Kedves Vásárlóink! Telefonon keresztül is rendelhetnek! GLS futásszolgálattal dolgozunk utánvétes vásárláskor lehet BANKKÁRTYÁVAL is fizetni! ÉRINTÉS NÉLKÜLI kézbesítéshez válassza a Bankkártyás fizetés lehetőségét. Köszönjük, KozmetikaOtthon csapata

SmoothSkin MUSE IPL automata villanás erősséggel, korlátlan villantással, erős 18J, 10 fokozat, érzékeny bőr funkcióval

SmoothSkin MUSE IPL automata villanás erősséggel, korlátlan villantással, erős 18J, 10 fokozat, érzékeny bőr funkcióval
Cikkszám: SSMUSE
189 990,- Ft helyett:
119 990,- Ft
37% kedvezmény
Saját raktárban
Ha most megrendeli, a termék 2020. december 8-án Önnél lesz.
Szállítási díj: ha a megrendelt termékek összára 19 990 Ft alatti, akkor 1 500 Ft, felette ingyenes.
Tekintse meg mások véleményét a termékről!

A készülék előnyei:

 • Korlátlan villantás
 • Rendkívüli 18J és 10 teljesítmény fokozat
 • Intelligens érzékel és villant funkció: mindig a legideálisabb intenzitási szintet állítja be a készülék
 • Érzékeny bőr funkció
 • Egyedülálló, saját fejlesztésű, díjnyertes angol technológia

Miért érdemes minket választani?

Több ezer elégedett vásárló, magas minőségű termékek, gyártók

Termékeinket saját magunk is teszteljük a gyári vizsgálatokon kívül, így nagy tapasztalattal rendelkezünk, termékpalettánkat folyamatosan a vásárlók és a piaci trendek igényei szerint bővítjük, így mindig a legkorszerűbb és legmodernebb készülék gyártók termékeit találhatóak oldalainkon.

6 gyár képviseletét látjuk el hazánkban

Az angol DEZAC csoport (Rio beauty, Bodi-Tek), az angol Cyden csoport (SmoothSkin), a német Hydas az amerikai Tria mellett a Japán UPBUTY és az Izraeli Pollogen termékei, melyek kizárólag prémium minőséget képviselnek. A készülékekre extra hosszú, 2 év magyarországi vevőbarát cseregaranciát vállalunk.

Mi tényleg saját raktárból dolgozunk, termékeinket 24 órán belül (munkanap) házhoz szállítjuk

Prémium futárszolgálat gyors kiszállítást végez akár Házhoz, Céghez, Csomagpontra, Futárainknál bankkártyával is lehet fizetni, valamint bemutatótermünkben személyesen is átvehetik a megrendelt termékeket.

100% magyar tulajdonú családi vállalkozás

Rugalmasság, gyorsaság, kedvesség, munkatársaink 11 éve tevékenykednek az otthoni kozmetikai gépek piacán, cégünk közel 8 éves múltra tekint vissza, ÚJ Győri bemutatótermünkben szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt, ahol minden készüléket kipróbálhatnak.

Gyors és vevőbarát ügyintézés (ügyfélszolgálat)

Gyakorlott, felkészült munkatársaink személyre szabott tanácsadással és készülék ajánlással várják. Egyéb kérdésekben is készséggel állunk vásárlóink rendelkezésére.

A SmoothSkin MUSE az első gép, mely teljesen automata villanáserősséggel, és végre korlátlan villantással, erős, 18J energiával, 10 teljesítmény fokozattal és érzékeny bőr funkcióval is rendelkezik. Az SSMUSE napjaink legfejlettebb intelligens IPL technológiáját felhasználó készüléke az otthoni szőrtelenítő gépek piacán. 
 
Mi sem bizonyítja a fentieket jobban mint az, hogy a SmoothSkin MUSE készülék elnyerte a 2018 októberi Pure Beauty Awards dijátadón a HIGHLY COMMENDED dijat azaz a legjobban ajánlott gép diját, és a legjobb készülék díjat a Women’s Health Beauty díjátadón!
 
" A marketing igazgató, Davy Thomas ezt nyilatkozta: „Rendkívül elégedettek és büszkék vagyunk, amiért a Women’s Healyt Magazine elismerte legújabb termékünket, a SmoothSkin Muse-t. Ez a második díj, amit a SmoothSkin Muse által nyerhettünk, ami éles megvilágításba helyezi, hogy mennyire lennyűgöző és mennyire mély benyomást keltett a zsűrire a mi egyedülálló és kiváló technológiánk. Minden, amit létrehozunk, folyamatos fejesztéseinknek köszönhető, napjaink IPL technológiáját felhasználva arra törekszünk, hogy mi készítsük a legjobb IPL szőrtelenítő gépet az iparban.” 
 
  
A készülék megalkotója, az angol Cyden Limited*, aki elsőként vett részt a profi fény alapú kozmetikai szőrtelenítő készülékek kifejlesztésében, gyártásában és elterjedésében. A cég nevéhez fűződik a forradalmi íPULSE technológia mely alapjaiban változtatta meg a szőrtelenítési kezelések fogalmát. A mára 30 éves Cyden limited életútjáról bővebben itt olvashat.
 
A piacon kapható modellek szinte mindegyike egyedileg szabályozható villanáserősséggel (általában 1-5-ig) rendelkezik. Magunknak kell meghatározni, hogy milyen erősséget válasszunk. 
 
Ahhoz, hogy a leghatékonyabb kezelést tudjuk elérni (legoptimálisabb villanás erősséget) testünkön, az eltérő bőrfelületek miatt (arc, bikini vonal, láb stb.) folyamatosan állitanunk kellene a kezelés energiaszintjét. Ha erős az energiaszint, fájdalmas lesz a kezelés akár meg is  éghet bőrünk, ha gyenge akkor pedig nem hatékony!
 

Amiben a SmoothSkin MUSE más:

 
Nos, a SmoothSkin MUSE leveszi a vállunkról a terhet, hiszen a beépített egyedi fejlesztésű szuper érzékeny bőrszenzornak és a 10 fokozatnak köszönhetően a gép a bőrnek mindig a legmegfelelőbb energiaszintet állítja be minden körülmények között.
 
Igy személyre szabottan az Önnek készült kezeléssorozatot végezheti el (akár a kezelő a kozmetikában) mely esetében soha nem volt még ennél hatékonyabb a szőrtelenítési eljárás!
 
Ezzel szó szerint a SmoothSkin MUSE készüléke verhetetlen a kezelések eredményességében hiszen a szalon technológiát költözteti az otthonába!
 

A SmoothSkin MUSE IPL az intelligens villanófényes szőrtelenítő készülék, KORLÁTLAN VILLANTÁSSAL:

 
A készülék automata bőr, bőrszín érzékelővel és automata szintbeállítás funkcióval rendelkezik. Így akár sötétebb, nap barnította bőrt is kezelheti biztonságosan, hiszen az érzékelők az energia szintet a bőrszínnek megfelelően állítják be.
 
Egyedülálló a készülékbe beépített „Gentle mód” is, mely az érzékenyebb bőrhöz nyújt ideális kezeléseket.
 
A SmoothSkin MUSE készülék, korlátlan villantásra képes mely azt jelenti, nem kell benne villanófejet cserélni.
 
Egyedülálló „Detect és SET” Funkció, azaz „Érzékelésen alapuló önbeállítás”
 
 
A készülék intelligenciája abban rejlik, hogy a bőrtónusát megvizsgálva, mindig az Önnek legideálisabb erősséggel használja a készüléket, mely maximális hatékonysággal távolítja el a szőrszálat, de a bőrön semmilyen károsodást nem okoz. Ennek köszönhető, hogy a genetikailag sötétebb bőrű, valamint napbarnított bőrű hölgyek és urak is bátran használhatják.
Használatakor Ön is ellenőrizheti a készülék 2 oldalán látható kezelő ablakon a készülék által beállított energiaszintet.
 
A készülék technológiájának köszönhetően mindenfajta bőrön használható, csak a legsötétebb bőrtónuson nem.
 
 
 

A SmoothSkin MUSE Intelligens IPL gyors, hatékony és erős

 

SmoothSkin Muse a leghatékonyabb és a legerősebb otthoni használatra kifejlesztett IPL technológiával dolgozó szőrtelenítő gép a piacon, mellyel az egyes testfelületek kezelését akár pillanatok alatt elvégezheti. Használata gyors és egyszerű. Gyorsasága abban mutatkozik meg, hogy a villanások között kevesebb, mint 1 másodperc telik el. Ez azt jelenti a gyakorlatban, hogy a nagyobb területek (mint például a lábak) szőrtelenítésével is néhány perc alatt végezhet, miközben akár a tévé előtt ül.
 
Használata biztonságos és könnyű, maximális teljesítmény bőre igénye szerint
 
A SmoothSkin Muse készülékbe beépített egyedülálló bőrérzékelő szenzor segítségével állítja be az Ön számára személyre szabott, legideálisabb kezelést. Használatához semmilyen védőfelszerelésre, sem vezető gélre nem lesz szüksége.
A készülék gyönyörű megjelenésének és ergonomikus kialakításának köszönhetően kényelmes használatot tesz lehetővé, valamint bárhová magával tudja vinni, akár nyaralások, utazások alkalmával is.
 
Tekintse meg videónkat, hogy miként működik a SmoothSkin MUSE Intelligens IPL készülék:
 

Teste szinte bármely pontján használható, az arctól kezdve egészen a lábujjakig!

 
A Smoothskin MUSE készülék alkalmas többek között arra, hogy eltávolítsa az arcáról a nem kívánt szőrszálakat, illetve használható a végtagokon, háton, hason, mellkasok és az intim területeken is. Részletes információt használati útmutatónkban talál, mely online is letölthető.
 
Nem kell aggódnia amiatt, hogy bőrén bármiféle elváltozást vagy tartós pirosságot okoz a készülék használata, hiszen a „Detect and Set”, azaz „Érzékelésen alapuló önbeállítás” funkciónak köszönhetően a bőrtípusához legjobban alkalmazkodó kezelési szintet választja meg a készülék. Bízza csak rá magát a készülékre, mert ezen funkció az egész testen működik!
 
Stamp és Glide kezelési módok
 
A készülék kétféle kezelési módszerrel dolgozik, annak érdekében, hogy használata a kisebb és nagyobb felületeken egyaránt kényelmesen használható legyen.
 
Glide üzemmód: Csak tartsa lenyomva a bekapcsoló gombot. Egyenlő időközönként, folyamatosan, egymást követve bocsájtja ki a készülék a villanásokat a bőrére, hogy ezzel is gyorsíthassa a nagyobb felületek kezelését, mint például a végtagok, vagy férfiak esetén a hét, mellkas.
 
Stamp üzemmódban: „Nyom és villant.” A kisebb, kényes területekre ajánlott mint például a bikinivonal, bajusz. Egyszerűen csak helyezze a készüléket a bőrre és nyomja meg a bekapcsoló gombot minden alkalommal, amikor szeretné, hogy villantson.
 
 

Egyedülálló Gentle mód funkció, mely gyengéd a bőrhöz

 
Ha megnyomja a „Gentle Mode” gombot, csökkenti a felszabaduló energiát az eszköz. Ez a funkció segít azoknak, akiknek érzékeny a bőre, vagy a kezelés túl kényelmetlen kezdetben, hozzászoktatja a bőrt a kezelésekhez. Ez a funkció ki-be kapcsolható.
 
A kezelési módokról tekintse meg videónkat:
 

A készülék egyszerű használata

Használata előtt: 
 1. Borotválja le a kezelni kívánt területet (minden látható szőrszálat a kezelés előtt kb. 24 órával távolítson el). A bőr felszínén maradt szőrszálak károsíthatják a készülék elejét, és káros reakciókat okozhatnak.
 2. Tisztítsa és szárítsa meg a területet.
 3. Kapcsolja be a készüléket. Az első használat előtt tanulmányozza a használati útmutatót.
 4. Intelligens bőrérzékelő, érzékelés és beállítás: A SmoothSkin Muse két egyedülálló, kifinomult bőr tónusérzékelővel rendelkezik, amelyek a kezelőablak két oldalán helyezkednek el. A kezelés során az érzékelők folyamatosan aktívak, érvényes bőrszínt keresnek.
  Ha mindkét bőrtónus érzékelő NEM érzékel érvényes bőrszínt, akkor a készülék nem aktiválható. A készülék csak akkor érzékeli a megfelelő bőrtónust, ha mindkét bőr tónusérzékelőt (a kezelőablak mindkét oldalát) a bőrre nyomják.
   
A kezelés:
 1. Nyomja erősen a készüléket a kezelendő területhez. Győződjön meg róla, hogy az érvényes bőrtónus látható a teljesítménykijelzőn (POWER BAR).
 2. Nyomja meg az aktiváló gombot. A készülék villan, és melegséget fog érezni. A villanási fény narancssárga/vörös színű. Ez normális ne aggódjon.
 3. Helyezze át a készüléket a következő kezelendő területre, és így haladjon tovább.
 4. Győződjön meg róla, hogy a teljes területet kezelte, de ne kezelje ugyan azt a területet kétszer (átfedéses villantással).
 
 
 

Környezetvédelem:

A CyDen Limited figyel a környezetvédelemre, a készülékek prémium csomagolása 100% újrahasznosított és környezetbarát, gyorsan lebomló anyagokból készülnek.
 

Gyakran ismételt kérdések 

Hogy szőrteleníthetek a kezelések között?
Két kezelés között borotválhatja a kezelt felületeket, viszont a kezelés hatékonysága érdekében ne gyantázzon, vagy epiláljon, mert ha a szőrszálat eltávolítja a kezelés után nem lesz, ami elnyelje a fényt.
 
Gyorsabban érhetek el látható eredményeket, ha hetente kétszer használom a SmoothSkin készülékem?
Nem. Azt javasoljuk, hogy heti egy használatnál többször ne használd a készüléked. Nem lenne semmilyen más hatása sem, minthogy irritálhatja a bőrt.
Ám ne feledd el, hogy a SmoothSkin Bare+ készülékkel a makacs területeket, mint pl. a hónalj, többször kezelheted (maximum háromszor kezelheted ugyanazt a területet).
 
Alkalmazható-e a készülék, sárgás vagy sötétebb tónusú bőrön?
SmoothSkin MUSE, Gold és SmoothSkin Bare használata minden bőrtípusú ember számára lehetséges, de sajnos kivételek mindig akadnak. Jelen esetben a legsötétebb bőrtónusú emberek,számukra ugyanis nem ajánlott a készülék használata. Mind a két termékben található beépített bőrszín érzékelő, amely ellenőrzi , hogy az Ön bőrtípusához javasolható-e a készülék használata alkalmas, és a készülék csak akkor villog, ha az biztonságos. 
 
Hogy léphet velünk kapcsolatba?
A használati utasításban, illetve a honlapunkon megtalálja az elérhetőségeinket.
További információt az illetve az ügyfélszolgálatunktól a +36-30-656-02-92-es telefonszámon kérhet.
 
Hogyan tisztíthatom a készüléket?
Óvatosan törölje le puha, száraz ruhával és figyeljen oda, nehogy megsértse a kezelőablakot a tisztítása során Tisztításkor SmoothSkin Muse fejét a készülék (arany vagy ezüst részét) el lehet távolítani. Kérjük, olvassa el a használati útmutatót további útmutatásért.
 
* Mely szakértők állnak a technika kidolgozása mögött?
1979-ben Marc Clement professzor, a lézereket tanulmányozó fizikus véletlenül tette ki az alkarját lézersugárzásnak , és felfedezte, hogy a szőrzete már nem nőtt vissza a veszélyeztetett , kezelésnek kitett területen.
Professzor Clement ezen felfedezésétől vezérelve kifejlesztette a világ első lézeres szőrtelenítő gépét, egy meghatározó alakja és gyártója lett az orvosi lézereknek. Azóta összefogott több világvezető tudóssal, akik a fény működési mechanizmusát használták, és megalapították a „CyDen” elnevezésű cégüket, amely kidolgozta az iPulse technológiát. SmoothSkin előnye a piacon, hogy több, mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik a fény-alapú szőrtelenítő technológiával kapcsolatban.
 
Használhatom a szeplőim vagy anyajegyeim környékén is?
Nem! Kérjük ne használja a készüléket, ha több sötét anyajegye, illetve szeplője van, illetve ha pigmentációs bőrproblémái vagy tetoválása van. Az Ön érdekében, ezen környékek területén a készülék használatát kerülje el.
 
Mennyi a készülék használatánál javasolt minimum korhatár?
Nem javasolt, hogy gyermekek vagy 18 éves aluliak használatba vegyék a gépet, mivel a hormonegyensúlyúk még nem állt be és a szőrzetük is gyorsabb ütemben növekszik.
 
Szükség van védőszemüvegre a készülék használata során?
Nem, nem szükséges. A készülék számos biztonsági funkcióval van ellátva, hogy magától ne bocsásson ki villanásokat. Azonban kérjük, az Ön érdekében ne tegye a szeme közelébe a gépet és ne villantson a szemébe.
 
Léteznek-e olyan bőrbetegségek, amelyek kizárják a Smoothskin használatát?
Igen, SmoothSkin használata nem javallott bizonyos bőrbetegségek megléte esetén. Javasoljuk, hogy forduljon orvosához vagy, ha bármilyen aggálya, vagy kérdése lenne.
 
Jól látható, kitüremkedő vénák környékén használható-e a készülék?
Ez minden egyes embernél eltérő lehet. Nem lehetünk biztosak, hogy a mélysége, vagy kiemelkedése miatt használható-e. Kétség esetén kérem forduljon orvosához.
 
Használható-e a készülék Rosacea (értágulat) betegség esetén?
Nem, az érintett területeken nem használható.
 
Melyek azok a területek, ahol nem használható a készülék?
Nagyjából az egész test felületén alkalmazható, kivéve a nyálkahártyával illetve a membránnal borított részeket: azaz orrcimpák belseje, ajkak, a száj, szemhéj, fül, labiális ráncok, a nemi szervek, a végbélnyílás stb.
 
Jóllehet, az eszköz biztonságosan használatát az arcon (pl ajkak felett állon, állkapocs vonalon és még a nyakon is), azt javasoljuk, hogy ne használja a szemöldökénél, mert az eredmény tartós és az elrontottat nehéz visszacsinálni. Azonban, soha ne villantsa a készüléket meg a szem közvetlen közelében vagy az orcák vonala felett.
 
Nem javasoljuk a férfik számára a szakálluk IPL-lel történő eltávolítását. A SmoothSkin készülék tartósan eltávolítja a szőrzetet és ez nőiesebbé teheti az arcát. Illetve mellékhatásként csökkenhet a szőrzet sűrűsége is.
 
Van-e jelentősége a kezelőablakban lévő üvegnek?
UV szűrőként funkcionál, megvédi a bőrt a káros sugárzástól.
 
Probléma, ha a kezelés után viszketést tapasztalok?
A viszketés gyakori mellékhatása IPL kezelésnek. Azonban, ha intenzív viszketést tapasztal, amely nem enyhült 24 óra eltelte után sem, kérjük, ne használja a készüléket tovább és forduljon orvosához a készülék újbóli használata előtt
 
Mi a teendő, ha valamiféle sérülést szenvedek a készülék használata során? (enyhe hólyagosodás vagy égési sérülés)
Fejezze be a kezelést azonnal. Javasoljuk, hogy látogasson el háziorvosához és kérjen tanácsot.
 
Bár a használati útmutatóban leírtakat betartotta az eredmény mégsem látszik. Mi a teendő?
A Smoothskin eredményessége klinikai tesztek által bizonyított, bár minden egyes ember más. A kezelése számos tényezőn múlhat. Legyen szó a szőr sűrűségéről, színéről. Csak a szőrnövekedési ciklus csak bizonyos stádiumában kezelhető a szőrzet. Emellett szerepet játszhatnak a hormonális változások, hormoningadozások.
 
Napozás/szolárium után lehet használni a készüléket?
Óvatosan, körültekintően lehet, de csak akkor mikor már nem tapasztalunk semmilyen pőrpirt. Azt tudni kell, hogy a sugárzás érzékenyebbé teheti a bőrt, elősegitve a nemkívánatos mellékhatásokat. Bőre a 2 kezelés között fokozottan érzékeny, ezért figyeljenek oda, ha lehet ne menjenek közvetlenül napra. Óvják bőrüket a leégéstől Használjanak legalább 15 faktoros naptejet.
 
Hogy működik a bőrtónus-érzékelő szenzor?
Amikor a készüléket bekapcsolja a bőrszín érzékelők működésbe lépnek, felgyulladnak a kék fények, melyek a bőrről verődnek vissza. Ezután a készülék érzékeli a bőr tónusát, alkalmas használatra.
 
Mi a különbség a stamp és a glide kezelési mód között?
 
A készülék kétféle kezelési módszerrel dolgozik, annak érdekében, hogy a készülék használata a kisebb és nagyobb felületeken egyaránt kényelmesen használható legyen.
 
Glide üzemmód: Csak tartsa lenyomva a bekapcsoló gombot, és egyenlő időközönként folyamatosan, egymást követve bocsájtja ki a készülék a villanásokat a bőrére, hogy ezzel is gyorsíthassa a nagyobb felületek kezelését, mint például a lábak.
 
Stamp üzemmódban („Nyomj és villants”) A kisebb kényes területekre ajánlott, mint például a bikinivonal - egyszerűen csak helyezze a készüléket a bőrre és nyomja meg a bekapcsoló gombot minden alkalommal, amikor szeretné, hogy villantson.
 
Mennyire biztonságos a készülék használata?
A készülék eredményessége klinikai vizsgálatok által bizonyított, illetve használatának biztonságossága is. Illetve amíg a használati utasítás előírását betartva jár el, semmi durva kellemetlen mellékhatást nem tapasztalhat.
A bőrszín érzékelő rendszer megakadályozza, hogy a gép működésbe lépjen, ha úgy érzékeli, hogy az Ön bőrszínéhez nem javallott a készülék használata, így pedig addig villanásokat sem bocsájt ki.
 
Károsíthatja a bőrt?
SmoothSkin által felhasznált IPL technológia ártalmatlan a bőrre, amennyiben bőrtónusa lehetővé teszi a használatát és a kézikönyvben leírtaknak megfelelően használja.
 
Epilepsziám van-használhatom a gépet?
Nem, a villanó fény epilepsziás rohamokat válthat ki.
 
Gyógyszert szedek, ez befolyásolja, hogy alkalmazhatom-e a bőrömön a készüléket?
Igen - ez befolyásolhatja alkalmasságát. Bizonyos gyógyszerek a bőrt érzékenyebbé tehetik, sőt, és az intenzív pulzáló fény sérülést is okozhat. Ha információra van szüksége, kérjük, keresse fel a háziorvosát.
 
Önbarnítókat azért használhatok?
Ne, lehetnek olyan összetevői a krémeknek, amelyek fényérzékennyé tehetik bőrét, és ezáltal befolyásolhatja a hatékonyságot a bőr reakciója is az IPL-re.
 
Kitehetem a bőrömet Smoothskinnel való kezelések után napozásnak vagy közvetlen napfénynek?
Igen. Azonban javasoljuk, hogy vigyázzon az erős napfénnyel, mely növeli a bőr érzékenységét. Az Ön érdekében ajánljuk, hogy használjon fényvédő krémet minden kezelés után. Sőt legalább 7 nappal a kezelések után is.
 
A Smoothskin ugyanazt a technikát használja, mint a professzionális IPL készülékek a szalonokban?
Igen. Ugyanazt az IPL technológiát használják a szalonokban szerte a világon a kiemelkedő eredmények elérése érdekében. A professzionális készülékek esetében ugyanakkor lehetővé teszik a képzett szakemberek számára, sokkal magasabb energiaszinten működtethessék, mint az otthoni használatra kifejlesztett IPL termékeket.
 
Mi a különbség a Smootskin Bare, GOLD és a MUSE között?
SmoothSkin Bare által kezelésenként kibocsájtott energia 3-5 J / cm2, amely alkalmas minden bőrszín kezelésére és ultragyors a használata, míg Smoothskin Muse által kibocsájtott energia 4-6 J / cm2, amely rendelkezik az intelligens „Detect és SET” Funkcióval („Érzékelésen alapuló önbeállítás”) ezáltal egy személyre szabott kezelést biztost Önnek és a bőrének.
 
Ha a maximális sebességre és egyszerűségre vágyik, az Ön gépe a SmoothSkin Bare.
 
Ha egy személyre szabott kozmetikai kezelést szeretne, mely a lehető legjobb eredményt nyújtja az Ön számára a Smoothskin MUSE-t javasoljuk.
 
 
Mi a különbség az IPL és a lézer között?
A fő különbségek a következőkben rejlenek:
 • A kezelt felület mérete,
 • A kezelés intenzitása,
 • A fájdalom mértéke,
 • és a biztonság.
A lézerrel általában kisebb terülteket kezelhet egy lövéssel , ezzel összehasonlítva egy IPL készülék által kibocsájtott villanással nagyobb felület is kezelhető. IPL készülékeknél a kezelések után bőrirritáció léphet fel. De ne aggódjanak, ez teljesen normális.
 
Használhatom-e az arcomra a készüléket, illetve ha igen, kezelés előtt le kell borotválnom a kezelendő felületeket? 
Igen, mivel SmoothSkin olyan biztonságos készülék, hogy használható az arcon is. Viszont arra érdemes oda figyelni, hogy vannak területek, ahol nem ajánlott ha használata.
 
Melyek ezek?
 • Ne használja a szeme környékén (szemöldök, szempilla)
 • A fejbőrén
 • Ajkain
 • Az orrában és a fülében
 
Tisztában vagyunk azzal, hogy az arc leborotválása kicsit ijesztő lehet a nők számára, de ha megnézi a honlapon a tippjeinket, hogy hogy teheti még hatékonyabbá a kezeléseket. Csak minden kezelés előtt borotválja a felületet, és a végén már majd azt veszi észre, hogy már ritkult a szőrzete, később pedig már nem lesz mit borotválnia.
 
Nem javasoljuk a férfik számára a szakálluk IPL-lel történő eltávolítását. A SmoothSkin készülék tartósan eltávolítja a szőrzetet és ez nőiesebbé teheti az arcát. Illetve mellékhatásként csökkenhet a szőrzet sűrűsége is.
 
Használhatom a bikinivolnalamon illetve a bikinivel takart részeken is?
Igen, mind a férfi, mind pedig a női ágyék területén használható a készülék, azonban közvetlenül a szeméremcsont felett történő szőrtelenítés nem ajánlott, hiszen klinikai vizsgálatoknak nem vetették még alá. Ne használja a készüléket közvetlenül a nyálkahártyás részén vagy a végbélnyílás környékén.
Ezek a területeken sötétebb lehet  a bőrszín és emiatt a sérülések elkerülése érdekében nem javasolt kezelni.
 
A bekapcsoló gomb körül a fények pirosan világítanak - Mi a teendő?
A készülék működésének hibáját jelzi. Fejezze be a kezelést, és forduljon hozzánk bizalommal.
 
A Smoothskin MUSE készülék használata fájdalmas?
Általában nem, enyhe bizsergő érzéssel jár, vagy a legtöbb ember elmondása szerint meleg érzettel jár. Azonban az, hogy ki mit tapasztal személyenként eltérő lehet. Azok az emberek, akiknek durva, sötét színű szőrzetük van, ahhoz hasonló érzést éreztek,mintha egy rugalmas szalagot pöckölnének.
 
Vissza fog nőni a szőrzetem?
A hosszan tartó selymes bőr titka, és tartsa be a javasolt kezelési ütemtervet. A készülék rendszeres használata mellett egyre kevesebb szőr nő vissza. Idővel ezek a szőrszálak elkezdenek ritkulni, világosabb színűk lesz és lassabban kezdenek növekedni. Ahogy az idő telik, úgy lesz kevesebb a szőrzet, amíg végül elhagyhatja a borotválkozási rutinját.
 
Nem tudom működésbe hozni a gépet. – Mi a teendő?
Ellenőrizze, hogy a tápegység megfelelően van-e csatlakoztatva. Ellenőrizze, hogy a bőrszín szenzor teljesen hozzáérintette-e a bőréhez.
Bőre lehet túl sötét és emiatt nem ajánlott a használata ön számára. Ellenőrizze a bőrszín diagramot, az előtt pedig a használati útmutatót.
Ha nem tudod, hogy kell működtetni, kérjük, hívja az ügyfélszolgálatunkat.
További információt az illetve az ügyfélszolgálatunktól a +36-30-656-02-92-es telefonszámon kérhet.
 
Mennyi ideig működik a Smoothskin MUSE készülék?
A legtöbb készüléknél a piacon pontosan meg van határozva, hogy hány villanás kibocsájtására képes. A lámpa kiégése után egy új eszköz, vagy egy új lámpát kell vásárolni – de nem a SmoothSkin Bare és a MUSE-nál!
A legújabb technológiának köszönhetően, SmoothSkin MUSE lámpája korlátlan számú villantást ígér, így nem kell aggódnia a fent említett dolog miatt.
 
Mennyi idő kell ahhoz, hogy látszódjon az eredmény?
Körülbelül a kezelés 4. hetében, azaz körülbelül a készülék használatának megkezdésétől számított 1 hónapon belül már látható a különbség. Ez számít általánosnak, egyénfüggő, valakinek több idő kell, valakinek kevesebb. Ne adja fel, csak csinálja. Higgye el, meglesz az eredménye.
 
A Smoothskin termékek végleges eredményt produkálnak?
Először beszéljünk arról, hogy mit hogy ne várjanak. Mint minden otthoni használatra szánt IPL vagy lézeres technikát felhasználó készülékek (nem hiszem, hogy ezt más így leírná Önöknek), nem hagynak maguk után selymes lábakat örökké. Folyamatosan ismételni kell az érintett felületek utókezelését. Csak így tovább, akkor soha nem kell megtapasztalnia borostás lábak vagy a hónalj érzését újra. 
 
A készülékem folyamatosan kikapcsol. – Mi a teendő?
Először ellenőrizze, hogy az adapter dugója teljesen be van-e a konnektorba, illetve, hogy a másik vége rendesen be van-e dugva a készülékbe. Ha a készülék még mindig kikapcsol, hívja ügyszolgálatunkat, lépjen a velünk kapcsolatba a illetve hívja az ügyfélszolgálatunkat a +36-30-656-02-92-es telefonszámon.
 
A vörös fény a készülék mindkét oldalán felvillan, mi a teendő?
Ez azt jelentheti, hogy a bőre túl sötét, tehát a készüléket nem alkalmazhatja vagy az érzékelők nem kerültek a bőrére megfelelően. A kezelőablak 2 oldalán lévő szenzoroknak kell érintkeznie a bőrével. Ha a bőr túl sötét, akkor a készülék nem fog megfelelően működni. Ebben az esetben küldje vissza, és mi visszatérítjük az árát.
 
A Smoothskin MUSE használata fájdalommal jár?
Általában nem, enyhe bizsergő érzéssel jár, vagy a legtöbb ember elmondása szerint melegérzettel jár. Azonban az, hogy ki mit tapasztal személyenként eltérő lehet. Azok az emberek, akiknek durva, sötét színű szőrzetük van, ahhoz hasonló érzést éreztek,mintha egy rugalmas szalagot pöckölnének. Ha megnyomja a „Gentle Mode” gombot csökkenti a felszabaduló energiát az eszköz használata során, amely segíthet azoknak, akiknek érzékeny a bőre, vagy a kezelés túl kényelmetlen kezdetben. Részletes információ: lásd a Használati utasításban.
 
Garancia:
A készülék normál használata esetén 2 év vevőbarát magyarországi cseregaranciát biztosítunk, melyet a blokk, számla és garancialevél ellenében lehet érvényesíteni a vevőszolgálat elérhetőségein.
 
Vásárlói vélemények:
 
Laura 5*
Fantasztikus új terméke a SmoothSkin családnak! Már jó ideje nagy SmoothSkin Bare fan vagyok, mert a szőrtelenítés olyan könnyű vele! Most a Muse-ba vagyok szerelmes, még elegánsabb megjelenésű és annyira egyszerű már most a nyárra készülni vele!
 
Julia 5*
Éppen most próbáltam ki az új SmoothSkin Muse-t, miután megláttam, hogy az egyik barátom milyen eredményeket ért el a SmoothSkin másik termékével. A készüléket nagyon egyszerűen lehet használni, simulékony. Nem volt semmilyen kellemetlen érzésem sem a kezelés alatt, kivétel a csontosabb területeken, ahol kisebb tűszúrás szerű érzést okozott. Létezik egy gentle-mód, de nem éreztem, hogy ezt szükséges használni. Arra számítottam, hogy kezelés után egy kis pirosság fog megjelenni, de nem történt semmi. Sötét szőrszálak vannak a lábaimon, amit rendszeresen kell borotválnom; remélem, hogy az eredmények olyan gyorsan lesznek látványosak, mint a barátomnak. A további észrevételeimmel frissítem majd.
 
Philippa Coulson 5*
Kipróbáltam a SmoothSkin Muse-t a hétvégén és nem hittem el mennyire egyszerű használni és mennyire gyors. Csak most használtam először de egy kicsit később amikor már rendszeresen használom akkor fogom látni igazán az eredményeket. A dobozán és a csomagolásán is látszik mennyire exkluzív, elegáns termék. Maga a kezelés nem volt fájdalmas az érzés mintha egy kicsit megcsípnének. Azt hiszem ez mutatja azt hogy működik. Összehasonlítva a gyantázással vagy az epilálással; sokkal kíméletesebb és kevésbe fájdalmas. Alig várom a további eredménydeket!
 
Matthew 4*
12 hetet vártam, hogy egy teljes értékelést tudjak írni a Smoothskin Bare-ra és a Muse-ra is, mert a cég azt állítja, hogy az eredmények egy 12 hetes kezelési idő után látszódnak. Szóval ez a komment leírja, hogyan is van! Először is, férfi vagyok és a mellkas, hát, felkar területein használtam a szőrtelenítőt. Minsig is azt akartam, hogy puha legyen a mellkasom, de elég rossz tapasztalataim vannak a lézeres szőrtelenítéssel kapcsolatban. Fehér bőröm van és sötét szőrzetem (elvileg ez az ideális). Nem voltam jeti, de azért elég sok szőr volt a mellkasomon, nem sok a hátamon és a felkaromon egy kicsit zavart csak. Próbáltam már a borotválást (szörnyű, másnap már újra visszanő), gyantázást -SOHA TÖBBET- nem a fájdalom miatt, hanem a bőröm reakciója volt szörnyű és ráadásul szörnyen is nézett ki. Kipróbáltam a szőrtelenítő krémet (allergia!) és az egyetlen, ami tényleg működött Sri Lanka-i természetes szőrtelenítő krém volt és ebben nem voltak kemikáliák, de hamar elfogyott a krém, és gyorsan visszanőtt a szőr. Szóval így évekig csak borotválkoztam, nem hittem, hogy a lézeres szőrtelenítés működik és túl drágának is találtam, apránként kezdtem gyűjteni a Boots pontokat éveken keresztül, amíg nem gyűjtöttem össze elég pontot, hogy meg tudjam venni a SmmothSkin Bare-t. Nem volt túl magas elvárásom a termékkel kapcsolatban, főleg, hogy pontokkal vettem meg és olyan érzés volt, mintha „ingyen” lett volna és hogyha nem működne akkor nem felesleges pénz pazarlás lenne. Szóval elkezdtem a kezeléseket..1-3. HÉT: Benőtt szőrszálakra számítottam, megvettem ezért a „Skin Doctor Ingrow Go”-t, hogy kész legyek a kezelésekre és a rendszeres használatra. Az 1-3 hétben nem sok változást fogtok látni, pedig minden vasárnap használtam. A SS Bare nagyon gyors! Pár pillanat alatt végig lehet menni minden területen és minden területet háromszor lehet kezelni egy alkalomkor, ahogy én is tettem. Nem ajánlják, hogy intim területet kezeljünk, de nem fáj és nem volt problémám a rendszerrel. 4. HÉT: Rémálom!! A 4. hétre elkezdett működni. De akkor miért is rémálom? Nos, annyira sok benőtt szőrszálam volt, nagyon rosszul nézett ki. Sőt állandó piros foltok voltak a mellkasom közepén, ami még a 12. héten is látszott. Felkerestem az ügyfélszolgálatot fényképekkel és megengedték, hogy kicseréljük a gépet a SmoothSKin Muse-ra, ami sokkal erőteljesebb és egy hónapig tart, nem szükséges minden héten kezelni. Nem hibáztathatom az ügyfélszolgálatot, fantasztikusak voltak, de amiért 4 csillagosra értékelem és nem 5-re, az azért van, mert állandó, nagyon kicsi, sötét foltokat okozott a bőrömön, de semmi olyan, amiért aggódnék. 5-12. HÉT: Most már a SmoothSkin Muse-t használtam, amivel minden területet 1x lehet kezelni, mert ez sokkal erőteljesebb és szuper a tény, hogy korlátlan villanásszámmú! Azt megmondhatom, a SS Bare-ral összehasonlítva, hogy sokkal lassabban lehet végig menni minden területen, ami már majdnem frusztráló, de gondolom nem éreztem volna, ha előtte nem használom a Bare-t, de tényleg, mivel a Muse villanásai között is csak kb. egy másodperc telik el, a Bare-nál viszont csak villant, villant és villant. Valóban az 5. héttől vettem észre a változást!! A termék tényleg működik. Hétről hétre egyre kevesebb és kevesebb szőr nőtt. Sőt a 6. hétre a mellkasom alsó felén nem nőtt tovább szőr és most a 12. héten igazából semmi sem volt amit borotválni kellett volna, őrület! Egy-két nagyon világos, gyenge szőrszál van, de szinte semmi. Még mindig van pár piros, benőtt szőrszál, de egyáltalán nem olyan, mint a 4. hét körül és elég gyorsan eltűnnek. A 11-12. héttől azt gondoltam, hogy „igazából nincs is szükségem a kezelésre ezen a héten” – eszembe jutott, hogy a termék előtt, ha borotválkoztam akkor estére már borostás voltam. Most már viszont sima minden terület, ahol használtam a készüléket. A Muse-nak érzékelő szenzora van, amely a megfelelő erősséget állítja be és a jövőre nézve is biztonságos. Mindenkinek ajánlom ezt a terméket, pedig nekem a szőrtelenítés egy rémálom volt. Elég dús szőrzetem van, és érzékeny is a bőröm. Ez a termék működik és pont. Nem hittem volna, hogy ennyivel felülmúlja az elvárásaimat.
 
A doboz tartalma: 
1 db SmoothSkin MUSE fekete készülék
1 db adapter
1 db magyar nyelvű használati útmutató
 
© Cyden Limited © SmoothSkin MUSE 2018
A gyártó előzetes bejelentés nélküli változtatásának jogát fenntartjuk.
A készülék hivatalos magyarországi forgalmazója a Mopa Kft.
189 990,- Ft helyett:
119 990,- Ft
37% kedvezmény

Akciós szépségápolási termékek

GSD DEESS ÚJ Korlátlan villanásszámú IPL szőrtelenítő, 3in1, szuper gyors, automata villantások, akne kezelő és bőrfiatalító lámpa, egyedi Icy Cool hűtő technológia

Korlátlan villanásszámú IPL szőrtelenítő, szuper gyors, akne kezelő és bőrfiatalító lámpa, egyedi Icy Cool hűtő technológia

189 990,- Ft
akciós ár:139 990,- Ft
26% kedvezmény

Tria Beauty 4X FUCHSIA Lézeres szőrtelenítő, erős, gyors, korlátlan lövésszám

lézeres szőrtelenítő, tartós szőrtelenítő gép,korlátlan lövésszám

159 990,- Ft
akciós ár:124 990,- Ft
22% kedvezmény

GSD DEESS ÚJ Korlátlan villanásszámú IPL szőrtelenítő, ICY-COOL Bőrhűtő technológia, szuper gyors, automata villantások, LCD kijelző

korlátlan villanásszámú IPL szőrtelenítő,bőrhűtő technológia, szuper gyors, automata villantás

174 990,- Ft
akciós ár:134 990,- Ft
23% kedvezmény

Tria Beauty 4X GREEN Lézeres szőrtelenítő, erős, gyors, korlátlan lövésszám

lézeres szőrtelenítő, tartós szőrtelenítő gép

159 990,- Ft
akciós ár:124 990,- Ft
22% kedvezmény

Tria Beauty Precision DOVE Lézeres szőrtelenítő, korlátlan lövésszámmal, érzékeny területekre

lézeres szőrtelenítő, tartós szőrtelenítő gép

129 990,- Ft
akciós ár:94 990,- Ft
27% kedvezmény
Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák.

Partnereink

RIO Beauty TRIA Beauty

Bankkártyás fizetési szolgáltatónk

Elfogadott kártyák

Szállító | A GLS gyorsan és biztonságban kiszállítja csomagját
Ne maradjon le egyetlen egy akciónkról, újdonságunkról vagy hasznos tanácsunkról se!
Olyan új információkhoz juthat, amit még a barátnői sem ismernek!
érdekel

Aktuális

Karácsonyi ajándék tippek szülőknek

Karácsonyi ajándék tippek szülőknek

A szülőknek minden évben fejtörést okoz, hogy gyermekeik minek örülnének a legjobban karácsonykor. Cikkünkben egy kis segítséget szeretnénk...
2020 újdonságai

2020 újdonságai

Tekintse meg az idei év újdonságait! A legmodernebb, csúcstechnológiás készülékekkel bővítettük termékpalettánkat!
Miért lehet fontos az otthoni bőrápoló készülékek használata?

Miért lehet fontos az otthoni bőrápoló készülékek használata?

Napjainkban gyakran felmerülő kérdés az, hogy: „Miért menjek kozmetikushoz, ha otthon is meg tudom csinálni magamnak?”
Bemutatjuk az UPBUTY új stratégiai partnerét, a világhírű COSMAX-ot!

Bemutatjuk az UPBUTY új stratégiai partnerét, a világhírű COSMAX-ot!

A koreai COSMAX a világ egyik legnagyobb OEM/ODM kozmetikai gyártója, amely számos vezető szépségápolási márkával dolgozik karöltve (mint pl...

Miért érdemes minket választani?

Több ezer elégedett vásárló, magas minőségű termékek, gyártók

Termékeinket saját magunk is teszteljük a gyári vizsgálatokon kívül, így nagy tapasztalattal rendelkezünk, termékpalettánkat folyamatosan a vásárlók és a piaci trendek igényei szerint bővítjük, így mindig a legkorszerűbb és legmodernebb készülék gyártók termékeit találhatóak oldalainkon.

6 gyár képviseletét látjuk el hazánkban

Az angol DEZAC csoport (Rio beauty, Bodi-Tek), az angol Cyden csoport (SmoothSkin), a német Hydas az amerikai Tria mellett a Japán UPBUTY és az Izraeli Pollogen termékei, melyek kizárólag prémium minőséget képviselnek. A készülékekre extra hosszú, 2 év magyarországi vevőbarát cseregaranciát vállalunk.

Mi tényleg saját raktárból dolgozunk, termékeinket 24 órán belül (munkanap) házhoz szállítjuk

Prémium futárszolgálat gyors kiszállítást végez akár Házhoz, Céghez, Csomagpontra, Futárainknál bankkártyával is lehet fizetni, valamint bemutatótermünkben személyesen is átvehetik a megrendelt termékeket.

100% magyar tulajdonú családi vállalkozás

Rugalmasság, gyorsaság, kedvesség, munkatársaink 11 éve tevékenykednek az otthoni kozmetikai gépek piacán, cégünk közel 8 éves múltra tekint vissza, ÚJ Győri bemutatótermünkben szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt, ahol minden készüléket kipróbálhatnak.

Gyors és vevőbarát ügyintézés (ügyfélszolgálat)

Gyakorlott, felkészült munkatársaink személyre szabott tanácsadással és készülék ajánlással várják. Egyéb kérdésekben is készséggel állunk vásárlóink rendelkezésére.

www.kozmetikaotthon.hu

Bemutatóterem

9021 Győr, Szent István út 10/A.
(Iparkamara épülete az Ibis hotel előtt)

Bemutatóterem
Speciális ajánlatok Speciális ajánlatok

Tria Beauty Age-Defying ránctalanító és bőröregedés gátló arckezelő lézer, 3 fokozat, erős, FDA minősítéssel

ránctalanító és bőröregedés gátló arckezelő lézer

199 990,- Ft
akciós ár:139 990,- Ft
30% kedvezmény

Tria Beauty Positively Clear, Akne kezelő készülék az arc, nyak, mellkas és a hát kezelésére

akne kezelő készülék az arc, nyak, mellkas és a hát kezelésére

99 990,- Ft
akciós ár:54 990,- Ft
45% kedvezmény