*** Minden termék saját raktárkészletből, 14ó-ig megrendelt termékek, másnapi garantált kiszállítással (GLS) ***
Tria Beauty Age-Defying ránctalanító és bőröregedés gátló arckezelő lézer, 3 fokozat, erős, FDA minősítéssel , hozom -viszem garancia!

Tria Beauty Age-Defying ránctalanító és bőröregedés gátló arckezelő lézer, 3 fokozat, erős, FDA minősítéssel , hozom -viszem garancia!

Cikkszám: 3483A Lilac
144 990 Ft
kosárba
2 Részletben történő Fizetési Lehetőség

A bruttó 100.000,- Ft összértéket elérő, illetve azt meghaladó megrendelés esetén a Szolgáltató bank bevonása nélkül, kamatmentesen lehetőséget biztosít a vételár két részletben történő kiegyenlítésére... Részletek

2 Részletben történő Fizetési Lehetőség

A bruttó 100.000,- Ft összértéket elérő, illetve azt meghaladó megrendelés esetén a Szolgáltató bank bevonása nélkül, kamatmentesen lehetőséget biztosít a vételár két részletben történő kiegyenlítésére. (A jelen pontban rögzített értékhatár elérése érdekében az egyedileg leadott megrendelések nem vonhatók össze.)

Első vételár-részlet: A Felhasználó a megrendelt termék(ek) vételárának 50%-át köteles a Szolgáltató által kiállított díjbekérő alapján, a díjbekérő kiállításától számított 3 napon belül átutalással megfizetni.

Második vételár-részlet: A megrendelt termék(ek) vételárának fennmaradó összegét (50%) a Felhasználó köteles a megrendelés leadását követő 45 napon belül átutalással kiegyenlíteni.

A megrendelt termék(ek) kiszállítására és a végszámla kiállítására azt követően kerül sor, hogy a megrendelt termék(ek) vételára a Szolgáltató bankszámláján maradéktalanul jóváírásra került.

A megrendeléskor egyúttal termékfoglalás is történik, így a megrendelt termék(ek) garantáltan kiszállításra kerül(nek) a megrendelésben rögzített áron és tételben.

A részletfizetéssel kapcsolatosan érdeklődni
ezen a telefonszámon lehet H-P 9:30-17:00 között:
+36 30 656 0292

Saját raktárban
Ha most megrendeli, a termék 2023. december 12-én Önnél lesz.
Ezt a terméket Ingyen Szállítjuk!
Ha a megrendelt termékek összára 29 990 Ft alatti, akkor 1 990 Ft, felette ingyenes.
A készülék előnyei
 - A piac egyetlen lézeres bőröregedés gátló készüléke 
 - Hatékony ránctalanítás, bőrfiatalítás
 - FDA minősítés
 - 1440 nm dióda lézer, 3 fokozattal
 - Hozom, viszem, háztól házig garanciával!

Miért érdemes minket választani?

Több ezer elégedett vásárló, magas minőségű termékek, gyártók

Termékeinket saját magunk is teszteljük a gyári vizsgálatokon kívül, így nagy tapasztalattal rendelkezünk, termékpalettánkat folyamatosan a vásárlók és a piaci trendek igényei szerint bővítjük, így mindig a legkorszerűbb és legmodernebb készülék gyártók termékeit találhatóak oldalainkon.

7 gyár képviseletét látjuk el hazánkban

Az angol DEZAC csoport (Rio beauty, Bodi-Tek), az angol Cyden csoport (SmoothSkin), a német Hydas az amerikai Tria mellett a Japán UPBUTY, az Izraeli Pollogen termékei és a kanadai UPPERCANADA, mind prémium minőséget képviselnek. A készülékekre extra hosszú, 2 év magyarországi vevőbarát cseregaranciát vállalunk.

Mi tényleg saját raktárból dolgozunk, termékeinket 24 órán belül (munkanap) házhoz szállítjuk

Prémium futárszolgálat gyors kiszállítást végez akár Házhoz, Céghez, Csomagpontra, Futárainknál bankkártyával is lehet fizetni, valamint bemutatótermünkben személyesen is átvehetik a megrendelt termékeket.

100% magyar tulajdonú családi vállalkozás

Rugalmasság, gyorsaság, kedvesség, munkatársaink 11 éve tevékenykednek az otthoni kozmetikai gépek piacán, cégünk több mint 13 éves múltra tekint vissza, ÚJ Győri bemutatótermünkben szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt, ahol minden készüléket kipróbálhatnak.

Gyors és vevőbarát ügyintézés (ügyfélszolgálat)

Gyakorlott, felkészült munkatársaink személyre szabott tanácsadással és készülék ajánlással várják. Egyéb kérdésekben is készséggel állunk vásárlóink rendelkezésére.

 • Leírás
 • Letölthető dokumentumok
 • A termék értékelése (16)
 • Gyakori kérdések
 • Kapcsolódó termékek
Leírás

A Tria Age-Defying az egyetlen olyan professzionális lézeres készülék jelenleg a világpiacon, amely otthon is használható az arc teljes felületén.

Az Age-Defying ránctalanító és bőröregedés gátló lézert ajánljuk mindazok számára, akik nem szeretnének plasztikai műtétet, drágának és fájdalmasnak találják a fokuszált ultrahangos (HIFU) kezeléseket, idegenkednek más beavatkozásoktól (RF), de hatékony és tartós bőrfiatalodásra vágynak. A készülék használatának egy műtéttel szemben nincs kockázata, az egészséges emberi bőr számára nincs mellékhatása. A kezelések után enyhe bőrpír jelentkezhet csupán, mely néhány óra elteltével teljesen el is múlik.
 
Fiatalabbnak tűnő bőr már 2 hét alatt. Beindítja, újraindítja a bőr természetes kollagén és elasztin termelő folyamatait.
 
Máig a hatékony ránctalanítás és bőrfiatalítás csak igen költséges, komplex bőrgyógyászati, sebészeti eljárások révén álltak (állnak) rendelkezésünkre, akár csak napjaink divatos modern ránctalanító, bőrfiatalitó kezelései, például a HIFU fókuszált ultrahangos kezelések. Ezek az eredmények a TRIA csúcstechnológiás non-invazív frakcionális lézeres készülékével otthonában is elérhetővé válnak, ráadásul költséghatékony módon.

Nem csupán egy bőrfiatalító kozmetikai szalon költözik be otthonába, hanem egy orvosi hatékonyságú ránctalanító eljárás is. Különlegessége az általános, otthoni bőrfiatalító készülékekkel szemben, hogy sokkal erősebb, sokkal mélyebbre hatol a bőr szöveteiben, valamint a bőr természetes gyógyító és bőrfiatalító folyamatait indítja be újra a szervezetben.
 
 
A Tria Age-Defying ránctalanító és bőröregedés gátló arckezelő lézer rendszeres használatával már 2 hét alatt szemmel látható változást érhet el, 8 hét alatt pedig teljes fiatalodáson megy keresztül.
A kezelés lényege, hogy a megfelelő hullámhosszúságú lézersugár energiája mikroszkópikus oszlopokban jut a bőrbe, ezzel új kollagénrost képződést stimulálva, miközben az oszlopok közötti bőr érintetlen marad.
 
Tria Beauty Age-Defying ránctalanító és bőröregedés gátló arckezelő lézer alapvető hatásai a bőrre:
 • Beindítja a kollagén újratermelését, ezáltal csökkenti a ráncokat.
 • Beindítja az elasztin termelést, mely a tömörebb, feszesebb bőrt eredményezi.
A kollagén lényegében egy fehérje. A bőrünk 75% kollagénből épül fel. A kollagén termelődése a kor előrehaladtával lelassul, 50 éves kor környékén pedig teljesen leáll, mely a bőr megereszkedéséhez, a ráncok és egyéb bőrhibák kialakulásához vezet.
 

A készülék ideális mindazok számára, akik szeretnének megszabadulni:

 • enyhe – közepes - erős ráncaiktól
 • szarkalábaiktól
 • száj körüli ráncaiktól, zavaró vonalaktól
 • a szem körüli ráncoktól és petyhüdtségtől
 • orr körüli barázdáktól
 • petyhüdt szemöldöktől
 • pigment foltjaiktól
 • bőrük piros foltjaitól
 • zavaró bőrhibáiktól
Vagyis szeretné visszanyerni bőre rugalmasságát, arcbőre természetes fényét és fiatalos külsőre vágyik.
 
A rendszeres használatnak köszönhetően a bőr tónusai javulnak, az arc a tokától a homlokig megemelkedik, a bőr textúrája tömörebb és feszesebb lesz. A bőrfelszín jelentős fiatalodáson megy keresztül, mely nem csupán felszíni hatás, mint a krémet és szérumok esetén.
Az Age-Defying ránctalanító és bőröregedés gátló arckezelő lézer használatával a bőr öregedése nem csak leáll egy időre, hanem visszafordul, megfiatalodik.
 
A nagyobb hatékonyság érdekében érdemes Tria Beauty Age Defying priming Cleanser alapozó tisztító géllel felkészíteni arcbőrét a kezelésre, majd a Tria Beauty Age-defying Finishing serum bőrápoló szérummal zárni a kezelést.
 

A Tria Beauty Age-Defying ránctalanító és bőröregedés gátló arckezelő lézer technológiája:

 
A készülék az egyetlen olyan otthoni használatra kifejlesztett gép, ami a legmodernebb és leghatékonyabb non-invazív frakcionális lézer technológiát alkalmazza (sérülésmentes mélyhámlasztás), mely hatékonyan és kíméletesen kezelve szünteti meg az öregedés jeleit:
 • a ráncokat,
 • egyenetlen pigment foltokat,
 • bőr érdességet,
 • vörösödés,
 • és sok más bőrhibát.
Segíti a bőr természetes kollagén termelődését, mely a rugalmas, sima és fiatalos bőrfelszínért felelős. Ez a procedúra krémek, szérumok segítségével sokkal kevésbé hatásos, illetve korlátolt hatékonysággal érhető csak el.
 
Az Age-Defying ránctalanító és bőröregedés gátló arckezelő lézer fényévekkel megelőzi korát 
 
Állítsa vissza bőre eredeti, fiatalos és természetesen rugalmas állapotát, csupán napi néhány perc otthoni, kényelmes kezeléssel.
 
Azok a nők, akik részt vettek az Age-Defying ránctalanító és bőröregedés gátló arckezelő lézer klinikai tesztelésében, elismerően nyilatkoztak a számos, látványos javulásról: javult a bőrük tisztasága, ráncaik kisimultak, bőrük visszanyerte természetes és egészséges fényét. 
 

A készülék használata biztonságos és rendkívül egyszerű (Dr. Rahman a készülék biztonságos használatáról):

 
A Bőrgyógyászok Szakmai Társasága kapcsolatot ápol a Tria céggel, konzultációs, kutatási és befektetési területeken is.

Retusálatlan fotó
 
Látványos eredmények már 2 hét után
 
A TRIA bőrgyógyászokkal és plasztikai sebészekkel együttműködve alkotta meg az Age-Defying ránctalanító és bőröregedés gátló arckezelő lézer készüléket, amely ugyanazon a technológián alapul, mint a professzionális, lézer klinikákon használt gépek. Emellett különleges figyelmet fordítottak a készülékek biztonságos használatára.
 
 
A készülék otthoni használata közben ugyan azok az impulzusok érik bőrét és ugyan azok a folyamatok mennek végbe, mint egy szalon bőrgyógyászati ránctalanító kezelés igénybevételekor.
 

A Tria Beauty Age-Defying ránctalanító és bőröregedés gátló arckezelő lézer működése:

 
 
 
Célzott fénysugarak jutnak a bőr mélyebb, élő rétegeihez, ahol kifejtik pozitív hatásukat. A lézerfény a bőr felső, elhalt védőrétegén áthatolva mikroszkópikus területeken sejtszakadást okoznak, majd az alsó rétegében stimulálják a kollagén és elasztin termelést a látványosan fiatalabb és fényesebb bőrért.
 
A kezelések közben a bőrt melegnek érezheti, de a felülete érintetlen, sértetlen marad. A test természetes gyógyító és regeneráló folyamatai beindulnak, miközben új kollagén termelődik, a finomabb vonalak, ráncok és tökéletlenségek természetes úton hámlanak le a bőrről.
 
A készülék biztonságos, hatásos és könnyen kezelhető, az eredmények pedig felülmúlják bármilyen létező krém vagy szérum hatását, sőt egyes kozmetikai eljárásokét is.
 
Bőrpír a kezelések után az esetek egy részénél fellép, mivel a lézersugár bőrfelszín alá jutása mikroszkópikus sejtszakadás eredményez, hogy a természetes gyógyító folyamatok és kollagén, elasztin termelő folyamatok beindulhassanak. Azonban ez néhány óra elteltével elhalványodik, 24 órán belül pedig el is múlik. Ezen kívül a készülék erőssége és hatékonysága miatt olyan érzése lehet, mintha bőre a napon lepirult volna, de ez az érzés is rövid időn belül teljesen elmúlik.
 
Természetesen a bőrteszt az első használat előtt elengedhetetlen, valamint az ideális kezelési szint megválasztása egyaránt. 
 

A ránctalanító és bőrfiatalító kezelések menete:

 1. A bőr előkészítése:
  Tisztítsa és száritsa meg bőrét.
  A legjobb eredményt a Tria Beauty Age Defying priming Cleanser alapozó tisztító gélel érheti el.
 1. A kezelési szint kiválasztása:
  Vegye ki a töltő tartóból a készüléket és válassza ki a kezelési szintet.
  Javaslatunk, hogy először az egyes fokozatot használja. 
 1. A bőr kezelése:
  Kezelés közben ossza arcát négy zónára a használati útmutatóban leírtaknak megfelelően.
  Egy zónát addig kell kezelnie, míg a készülék hangjelzéssel nem jelzi annak végét.
 Növeli a bőr izomszöveteinek funkcionalitását, melynek köszönhetően az arc megemelkedik, feszesebbé válik. Az izomszövetek intenzitása mellett a zsírszöveteket „feloldja”, ezzel is tonizáltabbá téve az arcot és csökkenti a kritikus területek zsírszöveteinek számát (pl. toka).
 
 1. A bőrtáplálása:
         A legjobb eredmény elérése érdekében, használja a Tria Beauty Age-defying Finishing serum bőrápoló szérumot, ami egy olyan speciális formulát tartalmaz, mely elősegíti a lézer hatékonyságát a következőkkel:
 • enyhíti és hidratálja a kezelt területet
 • csökkenti a ráncok és szarkalábak láthatóságát
 • növeli bőre szilárdságát és rugalmasságát
 
A készülék 1-es, 2-es és 3 fokozatban használható. A kezdetekkor, hogy a bőrünk megszokja a kezeléseket az 1-es fokozat javasolt majd körülbelül 1 hét eltelte után a 2-es és végül pár nappal később a 3-as fokozat is használható. Mivel az 1-es szint a kezdő, hogy megszokja a bőre a kezeléseket ez a legrövidebb periódus, ezt követően hosszabbodnak a kezelési idők.
 
Az arcot képzeletben 4 részre osszuk fel (az ábra szerint), ezekben a szektorokban kell lassan mozgatni a készüléket.
A gép automatikusan jelzi sípolással amikor az egyes zónákban befejeződött a kezelés és áttérhet a következőre.
 

A következő időkkel lehet számolni az egyes zónák kezelési idejével a szintenként:

 • 1-es fokozat: 30 másodperc/zóna
 • 2-es fokozat: 1 perc/zóna
 • 3-as fokozat: 1,5 perc/zóna
Az Age-Defying ránctalanító és bőröregedés gátló arckezelő lézer a ráncok és pigmentek kezelését is hivatott szolgálni, melynek eredményeként a kezelt területeken simábbá válik bőre, a finom vagy erősebb bőrredők megszűnnek, illetve a pigment foltok elhalványodnak.
 
Ne tagadja le többet korát és feledkezzen meg a masszív sminkelésről. Érjen el professzionális eredményeket otthona kényelmében!
 
A Tria készüléke az egyetlen olyan professzionális lézeres készülék jelenleg a piacon, amely otthon is használható az arc teljes felületén, illetve jóváhagyta az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerfelügyeleti Hatóság (FDA). Biztonságosan alkalmazható a homlokon, a szemek körül, valamint a teljes arc területén. Etnikumtól függetlenül, mindenféle bőrtónuson hatékonyan használható, mely klinikai teszttel alátámasztott, melyet a linkre kattintva letölthet. (Az eredeti angol nyelvű tesztet az oldal alján a mellékletben találja.)
 

Abigail James kozmetikus bemutatja a Tria ADY-t:

 
 

A csomag tartalma:

 • 1 db Age-Defying Bőröregedés gátló arckezelő lézer
 • 1 db Töltő/tartó a készülékhez
 • 1 db Hálózati töltő
 • 1 db Használati utasítás magyar nyelvű
 • 1 db Használati utasítás nemzetközi
 
 

**Hozom, viszem, háztól házig Garancia:
A készülék normál használata esetén 2 év kényelmi magyarországi cseregaranciát biztosítunk, melyet a blokk, számla és garancialevél ellenében lehet érvényesíteni a vevőszolgálat elérhetőségein. A hozom, viszem, háztól házig garancia azt jelenti ha a termék meghibásodik a bejelentést követően amennyiben a készülék nem javítható, úgy az új készüléket kiszállítjuk a hibásat pedig egyúttal visszahozatjuk a GLS futárszolgálattal mindezt térítés mentesen!

A használati útmutatóban leírtaktól eltérő üzemeltetésből eredő károkra, illetve a megnyitott készülékre a garancia nem vonatkozik. Kérjük, őrizze meg a számlát, mert a garancia csak a számla bemutatásával érvényesíthető!

 
A Tria készülékek magyarországi hivatalos forgalmazója a Mopa Kft. 
Letölthető dokumentumok
A termék értékelése (16)

A termék értékelése

(16 vásárlói vélemény - Értékelés: 4.81/5.0)
Regisztráljon és jelentkezzen be, ha Ön is szeretné megosztani másokkal véleményét.
Kissne Kadelka Zsuzsanna
2023.11.11. 16:08
Gordos József
2023.01.02. 05:54
-
Zhou jing
2022.03.10. 09:05
Jó.
2021.11.20. 09:18
Imádom. Sokkal többet ad, mint bármilyen kozmetikai kezelés. A hatása később látszódik, több alkalom után, tehát érdemes kivárni. 2 éve megvan, nagyon jó, stramp kis készülék.
Baginé Urszin Mária
2021.09.07. 20:32
Juhász Ferencné
2020.05.14. 18:05
az elejen fajdalms a kezeles, de megeri kivarni.
Úgy érzem mintha pár évvel megfiatalodtam volna!
Judit
2020.01.12. 09:47
nem használom túl régóta, de eddig bevált, sokkal jobb lett a bőröm. Inkább este kezelem vele az arcom, mert kicsit kipirosodik, de az reggelre elmúlik. Ajánlom mindenkinek.
P.A
2019.12.17. 11:42
Egy nagyobb akciónál vásároltam meg a készüléket és még ajándék krémet is kaptam. gyorsan kiszállították, igényes csomagolás, részletes magyar leírás, de ami a legfontosabb hogy kb egy hét után sokkal frissebnek éreztem az arcbőröm, a szarkalábak pedig kezdtek halványulni
L.Marti
2019.04.22. 20:58
Hatekony lezer!
Évike
2019.01.09. 13:55
Miklósiné Horváth Zsuzsanna
2018.10.14. 18:39
Az elején kissé fájdalmas volt, de hozzászokott a bőröm. Most már, hogy látszódik a változás, már öröm használni a készüléket! Nagyon örülök, hogy rátaláltam!
Mészáros Viktória
2018.06.27. 21:19
Nagyon hatékony és gyors is egy-egy kezelés. olyan mintha egy valódi kozmetikai kezelésen lennék!
Tóthné Julianna
2018.03.21. 13:36
Fazekas Kata
2017.12.13. 19:09
Fantasztikus gép!!
Vinczéné L. Éva
2017.09.05. 16:26
A bőröm nagyon érzékeny és kicsit szkeptikus is voltam a termékkel és az internetes rendeléssel, de már több ismerősöm vásárolt az oldalról, egy-két napon belül mindenkinek kiszállították és nagyon korrektek. Így aztán én is elhatároztam, hogy belevágok! Látványosan kisimult az arcom, bőröm feszesebb lett! Azt nem mondom, hogy egyetlen ráncom sincs, de azt elvárni sem lehet. A készülék kiválóan dolgozik, fájdalommentesen és eléri a klinikai minőséget!
Fekete Mihályné
2017.04.27. 19:25
Győr mellett lakunk, ezért felkerestük a céget, ahol nagyon barátságosak és segítőkészek voltak, megmutatták a termékeiket egyesével és segítettek kiválasztani a számunkra megfelelőt. Amikor egy ilyen nagyobb összegű kiadásra kerül sor, akkor elvárjuk, hogy az minél hatékonyabb legyen, a Tria esetében egy rendkívüli, minőségi termékről beszélhetünk. Már számos kezelésen vagyok túl, és a férjem nevében is nyilatkozhatok, hogy ez bizony működik! A bőrünk feszesebbé és simábbá vált, mintha éveket fiatalodtunk volna!
Gyakori kérdések

Gyakori kérdések

Melyek a lehetséges mellékhatásai a bőrfiatalító lézer használatának?
A kezelés során enyhe diszkomfort érzés jelenhet meg, mint például melegség érzet vagy bizsergés, amit a legtöbb felhasználó a napégéskor érzetéhez hasonlított. Ezek normális mellékhatások és általában alábbhagynak pár perc vagy óra elteltével, de a kezelések e közben folytatódhatnak is. Ahogy a bőrünk folyamatosan hozzászokik a kezeléshez, ezek a hatások csökkenni fognak. A kezelés utáni szérum segít minimalizálni a mellékhatások előfordulását. A folyamatos használattal fenn áll a kockázata annak, hogy a bőr sötétedhet, amit tartós pirosodás követhet. Naptej használata és a kezelés intenzitásának csökkentése enyhítheti a mellékhatásokat.
A kezelést megalapozó tisztító gél és a kezelés utáni szérum használata nélkül is beépíthetem a bőrfiatalító lézer használatát a mindennapi szépségápolási kezeléseim sorozatába? Jobb eredményeket érhetek el, ha használom a tisztítót és a kezelés utáni szérumot?
Annak ellenére, hogy ajánljuk a tisztító gél és a kezelés utáni szérum használatát a maximálisan pozitív eredmények elérése érdekében, a bőrfiatalító lézer ezek nélkül is használható. A tisztító felkészíti a bőrt a kezelésre azáltal, hogy eltávolítja a sminket, a naptejet és más szennyeződéseket, melyek gátolhatják a lézersugarakat. A kezelés utáni szérum pedig segít csillapítani minden átmeneti pirosságot vagy égő érzést, amely a kezelés során előfordulhat, ezen kívül segít a bőr hidratációjában és fényesebbé is teszi azt.
 
Mennyi ideig tanácsos használni a bőrfiatalító lézert? Mikor mondhatjuk, hogy a folyamat teljesen befejeződött?
A bőrfiatalító lézert naponta kell használni 8 héten át. Mikor úgy érzi, hogy készen áll egy további kezelésre, használja további 8 hetes ciklusban.
Mikor láthatom először a kezelés eredményét?
Legkevesebb két hét alatt már látni kell a változásokat a bőr textúráján, melyet aztán a pigmentáció csökkenése követ. A teljes nyolc hetes rendszeres kezelés után pedig az arc finomabb vonalai, valamint a ráncok is kevesebbnek tűnnek majd.
Hogy hasonlítható a bőrfiatalító lézer azokhoz a bőrfiatalító termékekhez, amelyeket már most is használok?
A bőrfiatalító lézer ugyanazt a külső sérüléseket nem okozó, frakcionális technológiát alkalmazza, melyet korábban csak szakembereknél vehettünk igénybe. Ellentétben a bőrápolási termékekkel a bőrfiatalító lézer mikroszkópikus lézeroszlopokat bocsát ki, elősegítve az új kollagén stimulálását a bőr felszíne alatt. Ha a bőrfiatalító lézert naponta csupán pár percig használjuk, kevesebb mint két hét alatt már látható fejlődést érhetünk el.
Hogy hasonlítható a bőrfiatalító lézer a kozmetikai szalonokban és klinikákon végzett kezelésekhez?
A kozmetikusok évek óta különböző lézeres kezeléseket alkalmaznak az öregedés látható jeleinek csökkentésére. A Tria bőrgyógyászok által is ajánlott bőrfiatalító lézere ugyanazokkal az eredményekkel szolgál, mint a professzionális lézeres kezelések, ráadásul mindezt az otthonunk kényelmében. A külső sérüléseket nem okozó, frakcionális technológiák korábban csak a jól felszerelt kozmetikai szalonokban és a klinikákon voltak elérhetőek. Az ugyanazon a technológián alapuló bőrfiatalító lézer a test saját, természetes megújító folyamatait stimulálja, mellyel regenerálja a sejteket és új kollagént termel.
Kinek nem ajánlják a bőrfiatalító lézer használatát?
Ne használja 18 év alatt, illetve ne engedje, hogy gyermekek játszhassanak az eszközzel, vagy akár használják azt. Terhesség vagy bármilyen folyamatban lévő kozmetikai kezelés, mint például bőrhámlasztás, lézeres bőrmegújítás vagy feltöltő injekciók alkalmazása esetében konzultáljon egy egészségügyi szakemberrel. Abban az esetben is javasoljuk az orvosával való konzultációt, ha bőrének állapota láthatóan orvosi kezelésre szorul, vagy bőre szokatlanul érzékeny, illetve ha könnyen kiütések vagy allergiás reakciók jelenhetnek meg rajta ha gyógyszert (szteroidokat) szed. A bőrfiatalító lézert semmiképp se használja ha a bőrén bármilyen tartós smink van, tetovált, fertőzött, égett vagy akár vágások vannak rajta.
Ha kozmetikusnál vagy bőrgyógyásznál kaptam bőrfiatalító kezelést, mennyi ideig kell várnom, mielőtt a bőrfiatalító lézert használom?
Mindenképp konzultáljon egy egészségügyi szakemberrel mielőtt még a lézert alkalmazná. Mindenesetre várjon, míg a pirosság és a duzzadás eloszlik. Ne kezelje magát vele, ha a vörösség vagy a duzzanat jelentős a korábbi kezelést követően.
Kapcsolódó termékek
Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák.
Ne maradjon le egyetlen egy akciónkról, újdonságunkról vagy hasznos tanácsunkról se!
Olyan új információkhoz juthat, amit még a barátnői sem ismernek!
Érdekel
 Miért használjunk ultrahangos párásítót gyermekünk hálószobájában is?

Miért használjunk ultrahangos párásítót gyermekünk hálószobájában is?

Mondj búcsút a fullasztó levegőnek és a száraz bőrnek!
Bemutatjuk az otthoni IPL szőrtelenítés új dimenzióját, avagy már nem álom az otthoni luxus

Bemutatjuk az otthoni IPL szőrtelenítés új dimenzióját, avagy már nem álom az otthoni luxus

A luxus minőségű IPL készülékek megtestesítője, a ULIKE! Örömmel ismertetünk meg a vadonatúj márkánkkal, a ULIKE-al. A világ luxus minőségű...
ULIKE vállalatról röviden, luxus kategóriás otthoni IPL gépek gyártója

ULIKE vállalatról röviden, luxus kategóriás otthoni IPL gépek gyártója

A 2013-ban alapított ULIKE vállalat a megalakulásakor már előnnyel indított, hiszen maga köré gyűjtötte a szőrtelenítés technológiában addig...
www.kozmetikaotthon.hu

Bemutatóterem

9021 Győr, Szent István út 10/A.
(Iparkamara épülete az Ibis hotel előtt)

Partnerünk
RIO Beauty TRIA Beauty SmoothSkin
Bankkártyás fizetési szolgáltatónk
Simplepay
Elfogadott kártyák
Elfogadott kártyák
Futárszolgálat
Szállító | A GLS gyorsan és biztonságban kiszállítja csomagját
Speciális ajánlatok Speciális ajánlatok