó megrendelés esetén a Szolgáltató bank bevonása nélkül, kamatmentesen lehetőséget biztosít a vételár két részletben történő kiegyenlítésére. (A jelen pontban rögzített értékhatár elérése érdekében az egyedileg leadott megrendelések nem vonhatók össze.)

Első vételár-részlet: A Felhasználó a megrendelt termék(ek) vételárának 50%-át köteles a Szolgáltató által kiállított díjbekérő alapján, a díjbekérő kiállításától számított 3 napon belül átutalással megfizetni.

Második vételár-részlet: A megrendelt termék(ek) vételárának fennmaradó összegét (50%) a Felhasználó köteles a megrendelés leadását követő 45 napon belül átutalással kiegyenlíteni.

A megrendelt termék(ek) kiszállítására és a végszámla kiállítására azt követően kerül sor, hogy a megrendelt termék(ek) vételára a Szolgáltató bankszámláján maradéktalanul jóváírásra került.

A megrendeléskor egyúttal termékfoglalás is történik, így a megrendelt termék(ek) garantáltan kiszállításra kerül(nek) a megrendelésben rögzített áron és tételben.

A részletfizetéssel kapcsolatosan érdeklődni
ezen a telefonszámon lehet H-P 9:30-17:00 között:
+36 30 656 0292

Elfogyott
Szállítási idő: kb. 30 nap
Ezt a terméket Ingyen Szállítjuk!
Ha a megrendelt termékek összára 29 990 Ft alatti, akkor 1 990 Ft, felette ingyenes.
A készülék előnyei
 • A Pilates saját testsúlyos edzésforma, személyre szabható ellenállással
 • Otthon elvégezhető a teljes edzés (bemelegítés, nyújtás, erőnlét és kardió is!)
 • Nincs szükség más felszerelésre, gyakorlatok könnyen elsajátíthatók
 • Súlycsökkenésre és az izmok feszesítésére is egyaránt
 • Hozom, viszem, háztól házig 2 éves garanciával megánhasználat estén!
 • DVD mellékletek különböző edzésekkel
 • Húzódzkodó rúd: plusz 20 gyakorlat elvégezhető vele
 

Miért érdemes minket választani?

Több ezer elégedett vásárló, magas minőségű termékek, gyártók

Termékeinket saját magunk is teszteljük a gyári vizsgálatokon kívül, így nagy tapasztalattal rendelkezünk, termékpalettánkat folyamatosan a vásárlók és a piaci trendek igényei szerint bővítjük, így mindig a legkorszerűbb és legmodernebb készülék gyártók termékeit találhatóak oldalainkon.

7 gyár képviseletét látjuk el hazánkban

Az angol DEZAC csoport (Rio beauty, Bodi-Tek), az angol Cyden csoport (SmoothSkin), a német Hydas az amerikai Tria mellett a Japán UPBUTY, az Izraeli Pollogen termékei és a kanadai UPPERCANADA, mind prémium minőséget képviselnek. A készülékekre extra hosszú, 2 év magyarországi vevőbarát cseregaranciát vállalunk.

Mi tényleg saját raktárból dolgozunk, termékeinket 24 órán belül (munkanap) házhoz szállítjuk

Prémium futárszolgálat gyors kiszállítást végez akár Házhoz, Céghez, Csomagpontra, Futárainknál bankkártyával is lehet fizetni, valamint bemutatótermünkben személyesen is átvehetik a megrendelt termékeket.

100% magyar tulajdonú családi vállalkozás

Rugalmasság, gyorsaság, kedvesség, munkatársaink 11 éve tevékenykednek az otthoni kozmetikai gépek piacán, cégünk több mint 13 éves múltra tekint vissza, ÚJ Győri bemutatótermünkben szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt, ahol minden készüléket kipróbálhatnak.

Gyors és vevőbarát ügyintézés (ügyfélszolgálat)

Gyakorlott, felkészült munkatársaink személyre szabott tanácsadással és készülék ajánlással várják. Egyéb kérdésekben is készséggel állunk vásárlóink rendelkezésére.

 • Leírás
 • Video
 • A termék értékelése (4)
 • Kapcsolódó termékek
Leírás
Válaszd a Marjolein Burgman nevével fémjelzett, szabadalmaztatott tervek alapján készült eredeti Aeropilates Reformer készüléket!
  
A készülékhez 5 db DVD-t mellékelünk (akár online is elérhető), amelyeken kezdő, haladó, fitness és kardió gyakorlatok szerepelnek (mind magyar felirattal). Ezek segítségével legyen akár abszolút kezdő, haladó külső segítség nélkül is könnyedén és szabályosan elvégezheti a gyakorlatokat.
Update: A készülék összeszereléséhez kisvideót készítettünk, mely a csomag tartalma alatt tekinthető meg.
 
 
Az AeroPilates készülék kipróbálható új bemutatótermünkben is:
9021 Győr, Szent István út 10/a (Nemzetközi Iparkamara épülete III. emeleti Kozmetika Otthon bemutatóterem)
 
♦ Az AeroPilates reformer készüléket most egy szuper csomagban vásárolhatja meg, a készülék mellé egy húzódzkodó rúdat is adunk, amellyel további 20 gyakorlat érhető el, valamint a magasító állvánnyal még kényelmesebben végezheti el a gyakorlatokat. 
 
Mára a mozgás nem csupán a konditeremben vagy a futásban merül ki, hanem a sportolás végtelen és színes palettájáról válogathatunk. A pilates a jógával karöltve hatalmas tömegeket hódít meg folyamatosan, mely siker oka a mozgásforma hatékonysága és a testre-lélekre gyakorolt pozitív tapasztalatokban rejlik.
 
 
Cégünk az egészséges sportolás híve, ezért hoztuk el hazánkba Angliából az AeroPilates Reformer készüléket, melynek köszönhetően a pilates már nem csak a stúdiókban vagy termekben érhető el, hanem otthona kényelmében is biztonságosan és hatékonyan végezheti el a gyakorlatokat. A termékhez DVD-ket adunk ajándékba, mellyel könnyedén elsajátíthatja a helyes mozgáskombinációkat és azokra a területekre fókuszálhat, melyeket jobban meg szeretne dolgoztatni. Az AeroPilates Reformer kettő az egyben készülék, hiszen az erősítő és - a nem elhanyagolható - nyújtó gyakorlatok is elvégezhetőek rajta.
Kortól, nemtől függetlenül mindenki számára ideális sporteszköz, legyen a célja akár fogyás, erősítés vagy csak a rendszeres és egészséges mozgás beiktatása a mindennapokba.
 

Mik a pilates alapjai és honnan ered?

A pilates több mint 100 éves múlttal rendelkezik, feltalálója Joseph Hubertus Pilates, aki az emberi test kutatója volt, az első világháború után a sérült katonák rehabilitációjával foglalkozott. A mozgásformában a több száz éves múltú jóga, tai chi, valamint a római harcosok mozdulatkombinációit egyesülnek.
A cél egy olyan sport megalkotása, mely egészséges, bárki által űzhető, kíméli a testet és az ízületek, mégis hatékony.
 
Joseph Pilates rájött, hogy a betegségek hátterében nem feltétlenül szervi elváltozások állnak, hanem sok esetben mentális korlátai adódnak a gyógyulásnak. A pilates során nem csupán testünk válik aktívvá, hanem az energiák felszabadításával lelki megújuláson is keresztül megyünk.
 
A pilates edzések során fontos éppen ezért a gyakorlatok pontos elvégzésére való törekvés (inkább kevesebb gyakorlatot végezzünk, de azt pontosan), valamint a légzés és a mozgás összhangjának megteremtése, mellyel testünk energiái felszabadíthatóak és áramoltathatóak.
 

Az AeroPilates Reformer készülék megszületése

A készülék innovátora Marjolein Brugman, akit évekkel ezelőtt egy autó gázolt el, nagyon súlyos sérüléseket szenvedett. Több hónapos rehabilitáción vett részt egy pilates stúdióban, ahol csodával határos gyógyuláson ment keresztül.
A több mint 20 éves szakmai múlttal rendelkező Marjolein alapelvei, hogy a test és lélek összhangban működjön, az egészséges életmódot segítségül hívva hozza működésbe teste izmait és mozgatja át minden porcikáját. Az AeroPilates Reformer készülékről és gyakorlatok hatékonyságáról több százezer elégedett ember tanúskodik világszerte.
 
 

Marjolein Brugman az Aeropilates Reformer készülékekről:

 
 

A pilates a fiatalság forrása

Sokan egy kalap alatt említik a pilatest a jógával, ami bizonyos szinten helytálló, azonban azt érdemes tudni, hogy a pilates dinamikusabb mozgás a jógánál. A pilates gyakorlatok közben a helyes légzéssel a test és szellem összehangolódik, energiával telítődik, megszabadulhat a feszültségtől és a stressztől.
 
Akik rendszeresen pilateseznek sokkal kiegyensúlyozottabb életet élnek, testük egészségesebb, izmaik feszesebbek és tartásuk is helyesebb. A pilates jótékony hatása akár a társas és családi kapcsolatokban is érezhető.
A pilates mozgásformát az orvosok és gyógytornászok is előszeretettel ajánlják, hiszen nem csak az egészséges emberek kiváltsága ez a sport, hanem a testi vagy lelki betegséggel küzdők, rehabilitáció alatt állók számára is kifejezetten ideális.
 
Pilates során minden mozgás és ezzel az energiaáramlás is a test középpontjából indul, majd a végtagok irányába haladva teljesedik ki. Ennek következtében a belső szerveket védő izmok edződnek. A pilates nem csak a klasszikus módon, matracon végezhető, hanem gépeken is, melyek főként a kezdők számára ideálisak, vagy azoknak, akik még jobban szeretnék tehermentesíteni ízületeiket.
A talajon végzett gyakorlatokra a gravitáció sokkal erősebb hatással van, a törzs és hátizomait ezzel sokkal jobban igénybe véve, lassabb ütemű a fejlődés és kisebb lehet a sikerélmény.
 
Az AeroPilates Reformer készülékkel a gyakorlatok könnyebben, de intenzívebben végezhetőek, azonban a tartozékok segítségével az intenzitás fokozatosan növelhető. Rendszeres, akár napi edzéssel a testünkön és lelkünkön végbemenő változás szemmel láthatóak és már az első alkalmaktól kezdve érezhető a javulás.
 
A napi rendszeres edzés az AeroPilates Reformer készülékkel nem csupán a betegségben szenvedők, rehabilitáció alatt állók vagy panaszokkal küzdők számára ideális, hanem mindenkinek akinek fontos testi és lelki egészsége, valamint a hosszú, boldog és egészséges élet.
 
Ha ülő vagy álló munkát végez, a gerinc melletti tartóizmok fokozott igénybevételnek vannak kitéve, így azok megerősítése kardinális kérdés lehet. Az AeroPilates Reformer készüléken végzett gyakorlatok segítenek megerősíteni a tartóizmokat, így csökken az esetlegesen jelentkező fájdalom és javul a tartás is. Vegye le a terhet gerincoszlopáról és őrizze meg annak egészségét!
 
 

Az AeroPilates Reformer készülék legfontosabb jellemzői

Kinézetre talán az edzőtermekből vagy TV reklámokból ismert evezős gépek juthatnak eszünkbe, azonban az AeroPilates Reformer készülék ennél sokkal több funkcióval bír, melyeket az alábbiakban bemutatunk Önöknek. A készüléken végzett gyakorlatok segítenek megerősíteni izmait a lábaktól kezdve, a törzsön át egészen a karokig.
 
Sokan elfelejtik, hogy az edzés végén kiemelten fontos a nyújtás, hiszen az izom így tud fejlődni és nem okoz fájdalmommal járó panaszokat a mozgás, ezzel az edzést egyensúlyba hozza. Teste rugalmasabbá, kondíciója jobbá és testtartása helyessé válik anélkül, hogy ízületeit megterhelné.
 
Az AeroPilates Reformer készülék legnagyobb előnye, hogy mindenki a saját tempójában haladhat és fejlődhet, mely változás szemmel látható és érezhető lesz.
 
Az AeroPilates Reformer készülék egy sínen mozgó padból, két hosszú rugóra erősített karból áll. A korábbi modellekhez képest a kerekeket megnagyobbították, melynek köszönhetően a siklás sokkal simább és halkabb lett. A különböző színű rugókkal állíthatja a készülék ellenállását, ezzel a gyakorlatok intenzitása testreszabható.
Az AeroPilates Reformer készülék nem csak ülő helyzetben használható, hanem fekvő, valamint álló gyakorlatok végrehajtására is alkalmas, ezzel megdolgozva a test minden izmát. A görgős padnak köszönhetően a terhelés elterelődik a medencéről és a gerincoszlopról, ezzel téve a pilates gyakorlatokat sokkal hatékonyabbá és egészségesebb mozgásformává más sportokkal szemben.
 

A nyújtás fontossága az edzés során - legyen szó bármilyen sportról

A gyakorlatsorok kifejezetten nagy figyelmet fordítanak a nyújtásra, melynek minden edzésnek a záró fázisait kellene, hogy jelentsék. Sajnos napjainkban ez nem kap kellő hangsúlyt, de ezen változtatni szeretnénk. A nyújtó gyakorlatokkal megakadályozható az izmok rövidülése és a sérülések bekövetkezése.  
 
Minden izomerőt terhelő gyakorlatnak megvan az ellen mozgása, mely a nyújtás. Ha az izom folyamatosan csak erősítésnek, azaz terhelésnek van kitéve, könnyedén szerezhető sérülés, az izmok rövidülnek, kötötté válnak, a test deformálódik és fájdalom alakul ki. A rövid és kötött izmok hosszú távon a mozgásban is problémát okozhatnak, a nyújtás hiányából alakulnak ki leggyakrabban a sportsérülések.
 
Így a nyújtás nem csupán a pilates edzések folyamán fontos, hanem minden sport után, legyen az cardio edzés, súlyzózás vagy akár extrém sport.
 
Az AeroPilates Reformerrel az izomstimuláló és nyújtó gyakorlatokat is elvégezhetőek anélkül, hogy sérülést okoznánk magunknak. Néhány nagyon egyszerű és könnyen elsajátítható gyakorlatot kell elvégeznünk a csatolt a DVD-k segítségével.
 
Az AeroPilates Reformer készüléket bármikor előveheti otthona kényelmében amikor vanegy kis szabadideje mozogni vagy szükségét érzi teste-lelke kondíciójának helyreállításában.
 
 
 
A készülék biztonságosan használható akár minden egyes nap, a rendszeres használatával járó fejlődést és jótékony hatást azonnal érezni és látni fogja.
 
A készülékhez 3 darab tartozék DVD-t adunk mellékletként, melyekkel átfogó és változatos edzést végezhet. A DVD-ken található edzéssor egyértelműen és pontosan meghatározza a gyakorlatok helyes elvégzését, edző vagy oktató segítsége nélkül.
 
A készülék könnyen összecsukható és kis helyen az ajtó mögött vagy az ágy alatt is tárolható.
 
Mint minden sportolás előtt, ha valamilyen krónikus megbetegedésben szenved, érdemes kikérnie kezelőorvosa véleményét, és az ő tanácsai szerint használni a készüléket.
 

Bemutató video az Aeropilates reformer készülékről:

 
 
A készülék az eredeti, minőségi acélból készült angol gyártmány és 2 év magyarországi cseregaranciát biztosítunk rá. 
Felhivjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy a fenti garancia csak otthoni normál használat mellett érvényes! 
A készülék a magasító állvány és húzódzkodó rúd külön tételként szerepel a számlán, igy az alap gépre 2 év garancia vonatkozik magánszemély esetén.
 
A készülék méretei:
Összecsukott állapotban: Kb 115 cm
Nyitott állapotban: 230 cm
Szélessége: 43 cm
A magasítóállványon lévő kocsi magassága: 37,5 cm
 
A csomag tartalma:
 
 • 1 db AeroPilates készülék 4 rugós (2 fekete, 1 sárga, 1 piros) az egyszerű összeszereléshez szükséges útmutatóval, eszközökkel
 • 1 db magasító állvány
 • 1 db húzódzkodó rúd (pull up bar)
 • 1 db hátsó cardio rebounder (trambulin)
 • 1 db lábkeret
 • 1 db használati útmutató (magyar nyelvű)
 Súly: 31,5 Kg (komplett doboz)
 
Különböző kiegészítő, gyakorlatokat bemutató DVD is megtalálhatók a készülék dobozában:
 • 1 db The simple rules DVD
 • 1 db Pure Pilates DVD
 • 1 db Simply Cardio DVD
 • 1 db Basic Workout Package DVD
 • 1 db Primer DVD
Mindegyik DVD eredeti, angol nyelven tekinthető meg, valamint mindegyik DVD-ről küldünk egy magyar feliratos változatot is!
 

Az aeropilates reformer készülék összeszerelése:

 
 © The Dezac Group Ltd 
A készülék hivatalos magyarországi forgalmazója a Mopa Kft.
 
 
 
Az AeroPilates Reformer készülék gyakorlatokkal tudástárunkban ismerkedhet meg
 
 
AeroPilates Reformer készülék láb gyakorlatok
AeroPilates Reformer készülék has gyakorlatok
AeroPilates Reformer készülék csípő - láb - has gyakorlatok
AeroPilates Reformer készülék kar - has gyakorlatok
AeroPilates Reformer készülék belső - külső comb gyakorlatok
AeroPilates Reformer készülék hát - kar gyakorlatok
AeroPilates Reformer készülék lazító - nyújtó gyakorlatok
AeroPilates Reformer készülék mellső evezés széria gyakorlatok
AeroPilates Reformer készülék trambulin gyakorlatok
 
 
Video

Video

A termék értékelése (4)

A termék értékelése

(4 vásárlói vélemény - Értékelés: 5/5.0)
Regisztráljon és jelentkezzen be, ha Ön is szeretné megosztani másokkal véleményét.
MÁRTON HAJNALKA
2023.12.03. 15:56
Vincze Katalin
2023.03.07. 09:12
Horváth Károly
2021.10.15. 09:17
Nagyon jó összeállítás, kiváló minőség remek áron! Rendkívül segítőkész csapat, csak ajánlani tudom mindenkinek a céget!
Jager Ani
2020.06.16. 14:19
Szuper ajánlat, szuper edzésforma!
Régebben több pilates studióban is megfordultan, így nem volt ismeretlen számomra. Végül úgy döntöttem, hogy simán megéri egy otthoni készülék, egy év alatt sokkal többet költenék, ha studióba járnék, plusz így sokkal többet edzhetek, nem kell időpontot egyeztetni, sokszor reggel még munka előtt egy 30-40 perces edzést beiktatok. A gyakorlatokat nagyjábol ismerem, de azért végig néztem a DVD-ket is, és találtam nem kevés új feladatot, így egyáltalán nem monoton, mindig máshogy variálom a gyakorlatokat!
Én nagyon-nagyon meg vagyok vele elégedve, mindenkinek csak ajánlani tudom! Rengeteg előnye van, bármikor tudod használni, költséghatékony, és tényleg egyszerű összeszerelni, használni, és a pilates az az edzésforma amit nem lehet rosszul csinálni! Először persze meg kell nézni egy-két videot, vagy nekem így jo volt hogy már voltam pilates edzőnél, szoval szerintem az is jó ötlet ha pár órára elmész előtte, ott elmondják az alapokat, mire kell figyelni, de utána már bármikor tudod otthon csinálni! Szerintem megéri belevágni, minden izmot megmozgat, kellemes elfáraszt, és csodás eredmény érhető el vele!
Kapcsolódó termékek
Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák.
Ne maradjon le egyetlen egy akciónkról, újdonságunkról vagy hasznos tanácsunkról se!
Olyan új információkhoz juthat, amit még a barátnői sem ismernek!
Érdekel
 Miért használjunk ultrahangos párásítót gyermekünk hálószobájában is?

Miért használjunk ultrahangos párásítót gyermekünk hálószobájában is?

Mondj búcsút a fullasztó levegőnek és a száraz bőrnek!
Bemutatjuk az otthoni IPL szőrtelenítés új dimenzióját, avagy már nem álom az otthoni luxus

Bemutatjuk az otthoni IPL szőrtelenítés új dimenzióját, avagy már nem álom az otthoni luxus

A luxus minőségű IPL készülékek megtestesítője, a ULIKE! Örömmel ismertetünk meg a vadonatúj márkánkkal, a ULIKE-al. A világ luxus minőségű...
ULIKE vállalatról röviden, luxus kategóriás otthoni IPL gépek gyártója

ULIKE vállalatról röviden, luxus kategóriás otthoni IPL gépek gyártója

A 2013-ban alapított ULIKE vállalat a megalakulásakor már előnnyel indított, hiszen maga köré gyűjtötte a szőrtelenítés technológiában addig...
www.kozmetikaotthon.hu

Bemutatóterem

9021 Győr, Szent István út 10/A.
(Iparkamara épülete az Ibis hotel előtt)

Partnerünk
RIO Beauty TRIA Beauty SmoothSkin
Bankkártyás fizetési szolgáltatónk
Simplepay
Elfogadott kártyák
Elfogadott kártyák
Futárszolgálat
Szállító | A GLS gyorsan és biztonságban kiszállítja csomagját
Speciális ajánlatok Speciális ajánlatok