*** Extra -13% kedvezmény: JUN13 kóddal + extrém ajánlatok a speciális ajánlatokban júniusi kampányunkban ***
TriPollar STOP Vx2 MULT-RF Rádiófrekvenciás, Turbo RF és DMA technológiás arckezelő készülék hőtérképezés funkcióval
Új
TriPollar STOP Vx2 MULT-RF Rádiófrekvenciás, Turbo RF és DMA technológiás arckezelő készülék hőtérképezés funkcióval

TriPollar STOP Vx2 MULT-RF Rádiófrekvenciás, Turbo RF és DMA technológiás arckezelő készülék hőtérképezés funkcióval

Cikkszám: STOPVX2
219 990 Ft
kosárba
Vásárolja meg 13% kedvezménnyel!
Használja a következő kuponkódot: JUN13
2 Részletben történő Fizetési Lehetőség

A bruttó 100.000,- Ft összértéket elérő, illetve azt meghaladó megrendelés esetén a Szolgáltató bank bevonása nélkül, kamatmentesen lehetőséget biztosít a vételár két részletben történő kiegyenlítésére... Részletek

2 Részletben történő Fizetési Lehetőség

A bruttó 100.000,- Ft összértéket elérő, illetve azt meghaladó megrendelés esetén a Szolgáltató bank bevonása nélkül, kamatmentesen lehetőséget biztosít a vételár két részletben történő kiegyenlítésére. (A jelen pontban rögzített értékhatár elérése érdekében az egyedileg leadott megrendelések nem vonhatók össze.)

Első vételár-részlet: A Felhasználó a megrendelt termék(ek) vételárának 50%-át köteles a Szolgáltató által kiállított díjbekérő alapján, a díjbekérő kiállításától számított 3 napon belül átutalással megfizetni.

Második vételár-részlet: A megrendelt termék(ek) vételárának fennmaradó összegét (50%) a Felhasználó köteles a megrendelés leadását követő 45 napon belül átutalással kiegyenlíteni.

A megrendelt termék(ek) kiszállítására és a végszámla kiállítására azt követően kerül sor, hogy a megrendelt termék(ek) vételára a Szolgáltató bankszámláján maradéktalanul jóváírásra került.

A megrendeléskor egyúttal termékfoglalás is történik, így a megrendelt termék(ek) garantáltan kiszállításra kerül(nek) a megrendelésben rögzített áron és tételben.

A részletfizetéssel kapcsolatosan érdeklődni
ezen a telefonszámon lehet H-P 9:30-17:00 között:
+36 30 656 0292

Saját raktárban
Ha most megrendeli, a termék 2024. június 18-án Önnél lesz.
Ezt a terméket Ingyen Szállítjuk!
Ha a megrendelt termékek összára 29 990 Ft alatti, akkor 1 990 Ft, felette ingyenes.
A készülék előnyei
 
 • Pollogen legújabb innovációja 2023-ban a STOPVX2, FDA minősítéssel
 • Háromhullámú TriPollar MULTI-RF3 rádiófrekvencia
 • 3. generációs adaptív DMA technológia  a hatékony "V" kontúrért
 • Hatékonyan serkenti a kollagén termelést, feszesíti, megemeli az állkapocs területét
 • 2. generációs továbbfejlesztett Thermal Mapping (bőr hőtérképezés)
 • TURBO RF technológia, kétszer gyorsabb felmelegítés 
 • Hozom, viszem, háztól házig 2 éves garanciával! **
 

Miért érdemes minket választani?

Több ezer elégedett vásárló, magas minőségű termékek, gyártók

Termékeinket saját magunk is teszteljük a gyári vizsgálatokon kívül, így nagy tapasztalattal rendelkezünk, termékpalettánkat folyamatosan a vásárlók és a piaci trendek igényei szerint bővítjük, így mindig a legkorszerűbb és legmodernebb készülék gyártók termékeit találhatóak oldalainkon.

7 gyár képviseletét látjuk el hazánkban

Az angol DEZAC csoport (Rio beauty, Bodi-Tek), az angol Cyden csoport (SmoothSkin), a német Hydas az amerikai Tria mellett a Japán UPBUTY, az Izraeli Pollogen termékei és a kanadai UPPERCANADA, mind prémium minőséget képviselnek. A készülékekre extra hosszú, 2 év magyarországi vevőbarát cseregaranciát vállalunk.

Mi tényleg saját raktárból dolgozunk, termékeinket 24 órán belül (munkanap) házhoz szállítjuk

Prémium futárszolgálat gyors kiszállítást végez akár Házhoz, Céghez, Csomagpontra, Futárainknál bankkártyával is lehet fizetni, valamint bemutatótermünkben személyesen is átvehetik a megrendelt termékeket.

100% magyar tulajdonú családi vállalkozás

Rugalmasság, gyorsaság, kedvesség, munkatársaink 11 éve tevékenykednek az otthoni kozmetikai gépek piacán, cégünk több mint 13 éves múltra tekint vissza, ÚJ Győri bemutatótermünkben szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt, ahol minden készüléket kipróbálhatnak.

Gyors és vevőbarát ügyintézés (ügyfélszolgálat)

Gyakorlott, felkészült munkatársaink személyre szabott tanácsadással és készülék ajánlással várják. Egyéb kérdésekben is készséggel állunk vásárlóink rendelkezésére.

 • Leírás
 • A termék értékelése
 • Gyakori kérdések
 • Kapcsolódó termékek
Leírás
TriPollar új zászlóshajója STOP Vx2 ránctalanító és arckezelő készülék, még hatékonyabb ránctalanítás: MULTI-RF3, 3. generációs DMA, Hőtérképezés, Turbó RF, FDA garancia a hatékonyságért!  Minden részlete a kategória legjobbjait tartalmazza, a kitűnő formatervezéstől kezdve a legújabb technológiai innovációkon át a kiváló eredményekig. A TriPollar Stop Vx2 büszkén áll a prémium kategóriás, otthoni használatra szánt szépségápolási készülékek élvonalában, rövidebb, kellemesebb kezelésekkel és rendkívül személyre szabott, hatékony eredményekkel.
 
Csúcstechnológia az izraeli Pollogen gyártótól: A TriPollar Stop Vx2 MULTI-RF3+DMA kombinációs arckezelő készüléke az otthoni szépségápolási szektor egyik leghatékonyabb multi-funkciós bőrfiatalító készüléke. A TriPollar Stop Vx2 kivételes módon kombinálja a két csúcsminőségű technológiát, amelyek szinkronizálva működnek együtt.
 
 
 STOP Vx2 ránctalanító és arckezelő készülék
 

Az innovatív TriPollar Stop Vx2 ránctalanító és arckezelő páratlan eredményeket nyújt:

Feszesíti, kisimítja a megereszkedett arcbőrt, csökkenti a ráncokat, finom vonalakat és újra formálja a "V" kontúrt, az állkapocsívet, illetve méregtelenít és oxigenizál. A Multi-RF3 és az intelligens DMA technológia együttes működésével a TriPollar Stop Vx2 kezelésekkel szemmel látható eredmények érhetők el, hatékonyan eltünteti az öregedés jeleit és javítja az arcbőrt.
 
Miért kötne kompromisszumot, ha a legjobb funkciók egyetlen készülékben is megtalálhatók?
Az innovatív TriPollar STOP Vx2 készülékkel lenyűgöző eredményeket lehet elérni. A világhírű Pollogen az első cég, amely bevezette az RF technológiát az otthoni használatra szánt szépségápolási eszközökbe, és az első a piacon, amely az RF és a DMA technológiák kombinált hatását kínálja egyidejű kezelésben.
 
A MULTI- RF3 és az intelligens DMA kombinálása révén következő szintre emeli az otthoni bőrfiatalítást!
 
 
 

MULTI-RF Rádiófrekvenciás technológia:

A legújabb háromhullámú TriPollar Multi-RF3 váltakozó RF-hullámot kínál, melyek jobb lefedettséget biztosítanak. Ez a technológia kifejezetten a bőr rétegeit célozza, hogy a kollagén és az elasztin termelődést beindítsa, így hatékony és tartós eredmények érhetők el. Az RF hullámok „fésülgetik” a bőr rétegeit, hogy egyenletes fűtőhatást biztosítsanak a kollagén és elasztin rétegek teljes sávjában. Ennek eredményeképpen sokkal hatékonyabb és tartósabb a kezelés, mint más hagyományos RF készülékek esetében.
 

Intelligens adaptív DMA - dinamikus izomaktiváló technológia:

Az új 3. generációs Intelligens DMA a TriPollar legújabb innovációja, és az egyetlen DMA a piacon, amely a kezelés során alkalmazkodik a bőr hőmérsékletéhez, így napjaink legjobb és leghatékonyabb DMA technológiája. Ez a kivételes funkció automatikusan, megfelelő időben állítja be a DMA hatását, hogy kellemes kezelést és kiváló eredményt biztosítson. Csak a TriPollar Stop Vx2-ben érhető el, köszönhetően a készülékbe épített egyedi, szabadalmaztatott hőmérséklet-érzékelőnek, amely biztosítja, hogy a kezelés során végig a megfelelő és hatékony hőmérsékletet tartsa fenn. A bőr hőmérsékletének folyamatos ellenőrzése és beállítása lehetővé teszi mind az RF, mind a DMA előnyeinek teljes kihasználását, kiemelkedő bőrfiatalító eredményeket elérve. A DMA egy egyedülálló technológia, amely az arcizmokat dolgoztatja meg, tónusosabbá teszi őket.
 
A 3. generációs intelligens adaptív DMA és a Supreme RF kombinációja optimális eredményt nyújt, különösen az állkapocsvonal kontúrozásához és a V-alak formázásához.
 
 
TECHNOLÓGIA
 
A forradalmi TriPollar STOP Vx2 két hatékony technológiát kombinál - az új, háromhullámú TriPollar Multi-RF technológiát és a 3. generációs adaptív dinamikus izomaktiválást (DMA), amelyek egyszerre működnek, hogy biztosítsák a nem invazív kollagén átalakítást és izomaktivitást, valamint a bőrfeszesítést és a finom vonalak, ráncok kezelését.
 
 
 
 
 
 
 
 STOP Vx2 ránctalanító és arckezelő készülék eredmények 1
 
 STOP Vx2 ránctalanító és arckezelő készülék előtte-utána
 
STOP Vx2 ránctalanító és arckezelő készülék előtte-utána száj körül
 

TURBO RF rádiófrekvenciás technológia

A TriPollar STOP Vx2-ben bemutatott másik újdonság a TURBO RF funkció, ami hozzájárul a rendkívül hatékony kezeléshez a szövetek gyors, fókuszált rádiófrekvenciás felmelegítéséhez, anélkül, hogy a nem mindennapi eredményeket veszélyeztetné. Ez az egyedülálló technológia gyorsabb rádiófrekvenciás felmelegítést (sokkal hamarabb eléri a bőr optimális kezelési hőmérsékletét mint eddig bármikor), rövidebb kezelési időt és hamarabb látható eredményeket biztosít. A TURBO RF funkcióval a hatékony hőmérséklet gyorsabban elérhető, és a szövetek gyors, koncentrált RF-fűtését biztosítja a rendkívül hatékony kezelések gyors elérése és fenntartása érdekében.
 

Mi az a hőtérképezés?

A TriPollar STOP Vx2 rendelkezik a 2. generációs hőtérképezés algoritmussal is, amely biztosítja a személyre szabott kezelést a legpontosabb hőmérséklettel a hatékony eredmények érdekében, minden egyes felhasználó bőrének jellemzőihez igazodva. A hőtérképezéses algoritmus a fűtési folyamatot a felhasználó arcának több különböző hőérzékeny pontján a szövetek hőmérsékletének folyamatos mintavételezésével szabályozza. Az intelligens algoritmus személyes hőtérképet készít, kiszámítva a legpontosabb hőmérsékletet a hatékony kezeléshez az adott kezelt területen. Ennek a folyamatnak az eredményeként a készülék hőmérséklete és a kezelés időtartama a kezelt terület sajátos jellemzőihez igazodik, így személyre szabott kezelési mintát ér el az egyéni, optimális eredmények érdekében.
 

A TriPollar STOP Vx2 ránctalanító és arckezelő készülék jellemzői:

 • Egyetlen készülékkel a bőr kezelése és az arcvonások átformálása
 • Leginnovatívabb technológia a piacvezető gyártótól
 • 2 üzemmód: MULTI-RF3 (rádiófrekvencia), MULTI-RF3+intelligens DMA (rádiófrekvencia és dinamikus izomaktiválás)
 • 3 intenzitási szint: alacsony, közepes és magas
 • 2. generációs hőtérképezési algoritmus
 • Minden bőrtípus kezelésére alkalmas
 • Orvosi minőségű rozsdamentes acél elektródák
 • Jelentősen csökkenti a finom vonalakat és ráncokat, megemeli a megereszkedett bőrt
 • Helyreállítja a bőrszerkezetet
 • Tonizálja az állkapocs ívet, a V vonalat
 • Ikonikus terméktervezés egy díjnyertes tervezőtől
 • Azonnali és tartós bőrfiatalító eredmény
 • Professzionális minőségű kezelések otthon
 • Egyedi bőr-, hőmérséklet érzékelő
 • Fájdalommentes és biztonságos
 • Egyszerű használat, pár perc alatt elvégezhető kezelések
 • Szemmel látható, klinikai eredmény már az első pár kezelést követően
Prémium készülékként a TriPollar Stop Vx2 úgy lett megtervezve, hogy a "korona ékköve" legyen, feledhetetlen ergonómiai kialakításával, amely egyszerre modern és elegáns, ugyanakkor kompakt, kényelmes és könnyen kézbe vehető. Az újonnan tervezett LED-es lámpák a termék különböző szögeiből egyértelműen és megbízhatóan jelzik a kezelés állapotát. Emellett a készülék három kezelési szintet - alacsony, közepes és magas - kínál, hogy személyre szabottabb és pontosabb kezelést tegyen lehetővé.
 

Egyszerű használat:

 
 

A ránctalanító, bőrfiatalító arckezelés menete:

 1. Tisztítsa és szárítsa meg a kezelendő területet.
 2. Vigye fel vékonyan és egyenletesen a TriPollar® kezelő gélt a kezelési területre (arc és / vagy nyak).
 3. Kapcsolja be a készüléket, és válassza ki az intenzitási szintet (alacsony, közepes, magas) a bekapcsoló gomb többszöri megnyomásával. A fehér LED-ek a kiválasztott szintnek megfelelően világítanak.
 4. Ossza fel az arcát 3 kezelési területre (jobb arc, bal arc, homlok).
 5. Helyezze a készüléket a bőrére, enyhén nyomja rá, hogy mindegyik elektróda megfelelően érintkezzen a bőrével.
 6. A TURBO RF a kezelés kezdetén, bőrre helyezés után automatikusan bekapcsol, vagy akkor, ha egy új kezelési szint vagy üzemmód kerül kiválasztásra.
 7. Lassú, körkörös mozgással mozgassa a készüléket a kezelési területen 4-5 percig.
 8. Váltson az MULTI-RF3 + DMA módra. Nagyon lassú lineáris mozdulatokkal mozgassa a készüléket az állkapocsívén, vagyis a V vonalon. Az optimális eredmény érdekében 5 percig használja a készüléket, mindkét oldalon.
 9. Kapcsolja ki a készüléket és húzza ki a készüléket a konnektorból.
 10. Óvatosan távolítsa el a TriPollar® kezelő gél maradékát a bőréről, és mossa meg az arcát. Tisztítsa meg a készüléket.
 
 
 
 

Miben különbözik a TriPollar STOP Vx2 és a Vx GOLD2 készülék?

 

 

A csomag tartalma:

 • TriPollar STOP Vx2 készülék
 • TriPollar kezelő gél
 • Adapter
 • Magyar nyelvű használati utasítás
 
**Hozom, viszem, háztól házig Garancia:
A készülék kiváló minőségű eredeti TriPollar termék, normál használata esetén 2 év magyarországi kényelmi garanciát biztosítunk, melyet a blokk, számla és garancialevél ellenében lehet érvényesíteni a vevőszolgálatunk elérhetőségein. A hozom, viszem, háztól házig garancia azt jelenti ha a termék meghibásodik a bejelentést követően amennyiben a készülék nem javítható, úgy az új készüléket kiszállítjuk a hibásat pedig egyúttal visszahozatjuk a GLS futárszolgálattal mindezt térítés mentesen!
 

 
A gyártó előzetes bejelentés nélküli változtatásának jogát fenntartjuk.
A készülék hivatalos magyarországi forgalmazója a Mopa Kft.
 
A termék értékelése

A termék értékelése

(0 vásárlói vélemény - Értékelés: 0/5.0)
Regisztráljon és jelentkezzen be, ha Ön is szeretné megosztani másokkal véleményét.
Gyakori kérdések

Gyakori kérdések

Használhatok más gélt vagy krémet a kezeléshez?
 Nem! A TriPollar kezelő gél olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik az RF hullámok optimális eloszlását a bőr felszínén és rétegeiben. A TriPollar készülékeket a speciális kezelő géllel tervezték, tesztelték és ellenőrizték. A Pollogen nem vállal felelősséget más gélekkel való használat eredményeiért.
Mikor először használtam a DMA módot, bizsergető érzést éreztem. Ez normális?
 A DMA jelentése dinamikus izomaktiválás, ezért az izomrostok összehúzódása és aktiválása során enyhe bizsergető érzés jelentkezik. Kérjük, vegye figyelembe, hogy több kezelési szint áll rendelkezésre, alacsony és magas (Vx2 esetében közepes is), így kiválaszthatja az Ön számára legkényelmesebb kezelési szintet.
Mi a célja a DMA módnak?
 A DMA jelentése dinamikus izomaktiválás, ez a mód stimulálja az arcizmokat a bőr feszesítése érdekében. A DMA mód alkalmas az állkapocsív feszesítésére.
Mi a javaslat a derma roller és a TriPollar gép együttes használatára?
 Javasoljuk, hogy az RF kezelést a micro-needling kezelés előtt végezze el. A Stop készüléket csak akkor használhatja, ha a bőr egészséges és teljesen regenerálódott a micro-needling kezelés után, ha bármi kétsége felmerülne forduljon orvosához.
Mennyi időt kell várni a bőrfeltöltő kezelés és az RF kezelés között?
 Ha a kezelési területen tartós töltőanyag van, akkor nem szabad használni a készüléket. Ha viszont a kezelési területen ideiglenes bőrfeltöltése van, a TriPollar készülék használata előtt konzultáljon orvosával.
Mennyi időt kell várni a Botox és az RF kezelések között?
 A Botox-kezelést követően három hónappal RF-kezelést lehet végezni (a Botox biológiai mechanizmusa miatt). Minden esetben javasoljuk, hogy az RF kezelés megkezdése előtt konzultáljon orvosával.
A TriPollar készülékek férfiak számára is alkalmasak?
 A TriPollar készülékek nők és férfiak számára egyaránt alkalmasak. A férfiaknak azt tanácsoljuk, hogy a kezelés napján ne borotválkozzanak.
Használhatom a készüléket anyajegyeken?
 A normál anyajegyek kezelhetők vele, ha nem biztos az anyajegy jellemzőiben forduljon bőrgyógyászához.
Használhatom a TriPollar készülékeket pattanásos bőrön?
 Nem, kérjük, kerülje a készülékkel az olyan aktív bőrbetegségek, mint az akne kezelését.
Használhatom a TriPollar készülékeket terhesség alatt?
 Nem, mivel a terhesség alatt hormonális változások zajlanak, valamint a készüléket és összetevőit nem tesztelték terhes vagy szoptató nőkön, így a terhesség és a szoptatás ellenjavalltnak minősül.
 
A DMA mód használata alkalmas a nyakra?
 Nem, a DMA mód csak az állkapocsív használatára alkalmas.
Használható a készüléket a szemen, szemhéjon vagy a szem alatti részen?
 Kerülje a készülék használatát az érzékeny területek, például a szem, az ajkak, az orr és a pajzsmirigy környékén, soha ne kezelje a szemgolyót. Fontolja meg a Stop Eye2 készülék megvásárlását a szem körüli finom ráncok kezelésére.
Vannak mellékhatásai a kezelésnek?
 A kezelést követően némi bőrpír és duzzanat jelentkezhet, ezek a tünetek általában két óra elteltével megszűnnek.
Ha mégsem szűnnek meg, hagyja abba a készülék használatát, és forduljon orvosához. Az első használat előtt végezzen bőrpróbát a karja belső oldalán, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem tapasztal negatív reakciót.
 
Használhatom a készüléket minden nap?
 A készüléket hetente 2-3 alkalommal használja. Ügyeljen arra, hogy ugyanazon a területen történő kezelés esetében a kezelések között legalább egy nap teljen el.
Mi az ajánlott kezelési idő, kezelési terület és a kezelési időtartam?
Használja a készüléket hetente 2-3 alkalommal, 6-8 héten keresztül
Kezelési területek: Arc, homlok, állkapocsvonal, nyak (kivétel a pajzsmirigy).
Minden egyes kezelési terület körülbelül 4-5 perc, állkapocsvonal 5-5 perc, így a teljes arc kezelése: 20-25 perc
 
Kapcsolódó termékek
Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák.
Ne maradjon le egyetlen egy akciónkról, újdonságunkról vagy hasznos tanácsunkról se!
Olyan új információkhoz juthat, amit még a barátnői sem ismernek!
Érdekel
"-Már megint visszanőtt, borotválnom kell.." Miért válassz minket az otthoni tartós szőrtelenítéshez?

"-Már megint visszanőtt, borotválnom kell.." Miért válassz minket az otthoni tartós szőrtelenítéshez?

Unod már, hogy mindig visszanő, borotválkoznod vagy gyantáznod kell heti rendszerességgel, nem is beszélve arról, amikor elutazol több napra, vinned...
Amit tudni kell a bőrhámlasztó kezelésekről!

Amit tudni kell a bőrhámlasztó kezelésekről!

Milyen bőrhámlasztó kezelések vannak? Alapvetően 2 féle hámlasztásos kezelés van az egyik a kémiai mely történhet különböző savakkal pld...
Miért használjunk ultrahangos párásítót gyermekünk hálószobájában is?

Miért használjunk ultrahangos párásítót gyermekünk hálószobájában is?

Mondj búcsút a fullasztó levegőnek és a száraz bőrnek!
www.kozmetikaotthon.hu

Bemutatóterem

9027 GYŐR, Csörgőfa sor 6.

Partnerünk
RIO Beauty TRIA Beauty SmoothSkin
Bankkártyás fizetési szolgáltatónk
Simplepay
Elfogadott kártyák
Elfogadott kártyák
Futárszolgálat
Szállító | A GLS gyorsan és biztonságban kiszállítja csomagját
Speciális ajánlatok Speciális ajánlatok
SVK France Tessia 2in1 rádiófrekvenciás és fényterápiás arcápoló készülék SVK France Tessia 2in1 rádiófrekvenciás és fényterápiás arcápoló készülék

SVK France Tessia 2in1 rádiófrekvenciás és fényterápiás arcápoló készülék

Az akció hamarosan lejár
49 990 Ft helyett:
34 990 Ft
-30%
SVK France Aveli 2in1 RF rádiófrekvenciás és EMS technológiás szemkörnyék ápoló készülék SVK France Aveli 2in1 RF rádiófrekvenciás és EMS technológiás szemkörnyék ápoló készülék

SVK France Aveli 2in1 RF rádiófrekvenciás és EMS technológiás szemkörnyék ápoló készülék

Az akció hamarosan lejár
49 990 Ft helyett:
29 990 Ft
-40%
UPBUTY Japan Tinaz 2in1 1MHz Smart Ultrahangos infúziós és fényterápiás arcfiatalító készülék, cirkónium bevonatú kerámia fejjelUPBUTY Japan Tinaz 2in1 1MHz Smart Ultrahangos infúziós és fényterápiás arcfiatalító készülék, cirkónium bevonatú kerámia fejjel

UPBUTY Japan Tinaz 2in1 1MHz Smart Ultrahangos infúziós és fényterápiás arcfiatalító készülék, cirkónium bevonatú kerámia fejjel

Az akció hamarosan lejár
44 990 Ft helyett:
35 990 Ft
-20%
UPBUTY Japan Remier 2in1 Szónikus arctisztító, melegterápia, cirkónium kerámia bevonat, FDA minősítéssel - Royalblue színbenUPBUTY Japan Remier 2in1 Szónikus arctisztító, melegterápia, cirkónium kerámia bevonat, FDA minősítéssel - Royalblue színben

UPBUTY Japan Remier 2in1 Szónikus arctisztító, melegterápia, cirkónium kerámia bevonat, FDA minősítéssel - Royalblue színben

Az akció hamarosan lejár
25 990 Ft helyett:
14 990 Ft
-42%
SVK France Cutily 3in1 Szónikus arctisztító, hámlasztó, melegterápiás készülék, akkumulátoros kivitel, FDA minősítésselSVK France Cutily 3in1 Szónikus arctisztító, hámlasztó, melegterápiás készülék, akkumulátoros kivitel, FDA minősítéssel

SVK France Cutily 3in1 Szónikus arctisztító, hámlasztó, melegterápiás készülék, akkumulátoros kivitel, FDA minősítéssel

Az akció hamarosan lejár
24 990 Ft helyett:
14 990 Ft
-40%
Natural Glow BLUSH Prémium kategóriás akkumulátoros, vízálló, léghullámos, csiklóizgató luxus vibrátor, 100% bőrbarát szilikon

Natural Glow BLUSH Prémium kategóriás akkumulátoros, vízálló, léghullámos, csiklóizgató luxus vibrátor, 100% bőrbarát szilikon

Az akció hamarosan lejár
24 990 Ft helyett:
13 990 Ft
-44%
Új
FACE FACTORY Korea Z Peeling 3 in 1 ultrahangos készülék 24K pengével, mélytisztító, feszesítő, hatóanyag bejuttatás galvanikus funkcióvalFACE FACTORY Korea Z Peeling 3 in 1 ultrahangos készülék 24K pengével, mélytisztító, feszesítő, hatóanyag bejuttatás galvanikus funkcióval

FACE FACTORY Korea Z Peeling 3 in 1 ultrahangos készülék 24K pengével, mélytisztító, feszesítő, hatóanyag bejuttatás galvanikus funkcióval

Az akció hamarosan lejár
34 990 Ft helyett:
25 990 Ft
-26%