***Kedves Vásárlóink! TELEFONON keresztül is rendelhetnek, SAJÁT raktárból szállítunk, így a de.11 óráig megrendelt termékeket másnapra (munkanap) kiszállítjuk! A GLS futárszolgálatnál bankkártyával is fizethetnek! Jó vásárlást kívánunk, KO-Team ***

Rio BODI-TEK Circulation plus Lábkeringésjavító elektro pad készülék

Rio BODI-TEK Circulation plus Lábkeringésjavító elektro pad készülék
Rio BODI-TEK Circulation plus Lábkeringésjavító elektro pad készülék Rio BODI-TEK Circulation plus Lábkeringésjavító elektro pad készülék Rio BODI-TEK Circulation plus Lábkeringésjavító elektro pad készülék Rio BODI-TEK Circulation plus Lábkeringésjavító elektro pad készülék Rio BODI-TEK Circulation plus Lábkeringésjavító elektro pad készülék Rio BODI-TEK Circulation plus Lábkeringésjavító elektro pad készülék Rio BODI-TEK Circulation plus Lábkeringésjavító elektro pad készülék Rio BODI-TEK Circulation plus Lábkeringésjavító elektro pad készülék Rio BODI-TEK Circulation plus Lábkeringésjavító elektro pad készülék Rio BODI-TEK Circulation plus Lábkeringésjavító elektro pad készülék
Cikkszám: BT-CRBO4
34 990,- Ft helyett:
25 990,- Ft
26% kedvezmény
Alacsony készlet
Szállítási díj: ha a megrendelt termékek összára 19 990 Ft alatti, akkor 1 500 Ft, felette ingyenes.
Értékelje elsőként ezt a terméket!

Miért érdemes minket választani?

Több ezer elégedett vásárló, magas minőségű termékek, gyártók

Termékeinket saját magunk is teszteljük a gyári vizsgálatokon kívül, így nagy tapasztalattal rendelkezünk, termékpalettánkat folyamatosan a vásárlók és a piaci trendek igényei szerint bővítjük, így mindig a legkorszerűbb és legmodernebb készülék gyártók termékeit találhatóak oldalainkon.

3 európai és 1 amerikai prémium márka hivatalos magyarországi forgalmazói vagyunk

Az angol DEZAC csoport (Rio beauty, Bodi-Tek), az angol Cyden csoport (SmoothSkin), a német Hydas és az amerikai Tria beauty termékei, melyek kizárólag prémium minőséget képviselnek. A készülékekre extra hosszú, 2 év magyarországi vevőbarát cseregaranciát vállalunk.

Mi tényleg saját raktárból dolgozunk, termékeinket 24 órán belül (munkanap) házhoz szállítjuk

Prémium futárszolgálat gyors kiszállítást végez akár Házhoz, Céghez, Csomagpontra, Futárainknál bankkártyával is lehet fizetni, valamint bemutatótermünkben személyesen is átvehetik a megrendelt termékeket.

100% magyar tulajdonú családi vállalkozás

Rugalmasság, gyorsaság, kedvesség, munkatársaink 9 éve tevékenykednek az otthoni kozmetikai gépek piacán, cégünk több mint 6 éves múltra tekint vissza, ÚJ Győri bemutatótermünkben szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt, ahol minden készüléket kipróbálhatnak.

Gyors és vevőbarát ügyintézés (ügyfélszolgálat)

Gyakorlott, felkészült munkatársaink személyre szabott tanácsadással és készülék ajánlással várják. Egyéb kérdésekben is készséggel állunk vásárlóink rendelkezésére.

A Rio BODI-TEK Circulation plus lábkeringésjavító electro pad készülék egy kiváló megoldást nyújt a láb vérkeringésének javítására, megszüntetésére. Egy olyan edzésformát nyújt a Rio Lábkeringésjavító Plusz készülék, melyet munka közben vagy otthon is el lehet végezni csupán 25 perc alatt!
 
Az előző Rio Bodi-tek Lábkeringésjavítóhoz (CRBO3) képest a készüléket igazi 21. századi modern eszközzé fejlesztették tovább, mivel extra vékony és rendkívül könnyű kivitelének köszönhetően bárhová magával viheti, és bárhol tárolhatja. Már nem nehezíti meg a vezeték és a rengeteg gomb a használatot sem, hiszen vezetéknélküli, USB töltővel 1 óra alatt feltölthető és egy mini-vezérlőegység működteti. A korábbi modell használatához egy vezető gélre is szükség volt, de most már az új készüléknél nincs szükség semmi más eszközre. 
 
A Rio BODI-TEK Lábkeringésjavító Plusz EMS technológiát használ lábizmai stimulálására és vérkeringés javítására. A gyengéd elektromos impulzusok hatására a talp, alsó lábszár izmai gyengéden megfeszülnek, majd elernyednek fokozva a vérkeringés elősegítését a lábakba. Ennek a mozdulatsornak köszönhetően az izmok edződnek, valamint javul a keringés, a sejtek oxigénnel telítődnek, és csökken a lábduzzanat a fáradtságérzete. A Rio BODI-TEK Lábkeringésjavító Plusz egy passzív, főként vérkeringés javító és izomébresztő edzést biztosít felhasználójának.
 

A RIO BODI-TEK LÁBKERINGÉSJAVÍTÓ PLUSZ LEGFONTOSABB JELLEMZŐI:


• láb vérkeringés javítása, edzésben tartja lábizmait miközben Önnek csak ülnie kell
• tónusosabbá teszi lába izmait
• ideális a megfáradt lábainak kezelésére
• segít egyes gerincproblémák enyhítésén is
• használata egyszerű és biztonságos
• megújult, ultrakeskeny (kb. 1 cm!) design
• vezetéknélküli működtetés, USB-vel 1 óra alatt feltölthető
• naponta 25 percet igényel, otthona kényelmében
• továbbfejlesztett EMS technológia
• bárhol használható, ahol ül
• több személy is használhatja
• 2 üzemmód és 15 intenzitási szint közül választhat igényeinek megfelelően
 

A LÁBKERINGÉSJAVÍTÓ PLUSZ HASZNÁLATA:

 
A Rio BODI-TEK Lábkeringésjavító Plusz készülék kétféle módban használható, valamint 1-15-ös teljesítményszintig fokozható. A programidő 25 perc, mely közben akár tévézhet, vagy dolgozhat is.
 
A Rio BODI-TEK Lábkeringésjavító PLusz használata egyszerű és biztonságos, láb vérkeringés javítása otthona kényelmében
 
Először kérjük, figyelmesen olvassa el a használati útmutatót!
 
A Rio BODI-TEK Lábkeringésjavító Plusz-t magán a kezelőfelületen található vezérlőegységgel vagy a távirányítóval is vezérelheti. A lehető legjobb eredményekért használja akár naponta a készüléket!
 
1. Győződjen meg arról, hogy a vezérlőegység rá van pattintva a kezelőfelületre.
2. Helyezze talpait a kezelőfelületre.
3. A készülék bekapcsolásához nyomja meg a be/kikapcsoló gombot a vezérlőegységen vagy a távirányítón. A fehér LED fény az 1-es programot jelzi, a + és – gomb megnyomásával tud változtatni a stimuláció erősségén. Automatikusan kikapcsol 25 perc után, a program lejártakor.
4. Program váltáshoz az M gombot kell megnyomni. Amikor a 2-es program van kiválasztva, akkor a LED zölden világít. A program megváltoztatásakor mindig visszaugrik az intenzitási szint 1-re, azaz a legalacsonyabbra.

KÉTFÉLE PROGRAM KÖZÜL LEHET VÁLASZTANI:

1-es program
Fókuszált izomstimulációs program.
Az első 8 percben felváltva stimulálja a jobb és a bal lábat, majd a következő 8 percben mindkét lábat stimulálja egyszerre, az utolsó 9 percben pedig ismét felváltva stimulálja a jobb és a bal lábat.
 
2-es program
25 perces program változó intenzitású izomstimulációval.
Rövid intervallumokra osztott program, intenzív stimulációkkal.
 
Megjegyzés: Mindkét program automatikusan leáll a program teljesítése után.
 
A Rio BODI-TEK Lábkeringésjavító Plusz kétféle üzemmódot kínál, melyet igényei szerint választhat meg. Ám javasoljuk, hogy váltogassa a programokat néhány használat után.
  
Fontos megjegyeznünk, hogy az intenzitási szint alacsonyról indul, és normális, ha a + gombot párszor meg kell nyomnia ahhoz, hogy érezzen valamit. Összesen 15 szint van, ahol a + gomb növeli, a – gomb megnyomása csökkenti az intenzitási szintet. Az 1 szint a leggyengébb stimulációt jelenti, a 15-ös szint a legerősebbet.
 
Javasoljuk, hogy a kezelést alacsony (1-5) szinten kezdje, és ha már megszokta az érzést, akkor növelje a szintet. Ha csak bizsergést érez, a szint túl alacsony. Addig emelje a szintet, míg izom-összehúzódást nem érez.
 
Alacsony szinten bizsergést érezhet. Magasabb szinten a bizsergés csökken, az izom összehúzódás mértéke pedig nő. A tolerancia szint mindenkinél más. Fontos, hogy az Ön számára megfelelő szintet találja meg.
A kezeléseket bármikor szüneteltetheti, vagy befejezheti a Start/Stop gomb megnyomásával.
 
Amennyiben egészségügyi kezelés alatt áll, egyeztessen kezelőorvosával, a használattal kapcsolatban. A Rio BODI-TEK Lábkeringésjavító Plusz nem orvosi eszköz.
 

LÁB VÉRKERINGÉSÉNEK JAVÍTÁSA FEJLETT EMS TECHNOLÓGIÁVAL.

 MI IS AZ AZ EMS TECHNOLÓGIA ÉS HOGYAN MŰKÖDIK?
 
Az izmokat gyengéd, az egészséges szervezet számára nem káros elektromos impulzus éri, mely összehúzódásra, majd megszűnésekor elernyedésre készteti azokat, elősegítve a véráramlását a lábakba. Az EMS ezeket a jeleket ismétli hatékonyan, kíméletesen.
 
A Rio BODI-TEK Lábkeringésjavító Plusz tisztítása egyszerű, elegendő csupán egy enyhén nyirkos textíliával áttörölni.
 

A DOBOZ TARTALMA:

1 db készülék vezérlőegységgel
1 db távirányító (elem CR2032 tartozék)
1 db magyar nyelvű használati útmutató
1 db USB töltő
 

GARANCIA:

A készülék normál használata esetén 2 év vevőbarát, magyarországi cseregaranciát biztosítunk, melyet a blokk/számla és garancialevél ellenében lehet érvényesíteni a vevőszolgálat elérhetőségein.
 
A Bodi-Tek, Dezac és a Lábkeringésjavító plusz the Dezac Group Ltd bejegyzett védjegyei
© The Dezac Group Ltd 2018
A gyártó előzetes bejelentés nélküli változtatásának jogát fenntartjuk.
A termék forgalmazója a Mopa Kft.
 
 
34 990,- Ft helyett:
25 990,- Ft
26% kedvezmény

Kapcsolódó termékek

Hydas Hordozható, okos masszírozó

Hydas Hordozható, okos masszírozó (4490.5.00)

9 990,- Ft helyett:
8 990,- Ft
10% kedvezmény

Akciós szépségápolási termékek

SmoothSkin MUSE IPL automata villanás erősséggel, korlátlan villantással, erős 18J, 10 fokozat, érzékeny bőr funkcióval.

SmoothSkin MUSE IPL automata villanás erősséggel, korlátlan villantással, erős 18J, 10 fokozat, érzékeny bőr funkcióval.

IPL villanófényes szőrtelenítő, korlátlan villantással, érzékeny bőr funkcióval, tartós szőrtelenítő készülék

Értékelés:
189 990,- Ft
akciós ár:134 990,- Ft
29% kedvezmény
SmoothSkin Bare IPL az első korlátlan villanásszámú, ultragyors villanófényes szőrtelenítő

SmoothSkin Bare IPL az első korlátlan villanásszámú, ultragyors villanófényes szőrtelenítő

IPL villanófényes szőrtelenítő, korlátlan villanásszámú, tartós végleges szőrtelenítő készülék

Értékelés:
92 990,- Ft
akciós ár:63 990,- Ft
31% kedvezmény
SmoothSkin Gold IPL Intelligens bőrszenzor, 18J energia, érzékeny bőr funkció, 300.000 villanásos otthoni szőrtelenítő gép

SmoothSkin Gold IPL Intelligens bőrszenzor, 18J energia, érzékeny bőr funkció, 300.000 villanásos otthoni szőrtelenítő gép

IPL villanófényes szőrtelenítő, intelligens bőrszenzor, érzékeny bőr funkció, otthoni tartós szőrtelenítő készülék &#160...

Értékelés:
139 990,- Ft
akciós ár:71 990,- Ft
49% kedvezmény
GSD DEESS NEW IPL szőrtelenítő, 2019-es modell, Automata villanással, 13 J energia, 350.000 villanás, bőrérzékelő, 4 energia szint

GSD DEESS NEW IPL szőrtelenítő, 2019-es modell, Automata villanással, 13 J energia, 350.000 villanás, bőrérzékelő, 4 energia szint

IPL villanófényes szőrtelenítő, bőrérzékelős, automata villanással

Értékelés:
79 990,- Ft
akciós ár:54 990,- Ft
31% kedvezmény
GSD DEESS IPL szőrtelenítő, 13 J energia, cserélhető lámpa, 350.000 villanás, bőrérzékelő, 5 energia szint

GSD DEESS IPL szőrtelenítő, 13 J energia, cserélhető lámpa, 350.000 villanás, bőrérzékelő, 5 energia szint

IPL villanófényes szőrtelenítő, tartós szőrtelenítő gép

Értékelés:
99 990,- Ft
akciós ár:52 990,- Ft
47% kedvezmény
GSD DEESS IPL szőrtelenítő, 13 J energia, cserélhető lámpa, + 1 db HR lámpa 700.000 villanás, bőrérzékelő, 5 energia szint

GSD DEESS IPL szőrtelenítő, 13 J energia, cserélhető lámpa, + 1 db HR lámpa 700.000 villanás, bőrérzékelő, 5 energia szint

IPL villanófényes szőrtelenítő, bőrérzékelős, 700.000 villanás, tartós szőrtelenítő gép

Értékelés:
109 990,- Ft
akciós ár:64 990,- Ft
41% kedvezmény
GSD DEESS IPL szőrtelenítő, fényterápiás lámpák, akne kezelő, bőrrejuvenációs fej, 13 J energia, cserélhető lámpa 350.000 villanás

GSD DEESS IPL szőrtelenítő, fényterápiás lámpák, akne kezelő, bőrrejuvenációs fej, 13 J energia, cserélhető lámpa 350.000 villanás

IPL villanófényes szőrtelenítő, tartós szőrtelenítő gép

Értékelés:
119 990,- Ft
akciós ár:74 990,- Ft
38% kedvezmény
Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák.

Partnereink

RIO Beauty TRIA Beauty

Bankkártyás fizetési szolgáltatónk

Elfogadott kártyák

Miért érdemes minket választani?

Több ezer elégedett vásárló, magas minőségű termékek, gyártók

Termékeinket saját magunk is teszteljük a gyári vizsgálatokon kívül, így nagy tapasztalattal rendelkezünk, termékpalettánkat folyamatosan a vásárlók és a piaci trendek igényei szerint bővítjük, így mindig a legkorszerűbb és legmodernebb készülék gyártók termékeit találhatóak oldalainkon.

3 európai és 1 amerikai prémium márka hivatalos magyarországi forgalmazói vagyunk

Az angol DEZAC csoport (Rio beauty, Bodi-Tek), az angol Cyden csoport (SmoothSkin), a német Hydas és az amerikai Tria beauty termékei, melyek kizárólag prémium minőséget képviselnek. A készülékekre extra hosszú, 2 év magyarországi vevőbarát cseregaranciát vállalunk.

Mi tényleg saját raktárból dolgozunk, termékeinket 24 órán belül (munkanap) házhoz szállítjuk

Prémium futárszolgálat gyors kiszállítást végez akár Házhoz, Céghez, Csomagpontra, Futárainknál bankkártyával is lehet fizetni, valamint bemutatótermünkben személyesen is átvehetik a megrendelt termékeket.

100% magyar tulajdonú családi vállalkozás

Rugalmasság, gyorsaság, kedvesség, munkatársaink 9 éve tevékenykednek az otthoni kozmetikai gépek piacán, cégünk több mint 6 éves múltra tekint vissza, ÚJ Győri bemutatótermünkben szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt, ahol minden készüléket kipróbálhatnak.

Gyors és vevőbarát ügyintézés (ügyfélszolgálat)

Gyakorlott, felkészült munkatársaink személyre szabott tanácsadással és készülék ajánlással várják. Egyéb kérdésekben is készséggel állunk vásárlóink rendelkezésére.

Aktuális

Tria Beauty termékek kockázat mentesen most 60 napos pénzvisszafizetési garanciával!

Tria Beauty termékek kockázat mentesen most 60 napos pénzvisszafizetési garanciával, egész április hónapban. Ha eddig halogatta, kétségei...

A bikini vonal szőrtelenítése

Vészesen közeleg a nyár – de ettől függetlenül is – a bikinivonal szőrtelenítése a nők körében mára elvárt szépségápolási tevékenységgé...

Az arc szőrtelenítése házilag

Az arc szőrtelenítése házilag tartósan, véglegesen, sőt fájdalommentesen lehetséges készülékeink segítségével. Szerezd be saját IPL vagy...

Végleges szőrtelenítés házilag

Egy varázslatnak hangzik, hogy otthonod kényelmében, saját magadnak, házilag eltávolíthatod a szőrszálaid hosszú évekre, nem csupán napokra...
Ne maradjon le egyetlen egy akciónkról, újdonságunkról vagy hasznos tanácsunkról se!
Olyan új információkhoz juthat, amit még a barátnői sem ismernek!
érdekel
Speciális ajánlatok Speciális ajánlatok
SmoothSkin Bare IPL az első korlátlan villanásszámú, ultragyors villanófényes szőrtelenítő

SmoothSkin Bare IPL az első korlátlan villanásszámú, ultragyors villanófényes szőrtelenítő

IPL villanófényes szőrtelenítő, korlátlan villanásszámú, tartós végleges szőrtelenítő készülék

Értékelés:
92 990,- Ft
akciós ár:63 990,- Ft
31% kedvezmény
SmoothSkin Gold IPL Intelligens bőrszenzor, 18J energia, érzékeny bőr funkció, 300.000 villanásos otthoni szőrtelenítő gép

SmoothSkin Gold IPL Intelligens bőrszenzor, 18J energia, érzékeny bőr funkció, 300.000 villanásos otthoni szőrtelenítő gép

IPL villanófényes szőrtelenítő, intelligens bőrszenzor, érzékeny bőr funkció, otthoni tartós szőrtelenítő készülék &#160...

Értékelés:
139 990,- Ft
akciós ár:71 990,- Ft
49% kedvezmény
GSD DEESS IPL szőrtelenítő, 13 J energia, cserélhető lámpa, 350.000 villanás, bőrérzékelő, 5 energia szint

GSD DEESS IPL szőrtelenítő, 13 J energia, cserélhető lámpa, 350.000 villanás, bőrérzékelő, 5 energia szint

IPL villanófényes szőrtelenítő, tartós szőrtelenítő gép

Értékelés:
99 990,- Ft
akciós ár:52 990,- Ft
47% kedvezmény
GSD DEESS IPL szőrtelenítő, 13 J energia, cserélhető lámpa, + 1 db HR lámpa 700.000 villanás, bőrérzékelő, 5 energia szint

GSD DEESS IPL szőrtelenítő, 13 J energia, cserélhető lámpa, + 1 db HR lámpa 700.000 villanás, bőrérzékelő, 5 energia szint

IPL villanófényes szőrtelenítő, bőrérzékelős, 700.000 villanás, tartós szőrtelenítő gép

Értékelés:
109 990,- Ft
akciós ár:64 990,- Ft
41% kedvezmény
GSD DEESS IPL szőrtelenítő, fényterápiás lámpák, akne kezelő, bőrrejuvenációs fej, 13 J energia, cserélhető lámpa 350.000 villanás

GSD DEESS IPL szőrtelenítő, fényterápiás lámpák, akne kezelő, bőrrejuvenációs fej, 13 J energia, cserélhető lámpa 350.000 villanás

IPL villanófényes szőrtelenítő, tartós szőrtelenítő gép

Értékelés:
119 990,- Ft
akciós ár:74 990,- Ft
38% kedvezmény
Rio Beauty IPL LUX Glide prémium kat. szőrtelenítő készülék, szuper gyors, Triple pulse technológia, 200.000 villanás, 5 fokozat

Rio Beauty IPL LUX Glide prémium kat. szőrtelenítő készülék, szuper gyors, Triple pulse technológia, 200.000 villanás, 5 fokozat

IPL villanófényes szőrtelenítő, tartós szőrtelenítő készülék

Értékelés:
89 990,- Ft
akciós ár:44 990,- Ft
50% kedvezmény
Rio Beauty Teljes gyantázó készlet (lágy és kemény gyantát is tartalmaz)

Rio Beauty Teljes gyantázó készlet (lágy és kemény gyantát is tartalmaz)

Értékelés:
24 990,- Ft
akciós ár:21 990,- Ft
12% kedvezmény
Tria Beauty Age-Defying ránctalanító és bőröregedés gátló arckezelő lézer, 3 fokozat, erős, FDA minősítéssel

Tria Beauty Age-Defying ránctalanító és bőröregedés gátló arckezelő lézer, 3 fokozat, erős, FDA minősítéssel

ránctalanító és bőröregedés gátló arckezelő lézer

Értékelés:
199 990,- Ft
akciós ár:149 990,- Ft
25% kedvezmény
Lanaform Mikrodermabráziós bőrfiatalító készülék, 3 fej, 5 fokozatú szíváserősség állítással

Lanaform Mikrodermabráziós bőrfiatalító készülék, 3 fej, 5 fokozatú szíváserősség állítással

mikrodermabráziós bőrfiatalító készülék

Értékelés:
42 990,- Ft
akciós ár:39 990,- Ft
7% kedvezmény
Rio Beauty Mini Facial Cleanser arctisztító készülék + Ajándék tartozék fejjel

Rio Beauty Mini Facial Cleanser arctisztító készülék + Ajándék tartozék fejjel

Értékelés:
17 990,- Ft
akciós ár:11 990,- Ft
33% kedvezmény
Rio szónikus arctisztító, hámlasztó, szilikon fejjel, akkumulátoros kivitel

Rio szónikus arctisztító, hámlasztó, szilikon fejjel, akkumulátoros kivitel

Értékelés:
22 990,- Ft
akciós ár:14 990,- Ft
35% kedvezmény
Hydas férfi inkontinencia alsó, mosható, belevarrt komfortos betéttel

Hydas férfi inkontinencia alsó, mosható, belevarrt komfortos betéttel

Értékelés:
5 490,- Ft
akciós ár:4 990,- Ft
9% kedvezmény