*** Minden termék saját raktárkészletből, 14ó-ig megrendelt termékek, másnapi garantált kiszállítással (GLS) ***
SmoothSkin BARE FIT III. IPL szőrtelenítő gép - 2021 az első korlátlan villanásszámú, ultragyors, emelt hatásfokú, 2 év gyári garancia

SmoothSkin BARE FIT III. IPL szőrtelenítő gép - 2021 az első korlátlan villanásszámú, ultragyors, emelt hatásfokú, 2 év gyári garancia

Cikkszám: SSBARE FIT
-30% kedvezmény
99 990 Ft helyett:
69 990 Ft
Legjobb ár az elmúlt 30 napban: 68 990 Ft
kosárba
2 Részletben történő Fizetési Lehetőség

A bruttó 100.000,- Ft összértéket elérő, illetve azt meghaladó megrendelés esetén a Szolgáltató bank bevonása nélkül, kamatmentesen lehetőséget biztosít a vételár két részletben történő kiegyenlítésére... Részletek

2 Részletben történő Fizetési Lehetőség

A bruttó 100.000,- Ft összértéket elérő, illetve azt meghaladó megrendelés esetén a Szolgáltató bank bevonása nélkül, kamatmentesen lehetőséget biztosít a vételár két részletben történő kiegyenlítésére. (A jelen pontban rögzített értékhatár elérése érdekében az egyedileg leadott megrendelések nem vonhatók össze.)

Első vételár-részlet: A Felhasználó a megrendelt termék(ek) vételárának 50%-át köteles a Szolgáltató által kiállított díjbekérő alapján, a díjbekérő kiállításától számított 3 napon belül átutalással megfizetni.

Második vételár-részlet: A megrendelt termék(ek) vételárának fennmaradó összegét (50%) a Felhasználó köteles a megrendelés leadását követő 45 napon belül átutalással kiegyenlíteni.

A megrendelt termék(ek) kiszállítására és a végszámla kiállítására azt követően kerül sor, hogy a megrendelt termék(ek) vételára a Szolgáltató bankszámláján maradéktalanul jóváírásra került.

A megrendeléskor egyúttal termékfoglalás is történik, így a megrendelt termék(ek) garantáltan kiszállításra kerül(nek) a megrendelésben rögzített áron és tételben.

A részletfizetéssel kapcsolatosan érdeklődni
ezen a telefonszámon lehet H-P 9:30-17:00 között:
+36 30 656 0292

Saját raktárban
Ha most megrendeli, a termék 2023. december 12-én Önnél lesz.
Ezt a terméket Ingyen Szállítjuk!
Ha a megrendelt termékek összára 29 990 Ft alatti, akkor 1 990 Ft, felette ingyenes.
A készülék előnyei
 • 2022 legjobb szőrtelenítő gép díj nyertese kategóriájában
 • FDA minősítéssel
 • Preciziós fej a nehezebben kezelhető területekhez
 • Korlátlan villantás
 • Ultragyors 100 villantás/ perc
 • Hozom, viszem, háztól házig 2 éves garanciával! **

 

Miért érdemes minket választani?

Több ezer elégedett vásárló, magas minőségű termékek, gyártók

Termékeinket saját magunk is teszteljük a gyári vizsgálatokon kívül, így nagy tapasztalattal rendelkezünk, termékpalettánkat folyamatosan a vásárlók és a piaci trendek igényei szerint bővítjük, így mindig a legkorszerűbb és legmodernebb készülék gyártók termékeit találhatóak oldalainkon.

7 gyár képviseletét látjuk el hazánkban

Az angol DEZAC csoport (Rio beauty, Bodi-Tek), az angol Cyden csoport (SmoothSkin), a német Hydas az amerikai Tria mellett a Japán UPBUTY, az Izraeli Pollogen termékei és a kanadai UPPERCANADA, mind prémium minőséget képviselnek. A készülékekre extra hosszú, 2 év magyarországi vevőbarát cseregaranciát vállalunk.

Mi tényleg saját raktárból dolgozunk, termékeinket 24 órán belül (munkanap) házhoz szállítjuk

Prémium futárszolgálat gyors kiszállítást végez akár Házhoz, Céghez, Csomagpontra, Futárainknál bankkártyával is lehet fizetni, valamint bemutatótermünkben személyesen is átvehetik a megrendelt termékeket.

100% magyar tulajdonú családi vállalkozás

Rugalmasság, gyorsaság, kedvesség, munkatársaink 11 éve tevékenykednek az otthoni kozmetikai gépek piacán, cégünk több mint 13 éves múltra tekint vissza, ÚJ Győri bemutatótermünkben szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt, ahol minden készüléket kipróbálhatnak.

Gyors és vevőbarát ügyintézés (ügyfélszolgálat)

Gyakorlott, felkészült munkatársaink személyre szabott tanácsadással és készülék ajánlással várják. Egyéb kérdésekben is készséggel állunk vásárlóink rendelkezésére.

 • Leírás
 • Videok
 • A termék értékelése (17)
 • Gyakori kérdések
 • Kapcsolódó termékek
Leírás
IPL villanófényes szőrtelenítő, KORLÁTLAN, ULTRAGYORS (0,6mp/villantás) villantások, Erős 15-18J, Precíziós fej, DUPLA bőrszenzor, FDA minősítés. Legjobb szőrtelenítő gép dij 2022 ez a SmoothSkin BARE FIT!
 
A többszörös díjnyertes rendkívül népszerű SmoothSkin BARE+ továbbfejlesztett készüléke a BARE FIT! A mérnökök meghagyták a népszerű funkciókat és terveztek a géphez egy precíziós fejet aminek a segítségével a kisebb területek kezelése sokkal könnyebb sőt akár már az ujjainkat is szőrteleníthetjük. Újdonság még az FDA orvosi minősítése a készüléknek, továbbá mindez a fenntarthatóság jegyében készül a 30 éves dél-walesi Cyden Limitedtől!
 
 
A SmoothSkin eltér a többi IPL szőrtelenítő gép gyártótól, mivel az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszer engedélyeztetési Hivatal (FDA) bevizsgálásával és engedélyével rendelkező IPL technológiát használ készülékeiben. Ez a minősítés az egyik legjelentősebb a világon, hiszen a mindenre kiható tesztek sokaságából álló vizsgálat nem csak egyszer történik meg, hanem ad- hoc jelleggel a termék életútjában is bármikor előfordulhat. Így biztos lehet abban, hogy magas mínőségű és hatékonyságú terméket vásárol.
 
UPDATE!
A SmoothSkin BARE FIT modellje megnyerte kategóriájában az idei Best beauty & Grooming Tools díjátadón 2022 legjobb szőrtelenítő gép díját!  Köszönjük a bizalmat!
 

A SmoothSkin-t választották a világelső IPL szőrtelenítő márkának*:

 Több mint 1 milló eladott készülék, többszáz különböző bőrtónusú páciensen végzett több mint 4000 klinikai teszt eredményeként biztosithatjuk, hogy a SmoothSkin IPL készülékek biztonságosak és hatékonyak!
Magasfokú IPL technológia, amit az Egyesült Királyságban fejlesztettek ki és alkottak meg, a több, mint 30 éves tapasztalattal rendelkező, világvezető szakemberek**.
Átlagosan 73%-al kevesebb szőr***.
Egyszerű működés: Egy érintéses működés a Stamp üzemmóddal kis területek kezeléséhez vagy Glide üzemmód a nagyobb területekhez.
FDA minősített.
A leggyorsabb IPL termék a piacon****.
  
*: Forrás: Maia Research Services: Global IPL Hair Removal Devices Market Research Report-2019-2020 globális eladás alapján az otthoni IPL szőrtelenítőkről
**: Az első cég, akik piacra dobták az otthon használható IPL készülékeket
***: 12 hét után a lábakon
****: a saját árkategóriájában (<80.000 Ft)
 
Lehetséges már otthonunkban a szalongyors kényelmes és hatékony szőrtelenítés?
SmoothSkin Bare Fit készülékkel igen!
 
A készülék jelenleg a világ egyik leggyorsabb otthoni IPL szőrtelenítő készüléke, mely 1 perc alatt akár 100 villanás leadására is képes, emellett a hatékonysága is kiemelkedő, a 30%-al megnövelt 15-18 J/ villantás erősséggel. A biztonságról pedig a szuper érzékeny dupla bőrszenzor gondoskodik!
  
A Cyden limited volt az első villanófényes készülékeket gyártó vállalat, mely a folyamatos fejlesztések eredményeképpen megalkotta 2017-ben az első működő, stabil és hatékony korlátlan villanásszámú és ultragyors villantásokkal i is rendelkező gépét a Bare-t.
 
A Bare+ ennek a modellnek továbbfejlesztett változata, mely megnövelt teljesítményével, KORLÁTLAN és ULTRAGYORS (0,6 mp/villantások) villantásaival 2019-ben a világ legjobb ár/értékkel rendelkező gépe az otthoni szőrtelenítő gépek piacán, hogy többé valóban ne kelljen sok időt szánnia a szőrtelenítő kezelésekre. Így akik kevés idővel rendelkeznek, vagy nincs kedvük órákat eltölteni egy szőrtelenítési kezelés alkalmával, ezzel a készülékkel már gyorsan és rendkívül hatékonyan tudják elvégezni a szőrtelenítő kezeléseiket.
 
A CyDen Limited a Bare FIT készüléket egy precíziós fejjel kiegészíve alkotta meg, mely még hatékonyabbá teszi a már amúgyis rendkívül népszerű készüléket. A kiegészítő fej segitségével az eddig nem vagy csak nagyon nehezen kezelhető kisebb területek pld az újjak szőrtelenítése is megoldható, mely még nagyobb rugalamasságot biztosít minden felhasználójának.
 
Miért a SmoothSkin termékét válassza:
 
A SmoothSkin Bare IPL szőrtelenítő készülékei sorra hódítja meg a világ országait, napjainkban több mint 27 országban van már jelen, minket is beleértve. Évente több mint 1 millió készüléket értékesít.
 A készülékeket az angliai Dél-Walesben fejlesztik és gyártják. A CyDen Limited vállalatról, fejlesztéseiről további információkat a tudástárunkban talál.
 Így elmondhatja, hogy a SmoothSkin IPL készülékei a piacon az egyetlen, melyet a CyDen Limited orvos, mérnök csapata fejlesztett ki Önnek.
 
 A készülékről:
 
Ultragyors használat villanófényes szőrtelenítés otthona kényelmében:
A SmoothSkin Bare Fit rekord, 100 villanás leadására képes percenként, ezzel jelentősen meggyorsítva a kezeléseket. Két villanás között mindössze 0,6 másodperc telik el, akár egy professzionális szalon gépnél.
 
Az otthoni szőrtelenítő készülékek piacán az élen jár gyorsaságát tekintve egyaránt. A percenkénti 100 leadott villanással a népszerű testfelületek együttes kezelése, mint például a lábszár + comb + bikinivonal és hónalj akár 10 percen belül elvégezhető. Más készülékekkel ezen kezelések legalább kétszer-háromszor több időt vennének igénybe.
  

Korlátlan villanásszámú** IPL készülék az otthoni gépek piacán!

 A legtöbb készüléknél a piacon pontosan meg van határozva, hogy hány villanás kibocsájtására képes. A lámpa kiégése után sajnos ki kell dobni a készüléket, vagy jobb esetben, ha cserélhető a lámpa, akkor egy új lámpát kell vásárolnia.
  
A SmoothSkin a professzionális IPL fejlesztésekből átvett legmodernebb gyártási technológiájának köszönhetően korlátlan számú villantást ígér, így nem kell aggódnia a fent említett további költségvonzatok, teljes elhasználódás miatt.
 
 ** Egymillió villantás leadása felett is tökéletesen működik a készülék.
  

Kétféle kezelési mód közül választhat:

A készülék kétféle kezelési módszerrel dolgozik, annak érdekében, hogy használata a kisebb és nagyobb felületeken egyaránt kényelmesen legyen, illetve az IPL fényt koncentráltabban juttathassa a szőrszálak gyökereihez.
  
Glide, vagyis simításos szőrtelenítés
  
Alkalmazása közben csak tartsa lenyomva a bekapcsoló gombot. A készülék egyenlő időközönként folyamatosan, egymást követve bocsájtja ki a villanásokat a bőrére. A kezelt testfelületen folyamatosan csúsztatva, a nagy testrészek is perceken belül teljesen lekezelhetőek.
  
Stamp, vagy rányomásos kezelések
  
Csak nyom és villant. A kisebb, kényes területekre ajánlott, mint például a bikinivonal vagy az ajak felső része. Egyszerűen csak helyezze a készüléket a bőrre és nyomja meg a bekapcsoló gombot minden alkalommal, amikor szeretné, hogy villantson. A fénysugarak koncentráltabban jutnak el a szőr gyökeréhez.
 
Hogyan használjuk a Bare Fit IPL gépet:
 

A SmoothSkin Bare Fit készülék használata a legegyszerűbb és teljesen biztonságos:

A SmoothSkin Bare Fit -nél egyszerűbben működő IPL készüléket biztosan nem talál, nincs szükség bonyolult billentyűkombinációkra, vagy kulcsokra, csupán a bekapcsoló gombbal azonnal üzembe helyezhető.
  
Emellett használata nem jelent semmilyen veszélyt felhasználójára és környezetére. A készülék kizárólag akkor adja le a fényimpulzusokat, ha az egyedülálló és továbbfejlesztett kifinomult dupla bőrérzékelő szenzorjai tökéletesen illeszkednek a bőrfelszínnel, így a sugarak nem juthatnak a szembe, és biztos lehet abban a megfelelő villanást kapja bőre is.
 
Használatához semmilyen védőfelszerelésre (pl. szemüveg) vagy segédeszközre (pl. konduktív gél) nincs szükség. Az érzékenyebbek használhatnak napszemüveget is a kezelések alatt.
 
Ennek köszönhetően használata gyors, kényelmes és teljesen biztonságos.
  
Az arcon és egész testén biztonságosan használható. Az alábbi testtájak kezelésére ideális:
 
 
 
A precíziós fejnek köszönhetően a legkisebb területektől kezdve a legérzékenyebb területeken át egészen a nagy testfelületekig, minden testrészre ideális.
 

Érzékeny, sötét és napbarnított bőrűek is használhatják:

A Smoothskin Bare Fit úgy lett kifejlesztve, hogy az érzékeny bőrűek is és a sötétebb bőrszínnel rendelkezők is bátran használhatják a készüléket.
 
Ezt a Cyden fejlesztők olyan technológiával érték el, hogy csökkentették az energia szintet úgy, hogy közben a gép hatékonysága maradt. Ezáltal kimélik a bőrt, a sötétebb bőrszínnel rendelkezők is bártan használhatják, ill. ezáltal lehetőség van nyáron napozást követő kezelésekre is, kellő óvatossággal.
 
FIGYELEM!! A fejlett bőrérzékelők nem engedik a villantásokat, ha nem megfelelően biztonságos a készülék működése (pl. nyár végén nagyon barna bőr esetén, tetoválásokon stb.).
A készüléket csupán a legsötétebb bőrtónussal rendelkezők nem használhatják.
 
 
 
Klinikailag tesztelt, abszolút hatékony és biztonságos.
 
SmoothSkin Bare Fit készüléket klinikai vizsgálatoknak vetették alá az Egyesült Királyságban, amelyek igazolják a készülék hatékonyságát és garantálják, hogy használata biztonságos. Ezen vizsgálatok során arra az eredményre jutottak, hogy SmoothSkin Bare Fit használata a kísérletben résztvevők 92%-nál csökkentette a szőrnövekedést már 4 hetes kezelést követően. Az arány idővel folyamatosan javul. A teljes kezelés után a kísérletben résztvevők 96%-a mondta azt, hogy ajánlanák SmoothSkin Bare Fit készüléket másoknak is.
 
 

Használata a végletekig leegyszerűsített és elképesztően gyors:

• használata fájdalommentes
• biztonságos használat: dupla fejlett beépített bőrérzékelőkkel
• tartós, végleges szőrtelenség is elérhető vele
• szinte bármely testrészen alkalmazható
• a készülék élettartama során szinte korlátlan fényimpulzus leadására képes
• a teljes test kezelése ultragyors kb. 10 percet vesz igénybe (pl. lábszár, comb, bikinivonal plusz hónalj együtt)
• ultragyors 0,6 másodpercenkénti villantás
• 2 üzemmód: rányomásos és simításos módszerrel is használható
• klinikailag tesztelt
 

A technológiáról:

Hogyan használja a SmoothSkin Bare Fit készüléket, min alapul tartós szőreltávolító tulajdonsága?
 
Tapasztalataink szerint a legideálisabb, ha heti rendszerességgel használja a SmoothSkin Bare Fit készüléket. Építse be a heti szépségápolási rutinjába, így hamarosan tartósan búcsút inthet a nem kívánatos szőrszálaknak.
 
 
Az első kezeléseket követő pár hétben még találkozhat növekvő szőrszálakkal, ezek általában azok a szőrök, amelyek nem a növekedési fázisban (amelyekkel szemben az IPL a leghatékonyabb) lettek kezelve. Ha heti rendszerességgel használja a Smoothskin Bare Fit készüléket, már 4 hét után szemmel látható a szőrszálak mennyiségi csökkenése, valamint elvékonyodásuk. A további kezelésekkel a hatás tovább fokozódik.
 

A SMOOTHSKIN BARE FIT a professzionális IPL technológiából származó intenzív impulzusos fényforrással működik:

Az IPL technológia lényege, hogy segít megtörni a szőrszálak növekedési ciklusát, ezzel életképtelenné téve azokat. A leadott fényimpulzusok a szőrszálban, a bőrfelszín alatt hővé alakulnak, elpusztítva ezzel a szőrt.
 
Az ismételt kezelésekre a szőr különböző növekedési fázisai miatt van szükség, mivel azt kizárólag a növekedési, vagyis anagén fázisban lehet elpusztítani. Az ajánlott ismétléseknek megfelelően, előbb-utóbb azokat a szőrszálakat is sikeresen kezelni tudja, amelyek a korábbi kezeléseknél más növekedési fázisban voltak.
 
 
 
A legjobb az IPL-es kezelésekben és a SmoothSkin Bare Fit -ben, hogy megakadályozza a szőrszál újjáéledését mindaddig, amíg rendszeresen végzi a kezeléseket. Ezért, ha rendszeres időközönként kezeli a kívánt testfelületeket, akkor soha nem kell szembesülnie a borostás lábakkal, hónaljakkal, vagyis a kezelt testrész kiszőrösödésével.
 
A SmoothSkin Bare Fit szőrtelenítő készülék a villanófényes, azaz IPL technológiával pusztítja el a szőr gyökerét, ezzel megakadályozva a szőrtüszőt, hogy újabb szőrszálakat növesszen.
 
 

A SmoothSkin Bare Fit használata:

A kezelések előtt mindig borotválja le a kezelt bőrfelületet. Érdemes a borotválást körülbelül 1 nappal a kezelést megelőzően elvégezni. Így a szőrszálak már minimális szinten a bőr felszínére kerülnek, de hosszúságuk nem éri el azt a szintet, hogy a kezelés fájdalommal járjon. Mivel az IPL fény a bőr legsötétebb pontjában/pontjaiban nyelődik el, ami nem más, mint maga a szőr, így rendkívül hatékonyan tud a villanófény a szőrszálak gyökeréig hatolni és megsemmisíteni azt.
 
 
 
A SmoothSkin Bare Fit használatához semmilyen gélre, krémre vagy bármilyen védőfelszerelésre nincs szükség. A megtisztított, borotvált és teljesen szárazra törölt bőrfelületen azonnal megkezdheti a kezelést.
 
A SmoothSkin Bare Fit biztonsága abban rejlik, hogy egyedülálló, kifinomult bőrszenzorral rendelkezik. A kezelés során az érzékelő folyamatosan aktív, érvényes bőrszínt keresve. Ha nem érintkezik a bőrfelszínnel a kezelőfej, a villanást nem adja le, így nem juthat a szembe a fény ill. nem érhetik káros sugarak a bőrét.
A precíziós fejnek köszönhetően a kisebb, nehezebben kezelhető területeket (ujjak, lábujjak, hónalj, bikini vonal a láb sipcsont környéke) is könnyedén lehet kezelni.
 
 
Kompakt és ergonomikus kivitele révén bárhová magával viheti!
 
 
 
 

A SmoothSkin Bare Fit legfontosabb technikai jellemzői:

• Ismétlési sebesség: Manuálisan 0,6 másodpercenként pulzál
• Folyamatos működés és egyes működés
• Max kimeneti teljesítmény: 4-6J / cm2
• Kezelési terület (spot méret): 3 cm2 (30 mm x 10 mm)
• Megfelel a IEC 60335-1:2010, IEC 60335-2-23:2003, IEC 60601-11:2015, IEC 60601-1:2005, IEC 60601-2-57:2011, IEC 60601-1-6:2010, IEC 62366-1:2015, IEC 62304:2006, C22.2 No 60601-1:2008 and 2014, ANSI/AAMI ES 60601-1:2015 + AMS vonatkozó szabályoknak
 
 
Környezetvédelem:
 
A CyDen Limited figyel a környezetvédelemre, a készülékek prémium csomagolása 100% újrahasznosított és környezetbarát, gyorsan lebomló anyagokból készülnek.
 
 

**Hozom, viszem, háztól házig Garancia:
A készülék normál használata esetén 2 év kényelmi magyarországi cseregaranciát biztosítunk, melyet a blokk, számla és garancialevél ellenében lehet érvényesíteni a vevőszolgálat elérhetőségein. A hozom, viszem, háztól házig garancia azt jelenti ha a termék meghibásodik a bejelentést követően amennyiben a készülék nem javítható, úgy az új készüléket kiszállítjuk a hibásat pedig egyúttal visszahozatjuk a GLS futárszolgálattal mindezt térítés mentesen!

Jogszabály szerint a 100.000,- Ft alatti készülékek esetében 1év jótállás a kötelező, ezzel szemben gyártónk erre a készülékére 2év garanciát vállal! 
 

A doboz tartalma:

1 db SmoothSkin Bare Fit készülék
1 db precíziós fej
1 db adapter
1 db magyar nyelvű gyors használati útmutató
 
© Cyden Limited © SmoothSkin Bare Fit 2023
A gyártó előzetes bejelentés nélküli változtatásának jogát fenntartjuk.
A készülék hivatalos magyarországi forgalmazója a Mopa Kft.
 
Kereső címkék: Braun Silk expert, Arc epilátor, epilátor, epilator , arc szőrtelenítő, philips lumea, dermagene, light 3in 1 IPL,
 
Videok

Videok

A termék értékelése (17)

A termék értékelése

(17 vásárlói vélemény - Értékelés: 4.76/5.0)
Regisztráljon és jelentkezzen be, ha Ön is szeretné megosztani másokkal véleményét.
Gurin Mónika
2023.10.03. 10:17
Marianna Budai
2023.03.05. 17:40
Galambosi Dóra
2023.02.19. 20:25
Kb. egy hónapja használom, eddig hatásosnak bizonyul.
Zsilovics Odett
2022.11.10. 10:23
Eddig kétszer használtam és már az első alkalom után észrevettem hogy néhány helyen nem nőtt vissza a szőr. Majd a további használatnál meglátjuk mit tud a gép. Eddig pozitív tapasztalattal vagyok. :)
Fekete Gabriella
2022.08.25. 11:38
Még az elején járok, de már egy használat után is hatásosabbnak tűnik mint a 10 évvel ezelőtt vásárolt Rio PRO gépem.
Viszont melegebb, égetőbb a lámpa, lehet pont ezért.
Sokkal simább a bőröm, ritkábban nőtt újra a szőr a kezelt felületen.
A két lábszár után a combra érve kicsit belassul, de nem vészes.
Szlatényi Dóra
2022.06.27. 09:42
15 éve szinte kizárólag gyantáztam, a borotvától a hideg rázott. Kicsit félve vágtam ebbe bele, főként a borotválás miatt - tartottam tőle, hogy a gép nem fogja hozni a várt eredményt, de a borotválás össze fogja kuszálni a már beállt szőrtelenítő, bőrradír rutinomat. Hála az égnek úgy tűnik minden működik, ahogy kell. Talán 5 kezelésen vagyok túl és jobb a helyzet, mint 15 év gyantázás után. Maga a kezelés nem fájdalmasabb, mint a gyantázás, sőt... Nincsenek pár hetente letépett bőrrétegek, nincsenek benövések és, ami talán a főszempont annak, aki ebbe belevág: kevesebb szőr nő vissza és, ami visszanő az is gyengébb. Legjobb tudomásom szerint a folyamatos gyantázástól is ritkul valamelyest a szőr, de 15 év alatt nem láttam olyan eredményt, mint kb 5 hét alatt ezzel a géppel.
A villanás szám idővel valóban belassul az ígért tempóhoz képest. Hónalj, teljes láb és bikinivonal kezelése nekem 45-60 perc. Makacsabb területeken - pl hónalj -, kétszer megyek keresztül. Az idő legyen a legnagyobb baj ezzel. A gyantázás sem tartott kevesebb ideig - magamnak csináltam azt is.
Szemüveget szerintem érdemes venni védeni a szemünk világát.
Balla Imre
2022.05.02. 14:49
Igen jó hatásfokú készülék, az pedig még jobbá teszi, hogy korlátlan villanásszámú, remélem jó darabig, nem megy tönkre! :-)
2022.04.02. 13:42
Csodálatosan működik ez a termék! Sok mindenben jobb mint elődje (csendesebb, nem forrósodik annyira, hamarabb leáll a motor és kikapcsol miután kihúzom, a gomb körüli fény is elegánsabb meg hasznosabb, hogy átmeneti színe van, nem csak piros és fehér) és a szűkítő fej egy második csoda rajta, tökéletesen működik csontosabb részeken, ahol elődjét nehezebb volt használni. Az erősebb teljesítmény miatt első alkalommal a villanáshoz tartozó "csípés" szerű érzés is erősebb volt, de ezt is megszoktam 2 használat után.

Rendeltem hozzá extra szemüveget, ami szintén szuper, volt kétségem, hogy egy napszemüveg is jó lehetne, de egyértelműen nem helyettesítheti. ezt a lencsét, ami védi a szemet a villanástól.
Angyal Szilvia
2022.03.12. 15:06
Agócs Aliz
2022.01.11. 12:09
Agócs Aliz
2022.01.11. 12:08
Orban csaba
2022.01.03. 09:34
Tóth Kálmán
2021.11.28. 18:17
Dominika
2021.11.17. 14:25
Eddig kétszer kezeltem a géppel, gyors és egyszerű a használata, én kb 10-15 perc alatt végzek a kezeléssel. Örülök, hogy ezt a modellt választottam, hiszen a kis fej megkönnyíti a használatot, nemcsak az arcon de a sípcsont és térd környékén is. Bízom benne, hogy a későbbiekben elérem a várt hatást.
Anett
2021.11.16. 16:45
Nagyon jól kezelhető gép, a tartozék kis fej mindenütt villant, ahol eddig nem vagy csak sokadjára. Nagyon gyors, kb 10 perc után belassul de még igy is sokkal gyorsabb mint bármelyik otthoni. Ez a második gépen már a korábbit 3 éve vettem de ahhoz képest fényévekkel jobb kezelhetőségben
Takács Edit
2021.11.07. 20:47
Ahhoz még rövid ideje használom a terméket, hogy érdemi eredményről számolhassak be, de amennyiben lesz lehetőség rá a későbbiekben, akkor megteszem. Amit eddig tapasztaltam:
- minden villanás "csípéssel" jár, kellemetlen (különösen bikinivonalon) de elviselhető
- a leírásában szereplő gyorsaság pedig félrevezető, mert pár perc után, - ahogy bemelegszik a készülék- nagyon lelassul a villanások sebessége, így egy órán át tart a teljes "kezelés". Ez csalódás számomra, mert pont a villanás sebessége miatt döntöttem e készülék mellett. Ám ha meghozza a kívánt eredményt, a szőrtelenséget, akkor elégedett leszek mindemellett is.
Gabi
2021.11.03. 11:38
Rendelésem már másnapra megérkezett.:) Valóban nagy segítség a kis fej én eddig a lábamon használtam és a sípcsontom környékén. Remélem a hatékonysága is olyan lesz amit ígértek. Eddig jó választás volt, köszönöm!
Gyakori kérdések

Gyakori kérdések

A bekapcsoló gomb körül a fények pirosan világítanak - Mi a teendő?
 A készülék működésének hibáját jelzi. Fejezze be a kezelést, és forduljon hozzánk bizalommal az vagy az ügyfélszolgálatunk telefonszámán.
Jól látható, kitüremkedő vénák környékén használható-e a készülék?
Ez minden egyes embernél eltérő lehet. Nem lehetünk biztosak, hogy a mélysége, vagy kiemelkedése miatt használható-e. Kétség esetén kérem forduljon orvosához. 
Léteznek-e olyan bőrbetegségek, amelyek kizárják a Smoothskin használatát?
Igen, SmoothSkin használata nem javallott bizonyos bőrbetegségek megléte esetén. Javasoljuk, hogy forduljon orvosához vagy, ha bármilyen aggálya, vagy kérdése lenne. 
Szükség van védőszemüvegre a készülék használata során?
 Nem szükséges. A készülék számos biztonsági funkcióval van ellátva, hogy magától ne bocsásson ki villanásokat. Azonban kérem az Ön érdekében ne tegye a szeme közelébe a gépet és ne villantson a szemébe.
Mennyi a készülék használatánál javasolt minimum korhatár?
Nem javasolt, hogy gyermekek vagy 18 éves aluliak használatba vegyék a gépet, mivel a hormonegyensúlyúk még nem állt be és a szőrzetük is gyorsabb ütemben növekszik. 
Használhatom a szeplőim vagy anyajegyeim környékén is?
 Nem. Kérem ne használja a készüléket, ha több sötét anyajegye, illetve szeplője van, illetve ha pigmentációs bőrproblémái vagy tetoválása van. Az Ön érdekében, ezen környékek területén a készülék használatát kerülje el.
Mely szakértők állnak a technika kidolgozása mögött?
 1979-ben Marc Clement professzor , a lézereket tanulmányozó fizikus véletlenül tette ki az alkarját lézersugárzásnak , és felfedezte, hogy a szőrzete már nem nőtt vissza a veszélyeztetett, kezelésnek kitett területen.
Professzor Clement ezen felfedezésétől vezérelve kifejlesztette a világ első lézeres szőrtelenítő gépét, és lett egy meghatározó alakja és gyártója az orvosi lézereknek. Azóta az Ő összefogott több világvezető tudóssal, akik a fény működési mechanizmusát használták, és megalapították a „CyDen” elnevezésű cégüket, amely kidolgozta az iPulse technológiát. SmoothSkin előnye a piacon, hogy több, mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik a fény-alapú szőrtelenítő technológiával kapcsolatban.
 
Hogyan tisztíthatom a készüléket?
Óvatosan törölje le puha, száraz ruhával és figyeljen oda, nehogy megsértse a kezelőablakot a tisztítása során Tisztításkor SmoothSkin Bare Fit fejét a készülék (arany vagy ezüst részét) el lehet távolítani. Kérjük, olvassa el a használati útmutatót további útmutatásért. 
Alkalmazható-e a készülék, sárgás vagy sötétebb tónusú bőrön?
SmoothSkin Bare Fit használata minden bőrtípusú ember számára lehetséges, de sajnos kivételek mindig akadnak. Jelen esetben a legsötétebb bőrtónusú emberek,számukra ugyanis nem ajánlott a készülék használata. Mind a két termékben található beépített bőrszín érzékelő, amely ellenőrzi , hogy az Ön bőrtípusához javasolható-e a készülék használata alkalmas, és a készülék csak akkor villog, ha az biztonságos.
Hogy szőrteleníthetek a kezelések között?
Két kezelés között borotválhatja a kezelt felületeket, viszont a kezelés hatékonysága érdekében ne gyantázzon, vagy epilláljon, mert ha a szőrszálat eltávolítja a szőrtüszőből, a kezelés után nem lesz, ami elnyelje a fényt.
Mi a különbség az IPL és a lézer között?
 A fő különbségek a következőkben rejlenek:
• a kezelt felület mérete,
• a kezelés intenzitása
• a fájdalom mértéke.
• és a biztonság.
A lézerrel általában kisebb terülteket kezelhet egy lövéssel, ezzel összehasonlítva egy IPL készülék által kibocsájtott villanással nagyobb felület is kezelhető. IPL készülékeknél a kezelések után bőrirritáció léphet fel. De ne aggódjanak, ez teljesen normális.
 
A Smoothskin ugyanazt a technikát használja, mint a professzionális IPL készülékek a szalonokban?
 Igen. Ugyanazt az IPL technológiát használják a szalonokban szerte a világon a kiemelkedő eredmények elérése érdekében. A professzionális készülékek, ugyanakkor lehetővé teszik a képzett szakemberek számára sokkal magasabb energiaszinten működtethessék, mint az otthoni használatra kifejlesztett IPL termékeket.
Kitehetem a bőrömet Smoothskinnel való kezelést követően napozás ill közvetlen napfénynek?
 Igen. Azonban javasoljuk, hogy vigyázzon az erős napfénnyel, mely növeli a bőr érzékenységét. Az Ön érdekében ajánljuk, hogy használjon fényvédő krémet minden kezelés után. Sőt legalább 7 nappal a kezelések után is.
Önbarnítókat azért használhatok?
Ne, lehetnek olyan összetevői a krémeknek, amelyek fényérzékennyé tehetik bőrét, és ezáltal amely befolyásolhatja a hatékonyságot bőr reakciója is az IPL-re. 
Gyógyszert szedek, ez befolyásolja, hogy alkalmazhatom-e a bőrömön a készüléket?
 Igen - ez befolyásolhatja alkalmasságát.. Bizonyos gyógyszerek a bőrt érzékenyebbé tehetik,sőt és az intenzív pulzáló fény sérülést is okozhat. Ha információra van szüksége, kérjük, keresse fel a háziorvosát.
Epilepsziám van-használhatom a gépet?
Nem, a villanó fény epilepsziás rohamokat válthat ki. 
Károsíthatja a bőrt?
SmoothSkin által felhasznált IPL technológia ártalmatlan a bőrre, amennyiben bőrtónusa lehetővé teszi a használatát és a kézikönyvben leírtaknak megfelelően használja. 
Mennyire biztonságos a készülék használata?
A készülék eredményessége klinikai vizsgálatok által bizonyított, illetve használatának biztonságossága is. Illetve amíg a használati utasítás előírását betartva jár el, semmi durva kellemetlen mellékhatást nem tapasztalhat.
A bőrszín érzékelő rendszer a megakadályozza, hogy a gép működésbe lépjen, ha úgy érzékeli, hogy az Ön bőrszínéhez nem javallott a készülék használata, így pedig addig villanásokat sem bocsájt ki.
 
Mi a különbség a stamp és a glide kezelési mód között?
 A készülék kétféle kezelési módszerrel dolgozik, annak érdekében hogy a készülék használata a kisebb és nagyobb felületeken egyaránt kényelmesen használható legyen.
Glide üzemmód: Csak tartsa lenyomva a bekapcsoló gombot, és egyenlő időközönként folyamatosan, egymást követve bocsájtja ki a készülék a villanásokat a bőrére, hogy ezzel is gyorsíthassa a nagyobb felületek kezelését, mint például a lábak.
Stamp üzemmódban („Nyomj és villants”) A kisebb kényes területekre ajánlott, mint például a bikinivonal - egyszerűen csak helyezze a készüléket a bőrre és nyomja meg a bekapcsoló gombot minden alkalommal, amikor szeretné, hogy villantson.
Hogy működik a bőrtónus-érzékelő szenzor?
 Amikor a készüléket bekapcsolja a bőrszín érzékelők működésbe lépnek, felgyulladnak a kék fények, melyek a bőrről verődnek vissza. Ezután a készülék érzékeli a bőr tónusát, alkalmas-e a használatra.
Napozás/szolárium után lehet használni a készüléket?
 Igen, pár nap után mikor már nincs bőr pír, de csak óvatosan, és egy egy területet a kezelés előtt próbaként teszteljen le.
Mivel a sugárzás érzékenyebbé teheti a bőrt, a nemkívánatos mellékhatásokat elősegítve. Bőre a 2 kezelés között fokozottan érzékeny, ezért figyeljenek oda, ne menjenek közvetlenül napra. Óvják bőrüket a leégéstől Használjanak legalább 15-30 faktoros naptejet.
Bár a használati útmutatóban leírtakat betartotta az eredmény mégsem látszik. Mi a teendő?
 A Smoothskin eredményessége klinikai tesztek által bizonyított, bár minden egyes ember más. A kezelése számos tényezőn múlhat. Legyen szó a szőr sűrűségéről, színéről. Csak a szőrnövekedési ciklus csak bizonyos stádiumában kezelhető a szőrzet. Emellett szerepet játszhatnak a hormonális változások, hormoningadozások.
Mi a teendő, ha valamiféle sérülést szenvedek a készülék használata során? (enyhe hólyagosodás vagy égési sérülés)
 Fejezze be a kezelést azonnal. Javasoljuk, hogy látogasson el háziorvosához és kérjen tanácsot.
Probléma, ha a kezelés után viszketést tapasztalok?
 A viszketés gyakori mellékhatása IPL kezelésnek. Azonban, ha intenzív viszketést tapasztal, amely nem enyhült 24 óra eltelte után sem, kérjük, ne használja a készüléket tovább és forduljon orvosához a készülék újbóli használata előtt.
Van-e jelentősége a kezelőablakban lévő üvegnek?
 UV szűrőként funkcionál, megvédi a bőrt a káros sugárzástól.
Melyek azok a területek, ahol nem használható a készülék?
 Nagyjából az egész test felületén alkalmazható, kivéve a nyálkahártyával illetve a membránnal borított részeket: azaz Orrcimpák belseje, ajkak, a száj, szemhéj, fül, labiálisráncok, a nemi szervek, a végbélnyílás stb.
Jóllehet, az eszköz biztonságosan használatát az arcon (pl. ajkak felett állon, állkapocs vonalon és még a nyakon is), azt javasoljuk, hogy ne használja a szemöldökénél, mert az eredmény tartós és az elrontottat nehéz visszacsinálni. Azonban, soha ne villantsa a készüléket meg a szem közvetlen közelében vagy az orcák vonala felett.
Nem javasoljuk a férfik számára a szakálluk IPL-lel történő eltávolítását. A SmoothSkin készülék tartósan eltávolítja a szőrzetet és ez nőiesebbé teheti az arcát. Illetve mellékhatásként csökkenhet a szőrzet sűrűsége is.
 
A készülékem folyamatosan kikapcsol. – Mi a teendő?
 Először ellenőrizze, hogy az adapter dugója teljesen be van-e a konnektorba, illetve , hogy a másik vége rendesen be van-e dugva a készülékbe. Ha a készülék még mindig kikapcsol, hívja ügyszolgálatunkat, lépjen a velünk kapcsolatba az -n illetve hívja az ügyfélszolgálatunkat a +36-30-656-0292-es telefonszámon.
A Smoothskin termékek végleges eredményt produkálnak?
 Először beszéljünk arról, hogy mit hogy ne várjanak. Mint minden otthoni használatra szánt IPL vagy lézeres technikát felhasználó készülékek (nem hiszem, hogy ezt más így leírná Önöknek), nem hagynak maguk után selymes lábakat örökké. Folyamatosan ismételni kell az érintett felületek kezelését. Csak így tovább, akkor soha nem kell megtapasztalnia borostás lábak vagy a hónalj érzését újra. Hurrá!
Mennyi idő kell ahhoz, hogy látszódjon az eredmény?
 Körülbelül a kezelés 4. hetében, azaz a készülék használatának megkezdésétől számított 1 hónapon belül már látható a különbség. Ez számít általánosnak, egyénfüggő, valakinek több idő kell, valakinek kevesebb. Ne adja fel, csak csinálja. Higyje el, meglesz az eredménye.
Mennyi ideig működik a Smoothskin Bare Fit készülék?
 A legtöbb készüléknél a piacon pontosan meg van határozva, hogy hány villanás kibocsájtására képes. A lámpa kiégése után egy új eszköz, vagy egy új lámpát kell vásárolni – de nem a SmoothSkin Bare Fit-nél!
A legújabb technológiának köszönhetően, SmoothSkin Bare Fit megnövelt élettartamú lámpája korlátlan számú villantást ígér, (ami kb 1.000.000 felett is 100% energiával villan), így nem kell aggódnia a fent említett dolog miatt.
 
Milyen gyorsan dolgozik a gép? Mennyi időbe telik a 2 láb kezelése?
 Két villanás között 0.6 másodperc telik el. Az 100 villanás/perc! (A 2 lábának kezelése (lábszár+comb) körülbelül 9 percet vesz igénybe.)
Nem tudom működésbe hozni a gépet. – Mi a teendő?
 Ellenőrizze, hogy a tápegység megfelelően van-e csatlakoztatva. Ellenőrizze, hogy a bőrszín szenzor teljesen hozzáérintette-e nyomni a bőréhez.
Bőre lehet túl sötét és emiatt nem ajánlott a használata ön számára. Ellenőrizze ellen bőrszín diagramot az előtt a használati útmutatót.
Ha nem tudod, hogy kell működtetni, kérjük, hívja az ügyfélszolgálatunkat.
További információt az -n illetve az ügyfélszolgálatunktól a +36-30-656-0292-es telefonszámon kérhet.
 
Vissza fog nőni a szőrzetem?
 A hosszan tartó selymes bőr titka, és tartsa be a javasolt kezelési ütemtervet. A készülék rendszeres használata mellett egyre kevesebb szőr nő vissza. Idővel ezek szőrszálakat elkezdenek ritkulni világosabb színűk lesz és lassabban kezdenek növekedni. Ahogy az idő telik úgy lesz kevesebb a szőrzet,amíg végül elhagyhatja a borotválkozási rutinját.
A Smoothskin Bare Fit készülék használata fájdalmas?
 Általában nem, enyhe bizsergő érzéssel jár, vagy a legtöbb ember elmondása szerint meleg érzettel jár. Azonban az, hogy ki mit tapasztal személyenként eltérő lehet. Azok az emberek, akiknek durva, sötét színű szőrzetük van, ahhoz hasonló érzést éreztek, mintha egy rugalmas szalagot pöckölnének.
Használhatom a bikini vonalamon illetve a bikinivel takart részeken is?
 Igen, mind a férfi, mind pedig a női ágyék területén használható a készülék, azonban közvetlenül a szeméremcsont felett történő szőrtelenítés nem ajánlott, hiszen klinikai vizsgákatoknak nem vetették még alá. Ne használja a készüléket közvetlenül a nyálkahártyák, a nemi szervek vagy a végbélnyílás környékén.
Ezek a területeken sötétebb lehet bőrszín és emiatt a sérülések elkerülése érdekében nem javasolt kezelni.
 
Használhatom-e az arcomra a készüléket, illetve ha igen, kezelés előtt le kell borotválnom a kezelendő felületeket?
 Igen, mivel SmoothSkin olyan biztonságos készülék, hogy használható az arcon is. Viszont arra érdemes oda figyelni, hogy vannak területek, ahol nem ajánlott a használata.
Melyek ezek?
Ne használja:
• a szeme környékén (szemöldök, szempilla),
• a fejbőrén,
• ajkain,
• az orrába és a fülébe.
Tisztában vagyunk azzal, az arc leborotválása kicsit ijesztő lehet a nők számára, de ha megnézi a honlapon a tippjeinket, hogy teheti még hatékonyabbá a kezeléseket. Csak minden kezelés előtt borotválja a felületet, és a végén már majd azt eszi észre, hogy már ritkult a szőrzete, később pedig már nem lesz mit borotválnia.
Nem javasoljuk a férfik számára a szakálluk IPL-lel történő eltávolítását. A SmoothSkin készülék tartósan eltávolítja a szőrzetet és ez nőiesebbé teheti az arcát. Illetve mellékhatásként csökkenhet a szőrzet sűrűsége is.
 
Használható-e a készülék Rosacea (értágulat) betegség esetén?
Nem, az érintett területeken nem használható. 
Kapcsolódó termékek
Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák.
Ne maradjon le egyetlen egy akciónkról, újdonságunkról vagy hasznos tanácsunkról se!
Olyan új információkhoz juthat, amit még a barátnői sem ismernek!
Érdekel
 Miért használjunk ultrahangos párásítót gyermekünk hálószobájában is?

Miért használjunk ultrahangos párásítót gyermekünk hálószobájában is?

Mondj búcsút a fullasztó levegőnek és a száraz bőrnek!
Bemutatjuk az otthoni IPL szőrtelenítés új dimenzióját, avagy már nem álom az otthoni luxus

Bemutatjuk az otthoni IPL szőrtelenítés új dimenzióját, avagy már nem álom az otthoni luxus

A luxus minőségű IPL készülékek megtestesítője, a ULIKE! Örömmel ismertetünk meg a vadonatúj márkánkkal, a ULIKE-al. A világ luxus minőségű...
ULIKE vállalatról röviden, luxus kategóriás otthoni IPL gépek gyártója

ULIKE vállalatról röviden, luxus kategóriás otthoni IPL gépek gyártója

A 2013-ban alapított ULIKE vállalat a megalakulásakor már előnnyel indított, hiszen maga köré gyűjtötte a szőrtelenítés technológiában addig...
www.kozmetikaotthon.hu

Bemutatóterem

9021 Győr, Szent István út 10/A.
(Iparkamara épülete az Ibis hotel előtt)

Partnerünk
RIO Beauty TRIA Beauty SmoothSkin
Bankkártyás fizetési szolgáltatónk
Simplepay
Elfogadott kártyák
Elfogadott kártyák
Futárszolgálat
Szállító | A GLS gyorsan és biztonságban kiszállítja csomagját
Speciális ajánlatok Speciális ajánlatok