***Kedves Vásárlóink! TELEFONON keresztül is rendelhetnek, SAJÁT raktárból szállítunk, így a de.11 óráig megrendelt termékeket másnapra (munkanap) kiszállítjuk! A GLS futárszolgálatnál bankkártyával is fizethetnek! Jó vásárlást kívánunk, KO-Team ***

Gyakran ismételt kérdések - Tria Positively Clear akne kezelő készülék

 

A Tria Positively Clear akne kezelő készülék adatlapját ide kattintva nézheti meg. 

 

 
1. Mennyi idő után észlelhető látható eredmény a Tria Positively Clear Akne kezelő készülék használata során?
A Tria Acne Clearing Blue Light- ot csak naponta kétszer néhány percig kell használni, és kb. két hét után láthatóan kevesebb mitesszer jelenik meg az arcon és a bőr is tisztább lesz. Négy hét után a bőr sokkal egészségesebb és ragyogóbb lesz.
 
2. Használhatom a Positively Clear-t, ha Rosacea (értágulat) betegségem van? Pattanás, hegek vagy más bőrprobléma esetén használható?
Nem. A Tria Acne Clearing Blue Light- ot csak enyhe vagy közepes akne esetén használja. Az aknékat okozó baktériumok elpusztítására, foltok eltüntetésére, a pattanás kiütések enyhítésére használható durvaság nélkül.
Ne használja a Tria Acne Clearing Blue Light- ot rosacea, anyajegyek, szemölcsök, nyílt sebek, rákos elváltozások, vagy foltok esetén, a készülék aknén kívül bármely más bőrelégtelenségen nem használható.
 
3. Eltünteti a készülék a napfoltokat?
A készülék nem tünteti el a napfoltokat.
 
4. El tudja tüntetni a ráncokat?
A Tria akne kezelő a gyenge- illetve középstádiumú gyulladásos aknét képes kezelni. A Tria bőrfiatalító készüléke az Age-Defying ránctalanító lézer-t ajánlunk a ráncok és szarkalábak kezelésére, amely klinikailag bizonyított, hogy segít a finom és nagyobb ráncok csökkentésében, javítja a bőrszínt és az elszíneződéseket.
 
5. Használhatom a saját krémjeimet a készülékkel?
Használhatja a saját krémjeit a Tria Positively Clear-rel,
Ne feledje: Használhatja a saját krémjeit, például hidratálót, szemkörnyék ápoló krémet és naptejet a Tria Positively Clear Acne Clearing Blue Light-tal.
 
6. Mennyi ideig kell naponta kezelnem magam?
Válasszon egy olyan kezelési ciklust, amely a legmegfelelőbb az Ön számára. Kezelheti a problémás területeket naponta egyszer 6 percig, vagy pedig ketté is oszthatja ezt az időt és használhatja a készüléket 3 percig reggel és 3 percig este. Válassza az Ön számára legegyszerűbb kezelést.
 
7. 6 percig kell a készüléket egy adott arcterületen használni?
Folyamatosan és egyenletesen csúsztassa az eszköz hegyét az arca fölött. A teljes kezelési idő, amit az arc egy nap alatt kaphat az 6 perc. Lehet az egész arcot kezelni 6 percig vagy csak a problémás területeket, szintén 6 percen át.
 
8. Használhatok benzoil-peroxid-ot a Tria Positively Clear akne kezelővel?
Használhat benzoil-peroxidot a Positively Clear-rel, de rá fog jönni, hogy nincs rá szüksége. A Tria Positively Clear gyorsan és hatékonyan működik, a pattanásokat okozó baktériumok elpusztítása által. Gyengéden tisztítja meg a bőrt a pattanásoktól, semmilyen erős vegyszer használatával és anélkül, hogy az egészségre káros lenne. Emellett felülmúlja elviselhetőségben a többi vezető akne kezelést. A végeredmény: eltömődött pórusoknak, foltoknak és aknétól való búcsút mondás, és egy fényesebb, tisztább arcbőr.
 
9. N-lite kezelésekkel együtt használhatom a készüléket?
Úgy véljük, nem lehet semmi gondja, ha az N-lite-ot és kékfény kezelést ötvözi, hiszen az N-lite egy non-ablatív lézeres kezelés, amíg a kékfény egy LED fényes kezelés. Azonban, hogy biztosra menjen, azt javasoljuk, hogy beszéljen a bőrgyógyászával vagy háziorvosával arról, hogy használható-e a kékfény terápia N-Lite kezeléssel együtt.
 
 
10. Használhatom a készüléket, ha közben Tretinoin-t is használok?
Meg tudjuk erősíteni, hogy a Tretinoin használható a Tria Positively Clear-rel együtt. Azonban, abban az esetben, ha bármilyen irritációt tapasztal a Tretinoin és a Tria Acne Clearing kombinációjától, kérjük, hagyja abba valamelyik kezelést. Azt javasoljuk, hogy ritkábban használja a Tretinoin-t.
 
11. Fog a Tria Beauty forgalmazni vörös fényt is?
Jelenleg nincsenek terveink arra vonatkozóan, hogy vörös fény terméket gyártsunk. Ha ilyen terméket keres, javasoljuk a ’Brite Box’ illetve a ’Baby Quaser’ eszközöket. Nem tudunk további részelteket ezekről az eszközökről, csak azt tudjuk, hogy vörös fénnyel működnek.
 
12. Mi az a kékfény terápia?
Bőrgyógyászok 2002 óta használnak kékfényt a pattanások gyors és hatékony eltűntetésére, az őket okozó baktériumok megsemmisítése által. A kékfény egy olyan fénytartomány, amely klinikailag bizonyítottan pusztítja el a bőrön lévő baktériumokat. A kékfény terápia egy nem-UV fényes terápia, amely gyengéd a bőrhöz, és nem okoz hosszútávú mellékhatásokat. Most a Tria Positively Clear elhozza ezt a lenyűgöző bőrgyógyászati terápiát az otthonába.
A klinikailag bizonyított Tria Positively Clear egy forradalmi manuális akne elleni eszköz, amely elhozza ugyanazt a hatékony, terápiás kékfényt, amelyet bőrgyógyászok használnak az otthonába. Más pattanás elleni kezelésekkel ellentétben, a Tria Blue Light gyengéden, gyökerestől pusztítja el a baktériumokat, a bőr mélyében, durvaság és mellékhatások nélkül.
A Tria Positively Clear a pattanások okozóját kezeli, a baktériumokat (P. acnes), amelyek a pórusokban élnek. Amikor a kékfény megtalálja a baktériumokat, megöli őket, a környező szövetekre azonban nincsenek semmilyen hatással sem. Ha megszabadult az aknét okozó baktériumoktól, akkor vele együtt megszabadul az eltömődött pórusoktól, foltoktól és pattanásoktól, tisztább, simább és egészségesebb bőrt felfedve.
 
13. Mi az a Tria Positively Clear Akne kezelő?
Tria Positively Clear a legfejlettebb ma elérhető kékfény terápia, amelyet biztonságossá és egyszerűvé tettek otthoni használatra. Forradalmi kézi pattanás elleni eszköz, amely elérhetővé teszi a bőrgyógyászok által használt kékfény hatékonyságát, terápiás hatását az Ön otthonába. A készülék kékfényt használ, hogy gyengéden bejusson a bőr felszíne alá és gyökerestől elpusztítsa a baktériumokat, valamint megerősíti bőrének ellenálló képességét és előidézi a bőr természetes ragyogását.
A Tria Blue Light napi használata klinikailag bizonyítottan javít bőrének általános megjelenésén már mindössze 2 hét alatt.
 
14. Megfelelő számomra a készülék?
A Tria Positively Clear gyenge vagy közepes gyulladásos pattanásokra használható, ami zárt és nyílt comedokat (mitesszereket), gyulladt pattanásokat és keléseket takar. Olyan emberek által használható, akik tisztább, sugárzóbb bőrt szeretnének.
 
15. Hogyan kap áramot a Positively Clear?
Minden egyes Tria Positively Clear készülék egy beépített újratölthető akkumulátorral rendelkezik. Az akkumulátor a világ legtöbb részén elérhető (100-240V) feszültséggel működik, a töltő igazítja a feszültséget a bejövő feszültség alapján.
 
16. Mekkora a készülék ereje milliwatt/négyzetcentiméterben (mW/cm2)?
A Tria Positively Clear teljesítménye 400 mW/cm2.
A Tria Positively Clear Acne Clearing Blue Light 8-10-szer erősebb, mint bármely más otthoni eszköz.
 
17. Hogyan kell tisztítani a készüléket?
Az eszköz csúcsa és külseje egy nedves ronggyal tisztítható. A tisztítás előtt győződjön meg arról, hogy az eszközt kihúzta az áramforrásból, hogy ne kapcsolódjon be a tisztítás alatt. Ne kerüljön semmilyen víz vagy folyadék a készülék vagy a töltő belsejébe.
 
18. Hogyan tároljam?
Nap, mint nap, a Tria Positively Clear töltőjét tartsa távol víztől, nedvességtől, és olyan portól ami bejuthat a belsejébe és károsíthatja azt. Az eszköz hosszú ideig való tárolásakor figyeljen arra, hogy hogy a kékfény ne tudjon aktiválódni, amely pazarolhatja az akkumulátort.
 
19. Milyen garanciája van a készüléknek?
A készülék normál használata esetén 2 év cseregaranciát biztosítunk. Kérjük, őrizze meg a számlát, mert a garancia csak a számla bemutatásával érvényesíthető! A garancia nem vonatkozik a nem megfelelő használat illetve tárolásból eredő meghibásodásokra.
 
20. Használhatom terhesség alatt?
A Tria Positively Clear használata terhesség vagy szoptatás esetén még nem kutatott. Azt javasoljuk, hogy beszéljen háziorvosával a kezelések megkezdése előtt, amennyibe terhes vagy szoptat.
 
21. Tud javítani a himlő által okozott hegeken?
A Tria Positively Clear nem alkalmas hegek, csak a gyenge és közepes akne kezelésére.
 
22. Hány hónapig/évig kellene használni a bőrömön?
A legjobb dolog a Tria Positively Clear-ben az, hogy nem egy hagyományos pattanás elleni vagy durva kezelés, amely egy bizonyos ideig működik. A Tria Positively Clear-t annyi ideig használhatja, ameddig csak akarja.
 
23. Használható a kékfény, ha nap, mint nap vényköteles termékeket használunk, mint a Retin-A, vagy az Alpha Hidroxi Sav (AHA)?
Azt javasoljuk, hogy aki bármilyen vényköteles gyógyszert szed vagy krémet alkalmaz, mint a Retin-A, beszéljen a háziorvosával az útmutatás érdekében, mielőtt beépíti a Tria Positively Clear-t a bőrápolási rutinjába.
 
24. Használható a kékfény, ha nem vényköteles Retin-A-t használok (0,5%)?
Hiszen nem vényköteles erősségű, használható a SPBL-el együtt, mindaddig, amíg nem jelentkezik bőrpír vagy irritáció a kezelések következtében.
 
25. Kitisztítja a mitesszereket?
A Tria Positively Clear-t arra tervezték, hogy pattanásokat és keléseket kezeljen, nincs klinikailag bizonyított hatása mitesszerekre.
 
26. 3-6 percig kell használni bőrhibánként?
Ne használja a Tria Positively Clear-t 6 percig egy hibán. Egyszerűen csak csúsztassa végig az eszközt az arc teljes felületén és összesen kezeljen 6 percig. Amennyiben egy adott területet akar kezelni az arcán, azt is megteheti. Íme néhány tipp Önnek:
• A kezelés ideje: kezelheti arcát naponta egyszer 6 percig, vagy 3 percig minden reggel és este.
• A kék fény használata: irányíthatja a kékfényt, hogy egy bizonyos területét kezelje az arcának, vagy pedig csak érintse a kékfényt a bőréhez és csúsztassa végig arcán mintha kékfénnyel festene rajta.
• Hol kezeljen: Használhatja a teljes arcon az egészséges, ragyogó bőr eléréséhez, vagy pedig koncentrálhat adott problémás területekre. Ne feledje minden nap használni!
 
27. Biztonságos a készülék használata az arctól eltérő területeken?
Igen! A leggyakoribb terület az arc, de a kékfény használható a test többi részén is.
 
28. Hatékony a háton lévő pattanásokra?
Természetesen! A Tria Positively Clear használható az arcok kívül más testrészek kezelésére is, mint például a hát és a mellkas.
 
29. Van valamilyen fakító hatása a szeplőkre és hiperpigmentációra?
A készülék hatása az anyajegyekre és a szeplőkre még nem kutatott, csak a gyenge vagy közepes gyulladásos pattanások kezelésére tervezték. Ezen felül, segíthet a jövőbeni kiütések megelőzésében és a bőr általános egészségének javításában, amely simább, kifinomultabb tapintású és ragyogóbb megjelenésű bőrt jelent.
 
30. Használható fekete bőrön?
Igen! A Tria Acne Clearing Blue Light minden bőrszínen használható.
 
31. Mehetek tengerpartra a kezelések közben?
Ha arra gondol, hogy az előtt használná a kékfényt mielőtt a partra megy, ezzel minden rendben van. Csak ne felejtsen naptejet használni, hogy megvédje a bőrt a nap káros sugaraitól.
 
32. Képes csökkenteni a pórusok méretét és megszabadítani a vörös foltoktól?
A Tria Positively Clear nem alkalmas vörös foltok kezelésére (foltokat illetve aknét leszámítva) és nincs klinikailag bizonyítva, hogy csökkenti a pórusok méretét.
 
33. Milyen hatása van a terméknek a tetoválásokra?
Nem folytattunk teszteket a kékfénnyel tetoválásokon, szóval valószínűleg a legjobb döntés a tetovált területek kezelésének kerülése bőrgyógyásszal való egyeztetés előtt.
 
34. Segít a sötét foltok kijavításában? (Sok vörös foltom van előző bőrhibák miatt. Egy olyan eszközt keresek, ami segít megszabadulni tőlük.)
A Tria Positively Clear-t nem a sötét/ vörös foltok kezelésére tervezték.
 
35. Mire számítsak erőteljes pattanásosság esetén?
A készüléket gyenge illetve közepes erősségű, nem pedig az erős akne kezelésére tervezték.
 
36. Szükséges védeni a szemet a kékfény kezelés közben?
Nincs szükség a szem védelemre a kék fény használatakor.
 
37. Biztonságos vegyi hámlasztókkal együtt használni?
Ez attól függ, hogy mennyi irritációt okoz a hámlasztó. Amennyiben a hámlasztó nagyon irritálja bőrét, azt javasoljuk, hogy ne használja a kékfényt, ameddig az irritált bőr be nem gyógyult. Ez az irritáció minden formájára igaz, mint a mikrodermabrázió. Azt javasoljuk, hogy várja meg amíg az irritáció begyógyul, mielőtt használná a kékfényt.
 
38. Mit tesz a kékfény tulajdonképpen a bőrrel?
A kékfény gyenge, illetve közepes erősségű gyulladásos akne kezelésére alkalmas (pattanások és kelések). Ezen felül, a kékfény képes jövőbeni kiütéseket megelőzni és a bőr általános egészségét javítani, egy simább, kifinomultabb tapintású, fényesebb, ragyogóbb szín elérése érdekében.
 
39. Cisztás pattanásom van az államon, antibiotikumot is szedtem rá egy ideig. A készülék képes kezelni ezt?
Csak a gyenge illetve közepes erősségű gyulladásos akne kezelésére alkalmas (pattanások és kelések) és nem a cisztás és csomós akne kezelésére.
 
40. Használhatom akkor is, ha antibiotikumot szedek a pattanásaim miatt?
Gyógyszerek használata az akne kezelő rendszerrel együtt nem kutatott. Amennyiben szájon át alkalmazandó gyógyszereket szed aknéra, vagy más krém alapú akne kezelést használ, amelyek tartalmaznak az alábbi összetevők közül egyet is, azt javasoljuk, forduljon kezelőorvosához, mielőtt alkalmazná a Tria Positively Clear-t: szalicilsav, benzoil- peroxid.
 
41. Férfiak használhatják?
Természetesen! A Tria Positively Clear-t mind urak és hölgyek használhatják.
 
42. Számszerűsítve mekkora az erőssége?
A Tria Positively Clear 412 nm hullámhosszon és 1 W teljesítménnyel működik.
 
43. A Positively Clear képes a bőrtónusokat kiegyenlíteni? (Melasmám van (a bőr hiperpigmentációja) az ajkam fölött. Azt okozza, hogy a bőr sötétebbnek tűnik egyes helyeken. Segít a kékfény kiegyenlíteni az elszíneződést az arcomon?)
A Tria Positively Clear hiperpigmentációra gyakorolt hatását nem kutatták. A kékfényt csak gyenge, illetve középstádiumú gyulladásos akne kezelésére szánták. Ezen felül, segíthet a jövőbeni kiütések megelőzésében, javíthatja a bőr textúráját egy simább, kifinomultabb tapintású arcbőrért és egy fényesebb, ragyogóbb színért.
Az akne a bőr alatti olaj felhalmozódással kezdődik, amely a P. acnes baktérium elszaporodását eredményezi. A pórusok eltömődnek baktériumokkal, felesleges olajjal és elhalt hámsejtekkel, ezáltal a bőr gyulladt lesz. Az eredmény akne lesz, mint például pattanások és kelések. A Positively Clear kékfény klinikailag igazoltan elpusztítja a P. acnes baktériumokat.
Egy héten át tartó folyamatos használat esetén látható csökkenést vehet észre a hibák számában, 2 hét után pedig még szembetűnőbb javulást észlelhet.
Utoljára, de nem utolsó sorban a kékfény klinikailag igazoltan csökkenti a pórusok méretét.
 
44. 10 éves gyermekem pattanásos lesz a meleg hónapokban. Biztonságos a Tria használata korai serdülőkorban?
A készüléket nem tesztelték 13 éven aluli gyermekeken, ezért azt javasoljuk, hogy ne használják 13 éves kor alatt.
 
45. Repülni szeretnék a készülékkel a kézipoggyászomban. Magammal vihetem a Tria Blue Light-ot, vagy a röntgen sugarak kárt okoznak a készülékben?
Nincs tudomásunk semmilyen korlátozásokról a Tria Blue Light-al kapcsolatban repülés esetén, a kézipoggyászban és a feladott csomagban egyaránt. Azt javasoljuk, hogy biztos információk érdekében bizonyosodjon meg az Ön légitársaságánál lévő korlátozásokról.
 
46. Használhatom a kékfényt a Tria szőrtelenítő lézerrel együtt?
Nem javasoljuk a két eszköz használatát egyszerre 😊, de mindenképpen használhatja a kékfényt reggel, a Tria Hair Removal Lasert délután.
 
47. Kell valamilyen speciális krémet vagy tisztítót használnom a kékfény eszköz mellett?
Nem kell speciális krémet használni, saját, jólbevált arctisztító és szérum is megfelel.
 
48. Működik a kékfény a pattanásokon és eltömődött pórusokon?
A készüléket nem comedós aknéra tervezték (mitesszerek és pattanások), a Tria Positively Clear-t azoknak tervezték, akik gyenge illetve középstádiumú gyulladásos aknéban szenvednek.
 
49. Működik keléseken?
A Tria Positively Clear-t gyenge illetve középstádiumú akne kezelésére szánták, és nem szabad más bőrproblémára használni.
 
50. Ha a hátamon és az arcomon használom, 12 percig kell használni vagy elég 6 perc is?
Amennyiben a Tria Positively Clear-t több testrészre akarja használni, azt javasoljuk, hogy két külön kezelést alkalmazzon. 3-6 percig az arcon és 6 percig a háton (hiszen ez a terület sokkal nagyobb). Ügyeljen arra, hogy egy testrészen a kezelési idő ne haladja meg a 6 percet naponta.
 
51. Biztonságos a hajvonalon használni?
Igen, a Tria Positively Clear biztonságosan használható a hajvonalon.
52. Képes a fülben lévő mitesszereket kezelni?
Nem, a készülék a gyenge illetve középstádiumú akne kezelésére alkalmas, nem mitesszerek kezelésére tervezték. Ezen felül, a kékfény eszköz méretéből adódóan nem valószínű, hogy be tudja helyezni a készülék csúcsát a fülébe.
 
53. Használhatom a kékfényt, ha az arcom fel van töltve?
A Tria Acne Clearing Blue Light használata arcfeltöltés esetén biztonságos, abban az esetben, ha a töltőanyagot két héttel a kezelés előtt fecskendezték be. Azonban azt javasoljuk, hogy konzultáljon a kezelőorvosával a kékfény használata előtt. Ez azért van, mert az orvos úgy vélheti, hogy ne használjon bizonyos arcápolási kezeléseket addig, amíg a töltőanyag megköt.
 
54. A Tria Positively Clear készülékem nem tölt, mit tegyek?
Ön rendelkezik a Positively Clear és a Hair Removal lézerrel is?
Amennyiben igen, lehetséges, hogy összecserélte a két eszköz töltőjét, mivel mindegyik típusú Tria terméknek saját töltője van. Meg tudja nézni a modell számát a töltőn? A kékfény eszköz töltőjének modell száma UMK308-1205 és a Hair Removal lézer modell száma UMK318-0530.
 
55. Használhatom, ha cukorbeteg vagyok?
Az egyetlen dolog amit hozzátennék a válaszhoz, az az, hogy nincs ismert kockázat cukorbetegek Positively Clear akne kezelő használata esetén, feltételezve, hogy nincs mögöttes bőrbetegség, vagy hibás gyógyulás a cukorbetegség következtében, például olyan betegség, ami cukorbetegeknél gyakoribb. Általánosságban, ha valakinek kérdése van a cukorbetegsége melletti kékfény használatáról, konzultáljon orvosával.
 
Gyakran ismételt kérdések - Tria Positively Clear akne kezelő készülék

Miért érdemes minket választani?

Több ezer elégedett vásárló, magas minőségű termékek, gyártók

Termékeinket saját magunk is teszteljük a gyári vizsgálatokon kívül, így nagy tapasztalattal rendelkezünk, termékpalettánkat folyamatosan a vásárlók és a piaci trendek igényei szerint bővítjük, így mindig a legkorszerűbb és legmodernebb készülék gyártók termékeit találhatóak oldalainkon.

3 európai és 1 amerikai prémium márka hivatalos magyarországi forgalmazói vagyunk

Az angol DEZAC csoport (Rio beauty, Bodi-Tek), az angol Cyden csoport (SmoothSkin), a német Hydas és az amerikai Tria beauty termékei, melyek kizárólag prémium minőséget képviselnek. A készülékekre extra hosszú, 2 év magyarországi vevőbarát cseregaranciát vállalunk.

Mi tényleg saját raktárból dolgozunk, termékeinket 24 órán belül (munkanap) házhoz szállítjuk

Prémium futárszolgálat gyors kiszállítást végez akár Házhoz, Céghez, Csomagpontra, Futárainknál bankkártyával is lehet fizetni, valamint bemutatótermünkben személyesen is átvehetik a megrendelt termékeket.

100% magyar tulajdonú családi vállalkozás

Rugalmasság, gyorsaság, kedvesség, munkatársaink 9 éve tevékenykednek az otthoni kozmetikai gépek piacán, cégünk több mint 6 éves múltra tekint vissza, ÚJ Győri bemutatótermünkben szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt, ahol minden készüléket kipróbálhatnak.

Gyors és vevőbarát ügyintézés (ügyfélszolgálat)

Gyakorlott, felkészült munkatársaink személyre szabott tanácsadással és készülék ajánlással várják. Egyéb kérdésekben is készséggel állunk vásárlóink rendelkezésére.

Aktuális

Tria Beauty termékek kockázat mentesen most 60 napos pénzvisszafizetési garanciával!

Tria Beauty termékek kockázat mentesen most 60 napos pénzvisszafizetési garanciával, egész április hónapban. Ha eddig halogatta, kétségei...

A bikini vonal szőrtelenítése

Vészesen közeleg a nyár – de ettől függetlenül is – a bikinivonal szőrtelenítése a nők körében mára elvárt szépségápolási tevékenységgé...

Az arc szőrtelenítése házilag

Az arc szőrtelenítése házilag tartósan, véglegesen, sőt fájdalommentesen lehetséges készülékeink segítségével. Szerezd be saját IPL vagy...

Végleges szőrtelenítés házilag

Egy varázslatnak hangzik, hogy otthonod kényelmében, saját magadnak, házilag eltávolíthatod a szőrszálaid hosszú évekre, nem csupán napokra...
Ne maradjon le egyetlen egy akciónkról, újdonságunkról vagy hasznos tanácsunkról se!
Olyan új információkhoz juthat, amit még a barátnői sem ismernek!
érdekel
Speciális ajánlatok Speciális ajánlatok
SmoothSkin Bare IPL az első korlátlan villanásszámú, ultragyors villanófényes szőrtelenítő

SmoothSkin Bare IPL az első korlátlan villanásszámú, ultragyors villanófényes szőrtelenítő

IPL villanófényes szőrtelenítő, korlátlan villanásszámú, tartós végleges szőrtelenítő készülék

Értékelés:
Az akció hamarosan lejár
92 990,- Ft
akciós ár:60 990,- Ft
34% kedvezmény
SmoothSkin Gold IPL, Intelligens bőrszenzor, 18J energia, érzékeny bőr funkció, 300.000 villanásos otthoni szőrtelenítő gép

SmoothSkin Gold IPL, Intelligens bőrszenzor, 18J energia, érzékeny bőr funkció, 300.000 villanásos otthoni szőrtelenítő gép

IPL villanófényes szőrtelenítő, intelligens bőrszenzor, érzékeny bőr funkció, otthoni tartós szőrtelenítő készülék &#160...

Értékelés:
Az akció hamarosan lejár
139 990,- Ft
akciós ár:71 990,- Ft
49% kedvezmény
GSD DEESS IPL szőrtelenítő, 13 J energia, cserélhető lámpa, 350.000 villanás, bőrérzékelő, 5 energia szint

GSD DEESS IPL szőrtelenítő, 13 J energia, cserélhető lámpa, 350.000 villanás, bőrérzékelő, 5 energia szint

IPL villanófényes szőrtelenítő, tartós szőrtelenítő gép

Értékelés:
Az akció hamarosan lejár
99 990,- Ft
akciós ár:49 990,- Ft
50% kedvezmény
GSD DEESS IPL szőrtelenítő, 13 J energia, cserélhető lámpa, + 1 db HR lámpa 700.000 villanás, bőrérzékelő, 5 energia szint

GSD DEESS IPL szőrtelenítő, 13 J energia, cserélhető lámpa, + 1 db HR lámpa 700.000 villanás, bőrérzékelő, 5 energia szint

IPL villanófényes szőrtelenítő, bőrérzékelős, 700.000 villanás, tartós szőrtelenítő gép

Értékelés:
Az akció hamarosan lejár
109 990,- Ft
akciós ár:63 990,- Ft
42% kedvezmény
GSD DEESS IPL szőrtelenítő, fényterápiás lámpák, akne kezelő, bőrrejuvenációs fej, 13 J energia, cserélhető lámpa 350.000 villanás

GSD DEESS IPL szőrtelenítő, fényterápiás lámpák, akne kezelő, bőrrejuvenációs fej, 13 J energia, cserélhető lámpa 350.000 villanás

IPL villanófényes szőrtelenítő, tartós szőrtelenítő gép

Értékelés:
Az akció hamarosan lejár
119 990,- Ft
akciós ár:73 990,- Ft
38% kedvezmény
Rio Beauty IPL LUX Glide prémium kat. szőrtelenítő készülék, szuper gyors, Triple pulse technológia, 200.000 villanás, 5 fokozat

Rio Beauty IPL LUX Glide prémium kat. szőrtelenítő készülék, szuper gyors, Triple pulse technológia, 200.000 villanás, 5 fokozat

IPL villanófényes szőrtelenítő, tartós szőrtelenítő készülék

Értékelés:
Az akció hamarosan lejár
89 990,- Ft
akciós ár:44 990,- Ft
50% kedvezmény
Tria Beauty 4X FUCHSIA 2018-as modell, lézeres szőrtelenítő, erős, gyors, korlátlan lövésszám

Tria Beauty 4X FUCHSIA 2018-as modell, lézeres szőrtelenítő, erős, gyors, korlátlan lövésszám

lézeres szőrtelenítő, tartós szőrtelenítő gép,korlátlan lövésszám

Értékelés:
Az akció hamarosan lejár
159 990,- Ft
akciós ár:113 990,- Ft
29% kedvezmény
Tria Beauty 4X GREEN 2018-as modell, Lézeres szőrtelenítő,erős,gyors,korlátlan lövésszám

Tria Beauty 4X GREEN 2018-as modell, Lézeres szőrtelenítő,erős,gyors,korlátlan lövésszám

lézeres szőrtelenítő, tartós szőrtelenítő gép

Értékelés:
Az akció hamarosan lejár
159 990,- Ft
akciós ár:113 990,- Ft
29% kedvezmény
Tria Beauty Precision DOVE, 2018-as modell, lézeres szőrtelenítő, korlátlan lövésszámmal, érzékeny területekre

Tria Beauty Precision DOVE, 2018-as modell, lézeres szőrtelenítő, korlátlan lövésszámmal, érzékeny területekre

lézeres szőrtelenítő, tartós szőrtelenítő gép

Értékelés:
Az akció hamarosan lejár
119 990,- Ft
akciós ár:92 990,- Ft
23% kedvezmény
Rio Beauty 4 in 1 Női borotva és bőr-arctisztító készülék, ideális IPL és Lézeres szőrtelenítő kezelésekhez, akkumulátoros kivitel

Rio Beauty 4 in 1 Női borotva és bőr-arctisztító készülék, ideális IPL és Lézeres szőrtelenítő kezelésekhez, akkumulátoros kivitel

Értékelés:
Az akció hamarosan lejár
21 990,- Ft
akciós ár:13 999,- Ft
36% kedvezmény
Rio Beauty Teljes gyantázó készlet (lágy és kemény gyantát is tartalmaz)

Rio Beauty Teljes gyantázó készlet (lágy és kemény gyantát is tartalmaz)

Értékelés:
Az akció hamarosan lejár
24 990,- Ft
akciós ár:21 990,- Ft
12% kedvezmény
Tria Beauty Age-Defying ránctalanító és bőröregedés gátló arckezelő lézer, 3 fokozat, erős, FDA minősítéssel

Tria Beauty Age-Defying ránctalanító és bőröregedés gátló arckezelő lézer, 3 fokozat, erős, FDA minősítéssel

ránctalanító és bőröregedés gátló arckezelő lézer

Értékelés:
Az akció hamarosan lejár
199 990,- Ft
akciós ár:159 990,- Ft
20% kedvezmény
Lanaform Mikrodermabráziós bőrfiatalító készülék, 3 fej, 5 fokozatú szíváserősség állítással

Lanaform Mikrodermabráziós bőrfiatalító készülék, 3 fej, 5 fokozatú szíváserősség állítással

mikrodermabráziós bőrfiatalító készülék

Értékelés:
Az akció hamarosan lejár
42 990,- Ft
akciós ár:39 990,- Ft
7% kedvezmény
Rio Beauty Mini Facial Cleanser arctisztító készülék + Ajándék tartozék fejjel

Rio Beauty Mini Facial Cleanser arctisztító készülék + Ajándék tartozék fejjel

Értékelés:
Az akció hamarosan lejár
17 990,- Ft
akciós ár:11 990,- Ft
33% kedvezmény
Rio szónikus arctisztító, hámlasztó, szilikon fejjel, akkumulátoros kivitel

Rio szónikus arctisztító, hámlasztó, szilikon fejjel, akkumulátoros kivitel

Értékelés:
Az akció hamarosan lejár
22 990,- Ft
akciós ár:14 990,- Ft
35% kedvezmény
Rio Beauty 2 in 1 Aquasonic szájzuhany és szónikus rezgő fogkefe, cserélhető fejek, időzítő, 3 program, 31000 rezgés/perc, akkumulátoros kivitel

Rio Beauty 2 in 1 Aquasonic szájzuhany és szónikus rezgő fogkefe, cserélhető fejek, időzítő, 3 program, 31000 rezgés/perc, akkumulátoros kivitel

Értékelés:
Az akció hamarosan lejár
49 990,- Ft
akciós ár:24 990,- Ft
50% kedvezmény
Rio Beauty Smile White új generációs fogfehérítő készlet, 15 perc/alkalom, USB-s használat, klinikailag tesztelt

Rio Beauty Smile White új generációs fogfehérítő készlet, 15 perc/alkalom, USB-s használat, klinikailag tesztelt

Értékelés:
Az akció hamarosan lejár
27 990,- Ft
akciós ár:15 990,- Ft
43% kedvezmény
Hydas Karos krémező és luffa, 3 részes bőrápoló szettel (ápoló, hámlasztó, krémező), 7 kamrás takarékos 17 golyós adagoló fejjel

Hydas Karos krémező és luffa, 3 részes bőrápoló szettel (ápoló, hámlasztó, krémező), 7 kamrás takarékos 17 golyós adagoló fejjel

Értékelés:
Az akció hamarosan lejár
6 990,- Ft
akciós ár:4 990,- Ft
29% kedvezmény
Lanaform Full tech filter ionizátoros levegőtisztító 5 rétegű szűrőrendszer, Hepa és Nano szűrőkkel, távirányítóval

Lanaform Full tech filter ionizátoros levegőtisztító 5 rétegű szűrőrendszer, Hepa és Nano szűrőkkel, távirányítóval

Értékelés:
Az akció hamarosan lejár
99 990,- Ft
akciós ár:54 990,- Ft
45% kedvezmény
Rio Bodi-Tek Lábkeringésjavító Active electro pad

Rio Bodi-Tek Lábkeringésjavító Active electro pad

Értékelés:
Az akció hamarosan lejár
49 990,- Ft
akciós ár:24 990,- Ft
50% kedvezmény
Lanaform Elektromos lábmelegítő távirányítóval (mosható betéttel), ingyen kiszállítással

Lanaform Elektromos lábmelegítő távirányítóval (mosható betéttel), ingyen kiszállítással

Értékelés:
Az akció hamarosan lejár
18 990,- Ft
akciós ár:9 990,- Ft
47% kedvezmény
Hydas inkontinencia eldobható bugyi, extra minőségű puha anyagból, színes 10 db/csomag (női)

Hydas inkontinencia eldobható bugyi, extra minőségű puha anyagból, színes 10 db/csomag (női)

Értékelés:
Az akció hamarosan lejár
3 490,- Ft
akciós ár:2 990,- Ft
14% kedvezmény
Hydas férfi inkontinencia alsó, mosható, belevarrt komfortos betéttel

Hydas férfi inkontinencia alsó, mosható, belevarrt komfortos betéttel

Értékelés:
Az akció hamarosan lejár
5 490,- Ft
akciós ár:4 990,- Ft
9% kedvezmény