*** Minden termék saját raktárkészletből, 14ó-ig megrendelt termékek, másnapi garantált kiszállítással (GLS) ***

TriPollar STOP Vx2: Az Innováció Csúcstechnológiája a Ránctalanításban

 Pollogen legújabb innovációja 2023-ban a STOPVX2
 Ahogy haladunk előre az időben, a szépségápolás területén is egyre kifinomultabb és hatékonyabb eszközökkel találkozhatunk.
 
A TriPollar STOP Vx2 ránctalanító és arckezelő készüléke bemutatkozásakor azonnal magával ragadja a figyelmet. A készüléket a legmodernebb technológiával látták el így már a 3. generációs a MULTI-RF Rádiófrekvenciát használ. A Turbo RF is megújult, még gyorsabb felfűtési idővel rendelkezik. Az új 3. generációs Intelligens DMA a TriPollar legújabb innovációja, az egyetlen DMA a piacon, amely a kezelés során alkalmazkodik a bőr hőmérsékletéhez. A 2. generációs hőtérképezés algoritmussal biztosítható a kezelések alatt a legpontosabb hőmérséklet szabályozás. Az FDA jóváhagyásával is büszkélkedő eszköz, magasra emeli a lécet.
 
A készülék négy kulcsfontosságú technológiát ötvöz, hogy együttesen garantálja a hatékony ránctalanítást. A MULT-RF3 rádiófrekvencia rendszer az első pillanattól kezdve mélyen hatol be a bőrbe, stimulálva a kollagént és elérve azokat a rétegeket, ahol a ráncok valóban keletkeznek. Ezáltal a TriPollar STOP Vx2 nem csak a felszíni ráncokat célozza meg, hanem a bőr rugalmasságát és szerkezetét is javítja.
 
Az új Turbo RF technológia dinamikus és gyors rádiófrekvenciás hullámokat alkalmaz, maximalizálva a kezelés hatékonyságát. Ez a forradalmi fejlesztés lehetővé teszi a TriPollar STOP Vx2 számára, hogy rövidebb idő alatt és még jobban meggondoljuk, hogy jótékony hatást fejtsen ki, így még gyorsabban élvezhetik a látványos eredményeket.
 
A harmadik generációs adaptív DMA (dinamikus mikroáram) technológia tovább növeli a TriPollar STOP Vx2 egyedi jellegét. A DMA és a Supreme RF kombinációja optimális eredményt nyújt, különösen az állkapocsvonal kontúrozásához és a V-alak formázásához.
 
A hőtérképezéses algoritmus a fűtési folyamatot a felhasználó arcának több különböző hőérzékeny pontján a szövetek hőmérsékletének folyamatos mintavételezésével szabályozza. Az intelligens algoritmus személyes hőtérképet készít, kiszámítva a legpontosabb hőmérsékletet a hatékony kezeléshez az adott kezelt területen.
 
A készülék adatlapja itt tekinthető meg.
 
 
 
 
TriPollar STOP Vx2: Az Innováció Csúcstechnológiája a Ránctalanításban
Ne maradjon le egyetlen egy akciónkról, újdonságunkról vagy hasznos tanácsunkról se!
Olyan új információkhoz juthat, amit még a barátnői sem ismernek!
Érdekel
 Miért használjunk ultrahangos párásítót gyermekünk hálószobájában is?

Miért használjunk ultrahangos párásítót gyermekünk hálószobájában is?

Mondj búcsút a fullasztó levegőnek és a száraz bőrnek!
Bemutatjuk az otthoni IPL szőrtelenítés új dimenzióját, avagy már nem álom az otthoni luxus

Bemutatjuk az otthoni IPL szőrtelenítés új dimenzióját, avagy már nem álom az otthoni luxus

A luxus minőségű IPL készülékek megtestesítője, a ULIKE! Örömmel ismertetünk meg a vadonatúj márkánkkal, a ULIKE-al. A világ luxus minőségű...
ULIKE vállalatról röviden, luxus kategóriás otthoni IPL gépek gyártója

ULIKE vállalatról röviden, luxus kategóriás otthoni IPL gépek gyártója

A 2013-ban alapított ULIKE vállalat a megalakulásakor már előnnyel indított, hiszen maga köré gyűjtötte a szőrtelenítés technológiában addig...

Miért érdemes minket választani?

Több ezer elégedett vásárló, magas minőségű termékek, gyártók

Termékeinket saját magunk is teszteljük a gyári vizsgálatokon kívül, így nagy tapasztalattal rendelkezünk, termékpalettánkat folyamatosan a vásárlók és a piaci trendek igényei szerint bővítjük, így mindig a legkorszerűbb és legmodernebb készülék gyártók termékeit találhatóak oldalainkon.

7 gyár képviseletét látjuk el hazánkban

Az angol DEZAC csoport (Rio beauty, Bodi-Tek), az angol Cyden csoport (SmoothSkin), a német Hydas az amerikai Tria mellett a Japán UPBUTY, az Izraeli Pollogen termékei és a kanadai UPPERCANADA, mind prémium minőséget képviselnek. A készülékekre extra hosszú, 2 év magyarországi vevőbarát cseregaranciát vállalunk.

Mi tényleg saját raktárból dolgozunk, termékeinket 24 órán belül (munkanap) házhoz szállítjuk

Prémium futárszolgálat gyors kiszállítást végez akár Házhoz, Céghez, Csomagpontra, Futárainknál bankkártyával is lehet fizetni, valamint bemutatótermünkben személyesen is átvehetik a megrendelt termékeket.

100% magyar tulajdonú családi vállalkozás

Rugalmasság, gyorsaság, kedvesség, munkatársaink 11 éve tevékenykednek az otthoni kozmetikai gépek piacán, cégünk több mint 13 éves múltra tekint vissza, ÚJ Győri bemutatótermünkben szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt, ahol minden készüléket kipróbálhatnak.

Gyors és vevőbarát ügyintézés (ügyfélszolgálat)

Gyakorlott, felkészült munkatársaink személyre szabott tanácsadással és készülék ajánlással várják. Egyéb kérdésekben is készséggel állunk vásárlóink rendelkezésére.

RIO
TRIA
SmoothSkin
Lanaform
Hydas
DEESS
UPBUTY Japan
SVK Beauty France
Pollogen by Lumenis
Herbsgarden
Danielle by UPPERCANADA
www.kozmetikaotthon.hu

Bemutatóterem

9021 Győr, Szent István út 10/A.
(Iparkamara épülete az Ibis hotel előtt)

Partnerünk
RIO Beauty TRIA Beauty SmoothSkin
Bankkártyás fizetési szolgáltatónk
Simplepay
Elfogadott kártyák
Elfogadott kártyák
Futárszolgálat
Szállító | A GLS gyorsan és biztonságban kiszállítja csomagját
Speciális ajánlatok Speciális ajánlatok