*** Minden termék saját raktárkészletből, 14ó-ig megrendelt termékek, másnapi garantált kiszállítással (GLS) ***
Tria Beauty 4X FUCHSIA Lézeres szőrtelenítő, erős, gyors, korlátlan lövésszám

Tria Beauty 4X FUCHSIA Lézeres szőrtelenítő, erős, gyors, korlátlan lövésszám

Cikkszám: 3288B
-17% kedvezmény
179 990 Ft helyett:
149 990 Ft
Legjobb ár az elmúlt 30 napban: 149 990 Ft
kosárba
2 Részletben történő Fizetési Lehetőség

A bruttó 100.000,- Ft összértéket elérő, illetve azt meghaladó megrendelés esetén a Szolgáltató bank bevonása nélkül, kamatmentesen lehetőséget biztosít a vételár két részletben történő kiegyenlítésére... Részletek

2 Részletben történő Fizetési Lehetőség

A bruttó 100.000,- Ft összértéket elérő, illetve azt meghaladó megrendelés esetén a Szolgáltató bank bevonása nélkül, kamatmentesen lehetőséget biztosít a vételár két részletben történő kiegyenlítésére. (A jelen pontban rögzített értékhatár elérése érdekében az egyedileg leadott megrendelések nem vonhatók össze.)

Első vételár-részlet: A Felhasználó a megrendelt termék(ek) vételárának 50%-át köteles a Szolgáltató által kiállított díjbekérő alapján, a díjbekérő kiállításától számított 3 napon belül átutalással megfizetni.

Második vételár-részlet: A megrendelt termék(ek) vételárának fennmaradó összegét (50%) a Felhasználó köteles a megrendelés leadását követő 45 napon belül átutalással kiegyenlíteni.

A megrendelt termék(ek) kiszállítására és a végszámla kiállítására azt követően kerül sor, hogy a megrendelt termék(ek) vételára a Szolgáltató bankszámláján maradéktalanul jóváírásra került.

A megrendeléskor egyúttal termékfoglalás is történik, így a megrendelt termék(ek) garantáltan kiszállításra kerül(nek) a megrendelésben rögzített áron és tételben.

A részletfizetéssel kapcsolatosan érdeklődni
ezen a telefonszámon lehet H-P 9:30-17:00 között:
+36 30 656 0292

Saját raktárban
Ha most megrendeli, a termék 2023. december 12-én Önnél lesz.
Ezt a terméket Ingyen Szállítjuk!
Ha a megrendelt termékek összára 29 990 Ft alatti, akkor 1 990 Ft, felette ingyenes.
A készülék előnyei
 • Dioda lézerrel működik
 • Korlátlan lövésszám
 • Extra erős 22 J
 • Akkumulátoros kivitel
 • FDA minősítésű technológia, USA modell
 • Hozom, viszem, háztól házig 2 éves garanciával! **
 

Miért érdemes minket választani?

Több ezer elégedett vásárló, magas minőségű termékek, gyártók

Termékeinket saját magunk is teszteljük a gyári vizsgálatokon kívül, így nagy tapasztalattal rendelkezünk, termékpalettánkat folyamatosan a vásárlók és a piaci trendek igényei szerint bővítjük, így mindig a legkorszerűbb és legmodernebb készülék gyártók termékeit találhatóak oldalainkon.

7 gyár képviseletét látjuk el hazánkban

Az angol DEZAC csoport (Rio beauty, Bodi-Tek), az angol Cyden csoport (SmoothSkin), a német Hydas az amerikai Tria mellett a Japán UPBUTY, az Izraeli Pollogen termékei és a kanadai UPPERCANADA, mind prémium minőséget képviselnek. A készülékekre extra hosszú, 2 év magyarországi vevőbarát cseregaranciát vállalunk.

Mi tényleg saját raktárból dolgozunk, termékeinket 24 órán belül (munkanap) házhoz szállítjuk

Prémium futárszolgálat gyors kiszállítást végez akár Házhoz, Céghez, Csomagpontra, Futárainknál bankkártyával is lehet fizetni, valamint bemutatótermünkben személyesen is átvehetik a megrendelt termékeket.

100% magyar tulajdonú családi vállalkozás

Rugalmasság, gyorsaság, kedvesség, munkatársaink 11 éve tevékenykednek az otthoni kozmetikai gépek piacán, cégünk több mint 13 éves múltra tekint vissza, ÚJ Győri bemutatótermünkben szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt, ahol minden készüléket kipróbálhatnak.

Gyors és vevőbarát ügyintézés (ügyfélszolgálat)

Gyakorlott, felkészült munkatársaink személyre szabott tanácsadással és készülék ajánlással várják. Egyéb kérdésekben is készséggel állunk vásárlóink rendelkezésére.

 • Leírás
 • Letölthető dokumentumok
 • A termék értékelése (11)
 • Gyakori kérdések
 • Kapcsolódó termékek
Leírás
Extra erős lézeres szőrtelenítő gép, 22J/cm, gyors 1mp/lövés, takarékos, korlátlan lövésszámú (nem kell benne soha patront cserélni), hatékony 70 %-os szőrzetcsökkenés a 2. kezelés után, biztonságos, egyedüliként FDA orvosi minősítéssel! Közvetlen a Hivatalos magyarországi forgalmazótól és 2 év TRIA vevőbarát cseregaranciával!
 
Ez az amerikai TRIA Beauty márka csúcskategóriás lézeres szőrtelenítő gépe a 4X!
  
A TRIA alapvetően abban különbözik más gyártóktól, hogy egyedülállóan az Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszer felügyeleti hatóság az FDA engedélyével rendelkező professzionális klinikai lézeres készülékekben megtalálható orvosi lézert használja miden egyes modelljében! Ez teszi lehetővé, hogy a TRIA elsőként olyan magabiztosan álljon minden egyes terméke mögé, melyre eddig nem volt példa az otthoni szépészeti készülék gyártók körében. 
 
A Tria úgy lett megalkotva, mint egy új barát a szépség sokszínű és komplex világában. A dizájn mögött pedig a legkorszerűbb egyedi fejlesztés található.
A Tria nem egyszerűen készülékeket alkotott, hanem egy érzéki bombát, melynek kezdete maga a készülék megérkezésekor kezdődik el. 
 
A Tria Beauty Hair Removal 4X Lézeres szőrtelenítő készülékkel végleges eredményt érhet el - mely a wheeland tesztekkel alátámasztott - ellentétben az ideiglenes megoldásokkal, mint a gyantázás, a borotválkozás, vagy más szőrtellenítő eljárások (pl. IPL), mindezt otthona kényelmében.
 
A Bőrgyógyászok Szakmai Társasága kapcsolatot ápol a Tria céggel, konzultációs, kutatási és befektetési területeken is.
 
A Tria Beauty Hair Removal 4X Lézeres szőrtelenítő készülék ugyan azt a lézeres technológiát alkalmazza, amit a professzionális lézeres szőrtelenítő gépek, melyek korábban csak a klinikákon és jól felszerelt kozmetikai szalonokban voltak elérhetőek.
 

Tria 4x technológiai forradalma:

 
A Tria készülékével eddig nem tapasztalt intenzitással hajthatóak végre a kezelések.
A készülék gyorsasága is figyelemre méltó, a másodperc töredéke alatt lekezeli az adott területet, igy szinte folyamatosan dolgozhat a géppel. A kezelés végeztét sípoló hang jelzi, mely után felemelheti a készüléket és máris újabb bőrfelületet kezelhet.
Ezzel az eljárással nem csak a szőrszálat, hanem a szőrtüszőt is igen hatékonyan kezeli. A sorozatos kezelésekkel tartós, de inkább végleges szőrtelenség érhető el.
 
 

Kezdjük a megoldást a probléma, vagyis a szőr gyökerénél!

A Tria Beauty Hair Removal 4X Lézeres szőrtelenítő készülék egy otthoni célra kifejlesztett professzionális eszköz ami a lézerdiódák elvén alapul. A lézerfény megbénítja a szőrtüszőket úgy, hogy alapvetően a melanint célozza, a kezelés közben pedig a bőr maga sértetlen marad.
 1. A Tria Beauty Hair Removal 4X Lézeres szőrtelenítő készülék professzionális erejű lézerdióda technológiát alkalmaz, amely a szőrtüszőkben lévő pigmentet célozza meg.
 2. A lézer hosszútávon megbénítja a szőrtüszőket, amely elveszti a szőrvisszanövesztő képességét.
 3. A megbénított szőrszálak elkezdenek kihullani, bőrünk pedig simává, puhábbá és bársonyosabb tapintásúvá válik.
   

Így működik a Tria Beauty Hair Removal 4X Lézeres szőrtelenítő készülék:

 

Hogyan működik a Tria Beauty Hair Removal 4X Lézeres szőrtelenítő készülék?

A Tria Beauty Hair Removal 4X Lézeres szőrtelenítő készülék deaktiválja a bőrben a szőrtüszőket, melyben a szőrszál növekszik. A kibocsájtott lézerfény impulzus a szőrszál belsejében felmelegíti a sötét pigmenteket és blokkolja a szőrtüszőt, megakadályozva újabb szőrszálak kialakulását. Ezzel tartós eredmény érhető el. Nem működik fehér, ősz, szőke és vörös szőrszálak esetén.
A lézeres szőrtelenítő eljárás csak a természetesen barna vagy fekete szőrszálak esetén hatásos, mivel a lézerfény a pigmentek segítségével nyelődik el.
 
A szőrszálak eltérő ciklusban növekednek, ezért lesz szükség a kezelések ismétlésére. A Tria Beauty Hair Removal 4X Lézeres szőrtelenítő készülék akkor a leghatékonyabb, ha minden egyes szőrszálat annak növekedési szakaszában kezelünk.  A legjobb eredményt a 3 hónapon keresztül, kéthetente megismételt kezeléssekkel érheti el, vagy addig folytatja a szőrtelenítő eljárást, ameddig elégedett nem lesz a szőrszálak ritkulásával.
 
 
Orvosilag felügyelt klinikai vizsgálatban kimutatták, hogy a Tria Beauty Hair Removal 4X Lézeres szőrtelenítő készülék rendeltetésszerű használata biztonságos.
 
Hetvenkilenc felhasználón végzett 6 hetes kúrán (3 kezelés) és az összes mellékhatást megfigyelték. Minden egyes kezelés előtt, a kezelendő területen lévő szőrszálakat megszámolták és az 1, 2, 3, 6 és 12 hónapos kezelés után is. A harmadik kezelés után további kezelésre nem volt szükség.
 

Hogyan használja a Tria Beauty Hair Removal 4X Lézeres szőrtelenítő készüléket:

 

A Tria Beauty Hair Removal 4X Lézeres szőrtelenítő készülék előnyei:

A klinikai vizsgálatok az alábbi előnyöket mutatták ki:
 • 61%-os szőrszálcsökkenés, 3 héttel az első kezelés után.
 • 70%-os szőrszálcsökkenés 3 héttel a második kezelés után.
 • 60%-os szőrszálcsökkenés 1 hónappal a harmadik kezelés után.
 • 33%-os szőrszálcsökkenés 12 hónappal a harmadik kezelés után.
 
A vizsgálat során a 79 felhasználóból 69-en arról számolt be, hogy a kezelés után egy hónappal vékonyabbak lettek a szőrszálai. A 79-ből 55-en arról számoltak be, hogy 1 hónappal a kezelés után a szőrszálai világosabbak lettek, mint amilyenek a kezelés előtt voltak. Ezeket az eredményeket 3 kezelés során érték el a felhasználók.
 
Az eredmények mindenkinél más és más lehet, függ a kezelt területtől, valamint hogy mennyire tartja be az előírásokat.
 
Kockázatok: Ha rendeltetésszerűen használja a készüléket, a kockázat nagyon kicsi. Enyhe, pillanatnyi, csípő érzés jelentkezhet a kezelés közben, mely a sorozatos alkalmazással csökken vagy meg is szűnik. A klinikai teszt résztvevői melegség érzésről is beszámoltak, valamint minimális bőrpírról, mely néhány perc vagy óra elteltével elmúlt. Használat előtt mindenképpen végezzen bőrpróbát és figyelmesen olvassa el a csatolt használati útmutatót.
 
 

A bőr felkészítése a kezelésekre:

Különösebb előkészületet nem igényel, csupán néhány, nagyon egyszerű tanácsod kell betratania a hatékony szőrtelenítéshez: 
 • 6 héttel az első kezelés előtt hagyja abba a gyantázást, csipeszezést és a bőrhámlasztást.
 • Közvetlenül a kezelés előtt tisztítsa meg, borotválja le, majd szárítsa meg a kezelni kívánt területet
 • Bőrének megfelelően állítsa be az intenzitási szintet, melyet az első kezelések és bőrteszt után kényelmesen kitapasztalhat
 • A legjobb eredmény érdekében 3 hónapon át, kéthetente végezze el a kezeléseket.
 
Az első kezelés után: 
Semmilyen látható jel sem fog jelentkezni a szőrszálakban. A lézeres szőrtelenítés nem okoz azonnali szőrhullást. Később az ismételt kezelések során a szőrszálak mennyisége csökken, valamint az újranőtt szőrszál világosabb és vékonyabb lesz.
 
A három hónapos kezelés után: 
A Tria Beauty Hair Removal 4X Lézeres szőrtelenítő készülék által blokkolt szőrtüszőkből nem nő ki újra a szőrszál, azonban ez egyénenként és a használati utasítások betartásától függően változhat. Amennyiben bizonyos területeken szükséges, végezhet kiegészítő kezeléseket.
 

A Tria Beauty Hair Removal 4X Lézeres szőrtelenítő készülék működése:

Beüzemelés után nincs más dolga, mint hogy ráhelyezze a bőrszenzort (a Tria Beauty Hair Removal 4X Lézeres szőrtelenítő készülék alján található vörös fény) a kezelni kívánt terület fölé. A bőrszenzor automatikusan érzékeli és beazonosítja a bőrét.  
Lehetőség van a kezelési szint beállítására. A klinikai teszt során bebizonyosodott, hogy a magasabb szint használata 2-3-szor hatékonyabb. Ezért a legjobb eredmény elérése érdekében javasoljuk, hogy a legmagasabb energiaszintet használja, ami még elviselhető és nem okoz maradandó bőrpírt vagy erős égő érzést, fájdalmat.
A készülékbe épített ventillátor minimalizálja a kezeléssel járó meleg, csípő érzést.
 

Abigail James bemutatja a készülék használatát vendégén:

 

**Hozom, viszem, háztól házig Garancia:

A készülék normál használata esetén 2 év erdeti TRIA kényelmi garanciát biztosítunk a normál felhasználásból eredő hibákra.  A hozom, viszem, háztól házig garancia azt jelenti ha a termék meghibásodik a bejelentést követően amennyiben a készülék nem javítható, úgy az új készüléket kiszállítjuk a hibásat pedig egyúttal visszahozatjuk a GLS futárszolgálattal mindezt térítés mentesen!
A használati útmutatóban leírtaktól eltérő üzemeltetésből eredő károkra, illetve a megnyitott készülékre a garancia nem vonatkozik. Kérjük, őrizze meg a számlát, mert a garancia csak a számla bemutatásával érvényesíthető!
 
 

A csomag tartalma:

 • 1 db készülék
 • 1 db akkumulátor töltő adapter
 • 1 db használati útmutató (nemzetközi)
 • 1 db használati útmutató magyar
 
 
A készülék hivatalos magyarországi forgalmazója a Mopa Kft.
Letölthető dokumentumok
A termék értékelése (11)

A termék értékelése

(11 vásárlói vélemény - Értékelés: 4.36/5.0)
Regisztráljon és jelentkezzen be, ha Ön is szeretné megosztani másokkal véleményét.
2021.05.28. 06:49
Másfél hónapja használom, rengeteget ritkult és vékonyodott a szőröm, illetve nagyon lassan nő vissza. A teljesítményével nagyon elégedett vagyok.
Ami miatt 4-est adtam, az a fájdalom. Az érzékenyebb területeken csak 2-es fokozaton tudom használni, a kevésbé érzékenyebbeken 3-ason az 5 fokozatból.
Rákosa Bettina
2020.10.27. 16:20
Nekem bevált jó hogy két szín közül lehetett valasztani.
K.Nóri
2020.03.24. 10:07
Néha hamarabb lemerül, mint ahogy végzek a teljes kezeléseel,de kb. 5 alkalom utan mar sokkal lassabban és ritkábban nőnek a szőrszálak!
Kerekesiné
2019.05.24. 22:17
Nagyon jó!
Fodor Miri
2019.01.22. 19:25
6-7 kezelés után már sokkal kevesebb szőrszálam van, az elején én is megijedtem, de mostmár pár kezelés ota látványosan csökkent. A baratnöm IPL gépéhez képst sokkal lassabban lehet végezni a kezeléssel, mivel sokkal kisebb is a feje. Viszont én azt mondom, hogy megéri várni, egy-két hónap és már nem is kell szőrteleníteni!
Sándor-Gál Viktória
2019.01.01. 19:10
3 alkalommal használtam a fépet az államon, betartva mindent pedig rettegtek a borotválkozástól arcon...meg is lett az eredménye! Amitől féltem sajnos beigazolódott és több lett a fekete szőrszálam! Most rosszabb mint előtte volt :( A legerősebb fokozaton csínálom!
L. Nóra
2018.06.27. 08:57
Nagyon gyönyörű, igazi prémium kategóriás készülék
Mayerné V. Sz.
2018.02.16. 22:41
100%-ig meg vagyok elégedve a készülékkel. Hatékonysága kiváló és gyorsan is működik! Nekem sokkal jobban megérte, mint rengeteg klinikai kezelés, horror áron..
Máté Annamária
2017.05.03. 21:56
Végre egy olyan szőrtelenítő, ami vezetéknélküli! Sosem volt még ilyen gépem, amivel kényelmesen tv nézés közben tudok dolgozni, így egyáltalán nem megterhelő és unalmas a szőrtelenítés.
Dénesi Emese
2017.01.22. 17:17
Szuper! Nagyon gyors, az egyetlen hátránya, hogy tölteni kell!
Rácz Regina
2016.10.25. 18:08
Előtte már használtam más szőrtelenítő gépet, de mindegyikkel volt valami gondom, vagy túl lassú, vagy túl nehézkes volt a kezelés vagy csak simán túl gyenge volt. Ez a termék mindent felülmúl! Igaz, hogy nagyon drága, de mindenképpen megéri és mindenkinek csak ajánlani tudom!
Gyakori kérdések

Gyakori kérdések

Másokkal is megoszthatom a Tria Beauty Hair Removal 4X Lézeres szőrtelenítő készülékemet?
A Tria Beauty Hair Removal 4X Lézeres szőrtelenítő készüléket személyes használatra tervezték. Az eszköz másokkal történő megosztása nem ajánlott személyes higiéniai okokból.
Használhatom a Tria Beauty Hair Removal 4X Lézeres szőrtelenítő készüléket az arcomon?
Igen, a Tria Beauty Hair Removal 4X Lézeres szőrtelenítő készülék alkalmazható a nők arcán lévő szőrszálak (orcától lefelé) eltávolítására. Férfiaknak nem tanácsos alkalmazni az eszközt az arcszőrzetük sűrűsége miatt.
A tinédzser korú lányom használhatja a Tria Beauty Hair Removal 4X Lézeres szőrtelenítő készüléket?
A Tria Beauty Hair Removal 4X Lézeres szőrtelenítő készülék 18 vagy annál fiatalabb korban történő használata nem tanácsos. Nem végeztek vizsgálatokat azzal kapcsolatban, hogy a gyerekek bőrére milyen hatása lehet az eszköznek, így az komoly sérüléseket is okozhat.
Használhatom a Tria Beauty Hair Removal 4X Lézeres szőrtelenítő készüléket a tetovált területeken?
Ne használja a Tria Beauty Hair Removal 4X Lézeres szőrtelenítő készüléket bőrének azon a részén, amelyek sötétebbek, mint az átlagos bőrtónusa: tetoválások, sötétbarna, fekete foltok (mint például szeplő, anyajegy, májfolt). A sötét bőr túl sok lézerfényt szívhat magába, ami károsíthatja a bőrt.
Használhatom a Tria Beauty Hair Removal 4X Lézeres szőrtelenítő készüléket a nemiszervek környékén?
Ne használja a Tria Beauty Hair Removal 4X Lézeres szőrtelenítő készüléket a nemiszervek környékén. Ezeken a területeken a bőr sokkal érzékenyebb lehet, ezen kívül a bőr is sötétebb lehet és/vagy a szőrszálak is sűrűbben nőhetnek. A bikinivonalon használható a szőrtelenítő lézer, amely a szeméremszőrzet azon részét jelenti, amely látható lenne a fürdőruhán kívül.
Mennyi idő után láthatom először a kezelés eredményét?
Az első kezelés után: Alkalmanként néhány felhasználó enyhe pirosságot érzékelhet, ami azonban 24 órán belül, gyorsan eloszlik.
Az első hónap után: Klinikai vizsgálatok azt mutatták, hogy mindössze két kezelés után 70%-al csökkent a szőrszálak mennyisége.
2-3 hónapos kezelés után: A visszanőtt szőr világosabbnak és vékonyabbnak tűnik.
Látható csökkenést vehet észre a visszanőtt szőr mennyiségében, különösen azokon a területeken, ahol a szőrnövekedés hajlamos sötétebbnek tűnni.
3 hónap kezelés után: A szőrtüszők, melyeket hatástalanított a Tria Beauty Hair Removal 4X Lézeres szőrtelenítő készülék, többé nem fognak szőrt növeszteni. Amennyiben szükséges, folytassa a Tria Beauty Hair Removal 4X Lézeres szőrtelenítő készülék használatát a javulás érdekében, amíg a bőre simábbá válik és megszabadulhat a borotválás és gyantázás közbeni végtelen bosszankodástól.
Használhatom a Tria Beauty Hair Removal 4X Lézeres szőrtelenítő készülékemet többször, mint minden második hétben?
A legjobb eredmények elérése érdekében minden második héten ajánlott az eszköz alkalmazása. Ez a kezelési protokoll optimális ahhoz, hogy a szőrtüszőket még megfelelő állapotban, a növekedési fázis idején célozza meg. Az állandó/tartós eredmények érdekében egyszer kezelje a kijelölt területet minden második héten, legalább három hónapon keresztül, vagy egészen addig, míg a kívánt eredményeket el nem éri.
Miért kell borotválkoznom?
A jobb eredmények elérése érdekében ajánljuk a felhasználóknak, hogy készítsék fel a bőrüket mielőtt a Tria Beauty Hair Removal 4X Lézeres szőrtelenítő készüléket használják.
Alaposan tisztítsa meg a kezelni kívánt felületet, távolítson el minden kozmetikumot és krémet arról a részről, amit kezelni szeretne. (Ez hozzájárul a lézeres kezelés hatékonyságához, hogy a lézer jobban áthatolhasson a bőrön.)
Alaposan borotválja meg a kezelni kívánt részt. Ez teszi lehetővé, hogy a lézeres kezelés hatékonyabb legyen, mivel a lézer a szőrszálak alatt, a szőrtüszők belsejében fejti ki hatását. Egy hűvös, nyirkos anyaggal törölje át a bőrét, hogy minden borotvahabot vagy krémet eltávolítson, majd szárítsa meg a területet.
Kérjük vegye figyelembe: A gyantázás és a szőrszálak kitépése nem tanácsos a kezelés ideje alatt, mivel ezek mind szőrt távolítanak el a szőrtüszőből. A szőrnek ott kell lennie a szőrtüszőben ahhoz, hogy a Tria Beauty Hair Removal 4X Lézeres szőrtelenítő készülékkel végzett kezelés hatékony legyen.
 
Megfelelő a szőrszínem a Tria Beauty Hair Removal 4X Lézeres szőrtelenítő készülék használatához?
A szőrtelenítő lézert arra tervezték, hogy természetes világosbarna és fekete testszőrzeten dolgozzon. Ez annak köszönhető, hogy az eszköz a szőrszálak sötét pigmentjeire hat; a világosabb szőrszínek, mint a fehér, szőke, vörös vagy ősz nem nyelik el eléggé a lézer energiáját ahhoz, hogy a szőrtüsző működését megbénítsák.
Meddig bírja a feltöltött akkumulátor?
Minden egyes akkumulátor körülbelül 30 percig bírja egy felöltéssel a Tria Beauty Hair Removal 4X Lézeres szőrtelenítő készülék esetében. Ez az akkumulátor élettartam lehetővé teszi a felhasználók számra, hogy koncentráltak maradhassanak a kezelések során és ne hagyjanak ki egy kis bőrfelületet sem. Az útmutató szerint egyetlen akkumulátor töltés elegendő egy nagyobb terület kezelésére, mint például a lábak, vagy több kisebb rész szőrtelenítésére egyszerre, mint az ajkak felső része és a hónalj.
Kapcsolódó termékek
Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák.
Ne maradjon le egyetlen egy akciónkról, újdonságunkról vagy hasznos tanácsunkról se!
Olyan új információkhoz juthat, amit még a barátnői sem ismernek!
Érdekel
 Miért használjunk ultrahangos párásítót gyermekünk hálószobájában is?

Miért használjunk ultrahangos párásítót gyermekünk hálószobájában is?

Mondj búcsút a fullasztó levegőnek és a száraz bőrnek!
Bemutatjuk az otthoni IPL szőrtelenítés új dimenzióját, avagy már nem álom az otthoni luxus

Bemutatjuk az otthoni IPL szőrtelenítés új dimenzióját, avagy már nem álom az otthoni luxus

A luxus minőségű IPL készülékek megtestesítője, a ULIKE! Örömmel ismertetünk meg a vadonatúj márkánkkal, a ULIKE-al. A világ luxus minőségű...
ULIKE vállalatról röviden, luxus kategóriás otthoni IPL gépek gyártója

ULIKE vállalatról röviden, luxus kategóriás otthoni IPL gépek gyártója

A 2013-ban alapított ULIKE vállalat a megalakulásakor már előnnyel indított, hiszen maga köré gyűjtötte a szőrtelenítés technológiában addig...
www.kozmetikaotthon.hu

Bemutatóterem

9021 Győr, Szent István út 10/A.
(Iparkamara épülete az Ibis hotel előtt)

Partnerünk
RIO Beauty TRIA Beauty SmoothSkin
Bankkártyás fizetési szolgáltatónk
Simplepay
Elfogadott kártyák
Elfogadott kártyák
Futárszolgálat
Szállító | A GLS gyorsan és biztonságban kiszállítja csomagját
Speciális ajánlatok Speciális ajánlatok