TriPollar STOP Vx GOLD rádiófrekvenciás arcápoló - MULTI-RF, DMA technológiával, aranyozott elektródákkal, hőtérképezés funkcióval

TriPollar STOP Vx GOLD rádiófrekvenciás arcápoló - MULTI-RF, DMA technológiával, aranyozott elektródákkal, hőtérképezés funkcióval

Cikkszám: STOPVX-GOLD
179 990 Ft
kosárba
2 Részletben történő Fizetési Lehetőség

A bruttó 100.000,- Ft összértéket elérő, illetve azt meghaladó megrendelés esetén a Szolgáltató bank bevonása nélkül, kamatmentesen lehetőséget biztosít a vételár két részletben történő kiegyenlítésére... Részletek

2 Részletben történő Fizetési Lehetőség

A bruttó 100.000,- Ft összértéket elérő, illetve azt meghaladó megrendelés esetén a Szolgáltató bank bevonása nélkül, kamatmentesen lehetőséget biztosít a vételár két részletben történő kiegyenlítésére. (A jelen pontban rögzített értékhatár elérése érdekében az egyedileg leadott megrendelések nem vonhatók össze.)

Első vételár-részlet: A Felhasználó a megrendelt termék(ek) vételárának 50%-át köteles a Szolgáltató által kiállított díjbekérő alapján, a díjbekérő kiállításától számított 3 napon belül átutalással megfizetni.

Második vételár-részlet: A megrendelt termék(ek) vételárának fennmaradó összegét (50%) a Felhasználó köteles a megrendelés leadását követő 45 napon belül átutalással kiegyenlíteni.

A megrendelt termék(ek) kiszállítására és a végszámla kiállítására azt követően kerül sor, hogy a megrendelt termék(ek) vételára a Szolgáltató bankszámláján maradéktalanul jóváírásra került.

A megrendeléskor egyúttal termékfoglalás is történik, így a megrendelt termék(ek) garantáltan kiszállításra kerül(nek) a megrendelésben rögzített áron és tételben.

A részletfizetéssel kapcsolatosan érdeklődni
ezen a telefonszámon lehet H-P 9:30-17:00 között:
+36 30 656 0292

Saját raktárban
Ha most megrendeli, a termék holnapra Önnél lesz.
Ezt a terméket Ingyen Szállítjuk!
Ha a megrendelt termékek összára 29 990 Ft alatti, akkor 1 990 Ft, felette ingyenes.
A készülék előnyei
 • Legújabb MULTI-RF fejlesztés 
 • Továbbfejlesztett Thermal Mapping, egyénre szabott algoritmus alapú hőtérképezéses eljárás
 • Kiváló eredmény, kategóriájában összehasonlítva a legjobb technológiákkal 
 • Látható meggyőző hosszantartó eredmények
 • Az otthoni eszközök legjobb innovációja a piacvezetőtől
 • Hozom, viszem, háztól házig 2 éves garanciával! **

 

Miért érdemes minket választani?

Több ezer elégedett vásárló, magas minőségű termékek, gyártók

Termékeinket saját magunk is teszteljük a gyári vizsgálatokon kívül, így nagy tapasztalattal rendelkezünk, termékpalettánkat folyamatosan a vásárlók és a piaci trendek igényei szerint bővítjük, így mindig a legkorszerűbb és legmodernebb készülék gyártók termékeit találhatóak oldalainkon.

7 gyár képviseletét látjuk el hazánkban

Az angol DEZAC csoport (Rio beauty, Bodi-Tek), az angol Cyden csoport (SmoothSkin), a német Hydas az amerikai Tria mellett a Japán UPBUTY, az Izraeli Pollogen termékei és a kanadai UPPERCANADA, mind prémium minőséget képviselnek. A készülékekre extra hosszú, 2 év magyarországi vevőbarát cseregaranciát vállalunk.

Mi tényleg saját raktárból dolgozunk, termékeinket 24 órán belül (munkanap) házhoz szállítjuk

Prémium futárszolgálat gyors kiszállítást végez akár Házhoz, Céghez, Csomagpontra, Futárainknál bankkártyával is lehet fizetni, valamint bemutatótermünkben személyesen is átvehetik a megrendelt termékeket.

100% magyar tulajdonú családi vállalkozás

Rugalmasság, gyorsaság, kedvesség, munkatársaink 11 éve tevékenykednek az otthoni kozmetikai gépek piacán, cégünk több mint 13 éves múltra tekint vissza, ÚJ Győri bemutatótermünkben szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt, ahol minden készüléket kipróbálhatnak.

Gyors és vevőbarát ügyintézés (ügyfélszolgálat)

Gyakorlott, felkészült munkatársaink személyre szabott tanácsadással és készülék ajánlással várják. Egyéb kérdésekben is készséggel állunk vásárlóink rendelkezésére.

 • Leírás
 • Video
 • A termék értékelése (3)
 • Kapcsolódó termékek
Leírás
TriPollar Stop Vx Gold MULTI-RF+ rádiófrekvenciás arcápoló DMA bőrfeszesítéssel, aranyozott elektródákkal, beépített hőtérképezés funkcióval az otthoni szépségápolási szektor egyik leghatékonyabb multi-funkciós bőrfiatalító készüléke. A TriPollar Stop Vx és STOP Vx Gold kivételes módon kombinálja a két csúcsminőségű technológiát, amelyek szinkronizálva együttműködnek.
 

Mivel több a STOP Vx Gold rádiófrekvenciás arcápoló, mint a STOP Vx?

A TriPollar STOP Vx Gold rendelkezik a STOP Vx minden előnyével, olyan prémium anyagok használatával kiegészülve, mint az arany. A 24 karátos arannyal bevont elektródákkal és aranyat tartalmazó kezelő géllel kiegészítve ezzel a készülékkel otthonunkba varázsolhatunk egy igazi prémium kategóriás kényeztetést.
 
A TriPollar STOP Vx Gold rendelkezik a legújabb MULTI-RF fejlesztéssel, a „Hőtérképezéssel”. Ez az algoritmus már biztosítja a személyre szabott kezelést a megfelelő hőmérséklettel a kiemelt hatékonyság elérése érdekében, mind ezt már egyénre szabva, a bőrünk tulajdonságainak megfelelően.
 
Kisvideó a TriPollar VX GOLD készülékről:
 

Az innovatív TriPollar Stop Vx Gold, páratlan eredményeket nyújt:

Feszesíti, kisimítja a megereszkedett arcbőrt, csökkenti a ráncokat, finom vonalakat és újra formálja a "V" kontúrt, az állkapocsívet, illetve méregtelenít és oxigenizál. A Multi-RF és DMA technológiák együttes működésével a TriPollar Stop Vx Gold-dal végzett kezeléssel szemmel látható eredmények érhetőek el, hatékonyan eltünteti az öregedés jeleit és javítja az arcbőrt.
 
 

Miért kötne kompromisszumot, ha a legjobb funkciók egyetlen készülékben is megtalálhatók?

Az innovatív TriPollar STOP Vx Gold készülékkel lenyűgöző eredményeket lehet elérni. A világhírű Pollogen által fejlesztett TriPollar termékcsalád élenjáró az otthoni rádiófrekvenciás bőrfiatalítás területén.
 
 
A Multi-RF és a DMA kombinálása révén következő szintre emeli az otthoni bőrfiatalítást!
 
 

MULTI-RF rádiófrekvenciás technológia:

A legújabb 3. generációs rádiófrekvenciás innováció, a TriPollar Multi-RF technológia kifejezetten a bőr rétegeit célozza, hogy a kollagén és az elasztin termelődést beindítsa, így hatékony és tartós eredmények érhetőek el. A Multi-RF hullámok „fésülgetik” a bőr rétegeit, hogy egyenletes fűtőhatást biztosítsanak a kollagén és elasztin rétegek teljes sávjában. Ennek eredményeképpen sokkal hatékonyabb és tartósabb a kezelés, mint más hagyományos RF készülékek esetében.
 
 

DMA - dinamikus izomaktiváló technológia:

A DMA egy egyedülálló technológia, amely az arcizmokat dolgoztatja meg, tónusosabbá teszi őket. Az első olyan technológia, amely stimulálja az izmokat és egyszerre rádiófrekvenciás kezelést is végez. A DMA új generációja 1.000 izomösszehúzódást eredményez kevesebb, mint 3 perc alatt, a természetes megjelenésű állkapocsív, V alakja és az általános emelési eredmények érdekében.
 

Mi az a hőtérképezés?

A „Hőtérképezés” nevezetű innováció egy új hőérzékelő algoritmusra fókuszál, amely tovább fokozza a Pollogen otthoni eszközeiben található hőmérséklet érzékelő hatékonyságát, biztosítva a megfelelő hőmérsékletet egy hatékony RF kezeléshez.
 
A „Hőtérképezés” algoritmus úgy szabályozza a hőtermelési folyamatot, hogy folyamatosan mintavételezi a szövet hőmérsékletét a felhasználó arcának öt különböző hőpontjában. Az intelligens algoritmus személyre szabott hőtérképet készít a kezelendő területen, amely kiszámítja a legmegfelelőbb hőmérsékletet a hatékony kezelés érdekében. Ennek a folyamatnak az eredményeként a készülék által kibocsátott hőmérsékletet és a kezelés időtartamát, a kezelt terület sajátosságaihoz igazítják, ezzel elérve egy személyre szabott kezelési mintát, az optimális eredmények érdekében.
 
 
 
 

A TriPollar STOP Vx Gold rádiófrekvenciás arcápoló előnyei:

1. Optimális eredmény a kategóriájában legjobb technológiákkal
2. A bőr kezelése és az arcvonások átalakítása egy eszközben
3. Azonnal látható meggyőző eredmények, amelyek Önnel maradnak
4. Az otthoni eszközök legjobb innovációja a piacvezetőtől
 

A TriPollar STOP Vx Gold jellemzői:

 • Egyetlen készülékkel a bőr kezelése és az arcvonások átformálása
 • Leginnovatívabb technológia a piacvezető gyártótól
 • 2 üzemmód: MULTI-RF (rádiófrekvencia), MULTI-RF+DMA (rádiófrekvencia és dinamikus izomaktiválás)
 • 2 intenzitási szint: alacsony és magas
 • Minden bőrtípus kezelésére alkalmas
 • Jelentősen csökkenti a finom vonalakat és ráncokat, megemeli a megereszkedett bőrt
 • Helyreállítja a bőrszerkezetet
 • Tonizálja az állkapcsot, a V vonalat
 • Azonnali és tartós bőrfiatalító eredmény
 • Professzionális minőségű kezelések otthon
 • Fájdalommentes és biztonságos
 • Egyszerű használat, pár perc alatt elvégezhető kezelések
 • Szemmel látható, klinikai eredmény már az első pár kezelést követően

 Egyszerű használat:

 
 

A kezelés menete:

1. Tisztítsa és szárítsa meg az arcát és a nyakát.
2. Vigye fel vékonyan és egyenletesen a TriPollar® Gold kezelő gélt az egész kezelési területre (arc és / vagy nyak).
3. Kapcsolja be a készüléket, és válassza ki az intenzitási szintet. Helyezze a készüléket a bőrére, enyhén nyomja rá, hogy mindegyik elektróda megfelelően érintkezzen a bőrével. Lassú, körkörös mozgással mozgassa a készüléket a kezelési területen 4-5 percig.
Váltson a MULTI-RF + DMA módra. Nagyon lassú lineáris mozdulatokkal mozgassa a készüléket az állkapocsívén, vagyis a V vonalán. Az optimális eredmény érdekében 5 percig használja a készüléket, mindkét oldalon.
4. Kapcsolja ki a készüléket és húzza ki a készüléket a konnektorból.
 
Óvatosan távolítsa el a TriPollar® Gold kezelő gél maradékát a bőréről, és mossa meg az arcát. Tisztítsa meg a készüléket.
 
Kisvideó a készülék használatával kapcsolatban: 
 
 
 
A csomag tartalma:
 • TriPollar STOP Vx Gold készülék
 • TriPollar GOLD Előkészítő/ kezelő gél
 • Adapter
 • Magyar nyelvű használati utasítás
 
 
**Hozom, viszem, háztól házig Garancia:
 
A készülék kiváló minőségű eredeti TriPollar termék, normál használata esetén 2 év magyarországi kényelmi  garanciát biztosítunk, melyet a blokk, számla és garancialevél ellenében lehet érvényesíteni a vevőszolgálatunk elérhetőségein. A hozom, viszem, háztól házig garancia azt jelenti ha a termék meghibásodik a bejelentést követően amennyiben a készülék nem javítható, úgy az új készüléket kiszállítjuk a hibásat pedig egyúttal visszahozatjuk a GLS futárszolgálattal mindezt térítés mentesen!
 
Ide kattintva megtekintheti a TriPollar márkáról összeállított gyakran ismételt kérdéseket és válaszokat.
 
A gyártó előzetes bejelentés nélküli változtatásának jogát fenntartjuk.
A készülék hivatalos magyarországi forgalmazója a Mopa Kft.
 
Video

Video

A termék értékelése (3)

A termék értékelése

(3 vásárlói vélemény - Értékelés: 5/5.0)
Regisztráljon és jelentkezzen be, ha Ön is szeretné megosztani másokkal véleményét.
Kiss János
2024.04.02. 09:02
Nagyon klassz gép.
Szeretem.
Ildikó Zadravecz
2022.12.28. 13:41
Kovács Noémi
2022.02.11. 12:09
Megrendelés, szállítás gyorsan ment úgy ahogy ígérték! Fantasztikus gép, még csak 3 hete használom de már látható eredmények vannak!
Kapcsolódó termékek
Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák.
Ne maradjon le egyetlen egy akciónkról, újdonságunkról vagy hasznos tanácsunkról se!
Olyan új információkhoz juthat, amit még a barátnői sem ismernek!
Érdekel
"-Már megint visszanőtt, borotválnom kell.." Miért válassz minket az otthoni tartós szőrtelenítéshez?

"-Már megint visszanőtt, borotválnom kell.." Miért válassz minket az otthoni tartós szőrtelenítéshez?

Unod már, hogy mindig visszanő, borotválkoznod vagy gyantáznod kell heti rendszerességgel, nem is beszélve arról, amikor elutazol több napra, vinned...
Amit tudni kell a bőrhámlasztó kezelésekről!

Amit tudni kell a bőrhámlasztó kezelésekről!

Milyen bőrhámlasztó kezelések vannak? Alapvetően 2 féle hámlasztásos kezelés van az egyik a kémiai mely történhet különböző savakkal pld...
Miért használjunk ultrahangos párásítót gyermekünk hálószobájában is?

Miért használjunk ultrahangos párásítót gyermekünk hálószobájában is?

Mondj búcsút a fullasztó levegőnek és a száraz bőrnek!
www.kozmetikaotthon.hu

Bemutatóterem

9027 GYŐR, Csörgőfa sor 6.

Partnerünk
RIO Beauty TRIA Beauty SmoothSkin
Bankkártyás fizetési szolgáltatónk
Simplepay
Elfogadott kártyák
Elfogadott kártyák
Futárszolgálat
Szállító | A GLS gyorsan és biztonságban kiszállítja csomagját
Speciális ajánlatok Speciális ajánlatok

Kedvezmény kupon

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy akcióinkról, újdonságainkról elsőként értesülj és megajándékozunk egy azonnal felhasználható 2 000 Ft értékű kuponnal!

Hírlevél kedvezmény kupon