Kedves Vásárlóink! Regisztráció nélkül is vásárolhatnak, utánvétes vásárláskor lehet BANKKÁRTYÁVAL is fizetni a GLS futárnál! Köszönjük, KozmetikaOtthon csapata

Mit jelent az FDA minősítés?

 Felmerül a kérdés, mit is jelent az FDA minősítés? Ha elolvasod rövid cikkünket minden kiderül.
 
1.)FDA(Food and Drug Administration) által bevizsgált és jóvánhagyott termékek:
 
Az FDA nem más, mint az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszer engedélyeztetési Hivatal. Az Egyesült Államokban az FDA engedélye nélkül egyetlen élelmiszer és egészségügyi termék sem kerülhet forgalomba. A cégünk által forgalmazott termékek mindegyikére vonatkozik.
 
A története a 20. század elejére nyúlik vissza ,mint akkor Szövetségi Fogyasztóvédelmi Hivatal 1906-ban kezdte meg a működését, amikor megalkották a Tiszta Élelmiszer és Kábítószer törvényt, ami az azt megelőző 2,5 évtizedben mintegy 100 törvénytervezet csúcspontjaként öltött végre testet, mégpedig annak érdekében, hogy megfékezze és leállítsa régóta fennálló, súlyos visszaéléseket a fogyasztói termékek piacán,megtiltotta a hibás,rossz minőségű, romlott, hamisított élelmiszerek és gyógyszerek ,márkák államok közti kereskedelmét.
1938-ban Franklin Delano. Roosevelt egy, az élelmiszerekről szóló törvényben rögzítette szabályozói hatáskörét. Azóta ez a szerv a legrangosabb, világhírű ellenőrző hatóság.
 
2,) Milyen területek fed le?:
 
Az élelmiszerek, élelmiszer kiegészítők, az emberi és állatgyógyászati szerek, oltóanyagok és más emberi fogyasztásra/ felhasználásra szánt biológiai termékek és orvostechnikai eszközök, kozmetikumok, étrend-kiegészítők bio-gyógyszerészeti és a vérkészítmények ellenőrzése, valamint dohánytermékek biztonsági, egészségügyi, megfelelő címkézettségi(Saját nyelvünkön olvasható legyen a leírása) vagy produktivítási ellenőrzése és szabályozása.
Az Egyesült Államokban az FDA jóvánhagyása nélkül egy élelmiszer illetve egészségügyi termék sem kerülhet forgalomba, sőt a legtöbb termékeket még a polcokra kerülés után is megfigyelnek,esetenként nyomon követnek. Ma a világ legszigorúbb minősítési rendszerével a Food and Drug Administration rendelkezik.
Az FDA tanúsítvány megszerzése egy termék számára hatalmas presztízskérdést jelent, illetve biztonságot felhasználója számára.
 
Az Önök egészsége érdekében figyeljenek oda arra, hogy mit vásárolnak!
 
Mit jelent az FDA minősítés?
Ne maradjon le egyetlen egy akciónkról, újdonságunkról vagy hasznos tanácsunkról se!
Olyan új információkhoz juthat, amit még a barátnői sem ismernek!
Érdekel
Forradalmi eredmények az otthoni ránctalanítás terén! Bőrfiatalítás? Beszéljenek a tények és a képek!

Forradalmi eredmények az otthoni ránctalanítás terén! Bőrfiatalítás? Beszéljenek a tények és a képek!

A fiatalos arc megtartása évezredek óta kulcsfontosságú a hölgyek körében. A mendemondák szerint már Kleopátra is azon dolgozott, hogy szép...
Mit érdemes tudni a vörös fényterápiáról?

Mit érdemes tudni a vörös fényterápiáról?

Mi is a fényterápia? A fényterápia, más néven fotobiomoduláció, az a folyamat, amely során a fényből energia állítható elő – ez létfontosságú...
7&1 tévhit a villanófényes szőrtelenítés kapcsán, amit ideje rendbe tenni! IV.rész

7&1 tévhit a villanófényes szőrtelenítés kapcsán, amit ideje rendbe tenni! IV.rész

“Szolárium, napozás mellett nem lehet használni” - részben hamis A legtöbb gépre valóban igaz, hogy nem alkalmazható a fenti tevékenységek...
7&1 tévhit a villanófényes szőrtelenítés kapcsán, amit ideje rendbe tenni! III.rész

7&1 tévhit a villanófényes szőrtelenítés kapcsán, amit ideje rendbe tenni! III.rész

“Bármikor lehet használni” - hamis Az alábbi esetekben ne használjuk a lézeres és IPL szőrtelenítő gépet: • rozácia - orvosi véleményre...

Miért érdemes minket választani?

Több ezer elégedett vásárló, magas minőségű termékek, gyártók

Termékeinket saját magunk is teszteljük a gyári vizsgálatokon kívül, így nagy tapasztalattal rendelkezünk, termékpalettánkat folyamatosan a vásárlók és a piaci trendek igényei szerint bővítjük, így mindig a legkorszerűbb és legmodernebb készülék gyártók termékeit találhatóak oldalainkon.

6 gyár képviseletét látjuk el hazánkban

Az angol DEZAC csoport (Rio beauty, Bodi-Tek), az angol Cyden csoport (SmoothSkin), a német Hydas az amerikai Tria mellett a Japán UPBUTY és az Izraeli Pollogen termékei, melyek kizárólag prémium minőséget képviselnek. A készülékekre extra hosszú, 2 év magyarországi vevőbarát cseregaranciát vállalunk.

Mi tényleg saját raktárból dolgozunk, termékeinket 24 órán belül (munkanap) házhoz szállítjuk

Prémium futárszolgálat gyors kiszállítást végez akár Házhoz, Céghez, Csomagpontra, Futárainknál bankkártyával is lehet fizetni, valamint bemutatótermünkben személyesen is átvehetik a megrendelt termékeket.

100% magyar tulajdonú családi vállalkozás

Rugalmasság, gyorsaság, kedvesség, munkatársaink 11 éve tevékenykednek az otthoni kozmetikai gépek piacán, cégünk közel 8 éves múltra tekint vissza, ÚJ Győri bemutatótermünkben szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt, ahol minden készüléket kipróbálhatnak.

Gyors és vevőbarát ügyintézés (ügyfélszolgálat)

Gyakorlott, felkészült munkatársaink személyre szabott tanácsadással és készülék ajánlással várják. Egyéb kérdésekben is készséggel állunk vásárlóink rendelkezésére.

RIO
TRIA
SmoothSkin
Lanaform
Hydas
DEESS
UPBUTY Japan
SVK Beauty France
Pollogen by Lumenis
Herbsgarden
Danielle by UPPERCANADA
www.kozmetikaotthon.hu

Bemutatóterem

9021 Győr, Szent István út 10/A.
(Iparkamara épülete az Ibis hotel előtt)

Partnerünk
RIO Beauty TRIA Beauty SmoothSkin
Bankkártyás fizetési szolgáltatónk
Elfogadott kártyák
Futárszolgálat
Szállító | A GLS gyorsan és biztonságban kiszállítja csomagját

Kedvezmény kupon

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy akcióinkról, újdonságainkról elsőként értesülj és megajándékozunk egy azonnal felhasználható 2 000 Ft értékű kuponnal!