Kedves Vásárlóink! Telefonon keresztül is rendelhetnek! GLS futásszolgálattal dolgozunk utánvétes vásárláskor lehet BANKKÁRTYÁVAL is fizetni! ÉRINTÉS NÉLKÜLI kézbesítéshez válassza a Bankkártyás fizetés lehetőségét. Köszönjük, KozmetikaOtthon csapata

GSD DEESS NEW IPL szőrtelenítő, 2019-es modell, Automata villanással, 13 J energia, 350.000 villanás, bőrérzékelő, 4 energia szint

GSD DEESS NEW IPL szőrtelenítő, 2019-es modell, Automata villanással, 13 J energia, 350.000 villanás, bőrérzékelő, 4 energia szint
Cikkszám: GSD GP588
79 990,- Ft
Kifutott termék


Ezt a termékünket már nem forgalmazzuk, helyette a következő új modellt ajánljuk: UPBUTY Japan Torlla IPL 500000, automata villantások, LCD kijelző, 5 energia szintű szőrtelenítő gép
Szállítási díj: ha a megrendelt termékek összára 19 990 Ft alatti, akkor 1 500 Ft, felette ingyenes.
Tekintse meg mások véleményét a termékről!

A készülék előnyei:

  • Automata villantás funkció
  • 4 intenzitási szint
  • 350.000 villanás
  • Kétféle kezelési üzemmód: automata villantás vagy koncentrált mód
  • Egyszerűen kezelhető készülék
  • Kiváló ár/érték arány

Miért érdemes minket választani?

Több ezer elégedett vásárló, magas minőségű termékek, gyártók

Termékeinket saját magunk is teszteljük a gyári vizsgálatokon kívül, így nagy tapasztalattal rendelkezünk, termékpalettánkat folyamatosan a vásárlók és a piaci trendek igényei szerint bővítjük, így mindig a legkorszerűbb és legmodernebb készülék gyártók termékeit találhatóak oldalainkon.

6 gyár képviseletét látjuk el hazánkban

Az angol DEZAC csoport (Rio beauty, Bodi-Tek), az angol Cyden csoport (SmoothSkin), a német Hydas az amerikai Tria mellett a Japán UPBUTY és az Izraeli Pollogen termékei, melyek kizárólag prémium minőséget képviselnek. A készülékekre extra hosszú, 2 év magyarországi vevőbarát cseregaranciát vállalunk.

Mi tényleg saját raktárból dolgozunk, termékeinket 24 órán belül (munkanap) házhoz szállítjuk

Prémium futárszolgálat gyors kiszállítást végez akár Házhoz, Céghez, Csomagpontra, Futárainknál bankkártyával is lehet fizetni, valamint bemutatótermünkben személyesen is átvehetik a megrendelt termékeket.

100% magyar tulajdonú családi vállalkozás

Rugalmasság, gyorsaság, kedvesség, munkatársaink 11 éve tevékenykednek az otthoni kozmetikai gépek piacán, cégünk közel 8 éves múltra tekint vissza, ÚJ Győri bemutatótermünkben szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt, ahol minden készüléket kipróbálhatnak.

Gyors és vevőbarát ügyintézés (ügyfélszolgálat)

Gyakorlott, felkészült munkatársaink személyre szabott tanácsadással és készülék ajánlással várják. Egyéb kérdésekben is készséggel állunk vásárlóink rendelkezésére.

Legújabb GSD DEESS IPL szőrtelenítő gép (2019-es modell), modern exclusive formavilággal, beépített automata villanás funkcióval, egyes és folyamatos villanásokkal, 350.000-es patronnal, 13 J egyedi 4 fokozatú energiával azonnal a kedvencünk lett.
 
A Prémium kategóriás világhírű kozmetikai gép gyártó GSD a már megszokott kiváló minősége és hatékonysága mellett ezt a készülékét is hasznos extrákkal látta el, mely nagyban megkönnyíti a bizotnságos használatot. A bőrérzékelő, a lámpa élettartam kijelző és a 4 fokozatú* teljesítmény mellett ezt a modellünket is 2 év eredeti GSD vevőbarát** cseregaranciával értékesítjük.
 
* napjainkban a legtöbbszőr 5 fokozat található a készülékeken, ezt a GSD mérnökei 4 fokozatban oldották meg az egyszerűbb használat és hatékonyság érdekében.
 
A készülék hatékonysága is figyelemre méltó, hiszen már 7-12 kezelést követően 90%-os szőrzetcsökkenés tapasztalható, mely kategóriájában az egyik leggyorsabb és  leghatékonyabb.
 
Újdonság az is, hogy a Glide (folyamatos) üzemmódba kapcsolva semmit nem kell megnyomni (lenyomva tartani) a készüléken, az csak akkor villant automatikusan, ha a fej rendesen, biztonságosan a bőrünkhöz ér, még könnyebbé, egyszerűbbé téve a kezeléseket (lásd a kisvideóban lentebb)!

 

Röviden a GSD DEESS vállalatról

A GSD DEESS professzionális márka hátterében egy olyan kutatócsoport áll, akik a lehető leghatékonyabb, legmodernebb technológiákat és készülékeket fejlesztik ki. A vállalat több mint 150.000 terméket értékesített az elmúlt évben, és majdnem az egész világon forgalmazzák szépségápolási termékeiket.
A legnépszerűbb IPL (villanófényes) szőrtelenítő márkák közé tartozik, 2004 óta van jelen a szépségápolási piacon.
 

GSD DEESS 588 legfontosabb tulajdonságai

• exkluzív megjelenésű vadonatúj modell
• hosszú élettartam a 350.000 villanásnak köszönhetően (Kb. 18-20 év/fő)
• élettartam kijelző funkció, amelyen százalékos formában nyomon követhető a hátralévő villanásszám
• új generációs DEESS készülék: kétféle üzemmód közül lehet választani (glide és stamp)
  glide módban nem kell lenyomva tartani a gombot, a bőrhöz érintve azonnal villan
• quartz lámpa biztosítja a hatékony energiát és a hosszú élettartamot
• 4 fokozat a könnyű használat érdekében
• beépített bőrérzékelő szenzor a maximális biztonságért
• 3.1cm2 kezelési ablak, amellyel gyorsan elvégezhető a kezelés nagyobb felületeken
• költséghatékony megoldás; megfelelő higiéniát betartva akár több személy kezelésére is alkalmas
• 2 év magyarországi teljeskörű gyári vevőbarát cseregaranciát biztosítunk
• gyors, megbízható és fájdalommentes
 
A villanófényes szőrtelenítő készülékkel tartós eredményeket kínálunk, ráadásul otthona kényelmében végezhetők el a kezelések nagyon rövid időn belül. A modern technológia lehetővé teszi, hogy hosszútávon megszabaduljon a nemkívánatos szőrszálaktól és élvezheti a puha, bársonyos bőrét.
 

Professzionális villanófényes technológia

A villanófényes (IPL) technológia az egyik legnépszerűbb és legismertebb kezelés a szépségápolási iparban, amelyet különböző kezelésekre is használnak már több mint 20 éve. Több millió elégedett vásárlói visszajelzés érkezett a felhasználóktól. Egyike a professzionális, biztonságos és fájdalommentes kezelésnek.
 
A villanófényes szőrtelenítő készülékek úgy működnek, hogy a kezelés során fényimpulzusokat juttatnak a szőrtüszőkbe a szőr pigmentje segítségével, a bőr károsítása nélkül. A festékanyag, a melanin hővé alakítja át a fényenergiát, ezt a hőt vezeti el a szőrtüszőbe, amely a hőhatás következtében elpusztítja a szőr gyökerét. Így megakadályozza, hogy újra szőr keletkezzen. Pár nappal a kezelés után, 1-2 hét elteltével kihullanak a szőrszálak. Azért kell megismételni a kezelést, mert a szőr úgynevezett növekedési fázisában lehet hatékonyan eltávolítani a szőrtüszőket, amely mindenkinél változó.
 
 

Kinek és hol használható a szőrtelenítő készülék?

A készüléket az arcon és a test bármely részén biztonságosan lehet használni. Az alábbi ábra azt mutatja meg, hogy milyen bőr- és szőrtípusokon használható a készülék.
 
 
 

A DEES IPL szőrtelenítő készülék használata

A készülék használata egyszerű és rendkívül biztonságos, és ami nagyon fontos, hogy fájdalommentesen elvégezhetők a kezelések. A be/kikapcsolás, a fokozatok és a teljesítmény szintek kiválasztásához egyetlen gombot kell csak megnyomnia, illetve a villantásra egy külön gomb funkciónál.
 
1. Bekapcsolás:
Csatlakoztassa a hálózati adaptert a készülékhez, nyomja meg a be/kikapcsoló gombot kb. 3-5 másodpercig és már be is kapcsolta a gépet.
A lámpa élettartamát a bekapcsolást követően lehet ellenőrizni. Az energiaszint kijelző a bekapcsolás után háromszor zölden villog, és minden egyes energiaszint 25%-ot jelent a lámpa életében.
 
 
A 3 villanás után, az energiaszint zölden világít és az energiaszint fokozatát jelzi (1-4 szint). A Teljesítmény/fény kijelző pirosan és zölden világít.
 
2. Megfelelő erősségi fokozat kiválasztása ~ kezelés:
A készüléknek 4 különböző erősségi fokozata van, így mindenki megtalálja a bőr- és szőrszínéhez optimális erősséget. A kezelőfej lámpa ablaka nagy 3,1 cm2, ezáltal gyorsan elvégezhetők a kezelések.
Miután kiválasztotta a megfelelő szintet érintse a készüléket a kívánt bőrfelületre és amikor zöldre vált a fény, elkezdheti a kezelést. A villanáshoz a fénykibocsátó gombot kell megnyomni vagy lenyomva tartani a kívánt üzemmódtól függően.
Ügyeljen rá, hogy ne legyen átfedés, de egy területet se hagyjon ki. Bőre tűrőképességének megfelelően állítsa be a maximális erősségi fokozatot.
 

Glide and stamp kezelési módok

Az új generációs DEESS IPL készülék már duális kezelési módot kínál, hogy még optimálisabban lehessen kezelni a kisebb és nagyobb felületeket.
A Glide, azaz csúsztatott módban nem kell lenyomva tartani a gombot, mint más gépek esetén, a készülék a bőrhöz érintve villan, és ezáltal folyamatosan fog villantani a készülék. Még a nagyobb területeken (pl. láb, kar) is ultragyorsan lehet így elvégezni egy-egy kezelést.
A Stamp, vagyis koncentrált mód a kisebb területek kezelésére ideális, mint a bikini vonal, arc vagy hónalj. Egyszerűen csak rá kell helyezni a készüléket a kívánt területre, megnyomni a gombot és már villant is.
 Ha pirosan világít a kijelző fénye, akkor bőre nem megfelelően érintkezik a kezelőfelülettel. Ilyenkor a biztonság érdekében nem enged villantani a gép.
 
3. Kikapcsolás:
A készülék kikapcsolásához ismét nyomja le a be/kikapcsoló gombot 3-5 másodpercig, továbbá, ha a készüléket 5 percig nem használja, akkor automatikusan kikapcsol.
Tipp: az első használat előtt érdemes pl. az alkaron kipróbálni a készüléket egy kis területen, lehetőleg az első fokozaton. Amennyiben nem jelentkezett tartós bőrpír vagy bármilyen más mellékhatás akkor elkezdheti a kezeléseket a leírtak szerint.
 
Körülbelüli kezelési idők:
• kar: kb. 6-8 percet
• hónalj: kb. 2-4 percet
• teljes láb: kb. 10-15 percet
• bikini vonal: kb. 4 percet
• teljes test kezelése kb. 20-30 percet vesz igénybe.
 

Ajánlott kezelési kúra

A maximális eredményekért az első 12 hét során hetente ajánlott 1-1 kezelést elvégezni, hogy minden szőrszál biztosan kezelve legyen. A kezdeti időszak után (12 hét) javasolt havonta megismételni a kezelést az elért eredmény megőrzése végett. Nagyon fontos, hogy rendszeresen, az előírás szerint kövesse az utasításokat és a kezeléseket. Természetesen egyénenként eltérő lehet a kezelési intervallum.
 
Közvetlenül kezelés után:
Nem látszik semmilyen különös változás, mellékhatás.
Az első pár hét után, a kezelés kezdeti fázisában, még lehet látni növekvő szőrszálakat. Ez teljesen normális, hiszen ezek a szőrszálak az előző kezelések folyamán úgynevezett „alvó” állapotban voltak, nem pedig a „növekvő” fázisban, amikor az IPL kezelések a leghatékonyabbak.
 
6. hét körül:
Már szemmel látható a szőrzet csökkenése, ritkulása. De ugyanakkor még mindig marad olyan szőrszál, amely az „alvó” fázisban volt és még mindig nem volt kezelve a hatékony „növekedési” fázisban. Nagyon fontos, hogy továbbra is hetente el kell végezni a kezeléseket a maximális eredmény elérése érdekében, hogy mindegyik szőrszál megkapja a szükséges villantást.
 
12. hét után:
A 12. hét körül jelentős szőrzetcsökkenést kell tapasztalni a kezelt területeken, de természetesen ez egyénenként változó lehet. Az esetleges kinőtt szőrszálak gyengébbek és világosabbak lehetnek, ezért további kezelés szükséges kb. havonta, hogy a kívánt eredményt elérje.
 
 

Műszaki adatok:

• Hálózat: 100-240 V
• Névleges frekvencia: 50Hz/60Hz
• Teljesítmény: 36 V
• Tárolási hőmérséklet: 0°C - 40°C
• Működési hőmérséklet: 5°C - 35°C
• Lámpa élettartama: 350.000 villanás
• Energia: 12,4 J / villantás
• Kezelő ablak mérete: 3,1 cm2
 

A csomag tartalma:

• 1 db készülék
• 1 db adapter
• 1 db védőszemüveg
• 1 db magyar/ angol nyelvű használati utasítás
 

Garancia:

A készülék kiváló minőségű eredeti GSD termék, normál használata esetén 2 év extra kényelmi garanciát biztosítunk, melyet a blokk, számla és garancialevél ellenében lehet érvényesíteni a vevőszolgálatunk elérhetőségein.
 
* Extra kényelmi cseregarancia azt jelenti ha bármi gond van a készülékkel jelezni kell az elérhetőségeink egyikén. Ezt követően, ha a készülék meghibásodása nem javítható a vásárló által, egy új készüléket küldünk, a hibás gépet pedig automatikusan visszahozatjuk a futárcéggel! Így a vásárlónak nem kell a szervizbe küldeni a terméket majd heteken át várni a kijavításra stb.
 

Gyakori kérdések

1. Lehet-e használni a készüléket arcon vagy nyakon?
Igen. A készülék használható arcon, nyakon, lábakon, hónaljon, bikini vonalon, háton, mellkason, hason, karon, kéz és lábfejeken.
 
2. Valóban használ a villanófényes (IPL) szőrtelenítő rendszer?
Abszolút. Az otthoni használatra tervezett IPL szőrtelenítő gépek elővigyázatosan állítják meg a szőr növekedését, így a bőr megőrzi bársonyosságát és csupaszságát, örökre.
 
3. Mikor láthatóak az első eredmények?
Az első szemmel látható eredmény kb. a harmadik kezelés után látható és kb. a tizedik kezelés után lesz szinte teljesen szőrtelen a kezelt terület. Türelem kell hozzá, de kifizetődik a várakozást.
 
4. Hogyan tudom felgyorsítani az eredményt?
Valószínűleg hamarabb lehet észlelni az eredményt, ha minden héten használja a készüléket az első hónapokban, összesen kb. 6-12 kezelés ajánlott. Ezt követően, az utókezelési fázisban két-három havonta javasolt egy kezelés, hogy teljesen eltávolítsa a szőrszálakat.
 
5. Lehet-e használnia férfiaknak is?
Természetesen! Már számos nagyszerű eset volt, amikor egy férfi ugyanolyan végleges szőrtelenítést kért, mint egy Hölgy.
 
6. Fájdalmas?
Egyén függő, de a legtöbb ember szerint olyan, mintha megpöckölnék a bőrt egy gyenge vagy közepes erősségű gumiszalaggal. Az IPL-es szőrtelenítés jelentősen kényelmesebb, mint a gyantázás. Ne felejtse el, hogy a készüléket fontos alacsony intenzitási szinten használni a kezdeti kezelési időszakban.
 
7. Mi a teendőm egy IPL kezelés előtt?
Borotválja le a kezelni kívánt területet 24 órával a kezelés előtt és tisztítsa meg a bőrét testápolótól, púdertől vagy bármilyen más kozmetikumtól.
 
8. Vissza fognak nőni a szőrszálak?
Igen, valamennyire biztosan, de vékonyabbnak és gyengébbnek fog tűnni. Ha befejezi az IPL szőrtelenítő készülék használatát, a szőrszálak visszanőhetnek előző állapotukban.
 
9. Használhatom mindennap?
Nem ajánlott mindennap használni. Nem lesz megfelelő a szőr újranövekedése egy sikeres kezeléshez (minimum 1 mm hosszú szőrszál kell). Jobb várni legalább addig, amíg minimum 1mm hosszúak nem lesznek a szőrszálak, mielőtt egy újabb kezelésbe kezdene.
 
10. Van valamilyen mellékhatása, pl. pattanás, mitesszer, pirosság, dudor?
Klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy megfelelő használat mellett nem okoz hosszútávú mellékhatásokat az IPL szőrtelenítő készülékek, mint pl. pattanás, mitesszer vagy dudorodás.
Érzékeny bőrűeknek lehet átmeneti pirosság, ami elhalványul pár óra múltán.
A kezelések után hűsítő vagy nyugtató krémet javasolt használni, amelyek elősegítik a bőr hidratálását.
 
 
A gyártó előzetes bejelentés nélküli változtatásának jogát fenntartjuk.
A készülék a gyár hivatalos magyarországi forgalmazásának engedélyével kerül forgalomba magyar garanciával! Forgalmazó a MOPA Kft.
79 990,- Ft

Akciós szépségápolási termékek

SmoothSkin MUSE IPL automata villanás erősséggel, korlátlan villantással, erős 18J, 10 fokozat, érzékeny bőr funkcióval

IPL villanófényes szőrtelenítő, korlátlan villantással, érzékeny bőr funkcióval, tartós szőrtelenítő készülék

189 990,- Ft
akciós ár:119 990,- Ft
37% kedvezmény

GSD DEESS ÚJ Korlátlan villanásszámú IPL szőrtelenítő, 3in1, szuper gyors, automata villantások, akne kezelő és bőrfiatalító lámpa, egyedi Icy Cool hűtő technológia

Korlátlan villanásszámú IPL szőrtelenítő, szuper gyors, akne kezelő és bőrfiatalító lámpa, egyedi Icy Cool hűtő technológia

189 990,- Ft
akciós ár:139 990,- Ft
26% kedvezmény

Tria Beauty 4X FUCHSIA Lézeres szőrtelenítő, erős, gyors, korlátlan lövésszám

lézeres szőrtelenítő, tartós szőrtelenítő gép,korlátlan lövésszám

159 990,- Ft
akciós ár:124 990,- Ft
22% kedvezmény

GSD DEESS ÚJ Korlátlan villanásszámú IPL szőrtelenítő, ICY-COOL Bőrhűtő technológia, szuper gyors, automata villantások, LCD kijelző

korlátlan villanásszámú IPL szőrtelenítő,bőrhűtő technológia, szuper gyors, automata villantás

174 990,- Ft
akciós ár:134 990,- Ft
23% kedvezmény

Tria Beauty 4X GREEN Lézeres szőrtelenítő, erős, gyors, korlátlan lövésszám

lézeres szőrtelenítő, tartós szőrtelenítő gép

159 990,- Ft
akciós ár:124 990,- Ft
22% kedvezmény
Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák.

Partnereink

RIO Beauty TRIA Beauty

Bankkártyás fizetési szolgáltatónk

Elfogadott kártyák

Szállító | A GLS gyorsan és biztonságban kiszállítja csomagját
Ne maradjon le egyetlen egy akciónkról, újdonságunkról vagy hasznos tanácsunkról se!
Olyan új információkhoz juthat, amit még a barátnői sem ismernek!
érdekel

Aktuális

Karácsonyi ajándék tippek szülőknek

Karácsonyi ajándék tippek szülőknek

A szülőknek minden évben fejtörést okoz, hogy gyermekeik minek örülnének a legjobban karácsonykor. Cikkünkben egy kis segítséget szeretnénk...
2020 újdonságai

2020 újdonságai

Tekintse meg az idei év újdonságait! A legmodernebb, csúcstechnológiás készülékekkel bővítettük termékpalettánkat!
Miért lehet fontos az otthoni bőrápoló készülékek használata?

Miért lehet fontos az otthoni bőrápoló készülékek használata?

Napjainkban gyakran felmerülő kérdés az, hogy: „Miért menjek kozmetikushoz, ha otthon is meg tudom csinálni magamnak?”
Bemutatjuk az UPBUTY új stratégiai partnerét, a világhírű COSMAX-ot!

Bemutatjuk az UPBUTY új stratégiai partnerét, a világhírű COSMAX-ot!

A koreai COSMAX a világ egyik legnagyobb OEM/ODM kozmetikai gyártója, amely számos vezető szépségápolási márkával dolgozik karöltve (mint pl...

Miért érdemes minket választani?

Több ezer elégedett vásárló, magas minőségű termékek, gyártók

Termékeinket saját magunk is teszteljük a gyári vizsgálatokon kívül, így nagy tapasztalattal rendelkezünk, termékpalettánkat folyamatosan a vásárlók és a piaci trendek igényei szerint bővítjük, így mindig a legkorszerűbb és legmodernebb készülék gyártók termékeit találhatóak oldalainkon.

6 gyár képviseletét látjuk el hazánkban

Az angol DEZAC csoport (Rio beauty, Bodi-Tek), az angol Cyden csoport (SmoothSkin), a német Hydas az amerikai Tria mellett a Japán UPBUTY és az Izraeli Pollogen termékei, melyek kizárólag prémium minőséget képviselnek. A készülékekre extra hosszú, 2 év magyarországi vevőbarát cseregaranciát vállalunk.

Mi tényleg saját raktárból dolgozunk, termékeinket 24 órán belül (munkanap) házhoz szállítjuk

Prémium futárszolgálat gyors kiszállítást végez akár Házhoz, Céghez, Csomagpontra, Futárainknál bankkártyával is lehet fizetni, valamint bemutatótermünkben személyesen is átvehetik a megrendelt termékeket.

100% magyar tulajdonú családi vállalkozás

Rugalmasság, gyorsaság, kedvesség, munkatársaink 11 éve tevékenykednek az otthoni kozmetikai gépek piacán, cégünk közel 8 éves múltra tekint vissza, ÚJ Győri bemutatótermünkben szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt, ahol minden készüléket kipróbálhatnak.

Gyors és vevőbarát ügyintézés (ügyfélszolgálat)

Gyakorlott, felkészült munkatársaink személyre szabott tanácsadással és készülék ajánlással várják. Egyéb kérdésekben is készséggel állunk vásárlóink rendelkezésére.

www.kozmetikaotthon.hu

Bemutatóterem

9021 Győr, Szent István út 10/A.
(Iparkamara épülete az Ibis hotel előtt)

Bemutatóterem
Speciális ajánlatok Speciális ajánlatok

Tria Beauty Age-Defying ránctalanító és bőröregedés gátló arckezelő lézer, 3 fokozat, erős, FDA minősítéssel

ránctalanító és bőröregedés gátló arckezelő lézer

199 990,- Ft
akciós ár:139 990,- Ft
30% kedvezmény

Tria Beauty Positively Clear, Akne kezelő készülék az arc, nyak, mellkas és a hát kezelésére

akne kezelő készülék az arc, nyak, mellkas és a hát kezelésére

99 990,- Ft
akciós ár:54 990,- Ft
45% kedvezmény