ULIKE Air 3 Luxus IPL szőrtelenítő gép, extra erős 21J, Ultra sapphire hűtőrendszer, Korlátlan villantással, ultragyors 0,7mp/villantás, FDA minősítéssel, FÉRFIAKNAK is, WHITE
Új
ULIKE Air 3 Luxus IPL szőrtelenítő gép, extra erős 21J, Ultra sapphire hűtőrendszer, Korlátlan villantással, ultragyors 0,7mp/villantás, FDA minősítéssel, FÉRFIAKNAK is, WHITE

ULIKE Air 3 Luxus IPL szőrtelenítő gép, extra erős 21J, Ultra sapphire hűtőrendszer, Korlátlan villantással, ultragyors 0,7mp/villantás, FDA minősítéssel, FÉRFIAKNAK is, WHITE

Cikkszám: UI06 WH
129 990 Ft
kosárba
2 Részletben történő Fizetési Lehetőség

A bruttó 100.000,- Ft összértéket elérő, illetve azt meghaladó megrendelés esetén a Szolgáltató bank bevonása nélkül, kamatmentesen lehetőséget biztosít a vételár két részletben történő kiegyenlítésére... Részletek

2 Részletben történő Fizetési Lehetőség

A bruttó 100.000,- Ft összértéket elérő, illetve azt meghaladó megrendelés esetén a Szolgáltató bank bevonása nélkül, kamatmentesen lehetőséget biztosít a vételár két részletben történő kiegyenlítésére. (A jelen pontban rögzített értékhatár elérése érdekében az egyedileg leadott megrendelések nem vonhatók össze.)

Első vételár-részlet: A Felhasználó a megrendelt termék(ek) vételárának 50%-át köteles a Szolgáltató által kiállított díjbekérő alapján, a díjbekérő kiállításától számított 3 napon belül átutalással megfizetni.

Második vételár-részlet: A megrendelt termék(ek) vételárának fennmaradó összegét (50%) a Felhasználó köteles a megrendelés leadását követő 45 napon belül átutalással kiegyenlíteni.

A megrendelt termék(ek) kiszállítására és a végszámla kiállítására azt követően kerül sor, hogy a megrendelt termék(ek) vételára a Szolgáltató bankszámláján maradéktalanul jóváírásra került.

A megrendeléskor egyúttal termékfoglalás is történik, így a megrendelt termék(ek) garantáltan kiszállításra kerül(nek) a megrendelésben rögzített áron és tételben.

A részletfizetéssel kapcsolatosan érdeklődni
ezen a telefonszámon lehet H-P 9:30-17:00 között:
+36 30 656 0292

Saját raktárban
Ha most megrendeli, a termék holnapra Önnél lesz.
Ezt a terméket Ingyen Szállítjuk!
Ha a megrendelt termékek összára 29 990 Ft alatti, akkor 1 990 Ft, felette ingyenes.
A készülék előnyei
 • EXTRA ERŐS 21J
 • Valóban fájdalom mentes, ULTRA zafír hűtő technológiával
 • Gyors 10 perces testkezelés 0,7 mp/ villantással.
 • Hatékonyan 90%-kal csökkenti a szőrszálakat 3 hét alatt
 • FÉRFIAKNAK is ajánlott
 • Luxus kivitel és csomagolás!
 • Hozom, viszem, háztól házig 2 éves garanciával! **

 
 
 

Miért érdemes minket választani?

Több ezer elégedett vásárló, magas minőségű termékek, gyártók

Termékeinket saját magunk is teszteljük a gyári vizsgálatokon kívül, így nagy tapasztalattal rendelkezünk, termékpalettánkat folyamatosan a vásárlók és a piaci trendek igényei szerint bővítjük, így mindig a legkorszerűbb és legmodernebb készülék gyártók termékeit találhatóak oldalainkon.

7 gyár képviseletét látjuk el hazánkban

Az angol DEZAC csoport (Rio beauty, Bodi-Tek), az angol Cyden csoport (SmoothSkin), a német Hydas az amerikai Tria mellett a Japán UPBUTY, az Izraeli Pollogen termékei és a kanadai UPPERCANADA, mind prémium minőséget képviselnek. A készülékekre extra hosszú, 2 év magyarországi vevőbarát cseregaranciát vállalunk.

Mi tényleg saját raktárból dolgozunk, termékeinket 24 órán belül (munkanap) házhoz szállítjuk

Prémium futárszolgálat gyors kiszállítást végez akár Házhoz, Céghez, Csomagpontra, Futárainknál bankkártyával is lehet fizetni, valamint bemutatótermünkben személyesen is átvehetik a megrendelt termékeket.

100% magyar tulajdonú családi vállalkozás

Rugalmasság, gyorsaság, kedvesség, munkatársaink 11 éve tevékenykednek az otthoni kozmetikai gépek piacán, cégünk több mint 13 éves múltra tekint vissza, ÚJ Győri bemutatótermünkben szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt, ahol minden készüléket kipróbálhatnak.

Gyors és vevőbarát ügyintézés (ügyfélszolgálat)

Gyakorlott, felkészült munkatársaink személyre szabott tanácsadással és készülék ajánlással várják. Egyéb kérdésekben is készséggel állunk vásárlóink rendelkezésére.

 • Leírás
 • A termék értékelése
 • Kapcsolódó termékek
Leírás
Ismerd meg a világ egyik legjobb otthoni luxus IPL készülék gyártójának az ULIKE-nak, a Sapphire Air 3 White IPL otthoni szőrtelenítő gépét, mely korlátlan, AUTOMATA villanás, extraerős 21J, FDA minősítés, gyors 0,7 másodperc/villanás, 3 intenzitási szint, Ultra Sapphire ice-cooling bőrhűtő funkció, férfiaknak is!
 
Az ULIKE Sapphire Air 3 elegáns és karcmentes kristály borítású IPL szőrtelenítő egy erőteljes készülék, amely pillanatok alatt sima és csábító bőrt varázsol extra erővel és végre fájdalommentesen.
 
Az otthoni szőrtelenítés újabb szintje a hihetetlen eredményekért!
 
Élvezd a fájdalommentes és hatékony villanófényes otthoni szőrtelenítést az ULIKE segítségével. Eredményes és hosszan tartó szőrtelenítés maximumra téve 21 J erősségen, akár 93,29% szőrcsökkenés 3 hét alatt!
Sapphire Air 3 White IPL otthoni szőrtelenítő gép
Üdvözlünk az ULIKE-nál, az otthoni szépségápolási eszközök vezető ellátójánál, akik 2013 óta több mint 3 millió terméket értékesítettek 17 országban világszerte.
Célunk az, hogy megoldást nyújtsunk a nők szőrtelenítési problémáira ezért hoztuk létre a hordozható, professzionális és fájdalommentes IPL szőrtelenítő eszközöket, amelyek otthonod intimitásában szalonminőségű élményt nyújtanak.
Kutatás és fejlesztés áll a középpontunkban, legújabb innovációnk, az ULTRA Sapphire Ice-Cooling szabadalmaztatott technológiánk, egy háromszoros hőmérséklet-szabályozással rendelkező hűtőrendszer, amely jelentősen csökkenti a fájdalmat és a gyakori mellékhatásokat. Készülékeink garantáltan eredményt hoznak mindössze 3-6 hét alatt, így az ULIKE biztonságos, kényelmes és hatékony választás a szőrtelenítés terén. További információk az ULIKE vállalatról ide kattintva érhető el.
 
Az ULIKE Air 3 IPL szőrtelenítőt az érzékenyebb bőrűek is biztonságosan, fájdalom nélkül használhatják egész testükön, beleértve az érzékenyebb területeket is, köszönhetően a 3 intenzitási szintnek. A maximális eredményekért különböző testrészeken különböző intenzitást kell alkalmazni. A makacsabb területektől kezdve egészen az érzékenyebb területekig hatékonyan használható.
 

3 intenzitási szint:

Az új felhasználóbarát kialakítás megkönnyíti az intenzitási szint beállítását a különböző kezelési területekhez.
 
Gyengéd mód: az érzékenyebb területekre pl:. arc, bajusz, bikini vonal
Test mód: a test bármely részére pl:. kezek, lábak
Erős mód: a makacsabb, erősebb szőrrel rendelkező területekre pl:. mellkas, hónalj

Az ULIKE Sapphire Air 3 otthoni szőrtelenítő készülék IPL, azaz villanófényes technológiával pusztítja el a szőr gyökerét, ezzel megakadályozva az újabb szőrszálak növekedését.

Ahhoz, hogy az IPL szőrtelenítés megfelelően eredményes legyen, kontrasztnak kell lennie a bőrtónus és a szőrszín között. Mivel az IPL fényt a melanin elnyeli és hő keletkezik, a szőrtüsző elpusztulhat, ami hosszú távú szőrtelenítést eredményez.
 
Az IPL technológia lényege, hogy segít megtörni a szőrszálak növekedési ciklusát, ezzel életképtelenné téve azokat. Az ismételt kezelésekre a szőr különböző növekedési fázisai miatt van szükség, mivel azt kizárólag a növekedési fázisban lehet elpusztítani. Az ajánlott ismétléseknek megfelelően, előbb-utóbb azokat a szőrszálakat is sikeresen kezelni lehet, amelyek a korábbi kezeléseknél más növekedési fázisban voltak.
 
A legjobb az IPL-es kezelésekben, hogy megakadályozza a szőrszál újjáéledését mindaddig, amíg rendszeresen végzi a kezeléseket.

Fájdalommentes ULTRA ice-cooling hűtő funkció a zafír üvegnek köszönhetően

Az ULIKE klinikailag minősített, szabadalmaztatott zafír ice-cooling technológiát alkalmaz, ezáltal a hőmérséklet 70 Celsius-ról 10 Celsius-ra csökken a bőrrel való érintkezés helyén.
A kezelések alatt a hatékonyság tovább fokozható általa, mivel az intenzitási szintet magasabbra lehet állítani, mégsem fogja irritálni a bőrt. A kezelések után pedig nyugtatja, hűsíti a bőrt.

 

 
 

Az ULIKE Sapphire Air 3 készülék legfontosabb tulajdonságai:

 • Fájdalommentes használat
 • Könnyedén sima bőr a fejtől a lábujjakig
 • Korlátlan villanásra képes készülék
 • Automata villanások
 • Szinte minden bőr és szőrtípusra
 • 3 intenzitási szinttel rendelkezik
 • Teljes test kezelése kb. 10 perc alatt
 • Gyors 0,7 másodpercenkénti villantás
 • FDA minősítés
 • 2 üzemmód: koncentrált és automata
 • Extra erős 21 J/ 6,3 J/cm2
 • Kezelőszemüveggel, borotvával és elegáns tároló dobozzal
 • Sapphire ice-cooling hűtő funkció
 • Látható eredmények 3 hét alatt
 • Férfiaknak is!
 

Kétféle kezelési mód:

Automatikus villanások
Használata közben tartsd lenyomva a készülék közepén található gombot, ezzel bekapcsolva az automata villantást. A készülék egyenlő időközönként folyamatosan, egymást követve bocsájtja ki a villanásokat. A kezelt testfelületen folyamatosan csúsztatva, a nagy testrészek is perceken belül teljesen lekezelhetőek.
 
Koncentrált mód
Csak nyom és villant. A kisebb, kényes területekre ajánlott, mint például a bikinivonal vagy az ajak felső része. Egyszerűen csak helyezd a készüléket a bőrre és nyomd meg a középen található gombot minden alkalommal, amikor szeretnéd, hogy villantson.
 
 

Biztonságos és eredményes szőrtelenítés a legtöbb bőr-és szőrszínre

Az ULIKE Sapphire Air 3 IPL szőrtelenítő készüléket a sötétebb bőrszínnel rendelkezők is bátran használhatják.
A készüléket az arcon és a test bármely részén biztonságosan lehet használni. Az alábbi ábra megmutatja, hogy milyen bőr- és szőrtípusokon használható a készülék.
Kérjük, használat előtt ellenőrizd le, hogy az alábbi táblázat szerint a bőr- és szőrtónusod alkalmas-e az IPL szőrtelenítő kezelésre.
 
ULIKE AIR 3 luxus IPL kisvideó:

Az ULIKE Sapphire Air 3 IPL szőrtelenítő használata:

 1. lépés: Borotváld le a szőrszálakat és tisztítsd meg a kezelendő területet.
 2. lépés: Csatlakoztasd a tápkábelt, és kapcsold be az ULIKE Sapphire Air 3 készüléket, az oldalán található be/kikapcsoló gombbal.
 3. lépés: Állítsd be az intenzitási szintet a be/kikapcsoló gomb többszöri megnyomásával.
 4. lépés: Viselj védőszemüveget a szemed védelme érdekében.
 5. lépés: Tedd a kezelőfejet közvetlenül a bőrre, és az érzékelő kigyullad, jelezve, hogy készen áll a munkára.
 6. lépés: Nyomd meg a termék közepén elhelyezkedő gombot a villantás megkezdéséhez.
 7. lépés: Az ULIKE készülék kikapcsolásához nyomd meg a be/kikapcsoló gombot 1-2 másodpercig.
 
ULIKE Sapphire Air 3 video
 

Milyen rendszerességgel használjam az ULIKE Sapphire Air 3 készüléket?

Látható eredmények 3 hét alatt, amennyiben megfelelő rendszerességgel kezelsz a készülékkel:
 
Első 1-2 hétben heti 3 alkalom, látható szőr csökkenés és lassabb növekedés
3-4. héten heti 2 alkalom, a szőrszálak fokozatosan elvékonyodnak
4 hét után havi 1-2 alkalom, az állandó hatásért
 
 

Hol hallhattál még rólunk

Az ULIKE Sapphire Air 3 IPL szőrtelenítő készülék technikai tulajdonságai:
• Villanási sebesség: 0,7 másodpercenkénti villanás
• Automata és koncentrált villanások
• Max kimeneti teljesítmény: 21 J/ 6,3 J/cm2
 

Rövidtávon megtérülő befektetés

Szőrtelenítő kezelések összehasonlítása gyanta vs Ulike vs kozmetikai szalon
Szőrtelenítő kezelések összehasonlítása gyanta vs Ulike vs kozmetikai szalon
Szőrtelenítő kezelések összehasonlítása gyanta vs Ulike vs kozmetikai szalon
 

ULIKE Air 3 Luxus IPL szőrtelenítő gép vélemények

 
 
 
 
A doboz tartalma:
 • 1 db ULIKE Sapphire Air 3 készülék
 • 1 db kezelőszemüveg
 • 1 db borotva
 • 1 db elegáns bőr tároló doboz
 • 1 db adapter
 • 1 db magyar nyelvű használati útmutató
 
 

**Hozom, viszem, háztól házig Garancia:

FIGYELEM! A készülék normál használata esetén extra 2 év kényelmi, gyári magyarországi cseregaranciát biztosítunk, melyet a blokk, számla és garancialevél ellenében lehet érvényesíteni a vevőszolgálatunk elérhetőségein. A hozom, viszem, háztól házig garancia azt jelenti ha a termék meghibásodik a bejelentést követően amennyiben a készülék nem javítható, úgy az új készüléket kiszállítjuk a hibásat pedig egyúttal visszahozatjuk a GLS futárszolgálattal mindezt térítés mentesen!
 
A gyártó előzetes bejelentés nélküli változtatásának jogát fenntartjuk.
A készülék hivatalos magyarországi forgalmazója a Mopa Kft.
A termék értékelése

A termék értékelése

(0 vásárlói vélemény - Értékelés: 0/5.0)
Regisztráljon és jelentkezzen be, ha Ön is szeretné megosztani másokkal véleményét.
Kapcsolódó termékek
Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák.
Ne maradjon le egyetlen egy akciónkról, újdonságunkról vagy hasznos tanácsunkról se!
Olyan új információkhoz juthat, amit még a barátnői sem ismernek!
Érdekel
"-Már megint visszanőtt, borotválnom kell.." Miért válassz minket az otthoni tartós szőrtelenítéshez?

"-Már megint visszanőtt, borotválnom kell.." Miért válassz minket az otthoni tartós szőrtelenítéshez?

Unod már, hogy mindig visszanő, borotválkoznod vagy gyantáznod kell heti rendszerességgel, nem is beszélve arról, amikor elutazol több napra, vinned...
Amit tudni kell a bőrhámlasztó kezelésekről!

Amit tudni kell a bőrhámlasztó kezelésekről!

Milyen bőrhámlasztó kezelések vannak? Alapvetően 2 féle hámlasztásos kezelés van az egyik a kémiai mely történhet különböző savakkal pld...
Miért használjunk ultrahangos párásítót gyermekünk hálószobájában is?

Miért használjunk ultrahangos párásítót gyermekünk hálószobájában is?

Mondj búcsút a fullasztó levegőnek és a száraz bőrnek!
www.kozmetikaotthon.hu

Bemutatóterem

9027 GYŐR, Csörgőfa sor 6.

Partnerünk
RIO Beauty TRIA Beauty SmoothSkin
Bankkártyás fizetési szolgáltatónk
Simplepay
Elfogadott kártyák
Elfogadott kártyák
Futárszolgálat
Szállító | A GLS gyorsan és biztonságban kiszállítja csomagját
Speciális ajánlatok Speciális ajánlatok

Kedvezmény kupon

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy akcióinkról, újdonságainkról elsőként értesülj és megajándékozunk egy azonnal felhasználható 2 000 Ft értékű kuponnal!

Hírlevél kedvezmény kupon