Kedves Vásárlóink! Telefonon keresztül is rendelhetnek. A délig leadott rendeléseket még aznap feldolgozzuk. Javasoljuk a bankkártyás, ill. az előre utalásos fizetés választását, így a GLS futásszolgálat ÉRINTÉS NÉLKÜLI kézbesítéssel szállítja ki a megrendelt termékeket. Köszönjük, KozmetikaOtthon csapata

Vásárlási és szállítási tudnivalók

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

 

 

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal.

 

A webáruház működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk!

 

Üzemeltetői adatok
Cégnév: Mopa kereskedelmi és szolgáltató Kft.
Székhely: 9082 Nyúl, Széchenyi út 31.

Bemutatóterem címe: 9021 Győr, Szent István út 10/a
Adószám:24258623-2-08
Cégjegyzék szám: 08-09-024763
Kibocsájtó cégbíróság, okmányiroda: Győri cégbíróság
Szerződés nyelve: Magyar
Elektronikus elérhetőség:
Telefonos elérhetőség: 06 30 656 0292  (munkaidőben 9:30-17ó)


Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

A megjelenített termékek kizárólag on-line, házhoz szállítással rendelhetők meg.

A kínált termékek az alábbiak szerint kategorizálhatóak:
• Szépségápolási termékek a test különböző részei szerint csoportosítva

A termékekre vonatkozóan megjelenített árak tartalmazzák a törvényben előírt áfát, azonban nem minden esetben tartalmazzák a házhoz szállítás díját. Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra!


Rendelési információk

A vásárlás regisztráció nélkül is lehetséges, amennyiben szeretné legközelebbi vásárlás alkalmával mindössze a kosár tartalmát összeállítani, praktikus lehet a regisztráció elvégzése, hiszen ebben az esetben nem kell megadnia minden alkalommal adatait.


A megrendelések feldolgozása

A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 12 óráig.

A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az azt követő napon kerül feldolgozásra.


Általános teljesítési határidő, a visszaigazolástól számított 1-3 munkanapon belül.


A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek. Cégünk nem vállal felelősséget az esetleges technikai ismertetők a beszállító, vagy rajta kívül álló okok miatt történő előzetes bejelentés nélküli változása miatt.


Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor! A termék vételárának előre történő kiegyenlítése esetén visszautalásra kerül az összeg küldőjének részére.Rendelés menete

 

1. A megvásárolni kívánt terméket helyezze a kosárba
2. Amennyiben szeretne tovább vásárolni akkor folytassa a termékek megtekintését.
3, Az oldal tetején található kosár mellett láthatja kosarába mennyi terméket helyezett. A Kosár tartalma linkre kattintva megtekintheti kosarát. A sor elején lévő négyzet kijelölésével a és a Változtatások rögzítése gomb megnyomásával törölheti a kiválasztott terméket a kosárból. A mennyiség oszlopban található szám növelésével és a Változtatások rögzítése gomb megnyomásával növelheti a megvásárolni kívánt mennyiséget.
4, Ha már befejezte a termékek megtekintését a Vásárlás feliratra kattintva juthat el a Pénztár oldalra. Ellenőrizze még egyszer a kosara tartalmát, töltse ki a szállítási a számlázási adatokat és ha mindent rendben talált kattintson a Megrendelem gombra.
5. E-mail-ben a megrendelés elküldését követően visszaigazolást kap.

6. Bankkártyás fizetés választása esetén az OTP Bank Nyrt. biztosítja a kártyaelfogadás lehetőségét, biztonságos, SSL protokollt használó kártyaelfogadó rendszere által. Bankkártyás fizetéskor Önt átirányítjuk az OTP Bank fizetőoldalára, így a fizetés közvetlenül a Bank által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a webáruház oldalán.

 


A megrendelt termék / házhoz szállítás díjának fizetésének módja

A megrendelt terméket a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni.

A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz.


Házhozszállítási díjunk: 

19989,- FT értékhatárig 1500 Ft/csomag

19990,- FT értékhatár és felette ingyenes
 


Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!


Webáruházunk megrendeléseit futárcég teljesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. A csomag kézbesítési napját megelőző napon a futárszolgálat  emailben értesítést küld a rendelésen feltüntetett címre. Abban az esetben ha email cím nincs megadva csak telefonszám, akkor sms-ben kapja az értesítést a szállításról. ( a futárszolgálatok szabályzatától függően)

Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként
célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi, esetleg közvetlen szomszéd címet megadni. A futárszolgálat háromszori kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terhelhetjük!


Kérjük, kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!


Garancia

Termékekre gyártóktól függően 12, 24 hónap cseregaranciát, garanciát vállalunk. Részletes információk a termékek adatlapján ill. a készülékekhez járó használati útmutatókban jótállási jegyeken találhatók.

Termék meghibásodása esetén a készülékhez mellékelt használati útmutató, garancia, ill. ügyfélszolgálati részben irtak szerint kell eljárni. A szervizháttérrel rendelkező termékek esetén a jótállási jegyben irtak a mérvadóak.

A termékek garanciális szervizpontjára történő eljuttatásának költsége a vásárlót terheli.Elállás joga
A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 45/2014 kormányrendelet szabályozása értelmében a fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket.


Az elállási jog gyakorlása esetén a fogyasztót a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli.


A Szolgáltató a termék visszaérkezését követően a kormányrendelet értelmében haladéktalanul, de legkésőbb 14 napon belül visszatéríti a termék vételárát a fogyasztó részére.

 

A fogyasztó kizárólag akkor vonható felelősségre a termékben bekövetkezett értékcsökkenésért, ha az a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használat miatt következett be.


 

**Nem illeti meg a fogyasztót az elállási / felmondási jog:
--Olyan termék esetén, melynek ára a vállalkozás által nem irányítható pénzpiai mozgások,   ingadozásoktól függ.
--Kifejezetten a fogyasztó kérésére, az ő által szabott igények alapján egyedi kérésének megfelelően került előállításra.
--Romlandó vagy minőségét rövid ideit megőrző termékek.
--Hang, illetve kép, vagy szoftver esetén, ha a csomagolását felbontotta.
--Olyan zárt csomagolású termékek esetén amelyek egészségvédelmi vagy higiéniai okokból a védőcsomagolás felbontását követően nem küldhető vissza.

 

Elállási jog gyakorlásának menete

Amennyiben élni szeretne elállási jogával annak jelzését megteheti a megadott elérhetőségeink valamelyikén írásban (postai levél vagy email útján). Postai úton írásban történő jelzés alkalmával a levél postára adás időpontját vesszük figyelembe. Postai úton történő jelzés esetén feltétlenül ajánlott küldeményként adja fel jelzését, így tudja igazolni a postára adás dátumát. Az elállás során érintett terméket postai úton, vagy futárszolgálat segítségéve juttassa vissza a cégünk címére (9021 Győr, Szent István út 10/a). Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik, a portósan (utánvéttel) küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni! Igény szerint  cégünkkel szerződésben álló futárszolgálatot értesíthetjük csomagfeladási szándékáról, annak díját a csomag feladásakor a futárnak kell megfizetni.


Kiemelten ügyeljen a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károknak megtérítése a Vásárlót terheli!

 

Az elállás során érintett terméket minden esetben az eredeti, sérülésmentes gyári csomagolásában küldje vissza! A gondatlan csomagolásból eredő szállítási sérülésekért nem vállalunk felelősséget! A visszaküldendő terméket kizárólag az eredeti csomagolásában és az eredeti kibontás előtti állapotában áll módunkban visszavenni! Amennyiben a termék vagy a csomagolása a használatából vagy kibontáskor a csomagolása megsérül (pld, szakad), ebből eredő értékcsökkenés merül fel, cégünk jogosult a visszatérített összeget az értékcsökkenés állpotának mértékével csökkenteni.


A termék visszaérkezését követő 14 napon belül a Mopa Kft. a Vásárló által megadott bankszámla számra visszatéríti a termék vételárát.Adatkezelés
Az webáruház használata során a Mopa Kft. részére rendelkezésére bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeli, és nem adja ki további fél számára, kivéve abban az esetben amennyiben az a Mopa Kft. alvállalkozója. (Pl: Futárszolgáltat, a megrendelés kézbesítéséhez). A webáruház böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítése statisztikai célokból. (IP cím, látogatás időtartama, stb).

Ezen adatokat a Mopa Kft. kizárólag jogilag hitelesen indokolt,
és alátámasztott esetben adja át a hatóságok részére. A szolgáltatás igénybevételéhez cookie-k engedélyezése szükséges. Amennyiben nem szeretné engedélyezi a cookie-k használatát, letilthatja a böngészője beállításaiban. Cookie-k tiltása esetén a szolgáltatás bizonyos elemei csak részben, vagy egyáltalán nem használhatóak. A cookie egy olyan fájl, amelyet a szerver küld a felhasználó böngészőjének, és amelyet a felhasználó számítógépe tárol. A cookie-ban személyes adat nem kerül tárolásra. A megrendelés folyamán rögzített adatokat a Mopa Kft. megrendelés teljesítéséhez használja fel. Az egyes informatikai rendszerek által, a webáruház oldalain leadott megrendelésből készült számla adatai a  rendelés leadása folyamán magadott adatokkal rögzítésre, és tárolásra kerülnek a hatályos számviteli törvényben meghatározott időszakra. A webáruház böngészése folyamán biztosított hírlevél feliratkozás során megadott adatokat a Mopa Kft. bizalmasan kezeli, leiratkozás lehetősége minden kiküldött hírlevél alján biztosított, továbbá kérhető a megadott elérhetőségek valamelyikén.


Adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban az e-mail címen.

 

Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-75558/2014


A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 (II.5.) kormányrendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók.


A webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja a Mopa Kft. általános szerződési feltételeit, továbbá adatkezelési elveit.

 

Webáruházunk tárhelyszolgáltatója:

Név: IRQ Hosting Kft.
Cím: 1072 Budapest, Rákóczi út 42.
Telefonszám: 06-1/233-7777
E-mail:
 


 

 

Ne maradjon le egyetlen egy akciónkról, újdonságunkról vagy hasznos tanácsunkról se!
Olyan új információkhoz juthat, amit még a barátnői sem ismernek!
érdekel

Aktuális

Miért lehet fontos az otthoni bőrápoló készülékek használata?

Miért lehet fontos az otthoni bőrápoló készülékek használata?

Napjainkban gyakran felmerülő kérdés az, hogy: „Miért menjek kozmetikushoz, ha otthon is meg tudom csinálni magamnak?”
Bemutatjuk az UPBUTY új stratégiai partnerét, a világhírű COSMAX-ot!

Bemutatjuk az UPBUTY új stratégiai partnerét, a világhírű COSMAX-ot!

A koreai COSMAX a világ egyik legnagyobb OEM/ODM kozmetikai gyártója, amely számos vezető szépségápolási márkával dolgozik karöltve (mint pl...
Edzeni szeretnél? Válaszd az otthoni saját testsúlyos AeroPilates Reformer készüléket!

Edzeni szeretnél? Válaszd az otthoni saját testsúlyos AeroPilates Reformer készüléket!

Az AeroPilates Reformer készülékkel egy komplex, teljes testedzést lehet elvégezni otthon. Nincs szükség más kiegészítő eszközökre, súlyzókra...
A hideg hónapokban készülj már a nyárra!

A hideg hónapokban készülj már a nyárra!

Felejtsd el a téli melankolikus időszakot és dobd fel a hétköznapjaidat!

Miért érdemes minket választani?

Több ezer elégedett vásárló, magas minőségű termékek, gyártók

Termékeinket saját magunk is teszteljük a gyári vizsgálatokon kívül, így nagy tapasztalattal rendelkezünk, termékpalettánkat folyamatosan a vásárlók és a piaci trendek igényei szerint bővítjük, így mindig a legkorszerűbb és legmodernebb készülék gyártók termékeit találhatóak oldalainkon.

3 európai és 1 amerikai prémium márka hivatalos magyarországi forgalmazói vagyunk

Az angol DEZAC csoport (Rio beauty, Bodi-Tek), az angol Cyden csoport (SmoothSkin), a német Hydas és az amerikai Tria beauty termékei, melyek kizárólag prémium minőséget képviselnek. A készülékekre extra hosszú, 2 év magyarországi vevőbarát cseregaranciát vállalunk.

Mi tényleg saját raktárból dolgozunk, termékeinket 24 órán belül (munkanap) házhoz szállítjuk

Prémium futárszolgálat gyors kiszállítást végez akár Házhoz, Céghez, Csomagpontra, Futárainknál bankkártyával is lehet fizetni, valamint bemutatótermünkben személyesen is átvehetik a megrendelt termékeket.

100% magyar tulajdonú családi vállalkozás

Rugalmasság, gyorsaság, kedvesség, munkatársaink 9 éve tevékenykednek az otthoni kozmetikai gépek piacán, cégünk több mint 6 éves múltra tekint vissza, ÚJ Győri bemutatótermünkben szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt, ahol minden készüléket kipróbálhatnak.

Gyors és vevőbarát ügyintézés (ügyfélszolgálat)

Gyakorlott, felkészült munkatársaink személyre szabott tanácsadással és készülék ajánlással várják. Egyéb kérdésekben is készséggel állunk vásárlóink rendelkezésére.

www.kozmetikaotthon.hu

Bemutatóterem

9021 Győr, Szent István út 10/A.
(Iparkamara épülete az Ibis hotel előtt)

Bemutatóterem
Speciális ajánlatok Speciális ajánlatok

SmoothSkin MUSE IPL automata villanás erősséggel, korlátlan villantással, erős 18J, 10 fokozat, érzékeny bőr funkcióval

IPL villanófényes szőrtelenítő, korlátlan villantással, érzékeny bőr funkcióval, tartós szőrtelenítő készülék

189 990,- Ft
akciós ár:119 990,- Ft
37% kedvezmény

Tria Beauty 4X GREEN Lézeres szőrtelenítő, erős, gyors, korlátlan lövésszám

lézeres szőrtelenítő, tartós szőrtelenítő gép

159 990,- Ft
akciós ár:122 990,- Ft
23% kedvezmény

Tria Beauty Age-Defying ránctalanító és bőröregedés gátló arckezelő lézer, 3 fokozat, erős, FDA minősítéssel

ránctalanító és bőröregedés gátló arckezelő lézer

199 990,- Ft
akciós ár:149 990,- Ft
25% kedvezmény

Tria Beauty Eye Wrinkle korrekciós ránctalanító lézer

korrekciós ránctalanító lézer

134 990,- Ft
akciós ár:89 990,- Ft
33% kedvezmény

Tria Beauty Positively Clear, Akne kezelő készülék az arc, nyak, mellkas és a hát kezelésére

akne kezelő készülék az arc, nyak, mellkas és a hát kezelésére

99 990,- Ft
akciós ár:61 990,- Ft
38% kedvezmény

GSD DEESS 3in1 RF Rádiófrekvenciás arckezelő, ránctalanító, bőrfiatalító, fényterápiás készülék, klinikailag tesztelt

rádiófrekvenciás arckezelő, ránctalanító, bőrfiatalító, fényterápiás készülék

119 990,- Ft
akciós ár:69 990,- Ft
42% kedvezmény