TriPollar STOP Eye2 black edition RF rádiófrekvenciás szem és száj környéki ránctalanító készülék

TriPollar STOP Eye2 black edition RF rádiófrekvenciás szem és száj környéki ránctalanító készülék

Item number: STOPEYE2
-11% discount
230,70 € instead:
205,10 €
Add to basket
In own warehouse
This product is Delivered free of charge!
Ha a megrendelt termékek összára 29 990 Ft alatti, akkor 1 990 Ft, felette ingyenes.
Gift products accompanying the product

Why should you choose us?

Thousands of satisfied customers, high-quality products, manufacturers

We test our products ourselves in addition to factory tests, so we have a lot of experience, we are constantly expanding our product range according to the needs of customers and market trends, so you can always find the products of the most modern device manufacturers on our pages.

We represent 7 factories in Hungary

The products of the English DEZAC group (Rio beauty, Bodi-Tek), the English Cyden group (SmoothSkin), the German Hydas, the American Tria, the Japanese UPBUTY, the Israeli Pollogen and the Canadian UPPERCANADA, which only represent premium quality. We offer an extra-long, 2-year Hungarian customer-friendly exchange guarantee for the devices.

We really work from our own warehouse, our products are delivered to your home within 24 hours (working days)

Premium courier service makes fast deliveries even to Home, Company, Parcel Point, with our couriers you can also pay with credit card, and you can also pick up the ordered products in person in our showroom.

100% Hungarian-owned family business

Flexibility, promptness, kindness, our colleagues have been active in the home cosmetic market for 11 years, our company has a history of almost 8 years, we welcome all interested people in our NEW showroom in Győr, where you can try all the devices.

Fast and customer-friendly management (customer service)

Our experienced, well-prepared colleagues await you with personalized advice and device recommendations. We are also available to our customers for other questions.

 • Description
 • Video
 • A termék értékelése
 • Frequently asked Questions
Description
Az izraeli Pollogen legújabb TriPollar Stop Eye2 black edition szemkörnyék és szájkörnyék ránctalanító gépe igen hatékony kezelést tesz lehetővé a szem a szály környékén. Segitségével kezelhető a megereszkedett szemhéj is ill. a homlok.
A technológia leginkább a ráncosodásra hajlamos területek kezelésére fejlesztették ki. A Pollogen csoport évek óta folyamatosan fejleszti a rádiófrekvenciás (RF) technológiát és a Pollogen kutatói rendkívül nagy tudással rendelkeznek a bőr- és arcápolás terén. A TriPollar Stop Eye2 látványos és tartós eredményeket nyújt felhasználói számára. Az innovatív TriPollar Stop Eye2  biztonságosan és hatékonyan halványítja a finom vonalakat, ráncokat és javítja a bőr szerkezetet. A koncentrált RF energia használata a tökéletes módja a látható, hatékony, de ugyanakkor biztonságos ránctalanításnak. 
 
A Pollogen több, mint 50 éves szakmai tapasztalattal, számos klinikai vizsgálattal élenjáró a rádiófrekvenciás bőrfiatalítás piacán:
A professzionális szépségápolási készülékeket gyártó Pollogen vállalat az első olyan gyártó, amely tripoláris rádiófrekvenciás készülékek gyárt kifejezetten az otthoni használatra. A TriPollar termékcsaládot kifejezetten az otthoni felhasználók számára hozták létre, ügyelve arra, hogy hatékony, gyors és kényelmes ránctalanító kezeléseket lehessen elvégezni.
 
Az RF energiát, az elektródákat és az ergonomikus kialakítást kifejezetten ezeknek a kényes területeknek a kezelésére fejlesztették ki. Az innovatív TriPollar Stop Eye2 biztonságosan és hatékonyan halványítja a finom vonalakat, ráncokat és javítja a bőr szerkezetét. A koncentrált RF energia használata a tökéletes módja a látható, hatékony, de ugyanakkor biztonságos ránctalanításnak. A TriPollar Stop Eye2 bőrfiatalító készülékkel non-invazív kezelést lehet elvégezni otthon, amely kifejezetten az érzékeny szem és a száj környéki vonalakra koncentrál.
 

TriPollar Rádiófrekvenciás technológia:

Kellemes meleggel idézze elő a bőr megújulását!
TriPollar Stop Eye2 egy lenyűgöző készülék, hatékony ránctalanító és bőrmegújító készülék, amely a kényes területeket célozza meg, mint pl. a szemkörnyék vagy a nevetőráncok. A TriPollar Rádiófrekvencia egy innovatív, szabadalmazott technológia. A tripoláris készülékek képesek leküzdeni a korábbi mono-, és bipoláris RF technológiák korlátozásait. A TriPollar® RF klinikailag és hisztopatológiailag (szövettan) bizonyított, hogy kezelés alatt egyidejűleg, homogénen és volumetrikusan melegíti fel a felszíni (dermális), illetve a bőr mélyén (hypodermális) lévő rétegeket is.

A célzott TriPollar RF - nagy telítettsége miatt - lehetővé teszi az energia felhasználását, ezáltal azonnali és tartós eredményeket nyújt. A bőr mélyebb rétegeinek stimulálása felgyorsítja és megnöveli a kollagén és elasztin termelődést, ezáltal feszesebb és rugalmasabb lesz az arcbőr. Az egyszerűen használható és rendkívül hatékony TriPollar kezelések már az első kezeléstől kezdve látható bőrfeszesítést, ráncok elhalványítását biztosítják, és hosszan tartó eredményeket produkálnak egy kezelési programot követően, műtét és gyógyulási idő nélkül. A felhasználók meleg, nyugtató érzésről számoltak be, miközben a bőr mélyén terápiás hatás lép fel.
 
A Stop Eye2 készülék a TriPollar RF technológiáját alkalmazza. A TriPollar Stop Eye2 rendszer otthoni, nem invazív bőrfiatalításra szolgál az érzékeny arcfelületek számára, kifejezetten a bőr feszesebbé tételére a Periorbital, Perioral és Nasolabial redőkben. A kezelés alatt energiát szabadít fel a készülék, amelyet a bőr szövetekbe és az extracelluláris mátrixba (ECM) irányít, amely által ezeket a rétegeket enyhén felmelegíti. A célzott hevítés a kollagén rostok azonnali összehúzódását okozza a bőrben, miközben növeli a fibroblaszt aktivitását is. Ennek eredményeként új kollagén és elasztin szálak regenerálódását segíti elő. A kollagénrostok összehúzódása, valamint a kollagén és az elasztin megújítása összehúzza a bőrt, így sima, egészségesebb és fiatalosabb bőrt hoz létre, amely már az első kezelés után látható. A klinikailag bizonyított, biztonságos, kellemes és könnyen használható bőrfeszesítő készülék javítja a bőrszerkezetet és egy fiatalos, üde külsőt eredményez.
 
 
 

A TriPollar Stop Eye2 készülék tulajdonságai:

 • Nem-invazív ránctalanító kezelés
 • Csökkenti a finom vonalakat, szarkalábakat a szemkörnyéken
 • Kisimítja a ráncokat a száj mellett
 • Halványítja a nevetőráncot
 • Nők és férfiak is használhatják
 • Minden bőrtípusra
 • A TriPollar kezelő gél hatóanyagai megegyeznek a professzionális szektorban alkalmazott kozmetikumokkal
 • Ergonomikus kialakításával kényelmesen lehet elvégezni a kezelést
 • Biztonságos és fájdalommentes kezelés 4 perc alatt
 • Látható eredmények akár már az első pár kezelést követően
 • Az elektródák rozsdamentes acélból készülnek, így a környezetre és az emberi szervezetre sem ártalmasak
 

A TriPollar STOP Eye2 szemkörnyéki és szájkörnyéki ránctalanító gép előnyei:

1. Alapos és célzott kezelések. Szemmel látható eredmények.
2. Kifejezetten a leginkább ráncosodásra hajlamos területek kezelésére tervezve.
3. Biztonságos, kellemes és gyors kezelések.
4. A legjobb rádiófrekvenciás technológiát alkalmazza a RF technológia piacvezető gyártójától.
 

Kezelési program: 

Az első 6-8 hétben hetente 2-4 kezelést végezzen el. A kezelések során a készülék a fibroblasztokat (a sejtek egyik összetevői) stimulálja, amelyek a kollagén termelődésért felelősek és így egy teltebb bőrréteget hoz létre. A szemmel látható eredmény pedig a feszesebb, fiatalosabb bőr.
 
A tartós eredményekért ajánlott utókezeléseket végezni. Ez azt jelenti, hogy a kezelési program végeztével havonta 2-4 alkalommal használja a készüléket, hogy megőrizze az elért eredményeket, illetve, így jelentősen lecsökken az esetleges újonnan kialakuló ráncok és szarkalábak esélye.
 

A kezelés menete:

1. Tisztítsa meg és szárítsa meg a kezelési területet.
2. Egyenletesen vékonyan vigye fel a bórsónyi TriPollar kezelő gélt a kezelni kívánt bőrfelületre.
3. Kapcsolja be a készüléket. Helyezze a készüléket a bőrére úgy, hogy mind a négy elektróda hozzáérjen a bőrhöz. Lassú, íves nagy mozdulatokkal végezze el a kezelést a területen, kb. 3-4 percen keresztül.
4. A kezelés után kapcsolja ki a készüléket és a kezelőfejet óvatosan tisztítsa meg. Az arcbőrét öblítse le.
 
 
 
 
A csomag tartalma: 
 • TriPollar STOP EYE2 black edition készülék
 • USB kábel
 • TriPollar kezelő gél
 • Magyar nyelvű használati utasítás
 

**Hozom, viszem, háztól házig Garancia:

Jogszabály szerint a 100.000,- Ft alatti készülékek esetében 1év jótállás a kötelező, ezzel szemben gyártónk erre a készülékére 2év garanciát vállal!
A készülék kiváló minőségű eredeti TriPollar termék, normál használata esetén 2 év magyarországi kényelmi garanciát biztosítunk, melyet a számla és a jótállási jegy ellenében lehet érvényesíteni a vevőszolgálatunk elérhetőségein. A hozom, viszem, háztól házig garancia azt jelenti ha a termék meghibásodik a bejelentést követően amennyiben a készülék nem javítható, úgy az új készüléket kiszállítjuk a hibásat pedig egyúttal visszahozatjuk a GLS futárszolgálattal mindezt térítés mentesen!
 
 
Ide kattintva megtekintheti a gyakran ismételt kérdéseket a TriPollar márkáról. 
 
 
A gyártó előzetes bejelentés nélküli változtatásának jogát fenntartjuk.
A készülék hivatalos magyarországi forgalmazója a Mopa Kft.
Video

Video

A termék értékelése

A termék értékelése

(0 customer's opinion - Rating: 0/5.0)
Regisztráljon és jelentkezzen be, ha Ön is szeretné megosztani másokkal véleményét.
Frequently asked Questions

Frequently asked Questions

MIBEN KÜLÖNBÖZIK A TÖBBI STOP KÉSZÜLÉKEKTŐL? / MILYEN TERÜLETEKEN HASZNÁLHATOM A STOP EYE KÉSZÜLÉKET?
A Stop Eye készüléket kifejezetten a szemkörnyék, illetve a kényesebb területek kezelésére fejlesztették ki. A kis méretének köszönhetően a kisebb területeket is alaposan lehet kezelni, mint például a szemkörnyék, ajkak vagy „nevetőránc”. Kérjük, először olvassa el a használati utasítást a rendeltetésszerű használat érdekében.
A készülék RF technológiát használ a fent említett sajátos területek feszesítésére, amely által növeli a kollagén termelődést, általa pedig egy fiatalos, egészséges és sima bőrt eredményez. Már az első pár használat után látható a változás.
A STOP EYE FELTÖLTHETŐ? / MILYEN ADAPTERT ADNAK A KÉSZÜLÉK MELLÉ?
Igen, a Stop Eye utántölthető akkumulátorral rendelkezik, amelyet a csomagban található USB töltővel kell feltölteni. Számítógéphez vagy más USB csatlakozóval kompatibilis adapterhez kell csatlakoztatni az USB kábelt.
Természetesen európai szabványú adaptert adnak a készülékhez.
Our prices include VAT!
Don't miss any of our sales, news or useful advice!
You can get new information that even your girlfriends don't know!
I am interested

Knowledge base

View all
Revolutionary results in the field of anti-wrinkle at home! Skin rejuvenation? Let the facts and pictures talk!

Revolutionary results in the field of anti-wrinkle at home! Skin rejuvenation? Let the facts and pictures talk!

Keeping the youthful face has been essential for ladies for thousands of years. According to legends, also cleopatra was already working to keep her beautiful...
What should you know about red light therapy?

What should you know about red light therapy?

What is light therapy? Light therapy, also known as photobiomodulation, is the process of generating energy from light – vital to the survival of all...
Thermal mapping procedure, more effective skin care, wrinkle removal?

Thermal mapping procedure, more effective skin care, wrinkle removal?

According to the most modern procedure, it customizes the treatment pattern (temperature + duration) for each user. What is thermal mapping? Pollogen's...
How to treat and remove female facial hair?

How to treat and remove female facial hair?

Take the first step to remoe unwanted facial hair! A lot of women suffer from unwanted facial hair, which causes undue stress, embarrassment and low self...
www.kozmetikaotthon.hu

Showroom

9021 Győr, Szent István út 10/A.
(Chamber of Commerce building in front of the Ibis hotel)

Our partner
RIO Beauty TRIA Beauty SmoothSkin
Our bank card payment service provider
Simplepay
Accepted cards
Accepted cards
Courier
Supplier | GLS delivers your parcel quickly and safely
Special offers Special offers