*** Minden termék saját raktárkészletből, 14ó-ig megrendelt termékek, másnapi garantált kiszállítással (GLS) ***
TriPollar DESIRE arckezelő, ránctalanító, bőrmegújító gép - MULTI-RF, TURBO RF rádiófrekvencia, 3D hőtérképezés technológia

TriPollar DESIRE arckezelő, ránctalanító, bőrmegújító gép - MULTI-RF, TURBO RF rádiófrekvencia, 3D hőtérképezés technológia

Cikkszám: DESIRE
Szín:ROSE
-7% kedvezmény
149 990 Ft helyett:
139 990 Ft
Legjobb ár az elmúlt 30 napban: 129 990 Ft
kosárba
2 Részletben történő Fizetési Lehetőség

A bruttó 100.000,- Ft összértéket elérő, illetve azt meghaladó megrendelés esetén a Szolgáltató bank bevonása nélkül, kamatmentesen lehetőséget biztosít a vételár két részletben történő kiegyenlítésére... Részletek

2 Részletben történő Fizetési Lehetőség

A bruttó 100.000,- Ft összértéket elérő, illetve azt meghaladó megrendelés esetén a Szolgáltató bank bevonása nélkül, kamatmentesen lehetőséget biztosít a vételár két részletben történő kiegyenlítésére. (A jelen pontban rögzített értékhatár elérése érdekében az egyedileg leadott megrendelések nem vonhatók össze.)

Első vételár-részlet: A Felhasználó a megrendelt termék(ek) vételárának 50%-át köteles a Szolgáltató által kiállított díjbekérő alapján, a díjbekérő kiállításától számított 3 napon belül átutalással megfizetni.

Második vételár-részlet: A megrendelt termék(ek) vételárának fennmaradó összegét (50%) a Felhasználó köteles a megrendelés leadását követő 45 napon belül átutalással kiegyenlíteni.

A megrendelt termék(ek) kiszállítására és a végszámla kiállítására azt követően kerül sor, hogy a megrendelt termék(ek) vételára a Szolgáltató bankszámláján maradéktalanul jóváírásra került.

A megrendeléskor egyúttal termékfoglalás is történik, így a megrendelt termék(ek) garantáltan kiszállításra kerül(nek) a megrendelésben rögzített áron és tételben.

A részletfizetéssel kapcsolatosan érdeklődni
ezen a telefonszámon lehet H-P 9:30-17:00 között:
+36 30 656 0292

Saját raktárban
Ha most megrendeli, a termék 2023. december 12-én Önnél lesz.
Ezt a terméket Ingyen Szállítjuk!
Ha a megrendelt termékek összára 29 990 Ft alatti, akkor 1 990 Ft, felette ingyenes.
A termékhez járó ajándék termékek
A készülék előnyei
 • MULTI-RF tripoláris rádiófrekvenciás technológia
 • Hőtérképezéses technológia
 • TURBO RF technológia a kétszer gyorsabb felmelegítés érdekében
 • Több mint 50 éves szakmai tapasztalattal rendelkező izraeli Pollogen saját fejlesztése
 • Szemmel látható eredmények pár kezelés után
 • A leghatékonyabb RF ránctalanító kezelések az otthoni szépségápolási szektorban
 • Gyors, egyszerű, fájdalommentes kezelések minden bőrtípusra
 • Hozom, viszem, háztól házig 2 éves garanciával! **
 

Miért érdemes minket választani?

Több ezer elégedett vásárló, magas minőségű termékek, gyártók

Termékeinket saját magunk is teszteljük a gyári vizsgálatokon kívül, így nagy tapasztalattal rendelkezünk, termékpalettánkat folyamatosan a vásárlók és a piaci trendek igényei szerint bővítjük, így mindig a legkorszerűbb és legmodernebb készülék gyártók termékeit találhatóak oldalainkon.

7 gyár képviseletét látjuk el hazánkban

Az angol DEZAC csoport (Rio beauty, Bodi-Tek), az angol Cyden csoport (SmoothSkin), a német Hydas az amerikai Tria mellett a Japán UPBUTY, az Izraeli Pollogen termékei és a kanadai UPPERCANADA, mind prémium minőséget képviselnek. A készülékekre extra hosszú, 2 év magyarországi vevőbarát cseregaranciát vállalunk.

Mi tényleg saját raktárból dolgozunk, termékeinket 24 órán belül (munkanap) házhoz szállítjuk

Prémium futárszolgálat gyors kiszállítást végez akár Házhoz, Céghez, Csomagpontra, Futárainknál bankkártyával is lehet fizetni, valamint bemutatótermünkben személyesen is átvehetik a megrendelt termékeket.

100% magyar tulajdonú családi vállalkozás

Rugalmasság, gyorsaság, kedvesség, munkatársaink 11 éve tevékenykednek az otthoni kozmetikai gépek piacán, cégünk több mint 13 éves múltra tekint vissza, ÚJ Győri bemutatótermünkben szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt, ahol minden készüléket kipróbálhatnak.

Gyors és vevőbarát ügyintézés (ügyfélszolgálat)

Gyakorlott, felkészült munkatársaink személyre szabott tanácsadással és készülék ajánlással várják. Egyéb kérdésekben is készséggel állunk vásárlóink rendelkezésére.

 • Leírás
 • A termék értékelése (1)
 • Gyakori kérdések
 • Kapcsolódó termékek
Leírás
Az izraeli Pollogen vállalat egyik legújabb RF gépe a TriPollar DESIRE, TURBO RF,  MULTI-RF és hőtérképezés technológiát használó ránctalanító, arckezelő készülék, mely professzionális szintű esztétikai eredményeket nyújt, azonnal látható és tartós eredményekkel.

Használói élvezhetik a legújabb 3.generációs rádiófrekvencia fókuszált RF energia átadást a bőr megfelelő rétegeibe, amely serkenti a bőr aktivitását, ezáltal felgyorsítja a kollagén és az elasztin természetes termelődését. A MULTI-RF hatását nagyban segíti a hőtérképezéses technológia, mely segítségével sokkal pontosabban beállítható a hőmérséklet. A TriPollar DESIRE rendszeres használata a kezelési protokoll betartása mellett hatékonyan visszaszorítja az öregedés látható jeleinek kialakulását.
 
A TriPollar DESIRE MULTI-RF készüléke a hőtérképezéses és a rádiófrekvenciás technológia legújabb változatát, a Turbo RF innovációt mutatja be, melynek előnyeit már otthona kényelmében élvezheti. Az innovatív Turbo RF funkció hozzájárul a rendkívül hatékony kezeléshez a szövetek gyors, fókuszált rádiófrekvenciás felmelegítésével. Ez az egyedülálló funkció gyorsabb rádiófrekvenciás felmelegítést (35 másodperc alatt eléri az optimális hőmérsékletet), rövidebb kezelési időt és hamarabb látható eredményeket biztosít.
 
 
 

DESIRE

A bőr optimális hőmérsékletének elemzése és a megfelelő hőmérséklet biztosítása. Ez azt jelenti, hogy a hőleképezés beállítja az optimális rádiófrekvenciás teljesítményszintet a különböző leképezési pontokon. A fejlett Tripollar eszközök az RF kimenetet az alkalmazási terület igényei szerint állíthatják be. Ha a bőr NAGYON forró, a készülék egyes esetekben akár teljesen kikapcsolhatja az RF-et. A Tripollar készülékek sokkal „okosabbak”, mint versenytársaink egyszerű „on/off” technológiái. Az egyértelműség kedvéért, az eszköz rendelkezik „bemenettel” és „kimenettel”. A termikus leképezés a bemenet, és az adaptálható RF a kimenet.
 
 

A tökéletesített rádiófrekvenciás ránctalanító technológia

A Tripollar készülékek jelenleg az egyetlenek, amelyek kb 1 perc alatt képesek felmelegíteni 38˚C-osra a bőrt. Ez a hőmérséklet a klinikai hatékonysághoz és eredményekhez szükséges legalacsonyabb hőmérséklet. Egyetlen másik versenytárs készüléke sem kerül ezen érték közelébe. A TriPollar DESIRE rendelkezik a legújabb Turbo RF funkcióval, mely kétszer olyan gyorsan, 35 másodperc alatt éri el az effektív hőmérsékletet és fenntartja azt a kezelés folyamán.
 
Az innovatív Multi-RF hullámok „fésülgetik” a bőr rétegeit, annak érdekében, hogy egyenletes fűtőhatást biztosítsanak, ösztönözve a kollagén és elasztin rostok regenerálódását. Ez rövidebb, gyorsabb kezeléseket tesz lehetővé és hosszú ideig tartó hatást eredményez.
 
 

A TriPollar DESIRE arckezelő, ránctalanító gép előnyei

 • Több, mint 50 éves tapasztalat 
 • Hőtérképezéses technológia
 • A legújabb piacvezető multi-rádiófrekvenciás innováció az RF technológiák terén.
 • Egyedülálló Turbo RF technológia a gyorsabb felmelegítés érdekében
 • Szemmel látható eredmények azonnal és hosszú távon egyaránt.
 • Biztonságos, szakmai követelményeknek megfelelően készült anyagok és technológia. 
 • Automatikus teljesítmény- és hőmérséklet-szabályozás: intelligens hőmérséklet-érzékelő jelzi az optimális kezelési hőmérséklet elérését és elkerüli a túlmelegedést.
 • Egyedülálló kezelő gél: egy speciálisan megalkotott gél segíti az RF energiát abban, hogy hatékonyan melegítse a bőrt belülről, miközben védi a felső hámréteget. 
 • 3 féle intenzitási szinttel (alacsony, közepes és magas).
 • Minden bőrtípusú személy használhatja.
 • Nők és férfiak is használhatják.
 • Fájdalommentes, nem invazív szépségápolási kezelés.
 

Hogyan működik?

A TriPollar DESIRE homogén módon fiatalítja meg a bőr különböző rétegeit a gyorsabb, biztonságosabb és hatékonyabb kezelés érdekében. Használja a kezelés első periódusában a TriPollar DESIRE terméket heti 2-3 alkalommal, 6-8 hétig az öregedés jeleinek elmulasztása érdekében. Javasoljuk, végezzen utókezeléseket és használja folyamatosan a DESIRE terméket 2-4 alkalommal egy hónapban az elért eredmények fenntartása érdekében. Területenként csak 5 percet, a teljes arc ápolása pedig 12-15 percet vesz igénybe.
 

 

A kezelés menete

1. Tisztítsa meg és szárítsa meg a kezelési területet.
2. Vigyen fel nagyon vékonyan, egyenletesen TriPollar kezelő gélt.
3. Kapcsolja be a készüléket. Válassza ki az Ön számára legkényelmesebb RF teljesítmény beállítást (Alacsony / Közepes/ Magas). Helyezze a készüléket a bőrére, enyhén nyomja rá, hogy az elektródák megfelelően érintkezzenek a bőrével. Lassú körkörös mozdulatokkal végezze el a kezelést. A TURBO-RF funkció az első bőrrel való érintkezéskor automatikusn bekapcsol.
4. Kapcsolja ki a készüléket. Húzza ki a készüléket a konnektorból. Távolítsa el a TriPollar kezelő gél maradékát a bőréről, és mossa meg az arcát.
 
A csomag tartalma:
 • TriPollar DESIRE készülék
 • Tápegység
 • Adapter
 • TriPollar STOP kezelő gél
 • Használati utasítás

**Hozom, viszem, háztól házig Garancia:

A készülék kiváló minőségű eredeti TriPollar termék, normál használata esetén 2 év magyarországi kényelmi garanciát biztosítunk, melyet a számla és a jótállási jegy ellenében lehet érvényesíteni a vevőszolgálatunk elérhetőségein. A hozom, viszem, háztól házig garancia azt jelenti ha a termék meghibásodik a bejelentést követően amennyiben a készülék nem javítható, úgy az új készüléket kiszállítjuk a hibásat pedig egyúttal visszahozatjuk a GLS futárszolgálattal mindezt térítés mentesen!
 
 
Ide kattintva megtekintheti a TriPollar márkáról a gyakran ismételt kérdéseket és válaszokat. 
 
A gyártó előzetes bejelentés nélküli változtatásának jogát fenntartjuk.
A készülék hivatalos magyarországi forgalmazója a Mopa Kft.
A termék értékelése (1)

A termék értékelése

(1 vásárlói vélemény - Értékelés: 5/5.0)
Regisztráljon és jelentkezzen be, ha Ön is szeretné megosztani másokkal véleményét.
Szabó Judit
2023.02.12. 09:20
Gyakori kérdések

Gyakori kérdések

AZ ARCOM PIROS LESZ A KEZELÉST KÖVETŐEN?
Bőrpír előfordulhat a kezelés közben és után. Azonban ennek a kezelést követő 2-3 óra elteltével el kell múlnia.
HASZNÁLNOM KELL A STOP KEZELŐ GÉLT?
Mi azt javasoljuk, hogy használja a Stop gélt, mivel ez a kezelő gél bizonyítottan felkészíti a bőrt a hőátadásra a Stop X készülékből. A STOP készülékeket klinikai vizsgálatok bizonyítják, hogy a lehető legjobb eredményeket a TriPollar Stop kezelő géllel érhetők el. Nem ajánljuk, hogy más géllel használja a készüléket, hiszen így nem garantált a kezelés sikeressége, mivel más géllel nem végeztünk tesztet.
MI A STOP X ELŐNYE?
A Stop X a TriPollar Stop termékek legújabb generációjába tartozik. A TriPollar megtartotta az eredeti STOP eszközök sikeres rádiófrekvenciás (RF) technológiáját és további hihetetlen fejlesztéseket hajtott végre. A Stop X RF technológia stimulálja a bőr aktivitását annak érdekében, hogy elindítsa a természetes kollagén termelést, javítva a bőr kontúrját és általános állapotát. Ez lassítja és visszafordítja az öregedés jeleinek kialakulását és mindössze 8 hét alatt csökkenti a finom vonalak és ráncok megjelenését.
Kapcsolódó termékek
Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák.
Ne maradjon le egyetlen egy akciónkról, újdonságunkról vagy hasznos tanácsunkról se!
Olyan új információkhoz juthat, amit még a barátnői sem ismernek!
Érdekel
 Miért használjunk ultrahangos párásítót gyermekünk hálószobájában is?

Miért használjunk ultrahangos párásítót gyermekünk hálószobájában is?

Mondj búcsút a fullasztó levegőnek és a száraz bőrnek!
Bemutatjuk az otthoni IPL szőrtelenítés új dimenzióját, avagy már nem álom az otthoni luxus

Bemutatjuk az otthoni IPL szőrtelenítés új dimenzióját, avagy már nem álom az otthoni luxus

A luxus minőségű IPL készülékek megtestesítője, a ULIKE! Örömmel ismertetünk meg a vadonatúj márkánkkal, a ULIKE-al. A világ luxus minőségű...
ULIKE vállalatról röviden, luxus kategóriás otthoni IPL gépek gyártója

ULIKE vállalatról röviden, luxus kategóriás otthoni IPL gépek gyártója

A 2013-ban alapított ULIKE vállalat a megalakulásakor már előnnyel indított, hiszen maga köré gyűjtötte a szőrtelenítés technológiában addig...
www.kozmetikaotthon.hu

Bemutatóterem

9021 Győr, Szent István út 10/A.
(Iparkamara épülete az Ibis hotel előtt)

Partnerünk
RIO Beauty TRIA Beauty SmoothSkin
Bankkártyás fizetési szolgáltatónk
Simplepay
Elfogadott kártyák
Elfogadott kártyák
Futárszolgálat
Szállító | A GLS gyorsan és biztonságban kiszállítja csomagját
Speciális ajánlatok Speciális ajánlatok