Kedves Vásárlóink! Regisztráció nélkül is vásárolhatnak, utánvétes vásárláskor lehet BANKKÁRTYÁVAL fizetni a GLS futárnál! Köszönjük, KozmetikaOtthon csapata

Nagy siker a Rio beauty LED sminkes körlámpája és sminkes/rendezői széke!

Köszönjük szépen a megtisztelő bizalmat, amit évről-évre nagyobb mértékben tapasztalunk cégünkkel és termékeinkkel kapcsolatban.

Nagy öröm számunkra, hogy az angol Rio Beauty gyártó 2 termékének népszerűsége fokozatosan nőtt az elmúlt hónapokban.

Az egyik a Rio sminkes/rendezői szék mely fából készül. Nem véletlen, hogy cégünk már több megkeresést is kapott, hogy film forgatások alkalmával ezt a széket használhassák. A széket lábtartóval és karfával is ellátták a nagyobb kényelem érdekében. A levehető huzatnak köszönhetően egyszerűen tisztítható. Könnyű hordozhatósága miatt egy sminkesnek is jó választás, mivel bárhova magával tudja vinni, így akárhol elvégezheti a munkáját.e melyet a kozmetikusok mellett egyre több filmes csapat is vásárol. Nagyon jó minőségű Oxford szövetből és strapabíró

Ezen tulajdonságok miatt vagyunk büszkék arra, hogy mi forgalmazhatjuk egy rendkívüli angol cég, a Rio Beauty, termékeit. Számunkra nagyon fontos, hogy jó minőséget kínáljunk és adjunk el vásárlóinknak.

A másik ilyen termékünk a Rio 45 cm-es LED körlámpa. Manapság egyre nagyobb teret hódít a vlogolás, a közösségi médiában való szereplés. A Rio Beauty LED körlámpa a hozzá tartozó állítható mobiltartóval kiváló lehetőséget biztosít jó minőségű videók és képek készítéséhez is. A 45 cm átmérőjű LED körvilágítás változtatható fényerejének és színhőmérsékletének köszönhetően tökéletes megvilágítást tesz lehetővé. Sminkesek is előszeretettel rendelik, hiszen magassága tetszés szerint állítható, 360°-ban elfordítható, ezért professzionális használatra is alkalmas. Praktikusságát bizonyítja, hogy összecsukható, ezért bárhova magunkkal tudjuk vinni, hordozótáskája pedig könnyű szállíthatóságot tesz lehetővé.

Tehát nem véletlen, hogy ez a 2 termékünk a legnépszerűbbek között szerepel. Cégünk büszke arra, hogy sok más márka mellett ezt a nagyon jó minőségű termékcsaládot is forgalmazhatja.
 
Ne maradjon le egyetlen egy akciónkról, újdonságunkról vagy hasznos tanácsunkról se!
Olyan új információkhoz juthat, amit még a barátnői sem ismernek!
érdekel

Miért érdemes minket választani?

Több ezer elégedett vásárló, magas minőségű termékek, gyártók

Termékeinket saját magunk is teszteljük a gyári vizsgálatokon kívül, így nagy tapasztalattal rendelkezünk, termékpalettánkat folyamatosan a vásárlók és a piaci trendek igényei szerint bővítjük, így mindig a legkorszerűbb és legmodernebb készülék gyártók termékeit találhatóak oldalainkon.

6 gyár képviseletét látjuk el hazánkban

Az angol DEZAC csoport (Rio beauty, Bodi-Tek), az angol Cyden csoport (SmoothSkin), a német Hydas az amerikai Tria mellett a Japán UPBUTY és az Izraeli Pollogen termékei, melyek kizárólag prémium minőséget képviselnek. A készülékekre extra hosszú, 2 év magyarországi vevőbarát cseregaranciát vállalunk.

Mi tényleg saját raktárból dolgozunk, termékeinket 24 órán belül (munkanap) házhoz szállítjuk

Prémium futárszolgálat gyors kiszállítást végez akár Házhoz, Céghez, Csomagpontra, Futárainknál bankkártyával is lehet fizetni, valamint bemutatótermünkben személyesen is átvehetik a megrendelt termékeket.

100% magyar tulajdonú családi vállalkozás

Rugalmasság, gyorsaság, kedvesség, munkatársaink 11 éve tevékenykednek az otthoni kozmetikai gépek piacán, cégünk közel 8 éves múltra tekint vissza, ÚJ Győri bemutatótermünkben szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt, ahol minden készüléket kipróbálhatnak.

Gyors és vevőbarát ügyintézés (ügyfélszolgálat)

Gyakorlott, felkészült munkatársaink személyre szabott tanácsadással és készülék ajánlással várják. Egyéb kérdésekben is készséggel állunk vásárlóink rendelkezésére.

RIO
TRIA
SmoothSkin
Lanaform
Hydas
Beurer
DEESS
UPBUTY Japan
SVK Beauty France
Pollogen by Lumenis
www.kozmetikaotthon.hu

Bemutatóterem

9021 Győr, Szent István út 10/A.
(Iparkamara épülete az Ibis hotel előtt)

Partnerünk
RIO Beauty TRIA Beauty SmoothSkin
Bankkártyás fizetési szolgáltatónk
Elfogadott kártyák
Futárszolgálat
Szállító | A GLS gyorsan és biztonságban kiszállítja csomagját