*** Minden termék saját raktárkészletből, 14ó-ig megrendelt termékek, másnapi garantált kiszállítással (GLS) ***
SmoothSkin PURE FIT Prémium kategóriás IPL villanófényes szőrtelenítő - Korlátlan villantás, Hipergyors 130 villantás/perc, 10 fokozat, 3 üzemmód

SmoothSkin PURE FIT Prémium kategóriás IPL villanófényes szőrtelenítő - Korlátlan villantás, Hipergyors 130 villantás/perc, 10 fokozat, 3 üzemmód

Cikkszám: SSPURE FIT
124 990 Ft
kosárba
2 Részletben történő Fizetési Lehetőség

A bruttó 100.000,- Ft összértéket elérő, illetve azt meghaladó megrendelés esetén a Szolgáltató bank bevonása nélkül, kamatmentesen lehetőséget biztosít a vételár két részletben történő kiegyenlítésére... Részletek

2 Részletben történő Fizetési Lehetőség

A bruttó 100.000,- Ft összértéket elérő, illetve azt meghaladó megrendelés esetén a Szolgáltató bank bevonása nélkül, kamatmentesen lehetőséget biztosít a vételár két részletben történő kiegyenlítésére. (A jelen pontban rögzített értékhatár elérése érdekében az egyedileg leadott megrendelések nem vonhatók össze.)

Első vételár-részlet: A Felhasználó a megrendelt termék(ek) vételárának 50%-át köteles a Szolgáltató által kiállított díjbekérő alapján, a díjbekérő kiállításától számított 3 napon belül átutalással megfizetni.

Második vételár-részlet: A megrendelt termék(ek) vételárának fennmaradó összegét (50%) a Felhasználó köteles a megrendelés leadását követő 45 napon belül átutalással kiegyenlíteni.

A megrendelt termék(ek) kiszállítására és a végszámla kiállítására azt követően kerül sor, hogy a megrendelt termék(ek) vételára a Szolgáltató bankszámláján maradéktalanul jóváírásra került.

A megrendeléskor egyúttal termékfoglalás is történik, így a megrendelt termék(ek) garantáltan kiszállításra kerül(nek) a megrendelésben rögzített áron és tételben.

A részletfizetéssel kapcsolatosan érdeklődni
ezen a telefonszámon lehet H-P 9:30-17:00 között:
+36 30 656 0292

Saját raktárban
Ha most megrendeli, a termék 2023. december 12-én Önnél lesz.
Ezt a terméket Ingyen Szállítjuk!
Ha a megrendelt termékek összára 29 990 Ft alatti, akkor 1 990 Ft, felette ingyenes.
A készülék előnyei
 • 2022 legjobb szőrtelenítő gép díj győztese kategóriájában!
 • FDA minősítéssel
 • Korlátlan villantás
 • Preciziós fej a nehezen kezelhető felületekhez
 • 10 fokozatú intelligens villantáserősség
 • Érzékeny bőr funkció
 • Hipergyors 130 villantás/perc
 • Hozom, viszem, háztól házig 2 éves garanciával! **

Miért érdemes minket választani?

Több ezer elégedett vásárló, magas minőségű termékek, gyártók

Termékeinket saját magunk is teszteljük a gyári vizsgálatokon kívül, így nagy tapasztalattal rendelkezünk, termékpalettánkat folyamatosan a vásárlók és a piaci trendek igényei szerint bővítjük, így mindig a legkorszerűbb és legmodernebb készülék gyártók termékeit találhatóak oldalainkon.

7 gyár képviseletét látjuk el hazánkban

Az angol DEZAC csoport (Rio beauty, Bodi-Tek), az angol Cyden csoport (SmoothSkin), a német Hydas az amerikai Tria mellett a Japán UPBUTY, az Izraeli Pollogen termékei és a kanadai UPPERCANADA, mind prémium minőséget képviselnek. A készülékekre extra hosszú, 2 év magyarországi vevőbarát cseregaranciát vállalunk.

Mi tényleg saját raktárból dolgozunk, termékeinket 24 órán belül (munkanap) házhoz szállítjuk

Prémium futárszolgálat gyors kiszállítást végez akár Házhoz, Céghez, Csomagpontra, Futárainknál bankkártyával is lehet fizetni, valamint bemutatótermünkben személyesen is átvehetik a megrendelt termékeket.

100% magyar tulajdonú családi vállalkozás

Rugalmasság, gyorsaság, kedvesség, munkatársaink 11 éve tevékenykednek az otthoni kozmetikai gépek piacán, cégünk több mint 13 éves múltra tekint vissza, ÚJ Győri bemutatótermünkben szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt, ahol minden készüléket kipróbálhatnak.

Gyors és vevőbarát ügyintézés (ügyfélszolgálat)

Gyakorlott, felkészült munkatársaink személyre szabott tanácsadással és készülék ajánlással várják. Egyéb kérdésekben is készséggel állunk vásárlóink rendelkezésére.

 • Leírás
 • Video
 • A termék értékelése (6)
 • Gyakori kérdések
 • Kapcsolódó termékek
Leírás
IPL villanófényes szőrtelenítő, korlátlan villanás, hipergyors (60-130 villantás/perc), 3 üzemmód, intelligens gép, 10 fokozat, érzékeny bőr, precíziós fej, FDA  minősítés, ez a SmoothSkin PURE FIT új modellje! Igazi prémium kategória azoknak akik a legjobb IPL gépet szeretnék társuknak otthoni kezeléseik során. A készülék igazi minőségi anyagok felhasználásával és a környezetvédelmet szem előtt tartva fenntartható technológiával készül a lebomló és újra hasznosítható csomagolásával együtt.
 
A SmoothSkin eltér a többi IPL szőrtelenítő gép gyártótól, mivel az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszer engedélyeztetési Hivatal (FDA) bevizsgálásával és engedélyével rendelkező IPL technológiát használ készülékeiben. Ez a minősítés az egyik legjelentősebb a világon, hiszen a mindenre kiható tesztek sokaságából álló vizsgálat nem csak egyszer történik meg, hanem ad- hoc jelleggel a termék életútjában is bármikor előfordulhat. Így biztos lehet abban, hogy magas mínőségű és hatékonyságú terméket vásárol.
 
Már nincs szükség az otthoni szőrtelenítésnél kompromisszumokra! Vigye otthona kényelmébe a szalon sebességű és minőségű kezeléseket.
Ismerje meg a SmoothSkin Pure Fit IPL szőrtelenítőjét, amely a legek készüléke!
 
UPDATE!
A SmoothSkin PURE FIT modellje megnyerte kategóriájában az idei Best beauty & Grooming Tools díjátadón 2022 legjobb szőrtelenítő gép díját!  Köszönjük a bizalmat!
 
 

A SmoothSkin-t választották a világelső IPL szőrtelenítő márkájának*:

Több mint 1 milló eladott készülék, többszáz különböző bőrtónusú páciensen végzett több mint 4000 klinikai teszt eredményeként biztosithatjuk, hogy a SmoothSkin IPL készülékek biztonságosak és hatékonyak!
Magasfokú IPL technológia, amit az Egyesült Királyságban fejlesztettek ki és alkottak meg, a több, mint 30 éves tapasztalattal rendelkező, világvezető szakemberek**.
A legerősebb IPL szőrtelenítő készülék a piacon***.
A nők 96%-a ajánlaná a SmoothSkin Pure készüléket annak, aki szeretné csökkenteni a nem kívánatos szőrzetet****.
Egyedüli FDA minősített technológia a legmagasabb hatékonyságért.
 
*: Forrás: Maia Research Services: Global IPL Hair Removal Devices Market Research Report-2019-2020 globális eladás alapján az otthoni IPL szőrtelenítőkről
**: Az első cég, akik piacra dobták az otthon használható IPL készülékeket
***: a vezető versenytársakhoz viszonyítva
****: egy erkölcsileg elfogadott klinikai tanulmány alapján
 
A SmoothSkin korábbi IPL modelljei már számos díjat, elismerést szereztek az utóbbi években, de a kemény munka nem állt meg. Minden, amit létrehoznak a folyamatos kutatásnak és fejlesztésnek köszönhető, napjaink leginnovatívabb IPL technológiáját alkalmazzák nem véletlenül, hiszen a márka fő célja, hogy ők készítsék a legjobb IPL szőrtelenítő gépet az iparban.
 
A készülék megalkotója, az angol Cyden Limited*, aki elsőként vett részt a profi fény alapú kozmetikai szőrtelenítő készülékek kifejlesztésében, gyártásában és elterjedésében. A cég nevéhez fűződik a forradalmi iPULSE technológia, amely alapjaiban változtatta meg a szőrtelenítési kezelések fogalmát.
 
A piacon kapható modellek szinte mindegyike egyénileg szabályozható villanáserősséggel (általában 1-5-ig) rendelkezik. Vagyis magunknak kell meghatározni, hogy milyen erősséget válasszunk, szerintünk mi a megfelelő számunkra. Ez sokszor nehézkes, egy idő után pedig már bosszantó, hogy mindig meg kell szakítani a kezelést, hogy egy újabb intenzitást válasszunk ki.
 
Ahhoz, hogy a leghatékonyabb kezelést tudjuk elérni (legoptimálisabb villanás erősséget) testünkön, az eltérő bőrfelületek miatt (arc, bikini vonal, láb stb.) folyamatosan állitanunk kellene a kezelés energiaszintjét. Ha erős az energiaszint, fájdalmas lesz a kezelés, akár meg is éghet a bőrünk, ha gyenge akkor pedig nem lesz elég hatékony!
Szerencsére a SmoothSkin Pure Fit-tel nem lesz ilyen probléma az intelligens bőrérzékelő rendszer által gördülékenyen tudjuk elvégezni a kezeléseket az új precíziós fejnek köszönhetően a kisebb (pl. ujjak), érzékenyebb területeken is!
 
A SmoothSkin PURE Fit videó:
 

Amiben a SmoothSkin Pure Fit más:

A beépített egyedi fejlesztésű szuper érzékeny bőrszenzornak és a 10 fokozatnak köszönhetően a gép a bőrnek mindig a legmegfelelőbb energiaszintet állítja be minden körülmények között.
 
Így személyre szabott kezeléssorozatot végezhetünk el (akár a kezelő a kozmetikában), mely esetében soha nem volt még ennél hatékonyabb az otthoni szőrtelenítési eljárás!
 
Ezzel szó szerint a SmoothSkin Pure Fit készüléke verhetetlen a kezelések eredményességében!
 
A SmoothSkin Pure Fit IPL az intelligens villanófényes szőrtelenítő készülék, KORLÁTLAN VILLANTÁSSAL:
 
A készülék automata tovább fejlesztett bőr - bőrszín érzékelővel és automata szintbeállítás funkcióval rendelkezik. Így akár a sötétebb, napbarnította bőrt is kezelheti biztonságosan, hiszen az érzékelők az energia szintet a bőrszínnek megfelelően állítják be.
 
Egyedülálló a készülékbe beépített „Gentle" mód is, mely az érzékenyebb bőrhöz nyújt ideális kezeléseket.
 
A SmoothSkin Pure Fit készülék, korlátlan villantásra képes, mely azt jelenti, hogy nem kell benne soha villanófejet/ lámpát cserélni.
 
Egyedülálló technológiája a „Detect" és "SET” Funkció, azaz „Érzékelésen alapuló önbeállítás”
 
A készülék intelligenciája abban rejlik, hogy a bőrtónust megvizsgálva, mindig az Ön számára legideálisabb erősséggel villantja a készülék, így biztosak lehetünk abban, hogy maximális hatékonysággal távolítja el a szőrszálat, de a bőrön semmilyen károsodást nem okoz. Ennek köszönhető, hogy a genetikailag sötétebb bőrű, valamint napbarnított bőrű hölgyek és urak is bátran használhatják.
Használatakor Ön is ellenőrizheti a készülék 2 oldalán látható kezelő ablakon a készülék által beállított energiaszintet.
 
A készülék technológiájának köszönhetően a legtöbb bőrön használható, csak a legsötétebb bőrtónuson nem, ezen kívül nagyon világos szőrzeten sem alkalmazható.
 

A SmoothSkin Pure Fit forradalmi készülék legfontosabb jellemzői:

• korlátlan villanásszám
• 10 erősségi fokozat
• továbbfejlesztett bőrérzékelő szenzor
• precíziós fej a kisebb területek kezeléséhez (arc/hónalj/bikinivonal, újjak)
• 2 féle kezelési mód: stamp (nyom és villant) és glide (gomb lenyomásával folyamatos villantások)
• 3 féle üzemmód: intenzív (makacs területekre, lehető legnagyobb hatékonysággal villant), gyengéd (érzékeny területekre) és gyors (nagyobb felületek gyors kezeléséhez, ill. az utókezeléshez)
• fájdalommentes kezelések egy egyedülálló, innovatív készülékkel
• használatával csökkennek a pigment foltok
• hipergyors, akár 130 villanás/perc
• szinte minden bőrtípus kezelhető vele
Fenntarthatóság érdekében 100%-ban újrahasznosított anyagok és csomagolás használata!
• 2 év vevőbarát cseregaranciával
 
 
 

A SmoothSkin Pure Fit intelligens IPL hipergyors, hatékony és erős:

SmoothSkin Pure Fit a leghatékonyabb és a legerősebb otthoni használatra kifejlesztett IPL technológiával dolgozó szőrtelenítő gép a piacon, mellyel az egyes testfelületek kezelését akár pillanatok alatt elvégezheti. Használata gyors és egyszerű. Gyorsasága abban mutatkozik meg, hogy a percenkénti villanásszáma elérheti a 130-at, ami már vetekszik néhány profi kozmetikai IPL géppel. Gyakorlatban a nagyobb területek (mint például a lábak) szőrtelenítésével néhány perc alatt végezhetünk!
 
Használata biztonságos és könnyű, maximális teljesítmény bőre igénye szerint!
 
A gép használatához semmilyen védőfelszerelésre, vezető gélre nincs szükség. A készülék gyönyörű megjelenésének és ergonomikus kialakításának köszönhetően kényelmes használatot tesz lehetővé, valamint bárhová magával viheti, akár nyaralások, utazások alkalmával is.
 
Teste szinte bármely pontján használható, az arctól kezdve egészen a lábujjakig, az újonnan kifejlesztett precíziós fejjel a kisebb területek kezelése még egyszerűbbé és hatékonyabbá vált!
 
A Smoothskin Pure Fit készülék alkalmas többek között arra, hogy eltávolítsa az arcról a nem kívánt szőrszálakat, illetve használható a végtagokon, háton, hason, mellkasok és az intim területeken is. Részletes információt használati útmutatónkban talál, mely online is letölthető.
 
Nem kell aggódnia amiatt, hogy bőrén bármiféle elváltozást vagy tartós pirosságot okoz a készülék használata, hiszen a „Detect and Set”, azaz „Érzékelésen alapuló önbeállítás” funkciónak köszönhetően a bőrtípusához legjobban alkalmazkodó kezelési szintet választja meg a készülék. Nyugodtan rábízhatja magát a készülékre, mert ez a funkció az egész testen működik!
 

Stamp és Glide kezelési módszerek:

A készülék kétféle kezelési módszerrel dolgozik, annak érdekében, hogy használata a kisebb és a nagyobb felületeken egyaránt kényelmesen használható legyen.
 
Glide üzemmód: Csak tartsa lenyomva a bekapcsoló gombot. Egyenlő időközönként, folyamatosan, egymást követve bocsájtja ki a készülék a villanásokat a bőrre, hogy ezzel is gyorsíthassa a nagyobb felületek kezelését, mint például a végtagok, vagy férfiak esetén a hát, mellkas.
 
Stamp üzemmód: „Nyom és villant.” A kisebb, kényes területekre ajánlott, mint például a bikinivonal vagy a bajusz. Egyszerűen csak helyezze a készülékre a precíziós fejet, majd a bőrre helyezett készüléken nyomja meg a bekapcsoló gombot minden alkalommal, amikor szeretné, hogy villantson.
 

Egyedülálló Gentle mód funkció, mely gyengéd a bőrhöz:

Ha megnyomja a „Gentle Mode” gombot, csökkenti a felszabaduló energiát az eszköz. Ez a funkció segít azoknak, akiknek érzékeny a bőre, vagy a kezelés túl kényelmetlen kezdetben, hozzászoktatja a bőrt a kezelésekhez. Ez a funkció ki-be kapcsolható.
 

A SmoothSkin Pure Fit IPL egyszerű használata:

• Használat előtt borotválja le a kezelni kívánt területet (minden látható szőrszálat a kezelés előtt kb. 24 órával távolítsa el). A bőr felszínén maradt szőrszálak károsíthatják a készülék elejét, és káros reakciókat okozhatnak.
• Tisztítsa és szárítsa meg a területet.
• Kapcsolja be a készüléket. Az első használat előtt figyelmesen olvassa végig a használati útmutatót.
• Intelligens bőrérzékelő, érzékelés és beállítás: A SmoothSkin Pure Fit két egyedülálló, kifinomult bőr tónusérzékelővel rendelkezik, amelyek a kezelőablak két oldalán helyezkednek el. A kezelés során az érzékelők folyamatosan aktívak, a megfelelő bőrszínt keresik.
• Ha a két bőrtónus érzékelő NEM érzékel érvényes bőrszínt, akkor a készülék nem fog villantani. A készülék csak akkor érzékeli a megfelelő bőrtónust, ha mindkét bőr tónusérzékelőt (a kezelőablak mindkét oldalát) a bőrre nyomják.
 
 

A kezelés:

Nyomja a készüléket a kezelendő területhez. Győződjön meg róla, hogy az érvényes bőrtónus látható a teljesítménykijelzőn (POWER BAR).
Nyomja meg az aktiváló gombot. A készülék villan, és melegséget fog érezni. A villanási fény narancssárga/vörös színű. Ez normális, nem kell aggódnia.
Helyezze át a készüléket a következő kezelendő területre, és így haladjon tovább.
Győződjön meg róla, hogy a teljes területet kezelte, de ne kezelje ugyanazt a területet kétszer (átfedéses villantással).
 
A klinikai tesztelés során résztvevő hölgyek többsége (50-ből 48) ajánlaná a SmoothSkin Pure Fit készüléket az ismerősének és a felhasználók 94%-a számolt be látható, tartós szőrzetcsökkenésről.
 
 

SmoothSkin Pure Fit kezelési üzemmódok:

Az Intenzív üzemmód bekapcsolásával a lehető legnagyobb hatékonysággal villant a készülék. Természetesen itt is minden egyes villanás leadása előtt érzékeli a bőrszenzor a biztonságosan megengedett maximális teljesítmény leadását. A makacs területek kezeléséhez ajánlott az Intenzív üzemmód, ahol erősebben és sűrűbben nőnek a szőrszálak (pl. hónalj, bikini vonal).
 
A Gentle, azaz a Gyengéd üzemmódot akkor javasoljuk, ha az Intenzív üzemmódot túl fájdalmasnak érzi. A Gyengéd üzemmódban a teljesítmény alacsonyabb, vagyis az intenzitási szint csökken.
 
A Gyors üzemmód a lehető leggyorsabb kezelést teszi elérhetővé, így a teljesítmény alacsonyabb szintre vált. A Gyors üzemmódot a nagyobb területek kezeléséhez ajánljuk (pl. kar, láb), ahol ritkábban nőnek a szőrszálak, vagy ahol gyorsan szeretné elvégezni a kezelést. Illetve, utókezelésnél is ebben az üzemmódban javasolt használni a készüléket (amikor már letelt a 12 hetes kezdeti időszak).
 
A készülék bekapcsolását követően az alapértelmezett üzemmód az Intenzív üzemmód. Az üzemmód megváltoztatása a fő be/kikapcsoló gomb alatt található üzemmód gomb megnyomásával lehetséges.
 
A három üzemmódon felül lehet még választani a Glide és a Stamp mód közül is. A Glide módban automatikusan villant a készülék, ha megfelelően érintkezik a kezelőfej a bőrrel. Ez a mód a nagyobb felületek kezelésére javasolt, hiszen így még a láb vagy a kar kezelése is pár perc alatt elvégezhető. A Stamp módban pedig a gomb megnyomásával egy villanás történik. A Stamp mód kisebb felületek kezelésére alkalmas, mint pl. az arc, hónalj, bikini vonal.
 
 

Környezetvédelem:

A CyDen Limited figyel a környezetvédelemre, a készülékek prémium csomagolása 100% újrahasznosított és környezetbarát, gyorsan lebomló anyagokból készülnek.
 
 
 

**Hozom, viszem, háztól házig Garancia:

A készülék normál használata esetén 2 év kényelmi magyarországi cseregaranciát biztosítunk, melyet a blokk, számla és garancialevél ellenében lehet érvényesíteni a vevőszolgálat elérhetőségein. A hozom, viszem, háztól házig garancia azt jelenti ha a termék meghibásodik a bejelentést követően amennyiben a készülék nem javítható, úgy az új készüléket kiszállítjuk a hibásat pedig egyúttal visszahozatjuk a GLS futárszolgálattal mindezt térítés mentesen!
 

A doboz tartalma:

1 db SmoothSkin Pure Fit készülék
1 db precíziós fej
1 db adapter
1 db magyar nyelvű gyors használati útmutató 
 
© Cyden Limited © SmoothSkin Pure Fit 2021
A gyártó előzetes bejelentés nélküli változtatásának jogát fenntartjuk.
A készülék hivatalos magyarországi forgalmazója a Mopa Kft.
 
Kereső címkék: Braun Silk expert, Arc epilátor, epilátor, epilator , arc szőrtelenítő, philips lumea, dermagene, light 3in 1 IPL, 
Video

Video

A termék értékelése (6)

A termék értékelése

(6 vásárlói vélemény - Értékelés: 5/5.0)
Regisztráljon és jelentkezzen be, ha Ön is szeretné megosztani másokkal véleményét.
Pető István
2023.10.09. 09:11
Holló Éva
2023.03.29. 09:31
Nagyon elégedett vagyok a termékkel szupergyors jól néz ki hamar megkaptam már látom az eredményt a fiammal is pedig neki erősebb a szőrzete És valóban végzi a dolgát a gép jóval kevesebb a szőrzet már pár hónap után is
Holló Éva
2023.01.02. 12:37
Buglyó Ferenc
2022.12.12. 10:45
Ajándékba vásároltam feleségemnek. Csomagolása igényes megjelenésű, akár csak a termék. Az egész nagyon compact, egyszerű, felhasználóbarát . (Bár férfi szemmel tudnék minden ilyen készüléknek plussz funkciót ajánlani) Teljes megelégedéssel használja párom, immár negyedik hete. Előre a sima lábakért ! :)
Hangács Róbert
2022.07.18. 05:37
Jól működik!
Pataki Hajnalka
2022.03.04. 05:52
Én bízom a "gépben" , de sajnos még nem telt el annyi idő,hogy látványos eredmény legyen. Pár hét múlva tudnék konkrét véleményt alkotni.
Gyakori kérdések

Gyakori kérdések

Mennyi ideig működik a Smoothskin Pure Fit készülék?
 A legtöbb készüléknél a piacon pontosan meg van határozva, hogy hány villanás kibocsájtására képes. A lámpa kiégése után egy új eszköz, vagy egy új lámpát kell vásárolni – de nem a SmoothSkin-nál!
A legújabb technológiának köszönhetően, SmoothSkin Pure megnövelt élettartamú lámpája korlátlan számú villantást ígér, (ami kb. 1.000.000 felett is 100% energiával villant), így nem kell aggódnia a fent említett dolog miatt.
A készülék normál használata esetén 2 év vevőbarát, SmoothSkin magyarországi cseregaranciát biztosítunk.
 
Miért nem tudom elindítani a SmoothSkin Pure Fit készülékem?
 Először ellenőrizd, hogy:
• a tápegység megfelelően van-e csatlakoztatva,
• készenléti módban van-e a készülék,
• a bőrszín szenzor a bőrhöz teljesen hozzá van érintve.
Bőröd lehet túl sötét és emiatt nem ajánlott a használata számodra. Ellenőrizd a bőrszín diagramot.
Ha nem tudod, hogy kell működtetni, kérjük, hívja az ügyfélszolgálatunkat.
További információt az e-mail címen, illetve az ügyfélszolgálatunktól a 36-30-656-0292-es telefonszámon kérhetsz.
 
A SmoothSkin Pure Fit készülékem elején fekete foltok vannak, mi a teendő?
 Nincs probléma, nem befolyásolja a készülék teljesítményét. Ezek csupán a bőr felületéről származnak, maradék szőrszálak, borosta.
Legközelebb, győződj meg arról, hogy a kezelni kívánt bőrfelületet borotválás után teljesen megtisztítottad. Ha bármi egyéb kérdésed merülne fel, kérjük keresd fel az ügyfélszolgálatunkat.
 
A SmoothSkin Pure Fit készülékem oldalán található kijelző első fénye pirosan világít, mi a teendő?
 A kezelni kívánt bőrfelület túl sötét a kezeléshez. A SmoothSkin Pure Fit készülékben található egy intelligens bőrszenzor, amely automatikusan beállítja az optimális intenzitási szintet, a bőrtónusodnak megfelelően. Az IPL technológiát sajnos nem lehet minden bőrtípuson használni, nem működik a nagyon sötét bőrön.
Van egy enyhén feketés, felhő szerű buborék a lámpában, ez nem probléma?
Ez teljesen normális, a lámpa a legmagasabb minőségi előírásoknak is megfelel. Ez nem befolyásolja a készüléket, a teljesítményt.
Nem kellene lennie egy üvegnek a kezelőablakon?
 Nem, semmilyen üvegnek sem kell érintkeznie a bőrhöz. Az üvegszűrőt a készülékben helyeztük el.
Hogyan tisztíthatom a készülékem?
 Óvatosan töröld le puha, száraz ruhával és figyelj oda, nehogy megsértse a kezelőablakot a tisztítás során. Kérjük, olvasd el a használati útmutatót további útmutatásért.
Az normális, ha égett szagot érzek használat közben?
Ha használat közben égett szagot érzel, akkor nem megfelelően készítetted elő a kezelni kívánt bőrfelületet. A bőrfelületnek teljesen csupasznak kell lennie (a legjobb eredményekért borotvával kell eltávolítani a kezelni kívánt bőrfelületről a szőrszálakat, de ha nem teljesen borotváltad le a felületet, akkor lehet, hogy kárt okozhatsz a készülékben), tisztának és száraznak. Ha maradt látható szőrszál a kezelni kívánt bőrfelületen, akkor az megéghet a készüléktől a kezelés alatt.
Ha bármilyen kétséged van, hagyd abba a kezelést és lépj kapcsolatba az ügyfélszolgálatunkkal.
 
A készülék oldalán az intenzitási szint kijelző világít vagy furcsán villog. Mi a teendő?
 A SmoothSkin Pure Fit készülék hibát jelez. Ne használd a készüléket és kérjük, keresd fel az ügyfélszolgálatunkat.
Hogyan tudok másik kezelési módot kiválasztani?
 A készülék bekapcsolása után, az alapbeállítás a teljesítmény mód. A kezelési módok között a Mód gomb megnyomásával lehet lépkedni, amely a fő aktiváló gomb alatt helyezkedik el.
Milyen kezelési üzemmódot válasszak?
A Teljesítmény üzemmód bekapcsolásával a lehető legnagyobb hatékonysággal villant a készülék. A makacs területek kezeléséhez ajánlott a Teljesítmény üzemmód, ahol erősebben és sűrűbben nőnek a szőrszálak (pl. hónalj, bikini vonal).
A Gentle, azaz az Érzékeny üzemmódot akkor javasoljuk, ha a Teljesítmény üzemmódot túl fájdalmasnak érzi. Az Érzékeny üzemmódban a teljesítmény csökken, vagyis az intenzitási szint csökken.
A Gyors üzemmód a lehető leggyorsabb kezelést teszi elérhetővé, így a teljesítmény alacsonyabb szintre vált. A Gyors üzemmódot a nagyobb területek kezeléséhez ajánljuk (pl. kar, láb), ahol ritkábban nőnek a szőrszálak, vagy ahol gyorsan szeretnéd elvégezni a kezelést. Illetve, utókezelésnél is ebben az üzemmódban javasolt használni a készüléket (amikor már letelt a 12 hetes kezdeti időszak).
 
Nem villant a SmoothSkin Pure Fit készülékem, mi a teendő?
 A SmoothSkin Pure Fit készüléket bőrérzékelő szenzorral szereltél fel, hogy minden egyes villanás előtt ellenőrizze, hogy megfelelően érintkezik-e a kezelőablak a kezelni kívánt bőrfelülettel, a biztonság érdekében. A bőrérzékelőnek a bőrfelülettel érintkeznie kell, különben nem villant a készülék. Ha nem villant a készüléked, próbáld meg úgy helyezni a készüléket, hogy teljesen érintkezzen a kezelőablak a bőröddel, különösen figyelj oda például a kar vagy a sípcsont kezelésére.
Milyen gyakran kell használnom a SmoothSkin Pure Fit készülékem?
 Hogy a legjobb eredményeket érd el, azt javasoljuk, hogy hetente használd a készüléket 12 héten át. Nem lenne semmilyen más hatása, ha hetente többször használnád. Ám ne feledd el, hogy a SmoothSkin Pure Fit készülékkel a makacs területeket, mint pl. a hónalj, többször kezelheted (maximum háromszor kezelheted ugyanazt a területet).
Az első pár héten, ugyanúgy fognak még nőni a szőrszálaid, nem kell megijedni. Ezek azok a szőrszálak, amelyeket nem a szőrnövekedési fázisban voltak a előző kezelésekkor (az IPL ekkor a leghatékonyabb). Csak folytasd a kezeléseket és általában kb. a negyedik héttől nőnek vissza lassabban a szőrszálak. Miután végeztél a 12 hetes kezelési időszakkal, már csak utókezeléseket kell végezned egy-két havonta, hogy megmaradjon a szuper eredmény.
 
Hogyan működik az intelligens bőrszenzor?
 Amikor a bőrérzékelő szenzorok a kezelendő bőrfelülettel érintkeznek, akkor kék fényt bocsátanak ki, amely visszaverődik a bőrödről. A készülék nem csak azt érzékeli, hogy megfelelően érintkezik a bőrfelülettel, hanem szabályozza az intenzitási szintet is a te bőrtónusod szerint, így maximális eredmények érhetők el.
Kapcsolódó termékek
Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák.
Ne maradjon le egyetlen egy akciónkról, újdonságunkról vagy hasznos tanácsunkról se!
Olyan új információkhoz juthat, amit még a barátnői sem ismernek!
Érdekel
 Miért használjunk ultrahangos párásítót gyermekünk hálószobájában is?

Miért használjunk ultrahangos párásítót gyermekünk hálószobájában is?

Mondj búcsút a fullasztó levegőnek és a száraz bőrnek!
Bemutatjuk az otthoni IPL szőrtelenítés új dimenzióját, avagy már nem álom az otthoni luxus

Bemutatjuk az otthoni IPL szőrtelenítés új dimenzióját, avagy már nem álom az otthoni luxus

A luxus minőségű IPL készülékek megtestesítője, a ULIKE! Örömmel ismertetünk meg a vadonatúj márkánkkal, a ULIKE-al. A világ luxus minőségű...
ULIKE vállalatról röviden, luxus kategóriás otthoni IPL gépek gyártója

ULIKE vállalatról röviden, luxus kategóriás otthoni IPL gépek gyártója

A 2013-ban alapított ULIKE vállalat a megalakulásakor már előnnyel indított, hiszen maga köré gyűjtötte a szőrtelenítés technológiában addig...
www.kozmetikaotthon.hu

Bemutatóterem

9021 Győr, Szent István út 10/A.
(Iparkamara épülete az Ibis hotel előtt)

Partnerünk
RIO Beauty TRIA Beauty SmoothSkin
Bankkártyás fizetési szolgáltatónk
Simplepay
Elfogadott kártyák
Elfogadott kártyák
Futárszolgálat
Szállító | A GLS gyorsan és biztonságban kiszállítja csomagját
Speciális ajánlatok Speciális ajánlatok