Kedves Vásárlóink! Regisztráció nélkül is vásárolhatnak, utánvétes vásárláskor lehet BANKKÁRTYÁVAL fizetni a GLS futárnál! Köszönjük, KozmetikaOtthon csapata

AeroPilates Reformer készülék trambulin gyakorlatok

A trambulin gyakorlatokkal egy igazán mozgalmas cardio edzésben lehet része, mely kifejezetten hasznos azok számára is, akik pár felesleges kilótól szeretnének megszabadulni.
Ha a készüléke tartozékai között nem szerepel a Cardio Rebounder, akkor nem fogja tudni végrehajtani az alábbi gyakorlatokat. a feszítőkábelek számának növelésével növelheti a kardiovaszkuláris és a lábizmok terhelését. A feszítőkábelek számának csökkentésével növelheti a törzs központi izmainak a terhelését.
 
 
Az AeroPilates Reformer készülék trambulin gyakorlatok:
 
Kezdjen 5 perces gyakorlatokkal – séta és jogging. Majd lassan emelje az időtartamot és a kombinációkat, annak függvényében, hogy a hasizma meddig képes stabilizálni természetes helyzetbe a gerincét.
Fókusz: Úgy végezze a gyakorlatokat, hogy a gerincét természetes helyzetben tudja tartani. A rebounder-re történő érkezéskor mindig telitalpra érkezzen. Kis ugrásokkal kezdjen, az egy lábbal történő elrugaszkodás nagyobb erőkifejtést igényel. Majd ezután térjen csak át a nagyobb ugrásokra, melyek kisebb erőkifejtést igényelnek. A nagyobb erőkifejtés jobban terheli a kardiovaszkuláris és a lábizmokat. A kisebb erőkifejtés jobban terheli a központi izomcsoportokat.
 
Séta
 
Tartsa lábait párhuzamosan a rebounder-en, emelje fel egyik majd a másik lábát, mintha sétálna.
Jogging
 
Tartsa lábait párhuzamosan a rebounder-en, majd emelje és engedje vissza a lábait jogging mozdulattal.
Ugrás egy lábon
 
Párhuzamos lábtartással, egyik lábbal lökje el magát a rebounder-ről. A visszaérkezés után, a másik lábával lökje el magát.
Terpeszugrás
 
Párhuzamos lábakkal lökje el magát a rebounder-ről és a levegőben nyissa szét a lábait. Majd zárja össze és így érkezzen vissza a rebounder-re.
Lábnyújtás
 
Lábait tartsa párhuzamosan a rebounder-en majd lökje el magát és közben az egyik lábát nyújtsa ki. A visszaérkezés után, ismét lökje el magát és ezúttal a másik lábát nyújtsa ki.
Szlalom
 
Lábait tartsa párhuzamosan a rebounder-en majd lökje el magát és közben fordítsa el a lábait jobbra, ahogy visszaérkezik a rebounder-re. Ismét lökje el magát és ezúttal balra fordítsa el a lábait. Ismételje a gyakorlatot.
Ugrás páros lábbal
 
Párhuzamos lábbal lökje el magát a rebounder-től és így is érkezzen vissza.
 
 
 
 
AeroPilates Reformer készülék trambulin gyakorlatok
Ne maradjon le egyetlen egy akciónkról, újdonságunkról vagy hasznos tanácsunkról se!
Olyan új információkhoz juthat, amit még a barátnői sem ismernek!
érdekel
A fényterápiás kezelésekről röviden

A fényterápiás kezelésekről röviden

A kozmetikai szalonokban is népszerű módszer a fényterápia, különböző kezelésekkel együtt is használják, hogy biztosan eredményes legyen.
Tudnivalók a szónikus arctisztításról

Tudnivalók a szónikus arctisztításról

Hasznos információk a technológiáról, kezelésekről, szonikus gép választékunkról.
Nagy siker a Rio beauty LED sminkes körlámpája és sminkes/rendezői széke!

Nagy siker a Rio beauty LED sminkes körlámpája és sminkes/rendezői széke!

Köszönjük szépen a megtisztelő bizalmat, amit évről-évre nagyobb mértékben tapasztalunk cégünkkel és termékeinkkel kapcsolatban. Nagy öröm...
Újdonságunk, a TriPollar POSE az izraeli Pollogen-től!

Újdonságunk, a TriPollar POSE az izraeli Pollogen-től!

Az ÚJ Testzsírbontó készülékünkről a TriPollar POSE-ról készült külföldi vélemény segít megismerni ezt a remek készüléket. Olvasd el...

Miért érdemes minket választani?

Több ezer elégedett vásárló, magas minőségű termékek, gyártók

Termékeinket saját magunk is teszteljük a gyári vizsgálatokon kívül, így nagy tapasztalattal rendelkezünk, termékpalettánkat folyamatosan a vásárlók és a piaci trendek igényei szerint bővítjük, így mindig a legkorszerűbb és legmodernebb készülék gyártók termékeit találhatóak oldalainkon.

6 gyár képviseletét látjuk el hazánkban

Az angol DEZAC csoport (Rio beauty, Bodi-Tek), az angol Cyden csoport (SmoothSkin), a német Hydas az amerikai Tria mellett a Japán UPBUTY és az Izraeli Pollogen termékei, melyek kizárólag prémium minőséget képviselnek. A készülékekre extra hosszú, 2 év magyarországi vevőbarát cseregaranciát vállalunk.

Mi tényleg saját raktárból dolgozunk, termékeinket 24 órán belül (munkanap) házhoz szállítjuk

Prémium futárszolgálat gyors kiszállítást végez akár Házhoz, Céghez, Csomagpontra, Futárainknál bankkártyával is lehet fizetni, valamint bemutatótermünkben személyesen is átvehetik a megrendelt termékeket.

100% magyar tulajdonú családi vállalkozás

Rugalmasság, gyorsaság, kedvesség, munkatársaink 11 éve tevékenykednek az otthoni kozmetikai gépek piacán, cégünk közel 8 éves múltra tekint vissza, ÚJ Győri bemutatótermünkben szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt, ahol minden készüléket kipróbálhatnak.

Gyors és vevőbarát ügyintézés (ügyfélszolgálat)

Gyakorlott, felkészült munkatársaink személyre szabott tanácsadással és készülék ajánlással várják. Egyéb kérdésekben is készséggel állunk vásárlóink rendelkezésére.

RIO
TRIA
SmoothSkin
Lanaform
Hydas
Beurer
DEESS
UPBUTY Japan
SVK Beauty France
Pollogen by Lumenis
www.kozmetikaotthon.hu

Bemutatóterem

9021 Győr, Szent István út 10/A.
(Iparkamara épülete az Ibis hotel előtt)

Partnerünk
RIO Beauty TRIA Beauty SmoothSkin
Bankkártyás fizetési szolgáltatónk
Elfogadott kártyák
Futárszolgálat
Szállító | A GLS gyorsan és biztonságban kiszállítja csomagját