Kedves Vásárlóink! Cégünk működése zavartalan, regisztráció nélkül is vásárolhatnak, utánvétes vásárláskor lehet BANKKÁRTYÁVAL is fizetni a GLS futárnál! ÉRINTÉS NÉLKÜLI kézbesítéshez válassza a Bankkártyás fizetés lehetőségét. Köszönjük, KozmetikaOtthon csapata

Bemutatjuk az UPBUTY új stratégiai partnerét, a világhírű COSMAX-ot!

A koreai COSMAX a világ egyik legnagyobb OEM/ODM kozmetikai gyártója, amely számos vezető szépségápolási márkával dolgozik karöltve (mint pl. LOREÁL, CHANEL, LANCOM). A gyár nemzetközi CGMP tanúsítvánnyal rendelkezik a kiváló minőségű kozmetikai termékek gyártására és minőségi standardokkal képesített vállalkozás.
  
Világszerte mint egy 600 szépségápolási vállalattal van partnersége a COSMAX-nak, a világ vezető 20 szépségápolási márkájából 15-tel dolgoznak együtt. Számos díjat és elismerést szerzett az elmúlt évtizedekben, így nem véletlenül érte el a legnagyobb exportmennyiséget az ODM-ek között a kozmetikai iparban.
A kozmetikumok tervezésétől, kutatásától és fejlesztésétől egészen az egészséges funkcionális élelmiszerek előállításáig, a minőség-ellenőrzésig és a marketing biztosításáig, a COSMAX csoport a partnereivel együttes erőfeszítésével hódítja meg a globális piacokat. A COSMAX K+F központjaiban megszerezték a nemzetközi tanúsítványokat, többek között az ISO 9001, ISO 14001, ISO 22716, és OHSAS 18001-et, és maradéktalanul felszerelték a nemzetközi szabványoknak megfelelő kutatási és fejlesztési rendszerrel. Több, mint 500 kutató dolgozik a COSMAX K+F központjaiban világszerte, a vállalat vezető szerepet vállal a szépségápolási ipar átalakításában az innovatív termékfejlesztései által, amelyek a legkiválóbb kutatásoknak köszönhető.
 
A COSMAX a világ egyik legnagyobb kutató, fejlesztő és gyártó csoporttá nőtte ki magát az elmúlt években. A szépségápolásra és az egészséges funkcionális élelmiszerekre specializálódott.
Az első koreai kozmetikai ODM gyártó az iparágban, amely a tengerentúli piacokon is elérhető, például Kínában, Egyesült Államokban és Délkelet-Ázsiában. Kiváló minősége miatt keresett vállalat lett a vezető szépségápolási ODM és híres globális kozmetikai vállalatok által is. 
 
Kínálatunkban megtalálható UPBUTY és SVK termékcsalád minőségi választékával ITT.
 
 
Néhány világmárka, amelyekkel együtt dolgozik a COSMAX:
 
 
Ne maradjon le egyetlen egy akciónkról, újdonságunkról vagy hasznos tanácsunkról se!
Olyan új információkhoz juthat, amit még a barátnői sem ismernek!
érdekel

Miért érdemes minket választani?

Több ezer elégedett vásárló, magas minőségű termékek, gyártók

Termékeinket saját magunk is teszteljük a gyári vizsgálatokon kívül, így nagy tapasztalattal rendelkezünk, termékpalettánkat folyamatosan a vásárlók és a piaci trendek igényei szerint bővítjük, így mindig a legkorszerűbb és legmodernebb készülék gyártók termékeit találhatóak oldalainkon.

6 gyár képviseletét látjuk el hazánkban

Az angol DEZAC csoport (Rio beauty, Bodi-Tek), az angol Cyden csoport (SmoothSkin), a német Hydas az amerikai Tria mellett a Japán UPBUTY és az Izraeli Pollogen termékei, melyek kizárólag prémium minőséget képviselnek. A készülékekre extra hosszú, 2 év magyarországi vevőbarát cseregaranciát vállalunk.

Mi tényleg saját raktárból dolgozunk, termékeinket 24 órán belül (munkanap) házhoz szállítjuk

Prémium futárszolgálat gyors kiszállítást végez akár Házhoz, Céghez, Csomagpontra, Futárainknál bankkártyával is lehet fizetni, valamint bemutatótermünkben személyesen is átvehetik a megrendelt termékeket.

100% magyar tulajdonú családi vállalkozás

Rugalmasság, gyorsaság, kedvesség, munkatársaink 11 éve tevékenykednek az otthoni kozmetikai gépek piacán, cégünk közel 8 éves múltra tekint vissza, ÚJ Győri bemutatótermünkben szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt, ahol minden készüléket kipróbálhatnak.

Gyors és vevőbarát ügyintézés (ügyfélszolgálat)

Gyakorlott, felkészült munkatársaink személyre szabott tanácsadással és készülék ajánlással várják. Egyéb kérdésekben is készséggel állunk vásárlóink rendelkezésére.

RIO
TRIA
SmoothSkin
Lanaform
Hydas
Beurer
DEESS
UPBUTY Japan
SVK Beauty France
Pollogen by Lumenis
www.kozmetikaotthon.hu

Bemutatóterem

9021 Győr, Szent István út 10/A.
(Iparkamara épülete az Ibis hotel előtt)

Partnerünk
RIO Beauty TRIA Beauty SmoothSkin
Bankkártyás fizetési szolgáltatónk
Elfogadott kártyák
Futárszolgálat
Szállító | A GLS gyorsan és biztonságban kiszállítja csomagját