TriPollar Pose Vx rádiófrekvenciás,testkezelő - MULTI-RF, DMA technológiás test- bőrfeszesítő, zsírcsökkentő, narancsbőr elleni készülék
New
TriPollar Pose Vx rádiófrekvenciás,testkezelő - MULTI-RF, DMA technológiás test- bőrfeszesítő, zsírcsökkentő, narancsbőr elleni készülék

TriPollar Pose Vx rádiófrekvenciás,testkezelő - MULTI-RF, DMA technológiás test- bőrfeszesítő, zsírcsökkentő, narancsbőr elleni készülék

Item number: POSEVX
-13% discount
589,70 € instead:
512,80 €
Add to basket
In own warehouse
This product is Delivered free of charge!
Ha a megrendelt termékek összára 29 990 Ft alatti, akkor 1 990 Ft, felette ingyenes.
Gift products accompanying the product

Why should you choose us?

Thousands of satisfied customers, high-quality products, manufacturers

We test our products ourselves in addition to factory tests, so we have a lot of experience, we are constantly expanding our product range according to the needs of customers and market trends, so you can always find the products of the most modern device manufacturers on our pages.

We represent 7 factories in Hungary

The products of the English DEZAC group (Rio beauty, Bodi-Tek), the English Cyden group (SmoothSkin), the German Hydas, the American Tria, the Japanese UPBUTY, the Israeli Pollogen and the Canadian UPPERCANADA, which only represent premium quality. We offer an extra-long, 2-year Hungarian customer-friendly exchange guarantee for the devices.

We really work from our own warehouse, our products are delivered to your home within 24 hours (working days)

Premium courier service makes fast deliveries even to Home, Company, Parcel Point, with our couriers you can also pay with credit card, and you can also pick up the ordered products in person in our showroom.

100% Hungarian-owned family business

Flexibility, promptness, kindness, our colleagues have been active in the home cosmetic market for 11 years, our company has a history of almost 8 years, we welcome all interested people in our NEW showroom in Győr, where you can try all the devices.

Fast and customer-friendly management (customer service)

Our experienced, well-prepared colleagues await you with personalized advice and device recommendations. We are also available to our customers for other questions.

 • Description
 • Video
 • A termék értékelése
 • Related products
Description
Az izraeli TriPollar Pose Vx rádiófrekvenciás, testkezelő MULTI-RF+DMA izomstimulációval kombinálva, hatékony narancsbőr ellen, kiváló zsírcsökkentő és bőrfeszesítő. Bemutatjuk az otthoni esztétikai testkezelések legnagyobb forradalmát, amely garantált, páratlan alakformálást és bőrfiatalítást kínál Nőknek és Férfiaknak is!
 
A Pollogen vállalat a 3. generációs TriPollar® MULTI-RF technológiáját a modern DMA-val párosítja az új POSE Vx készülékében, mely eredményeképpen kombinált és erőteljes kezelést kínál a comb, csípő, fenék, derék, has, és karok kezelésére.
 
A dermisz és a hypodermisz rétegeinek dinamikus rádiófrekvenciával történő megcélzása feszesít, és megemelt hatást kölcsönöz a bőrnek, ezen felül felgyorsítja a zsírszövet természetes anyagcseréjét, aminek következtében a zsírsejtek összezsugorodnak, ezáltal kontúrosabb megjelenést tesz lehetővé. Ha ezt a technológiát DMA-val kombináljuk, amely technológia stimulálja és tonizálja az izomrostokat, valamint hozzájárul a nyirokelvezetéshez. A test formája és fiatalodása azonnal látható, valamint ezek az eredmények hosszantartóak.
 
A professzionáls színvonalú testesztétikai kezelések már otthon is elérhetőek.
 
A használók élvezhetik a kisimult és felfrissült bőr megjelenését, ezen kívül a striák és a bőrgödröcskék megjelenése is láthatóan csökken. A POSE Vx rendszeres és kezelési protokollnak megfelelő használatával bármely testrészen el lehet érni a kívánt esztétikai eredményeket. Egy könnyen használható, fájdalommentes eszköz, amely klinikailag bizonyítottan biztonságos, és hatékonyan feszesíti a bőrt, valamint javítja annak általános megjelenését, ezen felül minden bőrtípus kezelésére alkalmas.
 
 
 
 
Magas frekvenciájú Rádiófrekvenciás (RF) technológia és a fejlett Dinamikus izomaktiválás (DMA)
 
A POSE Vx ötvözi az erőteljes, professzionális színvonalú magas frekvenciás RF (rádiófrekvencia) technológiát a fejlett DMA-val (dinamikus izomaktiválás), hogy megcélozza a bőr különböző rétegeit, a hypodermiszt és a test izomrétegeit. Ez a kombinált és dinamikus kezelés fokozza a zsíranyagcserét, aminek hatására a zsírsejtek zsugorodnak, emelik és feszesítik a bőrt, valamint biztonságosan és hatékonyan serkentik az izmokat a jobb tónus elérése érdekében, tartós eredményt kölcsönözve használójának. Az előzőekben említett technológiák klinikailag bizonyítottan képesek befolyásolni a bőr különböző rétegeit a kiváló hatás érdekében; az RF technológia a dermális és a hipodermális réteget egyaránt megcélozza a cellulit megjelenésének javítása, valamint a simább és feszesebb bőr érdekében. A DMA technológia egyedülálló módon aktiválja az izmokat, hozzájárul azok tónusához, az átmeneti mikrokeringéshez és nyirokelvezetéshez, valamint általános feszesítő hatást biztosít.
 

Tudd meg miben más a MULTI-RF innováció!

A szabadalmaztatott új generációs MULTI-RF technológiát már négy elektródával látták el, ügyelve arra, hogy túlszárnyalja az eddigi mono- és bipoláris rádiófrekvenciák korlátait. A Pollogen gyártó fejlesztette ki az első otthon használható MULTI-RF készülékeket. Ők tették lehetővé, hogy ezeket a professzionális kezeléseket már otthonunk kényelmében is el tudjuk végezni egy kompakt, könnyen kezelhető termék használatával. MULTI-RF készülékeknek nevezzük azokat a megoldásokat, amelyek legalább három, vagy ennél több elektródával rendelkeznek. A piacon fellelhető TriPollar készülékek már nem csak több elektródát, hanem több elektróda párt alkalmaznak, így az RF hullámai célzottak és sokkal mélyebbre jutnak. Az új fejlesztésű elektródák hatékonyabb eredményeket biztosítanak azáltal, hogy jobb fedést és pontos melegítést tesznek lehetővé a bőrnek a kezelés soránEz a 3. generációs RF energia soha nem látott hatékonysággal kezeli a bőr mélyebb rétegeit is.
 

A biztonságos használatért a beépített termisztor felel

A Tripollar készülékek jelenleg az egyetlenek, amelyek kb. 1 perc alatt képesek felmelegíteni 38˚C-osra a bőrt. Ez a hőmérséklet a klinikai hatékonysághoz és eredményekhez szükséges legalacsonyabb hőmérséklet. Egyetlen másik versenytárs készüléke sem kerül ezen érték közelébe. A TriPollar POSE Vx gyorsan eléri az effektív hőmérsékletet és fenntartja azt a kezelés folyamán. Ezen tulajdonságán kívül még különlegesebbé teszi ezt a készüléket a beépített termisztor, amely megvédi a használót a túlmelegedéstől. A termisztor folyamatosan érzékeli az epidermális hőmérsékletet és amint az meghaladja a 41°C-ot, a technológiák működését meggátolja, ezáltal biztosítva a rendeltetésszerű használatot.
 
A készülék rövid bemutatása:
 
 

A rádiófrekvencia és a DMA jótékony hatásai:

1. Bőrfeszesítés és testkontúrozás:

Az egyszerű rádiófrekvenciás eljárás során élvezheti a kifinomult testkontúrozást és feszesítést. Akár már az első kezelést követően szemmel látható javulást érhetünk el!
 
Az étrendünk és a mozgás nagyban meghatározza külsőnket, de az odafigyelés ellenére sem biztos, hogy célzottan egy adott zavaró területről el tudjuk tüntetni a nem kívánt zsírpárnákat.
 
A TriPollar Pose Vx biztonságos és hatékony kezelést nyújt, melyet kifejezetten egy célzott bőrterület kezelésére hoztak létre. A TriPollar rádiófrekvenciás technológia egy nem-invazív beavatkozást kínál a hatékony bőrfeszesítésre és testkontúrozásra. Ezeken kívül még a nem kívánt zsírok eltávolítására és a problémás területek kezelésére ajánljuk.
 
 
5 kezelés eredménye
 

2. Zsírbontás és a bőr körméretének csökkentése:

A klinikailag bizonyított technológiákkal biztonságosan és hatékonyan feszesíthetjük bőrünket és csökkenhetjük testrészeink körméretét!
 
Sokak számára nagy kihívás, hogy pár centivel csökkentsék a testrészeik körméretét. A kor, genetika, életmód, mind nagyban befolyásolják testünket. A kor előrehaladtával az anyagcsere lelassul és nehézkes lesz eltávolítani a zsírlerakódásokat. Ahogy már említettük, az egészséges életmód és a rendszeres sportolás nagyon fontos, de ezek a tényezők nem konkrétan a problémás területeket célozzák meg.

A MULTI-RF csúcstechnológia egy hatékony kezelést nyújt, amely célzottan a nem tetsző területekre fókuszál. Már az első pár kezelést követően szemmel látható eredmények érhetők el, a kezelések hosszú távon centiméterben mérhető eredményeket produkálnak. A bőrfeszesítő kezelések minden bőrtípusra alkalmazhatók, a kezelések fájdalommentesek.
 
6 kezelés eredménye
 

3. Cellulit, narancsbőr eltávolítása:

A TriPollar Pose Vx készülék biztonságos és hatékony cellulit kezelést kínál a zsír- és izomszövetek szinergikus célzása révén.
 
A cellulit egy gyakori jelenség, amely gödröcskékhez vagy a narancs héjához hasonló egyenetlen bőrfelület megjelenését kelti. A narancsbőr a bőrfelszín alatti zsírsejtek tágulásakor keletkezik. A zsírsejtek felfelé tolódnak, amely a bőrfelületek egyenetlenségét eredményezi. Ráadásul a zsírsejtek helyén lévő kollagén kötések megnyúlnak, amely további egyenetlenségeket okoz a bőr felületén.
 
A Pollogen megoldása a cellulit mérséklésére, hogy csökkentik a zsírsejtek méretét a kezelt területen, és stimulálják a kollagén rostokat. A MULTI-RF hevítő hatása és a masszázs kombinációja csökkenti a zsírsejtek térfogatát, lehetővé téve a bőr számára, hogy visszatérjen eredeti formájához. A multipoláris rádiófrekvencia másik nagy előnye, hogy nem csak “zsírolvasztó” hatása van, de fokozza a bőr természetes kollagén termelődését, ezáltal hatékonyan feszesíti a bőrt, eltünteti a narancsbőrt és biztosítja a bőr rugalmasságát.
 
 
8-10 kezelés eredménye
 
 

A TriPollar Pose Vx bőrfeszesítő legfontosabb jellemzői:

 • finoman hangolt RF és DMA a professzionális eredményekért
 • feszesíti és kisimítja a bőr textúráját, metabolizálja a zsírt és tonizálja az izmokat egy kezelés alatt
 • halmozott eredmények, amelyek természetesek és hosszan tartóak
 • célzott bőrfeszesítés és cellulit eltüntetés
 • a tripoláris RF a kötőszöveteket tónusosabbá, erősebbé teszi, kisimítja a gödröcskéket
 • feszesíti és kontúrozza a feneket, combot, hasat, csípőt és karokat
 • javítja a narancsbőrt, kiegyenlíti a bőr felszínét
 • azonnali szemmel látható eredmények
 • hatása klinikailag igazolt
 • professzionális eljárás alapján, izraeli szakértők által kifejlesztett
 • 3 intenzitási szint RF, valamint RF+DMA módban is
 • fájdalommentes, biztonságos és nem-invazív eljárás
 • könnyen elvégezhető kezelések
 • minden bőrtípuson használható
 

A TriPollar Pose Vx kezeléssel sikeresen kezelhetők a következők:

 • striák-; terhességi csíkok,
 • várandósság során hastájékon megnyúlt bőr,
 • megereszkedett bőr a hason,
 • makacs cellulit, külső és belső combon,
 • megereszkedett felkar (integető izom),
 • megereszkedett fenékbőr, fenék alatti redő,
 • narancsbőr
 

A következő esetekben NEM javasolt a TriPollar Pose Vx használata:

 • A kezelés nem javasolt lázas állapot idején, nyílt sebek, sérülések helyén, továbbá ha a kezelt területen bármilyen bőrbetegség van, és egyéb daganatos betegség esetén.
 • A kezelés terhesség, illetve szoptatás alatt és menstruációkor nem ajánlott.
 • Pacemaker esetén, vagy ha a kezelendő területen implantátum van.
További részleteket az ellenjavallatokról a használati útmutatóban talál.
Ha nem biztos abban, hogy kezeléseink megfelelőek-e az Ön számára, mindig azt javasoljuk, hogy a kezelés megkezdése előtt beszéljen kezelőorvosával további tanácsért.
 

Kezelési ütemterv:

1. A lehető legjobb eredmények elérése érdekében javasoljuk, hogy hetente több alkalommal használja a készüléket ugyan azon a kezelési területen. Azonban győződjön meg arról, hogy ugyanannak a területnek a két kezelése között legalább egy nap eltelt.
2. Az optimális eredmény érdekében használja a TriPollar® POSE Vx™ készüléket hetente 2-3 alkalommal, 6-8 hétig minden kezelési területen. Ez alatt az idő alatt a rádiófrekvenciás hullámok stimulálják a fibroblasztokat, hogy több kollagént termeljenek és sűrűbb dermis réteget hozzanak létre.
3. A hosszú távú eredmények fenntartása érdekében végezzen utókezeléseket a TriPollar® POSE Vx™ készülékkel, havonta 2-3 alkalommal vagy szükség szerint. Így jobb támogatást biztosít a bőr számára, jelentősen csökken a narancsbőr megjelenése és megereszkedése, javítja a bőrstruktúrát és tartós eredményeket biztosít.
 

Egyszerű használat:

Ellentétben a régebbi RF technológiákkal, mint például a Monopoláris és a Bipoláris, a POSE Vx a TriPollar 3. generációs technológiát használja, a piac legújabb, legkorszerűbb rádiófrekvenciás technológiáját, amely klinikailag bizonyítottan nagyszerű eredményeket kínál, és közvetlenül a Pollogen saját professzionális gépeiből származik.
 
Mi a különbség a három technológia között?
 
A TriPollar 3. generációs technológia három váltakozó rádiófrekvenciás áramot használ (egy vagy kettő helyett) ezáltal sokkal nagyobb kezelési terület lefedésére és kezelésére képes, ami hatékonyabb fűtést, egyenletesebb hőeloszlást biztosít a dermisz és a hypodermisz között, valamint rövidebb kezelési időt biztosít.
 
Amikor a bőrt az ideális hőmérsékletre melegítjük, rádiófrekvenciás energia kerül a dermisz és a hypodermisz bőrrétegekbe, serkentve a bőr aktivitását, valamint fokozva és felgyorsítva a kollagén és elasztin természetes termelődését, javítva a bőr rugalmasságát és tónusát, miközben fokozza a zsírszövet anyagcsere sebességét, ami a zsírsejtek zsugorodását okozza. Ha ezt az erős RF + DMA-t egyetlen kezelésben alkalmazzák a test nagyobb izmos területein, például a combon, a fenéken és a hason, a bőr feszesítése és formázása mellett lifting és tonizálás is előfordulhat.
 
Az eredmények biztonságosak és klinikailag igazoltak, szinte azonnal láthatóak és hosszan tartóak.
 

A kezelés menete:

1. Tisztítsa és szárítsa meg a kezelni kívánt területet.
2. Vigye fel vékonyan és egyenletesen a TriPollar® POSE Vx kezelő gélt az egész kezelési területre. A kezelési területet ossza fel további kisebb részekre.
3. Kapcsolja be a készüléket a POWER gomb egyszeri megnyomásával. A zöld jelzőfény a LOW RF teljesítményszinten világít. Válassza ki az intenzitási szintet. Választhat csak RF vagy RF+DMA kezelési mód közül. A zöld jelzőfény az RF módot, a kék jelzőfény az RF + DMA módot jelzi.
4. Helyezze a készüléket a bőrére, enyhén nyomja rá, hogy mindegyik elektróda megfelelően érintkezzen a bőrével. Nagyon lassú, körkörös mozgással mozgassa a készüléket a kezelési területeken.
5. A kezelési területek méretétől és egyénenként is eltérő lehet a kezelés időtartama.
6. A narancssárga jelzőfény kigyullad, majd sípoló hangot ad, amikor a bőr eléri az optimális hőmérsékletet. Néhány pillanatig folytassa ugyanazt a lassú körkörös mozgást, majd fokozatosan növelje mozgásait a kezelt területen. Folytassa ezzel a technikával a teljes kezelt területre kiterjedően, ügyelve arra, hogy a narancssárga jelzőfény a lehető legnagyobb mértékben világítson a kezelés alatt. Amikor az egyik kezelt területről a másikra áttér, a narancssárga jelzőfény kialszik, ha a bőr hőmérséklete nem elég meleg.
7. Folytassa a kezelést a teljes területen lassú, körkörös mozdulatokkal 5 percig. Ügyeljen arra, hogy a melegítés folyamatos legyen, miközben a teljes kezelt területet lefedi.
8. Kapcsolja ki a készüléket és húzza ki a készüléket a konnektorból.
9. Óvatosan távolítsa el a TriPollar® kezelő gél maradékát a bőréről, és öblítse le a kezelt bőrfelületeket. Tisztítsa meg a készüléket.
 
 
A készülék használata videó:
 
 
 
 
A csomag tartalma:
 • TriPollar Pose Vx bőrfeszesítő készülék
 • TriPollar Pose Vx kezelő gél
 • Adapter
 • Magyar nyelvű használati utasítás
**Hozom, viszem, háztól házig Garancia:
 
A készülék kiváló minőségű eredeti TriPollar termék, normál használata esetén 2 év magyarországi kényelmi garanciát biztosítunk, melyet a számla és a jótállási jegy ellenében lehet érvényesíteni a vevőszolgálatunk elérhetőségein. A hozom, viszem, háztól házig garancia azt jelenti ha a termék meghibásodik a bejelentést követően amennyiben a készülék nem javítható, úgy az új készüléket kiszállítjuk a hibásat pedig egyúttal visszahozatjuk a GLS futárszolgálattal mindezt térítés mentesen!
 
Ide kattintva megtekintheti a TriPollar márkáról a gyakran ismételt kérdéseket és válaszokat. Az RF és DMA technológiákról készült ismertetőket pedig a nevükre kattintva olvashatják el.
 
Video

Video

A termék értékelése

A termék értékelése

(0 customer's opinion - Rating: 0/5.0)
Regisztráljon és jelentkezzen be, ha Ön is szeretné megosztani másokkal véleményét.
Related products
Our prices include VAT!
Don't miss any of our sales, news or useful advice!
You can get new information that even your girlfriends don't know!
I am interested

Knowledge base

View all
Revolutionary results in the field of anti-wrinkle at home! Skin rejuvenation? Let the facts and pictures talk!

Revolutionary results in the field of anti-wrinkle at home! Skin rejuvenation? Let the facts and pictures talk!

Keeping the youthful face has been essential for ladies for thousands of years. According to legends, also cleopatra was already working to keep her beautiful...
What should you know about red light therapy?

What should you know about red light therapy?

What is light therapy? Light therapy, also known as photobiomodulation, is the process of generating energy from light – vital to the survival of all...
Thermal mapping procedure, more effective skin care, wrinkle removal?

Thermal mapping procedure, more effective skin care, wrinkle removal?

According to the most modern procedure, it customizes the treatment pattern (temperature + duration) for each user. What is thermal mapping? Pollogen's...
How to treat and remove female facial hair?

How to treat and remove female facial hair?

Take the first step to remoe unwanted facial hair! A lot of women suffer from unwanted facial hair, which causes undue stress, embarrassment and low self...
www.kozmetikaotthon.hu

Showroom

9021 Győr, Szent István út 10/A.
(Chamber of Commerce building in front of the Ibis hotel)

Our partner
RIO Beauty TRIA Beauty SmoothSkin
Our bank card payment service provider
Simplepay
Accepted cards
Accepted cards
Courier
Supplier | GLS delivers your parcel quickly and safely
Special offers Special offers